Hallitus esittää Fimea siirtoa takaisin Helsinkiin

Viisaspäätösvihdoin

Hajasijoitus tuli liian kalliiksi ja ei toiminut. Nyt hallitus on siirtämässä laitoksen takaisin Helsinkiin tehokkuuden ja tulosten takia. Kannettu vesi ei oikein kaivossa pysy ja lääketiede ei ehkä ole näiden kepuloisten ravimiesten vahvuus aluetta!

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaarallinenpuolue

      Maalaisliitto on aina tullut kalliiksi Isänmaalle

    • Kyllä Suomen kallein mies Mauri Pekkarinen on tullut hyvin kalliiksi, mutta Liisa Hyssälän hölmöily on varsin suuri, eikä pelkästään taloudellisesti.

      Hän perusteli tätä hölmöilyä sillä, että Kuopiossa on paljon TYÖTTÖMYYTTÄ! Ei Liisalle juolahtanut mieleen, ettei työtön maatalouslomittaja tai metsuri pysty tosta vaan täyttämään kemistin, fyysikon, biologin tai lääketieteen tohtorin virkaa.
      Nuo korkeasti koulutetut, jopa kansainvälisesti huippua olevat henkilöt ole tottuneet elämään ilman oopperaa, huipputeatteria tai operettia, jos heidän harrastus on purjehtiminen se vaatii merta ja esimerkiksi klassikkoautojen harrastajat haluavat olla vertaistensa seurassa.
      Tämä "alueellistaminen" "kehitysaluepolitiikka" tai millä nimellä milloinkin tätä järjettömän kallista hölmöilyä kutsutaan.
      Tämä on tietysti Rupla - Urho Kekkosen metkuja, siis luonnollisen kehityksen estämistä.
      Toinen suuri hulluus, joka vielä kasvaa samasta puusta on järjetön Kontti-Yliopistojen ja Korkeakoulujen riputteleminen pitkin korpia. Milloin he keksivät antibiootteja lypsävän lehmän, milloin tuontilääkkeissä ja vitamiinivalmisteissa ole tarpeiksi heidän mukaansa vitamiinia, hyvä, hyvä kun on itsetunto ja usko omiin kykyihin huippuluokkaa, mutta kun lehmä ei onnistunut, eikä onnistu ja heillä ei siellä jossakin Konttiyliopistossa ollut edes sellaisia laiteita millä olisi pystynyt niitä analyysiä edes tekemään!

      Ympäristönsuojelusta olen kirjoittanut aiemminkin ja heidän "tutkimuksistaan" joilla todetaan suomalainen ruoka puhtaaksi... HÖPÖ, HÖPÖ SANON MINÄ.

      • keputollakoruunat

        Väyrysen hölmö hän taas ratsastaa samoilla idioottimaisuuksilla ja lupailee maaseudulle tehtaita ja siirrettyä työpaikkoja ja keputolliskot uskoo!


      • Mitkähän on, onko Juha Sipilällä ja Timo Soinilla sen verran järkeä, etteivät enää yritä jatkaa tätä hulluuden huippua?


      • Nämä maakuntien konttiyliopistot tuottavat epämääräisiä terveystieteiden ja ravitsemustieteiden maistereita. Oikeiden Lääketieteellisten, Kemian, Biokemian, Farmasian oppiarvojen sijaan.
        Näillä maistereilla on mielestään pätevyys asettaa mm. Helsingin Yliopiston Farmakologian Emeritusprofessori Ilari Paakarin tietämys D-vitamiinin todellisesta saantisuosituksesta kyseenalaiseksi.
        Entinen Lääkelaitos oli hyvin toimiva asiallinen virasto josta sai aina neuvoa tarvittaessa. Kaikki todelliset alan ammattilaiset vastustivat tätä siirtoa.


    • Sekin.oli.kepuprojekti

      Hyssälän päähänpinttymä alueellistamisesta oli alusta lähtien tuhoon tuomittu. Hätäisesti ja ilman kunnon valmistelua toteutetun alueellistamisen takia kymmeniä ihmisiä erosi silloisen Lääkelaitoksen palveluksesta. Irtisanoutumiset johtuivat Hyssälästä.

    • Niinpäseniiin

      Siitä tulee taas asiantuntijoiden läpijuoksupaikka. Siksi se siirrettiin Kuopioon että saadaan pidempiaikaiset työsuhteet.
      Helsingissä ollessa työntekijöistä vaihtui joka vuosi yli puolet. noin 65%. Laitoksen toiminta oli tehotointa kun koko ajan oli uusien työlntekijöiden perehdytystä.


      Siihen sitä vissiin halutaan taas takaisin.

      • Liekö.totta

        "Helsingissä ollessa työntekijöistä vaihtui joka vuosi yli puolet"

        Joka vuosi? Vaikuttaa mätäkuun jutulta.


      • Jo Väinö Tanner sanoi -30 luvulla: "Maalaisliittolainen ei käsitä sen enempää, mitä hän oman sontatunkionsa päältä näkee."
        Sama tilanne on nykyäänkin.
        Ei kepulaisen päähän mahdu mitään muuta kuin kepuvaleet.


    • karmeakepu

      maalaisliitto maksattaa haaveensa etelän ihmisillä

      • Faktapukkaa

        Helsinkiläiset elävät maakunnissa tehdyllä työllä.


      • Miten sellaiset elättävät "helsinkiläiset" jotka eivät pysty itseäänkään elättämään?


    • pankkopojan_vihollinen

      Liisa Hyssälä on tyyppiesimerkki umpityperästä kepuketkusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe