Jarno Piipponen, mitä edistämässä?

MitäOnTapahtumassa

No huh huh, mikä mies tämä tuottaja, "apostoli", evankelista Jarno Piipponen nyt sitten on? Ei toiminta hyvältä vaikuta. Taas yksi uusi uuskarismaattiseen menoon mieltynyt hyvää tarkoittava eksynyt eksyttäjä. On oikein kanavatuottajana TV seiskalla. Siellä onkin tasokkaan ohjelmiston seassa yhä enemmän ikävän eksyttävää opetusta ja Jarno Piipponen tuottaa valitettavasti sitä eksytystä lisää kiihtyvällä vauhdilla.

(Erikoisia tempauksia elämässään tehnyt Veijo Piipponen on miehen isä ja Aulikki Hartikainen-Piipponen hänen uudehko äitipuolensa. Erityisesti Aulikki on kuuluisa Herzogin tilaisuuksiin kutsuja ja Herzog-fani.)

Piipponen kuulema ihailee myös Herzogia ja on Mika "Herzogin maahantuoja" Jantusen ystävä. Piipposen toimittamassa Julistakaa-sarjassa esiintyy uuskarismaattista eksytystä, menestysteologiaa, uusapostolisia äänenpainoja...kaikkea sitä nykyeksytyksen kauheaa sillisalaattia.

Esimerkkejä oudosta opetuksesta Jarno Piiposen toimittamassa Julistakaa-sarjassa:

http://www.tv7plus.fi/vod/series/?series=40890

Tämän mukaan ei juuri muuta eksytystä Suomessa ilmene kuin se, ettei ihmeitä ja merkkejä tapahdu seurakunnissa ja että tieto Jumalasta tulee pastoreilta yms. Vääriä merkkejä ja ihmeitä ei muka Suomessa juuri esiinny!

Höpö höpö, Suomessa on uuskarismaattista eksytystä, torontolaisuutta, David Herzogin ihmeiden ihailua yms vaikka kuinka paljon!

Entäs tämä...Mitä muuta tämä on kuin menestysteologiaa, uusapostolisen liikkeen äänenpainoja, uuskarismaattista hapatusta. Jatkuvasti hoetaan "auktoriteetin ottamisesta" ja puhutaan kuin terveys kuuluisi jo nyt kristityn oikeuksiin, jotka vain pitäisi auktoriteetilla vaatia. S.a.atanalta pitäisi ottaa jotain valoitettua pois jne...

Julistakaa : Rosa Rebecca 2/4

Verratkaapa tähän seuraavaan:

http://www.kristitynfoorumi.fi/mielenhallinta.htm

Lainaus yllä olevasta linkistä uusapostolisen liikkeen harhaopeista:

"”Kristityn auktoriteetti” on puolestaan tietoisuus siitä, että Jumalalla on tarve ja halu tehdä lapsensa kaikin tavoin onnellisiksi maan päällä. Uudet talot, autot, kaikinpuolinen vauraus ja terveys on aina kristityn oikeus. Se pitää vain vaatia Jumalalta. Enkelit ovat ihmisen toiveiden toteuttajia ja niitä voi käskeä."

Muitakin jakson ohjelmia kannattaa kuunnella tarkalla korvalla ja Raamattuun verraten. Kaikki ei ole kunnossa tosiaankaan. Jarno Piipponen suoltaa eksyttävää ja kyseenalaista ohjelmaa ilmoille ihan urakalla! Mitä muuta voi odottaa, jos ohjelmasarjan tuottaja on Herzogin kannattaja.

Jarno Piipponen on perustanut myös oman Jarno Piipponen Ministry:n http://jarnopiipponen.fi/yhteydenotto/ ja kiertää oman näkemyksensä mukaan evankelistana laajemminkin. Sivulla on myös näkyvästi esillä pankkitilinumerot, miksi? Hyvin kyseenalaista menoa!

Eräskin Patric Tiainen mainostaa Jarnoa Jarnon sivuilla:

"Suomeen nousee uusi sukupolvi, Joosuan sukupolvi. Sukupolvi joka nousee Herran voimassa ja ottaa heille kuuluvan paikan, vaeltaen Pyhän Hengen voimassa ja voitelussa. Apostolit nousevat julistamaan – ja yksi heistä on Jarno Piipponen. Mies joka koko sydämestään etsii Herraa ja on valmis lähtemään, kantamaan hedelmää. Tahdotko kuulla Sanalle uskollista julistusta joka tuo tuoreen tuulahduksen taivaasta? Kutsu Jarno seurakuntaasi julistamaan! The God you know is the God you show, and this man knows his Father pretty well!
Patrick Tiainen"

Tässä Jarno jo nostetaan APOSTOLIKSI ja Jarno nostaa tämän omalla sivullaan esiin. Hyvin paljastavaa! Myös Herzogin ihailija Mika Jantunen kehuu Jarno Piipposta kovasti. No , se ei ole mikään ihme, sillä miehissä on paljon yhteistä uuskarismaattista ajattelua ja henkeä. Moni muukin uuskarismaatikko myös suosittelee Jarno Piipposta lämpimästi.

Mutta mitä: Miksi Forssan helluntaiseurakunta suosittelee ja kehuu Jarno Piipposta? Onko sekin ihan pihalla? Mitä on tapahtumassa Suomen helluntailiikkeessä? Uuskarismaattisuuden (ja sen harhaoppien) ihailu ja hyväksyntä rynnii helluntailiikkeeseen vauhdilla, jollemme tee jotain!

Uuskarismaattinen, Herzogin ja torontolaisuuden ihailija siipi Suomen kristillisellä kartalla on verkostoitumassa vauhdilla helluntailiikkeen useiden toimijoiden kanssa ja se tietää kovia aikoja helluntailiikkeelle. Saamme tehdä hartiavoimin töitä, emme vai evankeliumin levittämiseksi vaan myös New age- vaikutteisen uuskarismaattisen eksytyksen torjumiseksi keskuudestamme. Onneksi Jumala auttaa Häneen ja Raamatun Sanaan turvautuvia siinä työssä, johon Hän kutsuu! Loppu ei tule ennen kuin eksytys saapuu. Jeesuksen tulo voi olla hyvin lähellä!

26

3811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mihinmenithelluntai

      Voi tätä sekoropaskaa!

      • toisek-si

        AP:lle vaikuttaa hyväveli toiminnalta. Kehu sinä minua niin minä kehun sinua.

        Kuuntelin jsk. jnk.aikaa tätä Jarnoa tv7:lla, (oliko renesanssi nimeltää se ohj.) mukana oli jku vanhempi mies ja nuorinainen. Jäin miettimään tätä Jarnoa, ja tuli olo että kaikki ei ole ok. Vai onko saarnamalli/ammatti? Peritty isältä..
        Naisen ärsyttävä nopea puhuminen ja muukin suunapäänä oleminen ÄRSYTTI, kanava vaihtui samantien.


      • Antipipo
        toisek-si kirjoitti:

        AP:lle vaikuttaa hyväveli toiminnalta. Kehu sinä minua niin minä kehun sinua.

        Kuuntelin jsk. jnk.aikaa tätä Jarnoa tv7:lla, (oliko renesanssi nimeltää se ohj.) mukana oli jku vanhempi mies ja nuorinainen. Jäin miettimään tätä Jarnoa, ja tuli olo että kaikki ei ole ok. Vai onko saarnamalli/ammatti? Peritty isältä..
        Naisen ärsyttävä nopea puhuminen ja muukin suunapäänä oleminen ÄRSYTTI, kanava vaihtui samantien.

        Olivat varmaan Heikki Hilvo, sekä Jani ja Carita Liukkonen. Paljon muitakin hörhöjä on pesiytynyt TV-seiskaan. Uhteinen nimittäjä heille on New Age, Bethel-srk uusapostolisuus ja David Herzog. Kaikki Eksyttäjiä.


    • mummikainuusta

      Kiitos aloittajalle! Taas yksi uusi eksyttäjä Suomenniemelle! (nyt mieheni huutelee Patricille, että hedelmä kasvaa kärsimyksessä, mutta ei Patric usko sitä! Siis katsoo TV7)
      Luimme yhdessä aloituksen ja olemme samaa mieltä aloittajan kanssa.
      Jeesus tekee nuorista ruoskan! Tämä ruoska herättää ne, jotka Rakastavat Totuutta!

      • ITKU.JA.PARKU.EDESSÄMME

        Juurikin näin. Meitä on monia mummeja ja paappojakin, jotka olleet hereillä aina 92väännöksen tultua -ekumeenisin motiivein hyväksyttyä myös Helluntaiseurakuntiin!
        JEESUS siis tekee nuorista RUOSKAN.
        -nuorilta annettiin anastaa VOIMA, joka lähtee SANASTA!
        Sana ON Jeesus.
        Nuorista ruoska voinee olla myös naruista ruoskan. Kuitenkin: JEESUKSEN tulo ovella, JUMALA ON VIHASTUNUT! Sana sallittu 'raiskata' jumalattomien kanssa yhteistyössä, langettu olemaan MAAILMALLE MIELIKSI.
        Sitä mitä sallittu itämään, se nyt edessämme.
        Puhukaa TOTTA toinen toistenne kanssa..suuri osa nuorista on kuitenkin -menetetty.
        Parannus alkaa nöyrtymisestä, synnin tunnustuksesta. Piskuinen lauma vielä Pelastuu..ja IANKAIKKINEN ILO saavuttaa uskolliset!


    • SelväHomma

      Tosiaan tuo Jarno Piipponen näyttää tuottavan ohjelmia, joissa monet uuskarismaatikot kuten torontolaisuuden tai menestysteologian kannattajat pääsevät puhumaan ja opettamaan näkemyksistään.

      Kun tutustuu menestysteologian periaatteisiin ja tarkastelee Julistakaa sarjan opetuksia sen jälkeen, niin moni heistä julistaa menestysteologisia tai uusapostolisen liikkeen ajatuksia.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Menestysteologia

      • SelväHomma

        Esim Patric Tiainen puhuu selvää menestysteologiaa Julistakaa-sarjassa.


    • salaisuus67

      kattookaapas rievr ohjelmaa joss puhuu ja hilluu tomi lehto.en edes jaksiaisi enää koko touhua miten se puhuu niin huh huh

      • tyhjääpuhetta

        Todellakin täysin tyhjää huuhaata. Yrittää olla hauska ja positiivinen, todellisuudessa epäaito tyhjänpuhuja, mutta kai silläkin elantonsa tienaa. Vastenmielistä kyllä.


    • forssalainen

      Kiitos aloittajalle selvästä kirjoituksesta.

      Tiainen kaveeraa Piipposen kanssa ja päinvastoin. Piipponen on kanavatuottaja TV7:lla. Ohjelmasarja "Julistakaa" mm. pitää sisällään puhujia, joilla menestysteologisia puheita. Tiainen saanut puheaikaa runsaasti.

      Piipponen Forssan helluntaiseurakunnan vanhimmiston jäsen ja hallituksen puheenjohtaja.

      Tiainen käynyt viimeksi forssassa puhumassa (27.1-16) "Ystäväkirkko" - nimisessä paikassa, jota jotkut seurakunnaksikin väittävät.

      Myös TV7 on siellä lähetystä tehnyt (ellei useampiakin?).

      Tämä "Ystäväkirkko" on paikka, jossa nimenomaan suositaan mm. torontolaisuutta; mm. lafkaa vetävä Irma Orre on sen esille tuonut.

      Ja kun katsoo puhujia, vahvistaa näkemyksen.

      Takavuosina "Ystäväkirkosta" näytettiin ovea henkilöille, jotka olivat Jumalan Sanan mukaisella linjalla. Heidät leimattiin "hengen sammuttajiksi", fariseuksiksi, uskonnollisiksi jne.

      Vain siksi, että halusivat tervettä, Raamatun mukaista opetusta!

      Kuvio on selvä: terveen opin kannattajat pois, ja vähemmän tervettä mukaan. Niinpä "Ystäväkirkossa" lappaa nyt Tiaista, Tunturipuroa, "Isän sydän porukkaa", Polvijärveläisiä (kahdessa polvessa), Esy porukkaa jne. Siis pitkälti porukkaa, joiden menossa menestysteologia vahvasti mukana.

      Jarno Piipposelle ei kelpaa olla alamainen, kuten ei niin monelle muullekaan "nuoren polven saarnamiehille".

      Ei, pitää saada johtaa ja hallita. Henkilöiden, joiden pitäisi olla oppia saamassa, ovatkin opettamassa!

      Ja Forssan helluntaiseurakunnassa aloitti nuortentyöntekijänä, ja kohta vanhimmistossa. Ja liekö sieltä lähtee kulumallakaan, kun onsinne päässyt. Kun "Ystäväkirkossa" käy välillä, ja miehen menestysteologiset puheet tiedetään, tulee vääjäämättä vierasta tulta

      helluntaiseurakuntaankin. On tullut jo.

      "Ystäväkirkosta" eräs hengellinen ihminen totesi jo kauan sitten, että on vaarana, että siitä tulee portti eksyttäville hengille.

      Sen jälkeen aika pian ko. porukasta sai lähdön muutama avainhenkilö, ja sitä myötä suuri osa muita lähti pois.

      Viisaasti tekivät.

      Tietoni olen saanut luotettavasta lähteestä.

      • VoiTätäMenoa

        Kiitos, kun selvennät taustoja! Siunausta!


    • mummikainuusta

      Eksytys jyllää! Voimallinen eksytys, joka voitaisiin kääntää myös "energia eksytys"! Uskotaan kaikki, kunhan puhuja muistaa mainita Jeesuksen. Näin yksi tuttavani sanoi, että kaikki TV7:n ohjelmat, missä puhutaan (mainitaan) Jeesuksesta ovat terveellä pohjalla! Kyseessä kymmeniä vuosia uskossa oleva ihminen. Voi näitä aikoja....

      • VoiTätäMenoa

        Juurikin näin. Entisen seurakuntani pastori sanoi, että hän on kiertänyt Suomen seurakuntia niin paljon, että voi sanoa, että Suomessa ei esiinny epätervettä toimintaa ja opetusta karismaattisissa seurakunnissa.

        Voi, voi...niinhän hän sanoo, kun ei itse erottanut edes Herzogia eksyttäjäksi torontolaisuudesta puhumattakaan.

        Ei siinä auttanut mitkään yrittämäni perustelut. Täytyi vaan lopulta itse lähteä ja etsiä raitishenkisempiä, raamatullisia opettajia.

        Nykyään usein sokeat taluttavat sokeita ja senhän tietää miten siinä käy.


    • Ggggh

      Aika näyttää....

      • JokoNytTaiEiKoskaan

        Tai sitten ei...


    • torpaneukko

      Uskomatonta se nopeus miten vieras tuli leviää.

    • hapan.eukko

      IR:n itkupotkuraivari jatkuu......

    • Anonyymi

      Apostolit olivat ne 12, Jeesuksen asettamat eikä nämä nykyiset perustu Raamatun totuuteen. Amerikasta on levinnyt (Jarnon avustamana) petollista eksytystä, menestysteologiaa, JDS oppia ja omalla uskolla paranemisen armolahjaa.

      Toronton eksytys on pahempia mitä olen nähnyt, elämyksiä ja kokemuksia tarjotaan mutta taustalla ovat henkivallat, haihtuvaa
      Rukoilen kaikkien uskovien puolesta, etteivät seuraa näitä kokouksia ja ohjelmia.
      Lisää tietoa mitä todella tapahtuu nyt:
      http://wewouldratherhavejesus.com/resources/

    • Että tällaiset sembalosonaatit 2016 luvulta alkaen. Vaan minkälainen hedelmä toiminnan seurauksena on nähtävänä nyt 2020, esim. 2019 vuoden loppuun saakka tarkasteltuna?

      Ja sitten tervellä pohjalla olevaa kritiikkiä asiassa, eikä mitään luulosairaitten omia kötinöitä ja luulopuheita. Kitoos!

    • Anonyymi

      Jokaisen itsensä kunnioittavan kritityn tulisi sylkäistä Jarno Piipposen kasvoihin kiitokseksi saatanan evankelistan työstä.

    • Anonyymi

      En jaksa nyt näitä. Ehkä joskus palaan asiaan, toivottavasti en.

    • Anonyymi

      Kylläpäs ihmiset vihaavat ihmisiä. Piipponen paapponen ystävänkirkkoa ja ties mitä. Että ihan silmille pitäisi sähistä ja sylkeä. Hetelmistään puut tunnetaan. Jos Piipponen ja ystävänkirkkoa ja mitä näitä onkaan, on vielä pystyssä ja voi hyvin. Niin. Siunausta vaan silloin. Työ on kantanutkin hetelmää.

      • Anonyymi

        Ehdottomasti juurikin näin: hedelmistään puu tunnetaan. Siksi nyky-yhteiskunnassa on parempi sylkeä Jarno Piipposen päälle, kuin kivittää hänet ja hänen opetuslapsensa kuoliaaksi. Raamattu sallii kylläkin myös jälkimmäisen vaihtoehdon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehdottomasti juurikin näin: hedelmistään puu tunnetaan. Siksi nyky-yhteiskunnassa on parempi sylkeä Jarno Piipposen päälle, kuin kivittää hänet ja hänen opetuslapsensa kuoliaaksi. Raamattu sallii kylläkin myös jälkimmäisen vaihtoehdon.

        Kylläpäs kirjoitat rumasti. Oikea kristitty antaa anteeksi, ja rakastaa rakastaa vaan..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpäs kirjoitat rumasti. Oikea kristitty antaa anteeksi, ja rakastaa rakastaa vaan..

        Olet väärässä, oikea kristitty vihaa saatananpalvojia ja Pyhän Hengen pilkkaajia. Raamatussa on myös selvät käskyt, mitä Jarnon tapaisille susille lampaiden vaatteissa täytyy tehdä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet väärässä, oikea kristitty vihaa saatananpalvojia ja Pyhän Hengen pilkkaajia. Raamatussa on myös selvät käskyt, mitä Jarnon tapaisille susille lampaiden vaatteissa täytyy tehdä.

        Älkäämme vihatko Jarnoakaan. Herransa edessä hän seisoo tahi kaatuu, mutta Herra on hänet voimallinen pystyssä pitämään.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      325
      7455
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2234
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1631
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1479
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      114
      1196
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1155
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1046
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      915
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      913
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      277
      813
    Aihe