Zorko suku

mohdir

Ovat suku Itä ja Etelä-Euroopasta.
Zorkoja asuu Sloveniassa ja heitä on valtion politiikassa. En tiedä EU:n politiikasta, että onko siellä.

Zorkot ovat egoistisia idiootteja.

12

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harmaaa

      Kuuluuko Harmaavammainen zorko sukuun

      • sdfsdfsdfsdfsdfdsf

        Zorkot eivät sukua Zorrolle, vaikka molemmista löytyy vammaisuutta. Kun mustaan lisätään valkoista, niin syntyy harmaata. Zorkot ovat valkoisten Alpien alueelta, joten ovat harmaampia kuin Zorrot.

        Sorjosella ei pitäisi olla mitään tekemistä Zorrojen kanssa, sillä kyseinen suku on vain heijastuma Afrikasta. Sorjo. Siinä missä natsimieliset ajaavat kaljua ja pitävät sitä yksityisomaisuutena, niin kalju oli keksittynä jo iät ja ajat Afrikassa.

        Ihmeellistä on huomata, että Siuntion ja Kirkkonummen toiset naiset, vaikka omaavat hiuksia, niin ovat natsimielisiä. Pelottavaa. Heidän kaiken käytöksen mukaan ajella päänsä kaljuksi. Nationalismi on vaikea aate, sillä se tarkoittaisi, että henkilö väittää olevansa paras. Kyllä tällä ihmisellä on vaikeuksia todistella asiaa. Onko Kirkkonummen ja Siuntion hallituksessa sellaisia pahoja nationalisteja?


      • sdfsdfsdfsfd

        Piirtäisivät nationalistiset naiset otsaansa hakaristin, että tietää varoa heitä. En halua konfliktia heidän kanssaan. Jo pienen hakaristi tattoon saisi noin 40 eurolla.


      • mohdir
        sdfsdfsdfsfd kirjoitti:

        Piirtäisivät nationalistiset naiset otsaansa hakaristin, että tietää varoa heitä. En halua konfliktia heidän kanssaan. Jo pienen hakaristi tattoon saisi noin 40 eurolla.

        (viesti on poistettu)


    • oieuoieur

      Zorko asuu Postojnassa, jossa on suuri luolisto. Google mapista saa paikasta kiinni.
      Kyseinen perhe on asunut koko ikänsä Sloveniassa ja sikäli on aika natsi. Etelästä hyökkää italia, mustahiuksiset siat, pohjoiesta haisee hitleriä ja ylimielisyyttä, niin kuin Skandinaviassa norjalaiset, Idästä ratsastaa Unkari, jolla on barbaariset tavat ja Etelästä on palaa Välimerta ja Kroatialaiset, joiden kanssa on sellainen suomi-ruotsi vihaa. Kroatia vei palan rantaa Slovenialta, mutta slovenialaiset ovat rikkaampia kuin paratiisilämmössä kylpevät natsikroaatit.

      Slovenialaisia on kaksi miljoona on ristituli keskellä eurooppaa on tehnyt ihmisistä aika pahoja, sillä he tappelevat pienemmistäkin asioista. Katoava rotu mitä enemmän katoaa, sitä vihaisemmaksi se tulee. Sama kohtalo odottaa Suomea kun väki pienenee.

      Sloveeni on blondi niin kuin Alpinen itävaltalainen. Mitä lie sekoitusta. Onhan siellä tummahiuksisia ja balkaanista olevia. Slovenialainen pitää itseään Balkania parempana.

      Historiallisesti sinne hyökkäsivät turkkilaiset ja ryöstivät. Viikingit ovat käyneet alueella. Mutta ihmettelen edelleen, että kuinka julmaa voi olla sloveeni kansa?

      • eiruoieruoir

        Maailman kriisin aikana Slovenia kaatui aika nopeasti. Maassa on Usalaisia militantteja mm. Postojnassa on kasarmi. Tämä vaikuttaa maan egoon, että yhtäkkiä kansa haluaa tuntea itseään maailman navakseen. Tuskin. Voi olla että Usalla on teitty suurempi tukikohta Sloveniassa, joka samalla tavalla persettään myi kuin Suomi, sillä Sloveniassa on paljon luontoa, metsää, vaikka muuallakaan ole vähemmän.


        Sloveniassa työttömyysraha on ollut kiinteät 400 euroa kk. Elinkustannukset sen sijaan ovat pienemmät. Asumistukea ei ole.


      • oieuroieuroie

        Sosiaalietuutta keksittiin saksassa 1800 luvun lopussa kun väkeä oli töissä vaikeissa oloissa. Kyseessä on ollut juureton 1800 luku ja kaupungistuminen. 1900 luvun alussa sosiaalitoimin alkeet levisivät Suomeen ja 1960 luvulla tuli moderni työttömyyskorvaus, jonka piti olla väliaikainen, mutta se jäi.

        Suomi ei ole ainoa työttömyyskorvausmaa. Parempaakin esiintyy, sillä Yle Uutisten mukaan Hollannin kaupungissa kokeillaan kansalaispalkkaa.


      • RihmaninovDelinsky

        perhe joka on asunut koko ikänsä ydessä maassa EI TULEE YMMÄRTÄMÄÄN mitä on maahanmuutto. Käräjäoikeus ei ole kuunnellut minua. Ja muut viranomaiset ovat TYHMIÄ sillä he kysyvät minulta oleettomia kysymyksiä ja takertuvat oleemattomaan. Tämä todistaa, että suomalaisella ei ole edellytystä ymmärtää mitä on maahanmuuton tarve. Aika todella vähän.

        Samalla tavalla Zorkot eivät ole edes samalla janalla maahanmuuttajan kanssa. Siksi se, mitä minä valitsin omalle perheelleni, niin se oli Zorkojen mielestä väärin. Sikäli että ex vaimoni on aika natsi ja postojna perhettään ihanoiva narttu, niin hän livahti pois samassa kuin tuli. Aika mielenkiintoista on se, että Suomen Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tukii runsaasti ex vaimoani, tuskin kuunnelleen minua ja sukuani. He jättivät sukuani ilman lasten lapsia. Ja koko Suomen oikeusjärjestelmä on HOMOa.

        Käräjäoikeus siis kutsui Zorko äitiä Siuntioon kesällä 2015, mutta minulle ei kerrottu siitä. Eikä Zorkot edes soittaneet minulle. Näin Suomen HOMO olematon oikeudeton oikeus ole minkään arvoinen ja tukee VAIN naisia ja edesauttaa avioeroja ja saattaa lapset vaaralliseen asemaan, sillä perheetön lapsi on hauraampi ja heikompi kehityksessään. Suomea sopisi ruoskia tästä. Suomessa on kait samat muinais aikaiset perhekäytännöt, että kun vieras tulee perheeseen, niin perheen isä antaa vaimonsa nussittavakseen. Ja kun vaimo kuolee synnytykseen, niin mies hässii vaimon äitiä. Ja kun äiti kuolee, niin mies hässii vaikkapa ala ikäistä siskoa. Näin se Suomen maassa. Kutsumme sitä kodikseen. Aamen. Toisin sanoen saa hässiä vaikka pässiä. Kalevalalala


      • RihmaninovDelinsky

        Zorkot kuuluvat EU:n liigaan, eli kuitenkin slovenialaiset ovat saksalaisten pomppuja tai miten nyt niitä kutsuu. Nykyisin Eu:ssa on kansainvälistä liigaa, mitä Suomessa tuskin. Ex vaimoani saattoi lähettää sen tuntematon juutalaisisä Pavel, joka on suhtessa Zorkoihin ja saksalaisiin, mistä lie tullut läski jutku ja aika arvostettu, oletan, omissa piireissä. Sitä se tytär, jos en erehdy tästä perheen salaisuudesta, niin tytär sulaa aika pikaa, kun biologinen isä ilmestyy kuvioon, siinä määrin, että eroaa. Lisäksi ruotsalaiset siat ovat avustaneet juutalaista saamaan tahtoa läpi. Eli vaimoa lääkitsi raskauden aikana Lars niminen Ähtäriläinen. Voiko raskauden aikana antaa lääkkeitä. Totesin, että ennen raskautta joku sloveniassa usutti lääkkeitä. En tiedä mitä. Onko lapsellekin syötetty jotakin. Pelkään, että lihava israelin tiedustelupalvelun jutku olisi aikeissa tehdä lapsestani jotakin kuolemattomia rokotusten kautta. Kun Suomi ei usko tuohon, niin maa on tyhmä, sillä USAlaiset jo nyt viettävät rattoisia kamppanjoita etsien itselleen uhreja Suomen lasten tarhoista. Herätkää tyhmät!!

        Pelkään siis lasteni puolesta. Totesin että vaimo on exisänsä narttu ja ohjenuoralla. Ja siihen suuntaan Suomi kumartuu kanssa. Rahapalkkioiden toivossa, tietysti. EU.n tarkoitus on taas Suomen sitominen itseensä. Suomalaiset on viety nyt eri maiden kansalaisille mm. USA:laisille. Suomi on köyhä ja lapsia saa viedä. Katsotaan että salliiko Länsi-Uudenmaan Käräjäoikeus viedä lapsia maasta. Myykö vammainen oikeus persettään?


      • RihmaninovDelinsky

        EU:n maita sitoo sukupuu. Ainakin hallitsijat ovat olleet pitkään sukuruksalla liimattuja, mutta Suomi on jalorotuinen. Se on natsimpi kuin natsit itse. Suomi ei edes kuuluu Eurooppaan, sillä se on Siberialainen kansa. Siksi EU:lla on vaikeaa Suomen kanssa. Siksi he naittavat kolleja tähän maahan. Ja vieras kolli on valmis hässimään köyhää Piiaa. Ja kun kolli saa tarpekseen, niin kolli vie lapsia helvettiin ja Suomen käräjäoikeus sallii tämän.


    • paistispååvi

      Ootko palstis paavi

      • vihalintu

        tarjoaa projekti.

        anna neuvo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe