Gravitaatioaallot ja TOEBI

PostDoc

Hupaisaa miten tiedeyhteisö juhlistaa gravitaatioaaltojen löytymistä, vaikka todellisuudessa mitään "aika-avaruuden" aaltoilua ei ole edes olemassa! Havainnot siis kertovat todellisesta fysikaalisesta ilmiöstä, mutta annettu selitys on täysin väärä.

Todellisuudessa kaikki fysikaalinen vuorovaikutus (myös gravitaatio) välittyy pienen pienten voimaa välittävien eetteripartikkelien avulla. Eetteripartikkelit pyörivät ja voima välittyy kuin suuressa hammasrattaistossa pisteestä A pisteeseen B. Koska massiiviset kappaleet liikkuvat avaruudessa ja eetteri välittää "rattaiden" liikettä joka suuntaan, niin samalla ilmenee "rattaiden välityksessä" myös viivettä, jolloin syntyy illuusio gravitaation aaltoilusta. Nämä ns. tiedemiehet sitten päättelevät, että kyseessä on samalla "aika-avaruuden" aaltoilua, sillä heidän palvomissaan väärissä teorioissa gravitaatio yhdistetään "aika-avaruuden" geometriaan. Todellisuudessa kyse on vain eetterin kollektiivisesta liikkeestä, mikä ilmenee laistostieteilijöiden mittalaitteissa aaltoiluna.

Muistakaa, että yleensä yksinkertaisin selitys on se oikea. Tulevaisuus on jo tänään! www.toebi.com

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaljaKalle

      Mutta kalja on hyvvää. Röyhh...

    • 8765

      Laitatko tähän vielä kaavan, miten eetterin kollektiivisen liikkeen määrä lasketaan? Nyt kun meillä on mitattuja arvoja, voimme sijoittaa ne kaavaasi ja todeta sen toimivuus.

    • Tuo_siitä_seuraa

      Olet impannut liikaa eetteriä.

    • aetherwind

      Ja siis sinähän olet kaikkitietävä jumala, että pystyt vain laukomaan totuuksia suoraan suusta? Ei ei kuule kakara. Eetteri vyöhykkeitä kokeiltiin jo 1800 luvulla, mutta niissä oli se ongelma, että niiden pitäisi olla täysin paikallaan kokoajan, että valonnopeus pysyisi vakiona. Ennustettavissa on, että jos eetteri hiukkasia on olemassa niin ne pystyvät myös olemaan liikkeessä joka pystyisi antamaan valolle sen vakionopeutta suuremman nopeuden ja tätähän koikeiltiin silloin kun eetterituuli koitettiin todistaa, mutta joka kulmasta valolle saatiin sama nopeus.
      Älä lauo jumalallisia lauseita ellet sellainen ole.

    • Onhan se huono että Einstein johtaa paljon tiedemiehiä ja kaikkia ihmisiä harhaan hänen abstraktilla aika-avaruudella, mutta tiedemiehet tulevat kyllä löytämään eetterin/akashan lopulta, koska he etsivät totuutta ja haluavat ymmärtää maailman, ja Einsteinin geometrinen teoria tulee varmaan enemmän puutteelliseksi tulevaisuudessa.

      • älä-unta-näe

        Einsteinin teoria on ollut olemassa jo sata vuotta ja kaikki testit ovat vain vahvistaneet sitä. Teorian ennusteet on nykyään vahvistettu tavoilla, joita Eisntein itse ei edes pitänyt mahdollisina. Eetteri on haudattu ajat sitten, eikä sellaista tarvita minkään teorian tai havainnon tueksi. Akashakentät taas ovat lähinnä uskonnollista liirumlaarumia.
        Huuhailijat ovat aina väittäneet, että tulevaisuudessa heidän huuhailunsa varmistetaan oikeaksi. Historian aikana en tiedä ikinä näin käåyneen ja mitä enemmän tiede etenee, sen mahdottomammaksi huuhailun toteennäyttämien tulee.


    • odotetaannytvielä

      sitä ilmoitusta että havainto johtui viasta mittalaitteissa

      • Vitsiksikö-tarkoitit

        Tuskin johtui. Viallisia mittalaitteita, kuten neutriinon ylivalonnopeuden tpauksessa, voidaan epäillä silloin, kun tulos ei lainkaan vastaa odotettua. Tässä tapauksessa mittaus oli juuri teorian mukainen. On melkoisen epätodennäköistä, että kahdessa erillisessä mittalaitteessa olisi juuri samalla hetkellä juuri samanlainen vika ja kaiken lisäksi vika, joka antaa täysin ennusteen mukaisen tuloksen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      331
      7559
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2244
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1642
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1489
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      116
      1211
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      75
      1179
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1046
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      925
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      915
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      277
      823
    Aihe