Somalinaiset ovat usein jumalaisen kauniita

Toimiivaintoiseensuuntaa

Miten minua kantasuomalaista SUVAITAAN maamiestensä joukossa jos lähestyn somalinaista ja pyydän vaikka kaffelle? Kai tämä nainen saa ihan itse päättää mitä tekee, onhan hän sentään TASA-ARVOINEN miesten kanssa, vai mitä?

Koska viimeksi olette nähneet suomimies/musliminainen -parin liikkeellä?

51

1024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pppoopp
    • Verneriihanite

      Hyi helvetti! Aboriginaalit on maailman rumin kansa, toisena heti somalit. Lähi-idän naiset on niitä todellisia kaunottaria. Somalit muistuttaa gorilloja, hyi saatana!

      • youwelcome

        Sä et ole varmaan nähnyt miltä näyttää gorilla...jos katot ihon väriä sitä sanotaan melaniiniksi......Suurimmalla osalla somaleilla on hyvin kapeat kasvot ja nenä..... turha olla niin tietämätön tyhmä, ala elää...aborginaalit eivät ole rumin kansa vaan sinä olet rumin ihminen maan päällä.


    • 65jl45

      onko ne kaikki fileerattuja

    • hyihyihyi

      lörppähuulisomput?
      hyissaatana

    • nouvei

      Ei onnistu koska musliminainen ei saa olla yhdessä eri uskoisen miehen kanssa. Tämä perustuu siihen, että lapsista voisi tulla myös eriuskoisia, mikä on muslimeille erittäin huono juttu. Muslimimiehen ja eri uskoisen naisen tapauksessa lapsista tulee väkisinkin muslimeita, koska mies on aina perheen pää Islamissa ja päättää asiat.

      • wautsii

        ihanan suvaitsevaista


      • mallillaan

        Kyllä vaan, suvaitsevaisia ovat. Näin tuossa jokunen päivä sitten Tampereen kadulla tumman pariskunnan, ehkä Irakista. Mies oli puku päällä, komea. Nainen, muslimiasussa, työnsi vauvanvaunuja, joissa vauvan lisäksi istuinlaudalla istui noin 3v poika. Vaunun kahvasta roikkui täysinäinen ruokakaupan iso muovikassa. Painavaa työnnettävää. Herrasmies käveli pari askelta edellä, ja vilkaisi välillä kuinka vaimo selviää tehtävästään! Ei tainnut tulla miehelle mieleenkään kantaa itse kauppakassia, saati työntää vaunuja!
        Ottakaas miehet mallia, monikulttuurisuus lisää tasa-arvoa!


      • nngnnggnn
        mallillaan kirjoitti:

        Kyllä vaan, suvaitsevaisia ovat. Näin tuossa jokunen päivä sitten Tampereen kadulla tumman pariskunnan, ehkä Irakista. Mies oli puku päällä, komea. Nainen, muslimiasussa, työnsi vauvanvaunuja, joissa vauvan lisäksi istuinlaudalla istui noin 3v poika. Vaunun kahvasta roikkui täysinäinen ruokakaupan iso muovikassa. Painavaa työnnettävää. Herrasmies käveli pari askelta edellä, ja vilkaisi välillä kuinka vaimo selviää tehtävästään! Ei tainnut tulla miehelle mieleenkään kantaa itse kauppakassia, saati työntää vaunuja!
        Ottakaas miehet mallia, monikulttuurisuus lisää tasa-arvoa!

        Kyllähän se tiedetään, että tuo Lähi-Idän kulttuuri lisää homojen ja naisten oikeuksia.


      • öäöåå

        Eikö naisasianaiset ota mitään kantaa kulttuurieroinin? Luulisi että innolla puututaan maahanmuuttajanaisten oikeuteen elää tasa-arvoisesti miehen kanssa.


      • niinsiituota

        Musliminaisten siveys on voitto länsimaalaisille lutkille, jotka voivat huoletta pitää hauskaa muslimimiesten kanssa...


      • Anonyymi
        nngnnggnn kirjoitti:

        Kyllähän se tiedetään, että tuo Lähi-Idän kulttuuri lisää homojen ja naisten oikeuksia.

        Mutta eikö suvakkinaiset juuri sitä halua?


    • sinne_menköön_

      Naisasianaiset ovat kadonneet, suvaitsevaisuuden myötä, jonnekin kauas pois.......

    • mokutusts

      Hetki ennen silpomista – suomalaiskuvaaja todisti kahden tytön ympärileikkausta Keniassa

      Anu Nousiainen HS

      Kuvat Meeri Koutaniemi

      DATAJOURNALISMIJulkaistu 5.1.2014

      20235

      Valokuvaaja Meeri Koutaniemi pääsi seuraamaan kahden teini-ikäisen tytön ympärileikkausta maasai-heimon kylässä Keniassa joulukuussa 2013. Ympärileikkaukset eli käytännössä tyttöjen sukuelinten silpomiset ovat Keniassa laittomia, mutta niitä tehdään runsaasti varsinkin maan koillisosassa. Siellä 80 prosenttia tytöistä ja naisista on ympärileikattu.

      LAPSEN KÄDESSÄ oli taskulamppu. Se oli savimajan ainoa valonlähde. Lapsi osoitti lampulla tyttöä, joka makasi majan lattialla. Valokeila osui tytön paljaiden reisien väliin.

      Ympärileikkaaja valmistautui tehtäväänsä taskulampun valossa.

      Lamppua pitelevä lapsi ei jaksanut keskittyä. Hänen katseensa harhaili pitkin majaa, ja samalla taskulampun valokeila heilui holtittomasti.

      VALOKUVAAJA Meeri Koutaniemi oli saapunut kenialaiseen maasai-kylään edellisenä päivänä. Monta tuntia oli ajettu kärrypolkua. Lähin kaupunki on Narok.

      Koutaniemen matkakumppani oli maasai-heimoon kuuluva mies. Koutaniemi oli tutustunut häneen Facebookissa. Mies työskenteli opettajana kenialaisessa turvatalossa, johon ympärileikkausta pakenevat maasai-tytöt voivat tulla. Siellä he pääsevät kouluun.

      Koutaniemi oli selittänyt miehelle, että hän halusi valokuvata tyttöjen ympärileikkauksen. Hän halusi taistella ikivanhaa perinnettä vastaan ja aikoi tehdä aiheesta kirjan.

      Yllättäen mies oli palannut asiaan sähköpostitse. Kuvaus voisi onnistua.

      Koutaniemi lensi Keniaan.

      LÄNSI-AFRIKASTA Arabian niemimaalle Jemeniin kulkee nauhamainen alue, jolla tyttöjen sukuelinten silpominen kuuluu perinteiseen kulttuuriin. Alueella on sellaisia maita kuin Sierra Leone, Senegal, Guinea, Mauritania, Mali, Sudan, Egypti, Djibouti, Etiopia, Eritrea, Somalia ja Jemen. Vanhaa tapaa noudattavat muslimit, mutta yhtä lailla kristityt ja luonnonuskontojen harjoittajat.

      Perinne lienee saanut alkunsa siksi, että naisen sukuelimiä on pidetty epäpuhtaina. Tarkoitus on myös ollut vähentää naisten seksuaalista nautintoa ja siten naisten aviorikoksia.

      Joissain paikoissa tytöt leikataan vauvoina, toisissa vasta teini-iässä.

      Lievimmillään klitoriksesta leikataan pieni pala. Väkivaltaisimmissa operaatioissa tytöiltä poistetaan kaikki ulkoiset sukupuolielimet: klitoriksen huppu, klitoris sekä pienet ja suuret häpyhuulet. Joskus emättimen suu ommellaan kiinni niin, että virtsaa, kuukautisverta ja yhdyntää varten jää pieni aukko. Esimerkiksi Somaliassa tällaiset leikkaukset ovat yhä tavallisia, vaikka ympärileikkauksia vastaan on kampanjoitu vuosia.

      Leikkaukset tehdään alkeellisissa oloissa, ja niihin liittyy monenlaisia riskejä. Tyttö voi saada kipusˇokin tai verenmyrkytyksen. Myöhemmin naiset voivat kärsiä jatkuvista tulehduksista, ja virtsaaminen ja yhdyntä voivat olla kivuliaita ja synnyttäminen hengenvaarallista.

      Maailman terveysjärjestön WHO:n arvion mukaan silvottuja naisia on 140 miljoonaa.

      Joka vuosi Afrikassa silvotaan kolme miljoonaa tyttöä. Unicefin mukaan Somaliassa, Guineassa, Djiboutissa ja Egyptissä vähintään yhdeksän naista ja tyttöä kymmenestä on ympärileikattu.

      Esimerkiksi Egyptissä leikkaukset kiellettiin vuonna 2008, ja sen jälkeen ne ovat vähentyneet. Silti jopa maan pohjoisosan kehittyneemmissä kaupungeissa puolet tytöistä joutuu edelleen ympärileikattaviksi. Näillä alueilla asuu paljon niin sanottuja koptikristittyjä. Myös he noudattavat tapaa.

      Keniassakin tyttöjen ympärileikkaukset ovat laittomia. Joissain heimoissa, kuten maasaiden keskuudessa, ne ovat silti arvostettu perinne. Sellaista on vaikea saada lopetetuksi.

      Valtaosa maasaista harjoittaa luonnonuskontoa, mutta kristittyjäkin on. Vanhan tavan mukaan ajatellaan, että vain leikattu tyttö on normaali, puhdas ja kunniallinen.

      KUN VALOKUVAAJA Meeri Koutaniemi viimein saapui perille, kylän miehet olivat humalassa, suorastaan umpikännissä. Ympärileikkaukset ovat tärkeä juhla, kiljua näytti riittävän.

      Koutaniemi puheli kyläläisten kanssa ja kuvasi savimajoja, kotieläimiä ja rituaaleja. Pari eläintä teurastettiin juhlan kunniaksi.

      Ympärileikkaukset tehtäisiin seuraavana päivänä.

      Tällä kerralla leikattaisiin erään miehen kaksi tytärtä ja kaksi poikaa, jotka olivat keskenään sisarpuolia. Heillä oli siis eri äidit.

      Koutaniemi kutsuu tyttöjä Isinaksi ja Nasirianiksi. Asia on vaikea, eikä tytöistä voi käyttää heidän oikeita nimiään. He ovat noin 14-vuotiaita.

      Koutaniemi sai seurata sisällä majassa, kun heidän päänsä ja kulmakarvansa ajeltiin paljaiksi. Sen jälkeen tytöt pidettiin majassa odottamassa aamua.

      Poikien ympärileikkauksen tekisi lääkäri. Tyttöjä varten paikalle oli kutsuttu perinteinen ympärileikkaaja samasta kylästä. Kuten tapana on, hän oli nainen.

      Poikien ympärileikkauksia tehdään eri kulttuureissa kaikkialla. WHO:n mukaan noin joka kolmas mies maailmassa on ympärileikattu. Lääketieteellisesti poikien ympärileikkaukset ovat melko vaarattomia ja ongelmattomia,

    • mokutusta

      Ja loppuosa Hesarin jutusta

      http://www.hs.fi/m/datajournalismi/a1305766700849

      Poikien ympärileikkauksen tekisi lääkäri. Tyttöjä varten paikalle oli kutsuttu perinteinen ympärileikkaaja samasta kylästä. Kuten tapana on, hän oli nainen.

      Poikien ympärileikkauksia tehdään eri kulttuureissa kaikkialla. WHO:n mukaan noin joka kolmas mies maailmassa on ympärileikattu. Lääketieteellisesti poikien ympärileikkaukset ovat melko vaarattomia ja ongelmattomia, jos ne tehdään steriileissä oloissa.

      AURINKO LASKI, ylängön kyliin putosi kylmä yö. Lämpötila painui alle kymmenen asteen.

      Koutaniemi sai yösijakseen yhden kylän majoista. Puulaverin päällä oli viltti. Aamulla hänen ihonsa oli pienillä paukamilla, jotka kutisivat.

      Ympärileikkaus tapahtui aikaisin aamulla. Kumpikin tyttö leikattiin kotonaan.

      Oli sovittu, että Koutaniemi sai seurata toimitusta ja kuvata vapaasti, kunhan ei ottaisi kuvia tyttöjen sukupuolielimistä.

      Hän pani merkille, että kylän majat koostuivat kahdesta ikkunattomasta huoneesta: toisessa asuivat ihmiset, toinen oli eläimiä varten. Ihmisten puolella poltettiin avotulta. Savua varten oli vain pieni reikä seinässä.

      Naiset kokoontuivat eläinten puolelle. Maalattialle levitettiin eläimen talja, jonka päälle Nasirianin tuli käydä makaamaan.

      KAIKKI TAPAHTUI nopeasti.

      Huoneessa oli pimeää, ja se oli niin täynnä savua, että sisällä oli vaikea hengittää. Nasirian sidottiin käsistään ja jaloistaan.

      Tyttö oli vahva ja rimpuili. Kuusi naista oli kontallaan maassa ja yritti pitää häntä aloillaan. Häntä ei puudutettu, eikä mitään kivunlievitystä käytetty. Päälle kaadettiin sangollinen kylmää vettä.

      Ympärileikkaaja otti esiin tavallisen partakoneenterän.

      Koutaniemi yski ja kuvasi. Hän näki, että Nasirianista alkoi vuotaa valtavasti verta.

      Pieni lapsi piteli taskulamppua. Sen valokeila harhaili ympäriinsä.

      Nasirian huusi.

      Koutaniemi oli tukehtua. Hänen oli pakko juosta välillä savuisesta huoneesta ulos yskimään ja pidättämään pahoinvointia.

      Sisältä majasta kuului hirvittävää huutoa.

      TULI ISINAN VUORO, ja Meeri Koutaniemi siirtyi toiseen majaan.

      Kun toinen ympärileikkaus oli jo alkanut, majan luo tuli vanhoja maasai-miehiä. He olivat vihaisia ja käskivät Koutaniemeä lopettamaan kuvaamisen. He sanoivat, että Koutaniemi oli rikkonut sopimuksen ja kuvannut sukuelimiä. Koutaniemi joutui poistumaan majasta.

      Leikkauksen jälkeen verta valuvat tytöt vietiin lepäämään. Koutaniemi sai vierailla vain lyhyesti Nasirianin luona. Tämä makasi majassa peittojen alla.

      Koutaniemelle selitettiin, että tyttöjen piti maata aloillaan neljä viikkoa, syödä lihaa ja juoda lehmän verta. Niin oli aina tehty.

      Sen perusteella, mitä hän näki, tytöiltä poistettiin valtaosa ulkoisista sukuelimistä. Emättimen suuta ei kuitenkaan ommeltu kiinni.

      ”Se oli paljon brutaalimpaa kuin olin kuvitellut”, Koutaniemi sanoo. ”Tytön sukuelin oli silpomisen jälkeen täysin tunnistamaton.”

      Kun kaikki oli ohi, hän tunsi olonsa lamaantuneeksi ja vihaiseksi. Oli vaikea yrittää olla reipas ja ystävällinen, vaikka hyvät tavat vaativat sitä. Hän kuvasi kylässä vielä muutamia tunteja. Sitten oli pakko päästä pois.

      KUMMALLEKAAN ympärileikatulle tytölle ei ollut vielä valittu aviomiestä. Niin Koutaniemelle ainakin sanottiin.

      Tyttöjen vanhemmat halusivat, että tytöt ympärileikataan, jotta nämä pääsevät naimisiin, ja sitä varten he järjestivät seremonian.

      Kun Koutaniemi kysyi, miksi he halusivat ympärileikkauksen, vanhemmat toistelivat samaa asiaa:

      Tämä on hieno perinne, he sanoivat. Tahdomme tyttöjen parasta, he perustelivat.

      Toisen äidin viidestä tyttärestä neljä vanhinta oli jo leikattu. Yhden heistä Koutaniemi tapasi Narokin kaupungissa.

      Tyttö oli lähetetty sinne lukioon.

      Sama mies, joka vaati tyttärensä ympärileikattaviksi, oli siis valinnut yhden lapsistaan koulutettavaksi. Ja tämä oli tyttö.

      Isä ei kuitenkaan tiennyt, mitä kaupungissa oli tapahtunut. Lukiossa tämä tyttö oli alkanut vastustaa ympärileikkauksia. Hän oli päättänyt ryhtyä puhumaan niiden vaaroista myös kotikylässään.

    • EiKlitorista

      Kauneus tulee kasvoihin kun klitoris ja häpyhuulet on turhina poistettu !

    • lieksan_soile

      Ja meillä kaikilla oli niin Metkaa Lieksassa.

    • Debiilit

      Debiili ei ymmärrä mitä tarkoitat. Somalit ovat vajaamielisiä.
      Debiili tarkoittaa lievästi vajaamielistä ihmistä. Debiliteetti on vanha nimitys älyllisen jälkeenjääneisyyden lievimmälle asteelle, jossa henkilön älykkyysosamäärä on 50–70. Nykyään suositeltava nimitys on lievä älyllinen kehitysvammaisuus.

      Somalialaisten äo on 68
      https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

    • tosi_läskejä

      Itiksessä nuo mcdonalds valaat aiheuttaa etovia ilmeitä kantasuomalaisten keskuudessa.

    • Anonyymi

      Vaikka Somaliassa olisikin sota, niin kyllä somalit voi sinne lähettää. Saakoon kuolla koko porukka.

    • Anonyymi

      Minähän en eläimiin sekaannu ja se on suomen laissa kiellettykin.

    • Anonyymi

      Makunsa kullakin sanoi koira kun persettä nuoli.

    • Anonyymi

      Juu onhan ne!?

      Jos sattuu diggaamaan muhkummista siiderivalaista!?

    • Anonyymi

      Kauniita ovat, yhtään somalinaista ei suomalainen mies ole raiskannut.

      • Anonyymi

        Kuka täysipäinen koskisi metrin kepilläkään noihin haiseviin telttoihin?


    • Anonyymi

      Kävin tänään Puotilan Prismassa ja siellä oli kymmeniä somalinaisia heidät nähtyään ihmettelee aloittajan käsitystä.

    • Anonyymi

      Millaistahan on klitorikseton elämä?

      • Anonyymi

        Varmaan samanlaista kuin terskaton taivallus miehellä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan samanlaista kuin terskaton taivallus miehellä?

        Suurinpiirtein noinhan se menee!
        Mutta kaikkein siveimmässä silpomisessa ei jää jäljelle kuin reikä eli leikkaus haava!
        Tuoltahan ne tubesta löytyy kaikki ihan livenä, kuten päänkatkomisetkin eri ikäryhmissä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurinpiirtein noinhan se menee!
        Mutta kaikkein siveimmässä silpomisessa ei jää jäljelle kuin reikä eli leikkaus haava!
        Tuoltahan ne tubesta löytyy kaikki ihan livenä, kuten päänkatkomisetkin eri ikäryhmissä!

        Voin sanoa että sairasta meininkiä, mutta ei ilmeisesti suvakeille koska haluavat kulttuuria ja uskontoa tänne oikein roppakaupalla!


    • Anonyymi

      Somalinainen ei voi ( ei saa!) seurustella ei-muslimimiehen kanssa, saati avioitua.
      Muslimimies sen sijaan saa ja vaikka avioitua kristityn naisen kanssa. Tosin lähes aina nainen (rakkaudesta mieheen?) vaihtaa uskontonsa islamiin.

      Meidän interseksuaalisilla feministeillä ei ole mitään tätä paremman kulttuurin järjestelyä vastaan.

      • Anonyymi

        Nehän suorastaan vaatii sitä!
        Eikä intersektionaalisilla feministeillä ole mitään sitä vastaan että somalinaiset silvotaan siveäksi!


    • Anonyymi

      Somalinaiset eivät pääosin ole kauniita, päinvastoin. Länsi-afrikkalaiset naiset ovat kauniita ja ehkä aloittaja on luullut heitä somaleiksi.

      • Anonyymi

        Pelkkä kauneus ei muutenkaan riittäisi. Pitäisi olla samansuuntaiset ajatukset tulevasta sekä taustat kunnossa suvun suhteen. Sukulaiset kuitenkin koko ajan noissa kulttuureissa läsnä, enkä mitään rikostaustaista roskaväkeä halua lähipiiriini. Huumediilereitä jne.


    • Anonyymi

      Suurin osa on kyllä pirun rumia

      • Anonyymi

        No niin on.....


    • Anonyymi

      Johan alkaa viestit poistumaan kun kerrotaan totuus intersektionaalisista feministeistä ja niiden suhtautumisesta siveäksi silpomiseen!

    • Anonyymi

      Ujuni Ahmed on hyvä esimerkki kauniista Somali naisesta.

      • Anonyymi

        Tosin vehkeet on silvottu pois, mutta nättihän se on!


      • Anonyymi

        Ujuni on kyllä nätti tyttö, mutta noin paksulla meikillä saa romutransunkin näyttämään palstapersun äipältä.


    • Anonyymi

      Aloittaja voi muuttaa Somaliaan, siellähän noita on ja lisää tulee joka sekuntti.

    • Anonyymi

      Soikea pääkallon muoto tekee niistä humanoideja

    • Anonyymi

      Yhtään somalinaista ei ole joutunut suomalaisen miehen raiskaamaksi.

    • Anonyymi

      Ei somalinaiset ole sinkkuja. Ne on naitettu kaikki jo 12 vuotiaana.

    • Anonyymi

      Kuka nainen haluasi persua treffeille vrt. rujokalloinen Halla-aho

    • Anonyymi

      Polpon netti pinokkiolta taas typerä provo. Ei noin.

      Kasva ja kehity lapsi rukka.

    • Anonyymi

      Pitääsi ekana päättää onko enemmän naikkonen kuin miekkonen.

    • Anonyymi

      Ovat joskus kauniita 12-16-vuotiaana.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe