Friggesby adressit.com

Friggesby

14

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiitostack

      Tack och kiitos!

    • jag_tycker

      Kyrkslätts invånar- och elevtal ökar och behovet av en ny skola i södra Kyrkslätt utreds. Byaskolorna behövs i dagsläget och innan en ny skola finns skall gamla skolor inte läggas ner! Skolbyggnaden är frisk och fri från mögelproblem och sett till helhetskostnaderna t.o.m. relativt billigt i drift. Små barn skall få gå i en närskola och inte behöva färdas över två timmar per dag till skolan. Bygden, som nyligen beviljats skärgårdsstatus, skall hållas livskraftig och dess tjänster bibehållas!

    • valtuusto_päättää

      Viisykkönen kertoo että Kirkkonummen pienimmän koulun lopettamispäätös on edennyt loppusuoralle. Useita vuosia pyöritelty Friggesbyn kouluasia on tulossa maaliskuun valtuuston päätettäväksi.

      Kunnanjohtaja Tarmo Aarnio esittää maanantaina (29.2.) kunnanhallitukselle, että Friggesby lopetetaan ensi syksynä ja oppilaat siirretään Winellska skolaniin Kirkkonummen keskustaan.

      http://www.viisykkonen.fi/uutiset/lopullinen-ehdotus-–-friggesbyn-kyläkoulu-lopetetaan

    • tässä_listaa
      • ClaraG

        Nänä, behövs ingen lista. Stäng skolan bara. Den kan bli hem för många flyktingar. Lev som ni lär ( och enligt det ni röstat ! ) Sfp vill ha mycket, mycket mera flyktingar, sdp, gröna, och vänstern likaså. Så nånstans måste ju dessa stackarns människor i nöd bo. Inte vill ni väl vara NIMB : människor ??


    • Adjöss

      Meillä on iloikseni saapunut K-nummelle runsaasti uusia kunniaasukkaita, joita on sijoitettu m.m Evitskogiin. Nyt tätä onnea ja autuutta voidaan saada runsaasti lisää kun Friggesbyn koulu lakkautetaan. Mikä olisikaan alueen asukkaille mieluisaampaa kuin ojentaa auttavan kätensä ja auttaa turvapaikanhakijoita majoittamalla ne entisiin koulun tiloihin ? Näin voisivat osoittaa elävänsä kuten ovat äänestäneet ja näyttää etteivät ole rasistisia.
      Kun Kajon taksiyhtiö on palkannut( kuten lupasivat) mamuja taksikuljettajiksi , niin nämä Irakilaiset y.m varmasti kuskaavat koululaisenne turvallisesti Winellin kouluun keskustaan. Tämä on siis kaikin puolin win-win tilanne.

      • Välkommna

        Aivan oikein ja humanitäärisesti ja globaalisesti ajateltu ! Sitten kun mamut ovat kotiutuneet Friggesbyyhyn, tuoneet perheensä ja muut sukulaisensa sekä lisääntyneet oikein urakalla , niin oppilasmäärä on kasvanut niinpaljon että koulu voidaan jälleen avata. Tämä edellyttää tietenkin että turvap.hakijoille opetellaan ruotsia heti tulonsa jälkeen, ja mikä olisikaan siihen sopivampi paikka kuin lakkautettu kyläkoulu.
        Itse olin vähän kade Evitskogilaisille kun saivat Irakilaisia mukaan näytelmäänsä Övitsborgissa, mutta näin mekin saisimme Bergåsaan omat mamunäyttelijät ! Oi mikä onnen ja riemunpäivä se olisi !


    • sdfe444s

      Hurrit voivat käydä suomenkielisiä kouluja. Joutaa lakkauttaa nuo hurrikoulut tai alkaa opettamaan suomen kielellä.

    • AlexUbergood

      RKP kannattaa määrätöntä määrää pakolaisia itärajan takaa. Jonnekkin ne on sijoitettava. Kepu ja Kokoomus alkavat saada tarpeekseen RKP:n politiikasta ja Persut ovat jo kurkkua myöten. Metsä vastaa niinkuin sinne huudetaan. Herätkää jo Stubb saa kenkää RKP on ikuisessa oppositiossa.
      Det tycks gå illa till finlanssvenskarna.

      • misämennään

        Niinpä niin, sanoi isäntä katsellessaan väsynyttä hevostaan. Timo Soini, tämä perussuomalaisten ylipappi (katolinen). Pekka Sinisalo (PS)?
        Friggesby-tapaus tulisi tutkia. Friggesbyyn-koulu ja Terveyskeskusasia hipoo toisiaan. Lisäksi muitakin juttuja. Kunnanhallitus tekee päätöksiä "revolveri lonkalta"-periaatteella. Friggesbyyn tapaus on tutkivat taloudellisten tosiasioiden pohjalta. Lähden kesällä Korkeasaaren lasten kanssa katsomaan mm "lähisukulaisia".


    • Sammapåsvenska

      Nurin vaan tuollainen laho lato ja tilalle vastaanottokeskus. Lapsiahan ne vastaanottokeskuksen harmaahapsiset partapojatkin on. Nyt talkoilla purkamaan lautakoulua ja muuraamaan uutta tiilitaloa pakolaispojille. Samalla voi kokea moraalista ylemmyyttä ja vastustaa kauheaa vihapuhetta.

      • pohjoosen_bagdad

        Joo ja kunnan keskustaan rakennetaan innolla uusia kovan rahan taloja. Kenelleköhän niitä valmistetaan?


    • Calle-Custaa

      Kirkkonummeltahan poistuu jatkuvasti palveluja : Vuodeosasto, työkkäri, kunnaneläinlääkäri, aikuisten mielent.palv. muutti Ison Omenan viereen, muutamia mainitakseni, joten samaan syssyyn voi lakkauttaa koulujakin. Lukekaa ylempänä nimim. Adjössin kirjoitus, siinä on koululle uusi tulevaisuus.

    • AlexUbergood

      Kirkkonummi tyhjenee suomenruotsalaisista. RKP on linjannut, että he muuttavat Helsinkiin. Kirkkonummelle jäävät mamut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8296
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe