Maahanmuutto maksettava maksuilla ja veroilla

TosiasiatTekevätKipeätä

Maahanmuuton miljardin euron luokkaa oleva lisäkustannus (jota ei ole budjetoitu) on kansalaisten maksettava uusilla maksuilla, uusilla veroilla ja tulonsiirtojen ja muiden kustannusten leikkauksilla.
Maksettava lisäkulu tältä vuodelta on siis 200 euroa ihan kaikilta, tai noin 500 euroa aktiivi-ikäisiltä kansalaisilta. Lisävelkaa siihen EI SAA ottaa lastemme maksettavaksi.

Muuta keinoa ei ole saada suvakkeja ymmärtämään, että raha ei tule tyhjästä.
Se täytyy repiä siitä omastakin kukkarosta - suosilla tai pakolla.
Tiedämme toki että suvakit eivät vapaaehtoisesti mitään maksa, vaikka YLE- ja lehtipropagandallaan he ovat pääsyyllisiä maahanmuuton holtittomuuteen.
Suuri osa suvakeista on lisäksi on lisäksi sosiaalielättejä, jotka eivät muutenkaan pysty eivätkä halua vapaaehtoisesti maksaa omia kulujaan.

Jos lainapiikki avataan maahanmuutolle, holtittomat suvakit järjestävät seuraavana vuonna uuden vähintään kahden miljardin euron lisäkustannuksen ja häiriöitä lisäksi.

Siis mistä otetaan, mitä karsitaan? Ainakin 90% ympäristönsuojeluinvestoinneista on hylättävä, niihin ei ole nyt varaa. Eikä euroakaan julkista rahaa tuulimyllyihin.
Mitä muuta, koska paljon enemmän tarvitaan?

32

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • per_perseestä

      Juuri niin. Perussuomalaiset ehdottaa, että turvapaikanhakijoiden kustannukset pitää rahoittaa velalla budjetin ulkopuolella, jottei yhteiskuntarauha järkkyisi. Yhteiskuntarauhan pitääkin järkkyä, että tyhminkin ymmärtää mitä tämä touhu maksaa.

      • 17-5

        Juuri näin, naulan kantaan. Suomalaisten vyötä on kiristettävä niin kireälle, että jopa punikkikin veronkorotusten ja leikkausten syyn myöntää.


      • SSS-hallitus

        MEILLÄ on velvollisuus pelastaa KOKO Afrikka pysyvästi Suomeen ja erityisesti somalien ahkera ja erinomainen geeniperimä vaikka velkarahalla.


      • näinkjö

        Demarit velalla aina olleet tekemässä päätöksiä. Olisko aika vaikka ottaa asumistuet pois? Vai eletäänkö velalla vain ja tehdään konkurssi.


    • 19-19

      Hallitus voisi esittää, että turvapaikkakriisin vuoksi Suomi lopettaa kehitysavun viideksi vuodeksi. Sen jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen.

      • SeAvarakatseinen

        Tämä onkin hyvä ehdotus!
        MATUT ovat tulleet (tunkeneet tänne) hakemaan kehitysapua suoraan lähteeltä, vaikka ME sen antajat olemme yrittäneet kaivaa kaivoja sinne niille perille.

        Kuvainnollisesti. Mutta kun NE ivät ymmärrä niitten OIKEITTEN kehitysapuna rakennettujen kaivojen päälle !
        Saati kehitysapuna annettujen traktoreiden päälle.

        NE eivät opi edes käymaan paskalla, annetuissa husseissa. No... Yritystä sentään on!


        http://www.huussi.net/wp-content/uploads/2013/05/avajaiset_9_keko_tansania.jpg

        (kirkko keskellä kylää)

        Persut ovat ehdottaneet kehitysavun antoa vapaaehtoisesti.
        P:S. Mitäs ME valkonaamat olemme "kehitysapua" antamaan? Tiedä vaikka historia tulevaisuudessa osoittaisi autettavien olleenkin "oikeassa" !!!
        Ja Allah´soi antejaan.


    • Ei lisävelkaa, kehitysavusta, saavat vasurit ja vihreät ihmettelemistä!

    • SuunsoittajatVastuuseen

      Hallitsematon maahanmuutto aiheuttaa tänä vuonna noin miljardin euron lisäkustannuksen. Sitä ei ole budjetoitu.

      Vihreät ja vihersossut ovat nyt hiirenhiljaa sen maksamisesta ja haluaisivat siirtää maksamisen lapsillemme. Sitä ei saa hyväksyä, vaan kulut on katettava karsimalla näiden päävastuullisten utopistien aiheuttamia muita lisäkustannuksia.
      Jos Ville Niinistöllä olisi jotain selkärankaa, hän maksaisi puolet tuloistaan maahanmuutto-suunsoittonsa korvausrahastoon.
      Jos Antti Rinteellä olisi jotain selkärankaa, hän maksaisi puolet tuloistaan maahanmuutto-suunsoittonsa korvausrahastoon

    • ffggggg

      Kehitysapurahojen siirrto kotimaan toimintaan ei riitä kattamaan kuluja? Huono homma luopua kehitysyhteistyöstä myöskin, ainakin kansalaisjärjestöjen tehokkaasta ja hyvin kontrolloidusta työstä. Valtion suora holtiton miljoonien kylvö kehitysmaihin korruption ja kähminnän tukemiseen joutaisi vähentyä. Maailmassa olisi kyllä rahaa pistää köyhien maiden asiat kuntoon, mutta nyt ne rahat menee tappovälineisiin enempi ja missä ne pankkien rahat ovat... Ihminen on paha ja itsekäs. Ateismin mielestä tosin pohjimmiltaan hyvä, kuten olemme kommunistisissa maissa nähneet esimerkkejä siitä hyvyydestä...

    • röka.inte

      Tupakkaveron 2,5-kertaistamisella saataisiin valtio kirstuun miljardi lisää. Veron tuotto 2015 talousarviossa 863 miljoonaa, eli laskennallisesti tulisi 1,3 miljardia lisää, mutta otetaan 300 miljoonaa pois, koska tupakasta vähiten riippuvaiset lopettaisivat tai vähentäisivät todennäköisesti tupakointia.

      Tupakkaveron nostaminen olisi oikeudenmukaista, koska se on täysin vapaaehtoinen maksu.

      • Ajattelekulutusta

        En polta eikä koske minua, Kysyn kuitenkin, meinaatko ettei tuo ole muusta kulutuksesta pois?
        Tavalla tai toisella raha päätyy valtiolle veroina, je leikkaa yleistä kulutusta. Ymmärrän verot SUOMALAISTEN koulutukseen, vanhainhoitoon saaraaloihin ym.
        Eikö tuolla lähi-idässä ole rikkauksiakin, mikä on kun ei homma ole koskaan toiminut ja tänne valutaan. Ja aika yllätys, mekin olemme keskellä ongelmia.


    • Muistellaampa

      Persut jättää velanmaksun lapsenlapsille. Juuri samasta asiasta kritisoivat edellistä hallitusta.

      • allahnussiimeitä

        Persujen paksupoika ei tämmöisistä pikkujutuista piittaa. On niin mukava istua ministerimersun takapenkillä. Mikäli ahneus ei olisi iskenyt ja takinkääntöä tapahtunut olisivat persut olleet iso puolue ja taatusti seuraavassa hallituksessa. Ahneus voitti, kuten yleensäkin uhkapeleissä ja näkökenttä sumeni. Nyt lauletaan samoja lauluja kolmen muun puliveivarin kanssa.

        Kansa maksaa turvapaikkaturistien erikoiskahvit ja ylöspidon. Kyllä saatana ottaa aivoon, en haluaisi olla kustantamassa noiden saatanan ihmisapinoiden ja likaisen roskasakin hyvinvointia omani kustannuksella. Kyllä vituttaa!


    • hämmästyttää

      Miten muka aina on varaa antaa/lahjoittaa muille/matuille MILJARDEJA muttei suomalaisiin ole varaa investoida? Mummu ulos matu tilalle periaatteella mennään.

    • Alpo_Yksikivi

      "Maksettava lisäkulu tältä vuodelta on siis 200 euroa ihan kaikilta, tai noin 500 euroa aktiivi-ikäisiltä kansalaisilta"

      Todellinen toteutuma voi olla jopa moninkertainen, riippuen siitä kuinka moni päättää tunkeutua tänä vuonna Suomeen.

      Tuo noin 1 miljardi on hyvin varovainen arvio, alin mahdollinen, ja se kattaa vain osan suorista palvelukuluista eikä lainkaan epäsuoria kuluja kuten sairaudenhoito mukaan lukien hammaslääkärit, rikollisuuden aiheuttamat korvaukset, vankeinhoitokulut, kasvaneen byrokratian ja lisääntyneet poliisin kulut yms, kaikki nämä kulut ovat viimeistä senttiä myöten palkansaajien ja eläkeläisten tuloista pois.

      Mutta miksi kehitysapu-kuluja pitää paloitella? Eikö olisi järkevintä tilastoida/arvioida kokonaisuutta, siis kunka paljon Suomi maksaa kehitysapua kaiken kaikkiaan vuodessa, eli summataan kaikki suorat ja epäsuorat kustannukset joita Suomessa täysihoidossa olevat kehitysmaalaiset aiheuttavat riippumatta siitä milloin ja miten ovat tunkeutuneet tänne tai monennenko polven menoeriä ovat. Ja siihen lisäksi YK avustuserät ja muut projektit.

    • HoltitonMenoLopetettava

      Ylen rahoitusta on leikattava jo tästä vuodesta lähtien ja poistettava kokonaan vuodesta 2018 alkaen.
      YLE-tv on pääkiihoittaja, joka toitottaa piikki auki -asennetta ja toimii itse sen mukaisesti. Se on lisännyt vihreiden, vihersossujen ja muiden utopistien kiihkoilua holtittoman maahanmuuton puolesta. Harkinnan ääni on YLEssä vaiennut.
      Emme tarvitse Nordenstreng oppien mukaisia propagandalähetyksiä ja -toimittajia!

      Kansalaisten kustannukset pakostikin kasvavat, joten Yle-veron poistaminen vuoden 2018 alusta on senkin vuoksi tarpeen. Täsmäisku asian hyväksi on kansalaisaloite https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818 .

    • backtoafrica

      Ensin voitaisiin yksinkertaisesti sulkea raha-hanat. Eläköön omillaan ja huolehtikoot itsestään kuten maahanmuuttajan (siirtolaisen) kuuluukin. Myös kultahampaat yms. voitaisiin irroitella ja realisoida. Sitten katsottaisiin tarvitaanko koirankoppia ja muonaa. Jos niin sitten C-luokan Hallin herkku ja vähän luppaa peliin kunnes kääntyy takaisin tai menee töihin vessanpönttöjä kuuraamaan.

    • pöpijasipi

      Suomen sosialliturvaa ei pidä jakaa Irakin ja Somalian kansoille, syövät hyvinvointiyhteuksunnan, Suomalaisten rakentaman, Stubbi haluaa tuhota Suomen ja halveksii suomen kansaa.

    • Bioenergia

      Tällaisilla sähkön tuotanto- ja siirtohinnoilla lasku on helposti maksettu, kun polkevat sähköpyörää läpi päivän, ja kuljettavat energian akuissa loppuasiakkaalle.

      Sama malli sopii vankiloihin.

    • töitä_löytyy_aina

      Normaalina veronmaksajana vituttaa sekin että Suomi jakaa vastikkeetonta lusmuilurahaa myös suomalaisille laiskureille.

    • Suomen pörssiyritykset maksavat osinkoja 11 mrd koska ei nyt huvita investoida ja luoda työpaikkoja. Saivat järkyttävät veroalet työllistääkseen, lopputulos toinen.

      Mitä rikkaat ei vie taviskansalaiselta, sen vievät matut.

      • Totuuskomissio

        Näinhän se menee maassamme, kun nukkehallinto hoitaa lähipiiriensä tileille valtion vero-ja velkarahat!

        Vaikka olemme valtaosin sitä mieltä, että meille ei kuulu yli 30:stä valtiosta tänne tunkeutuneiden, pääosin "sosiaaliturvaturistien" elättäminen ja täysylläpito kovine tutkimuskuluineen, mätä hallinto-ja virkakunta tekee mitä lystää!!

        Toiminta on valtiomme ja sen omien kansalaisten edun vastaista täydellisesti! Toivottavasti Englanti eroaa Eurostoliitosta, jos se sitten saisi liikettä tähän täydelliseen rähmälläänoloon?

        Nämä seteliselkärankaisemme varmistelevat vain EU:n rahavirkoihin pääsemistään unohtamalla oman kansansa.


      • kakkelberginmarjat

        Sippilä etunenässä nuolee kieli ruskeana merkelin persvakoa. Ei tarvita selkärankaa tarvitaan vain lipsakka kieli.


      • Totuuskomissio kirjoitti:

        Näinhän se menee maassamme, kun nukkehallinto hoitaa lähipiiriensä tileille valtion vero-ja velkarahat!

        Vaikka olemme valtaosin sitä mieltä, että meille ei kuulu yli 30:stä valtiosta tänne tunkeutuneiden, pääosin "sosiaaliturvaturistien" elättäminen ja täysylläpito kovine tutkimuskuluineen, mätä hallinto-ja virkakunta tekee mitä lystää!!

        Toiminta on valtiomme ja sen omien kansalaisten edun vastaista täydellisesti! Toivottavasti Englanti eroaa Eurostoliitosta, jos se sitten saisi liikettä tähän täydelliseen rähmälläänoloon?

        Nämä seteliselkärankaisemme varmistelevat vain EU:n rahavirkoihin pääsemistään unohtamalla oman kansansa.

        Eikö ole kummallista ettei löydy yhtään vanhaa valtiomiestä joka puoluekannastaan riippumatta sanoisi että suomalaiset ensin?

        Olisi nyt omalle Orbanille tilausta...


      • pelleilyäpelleilyä

        Tai Kekkoselle, siinä oli valtiomies.

        On vain lauma tuulella käyviä hopokkeja, jotka keksivät tänään tämmöistä ja huomenna tuommoista. Sitten palataan muna kourassa lähtöruutuun. Repeat.

        Ennenkuin nykyinen vaalikausi päättyy, niin minkähänlaisen kaaoksen tämä pumppu on saanut aikaiseksi?


    • ParempaaVanhuksille
    • tervemenoa

      Minusta tuo on ilouutinen. Kunpa kohtelisivat niitä kuin kapisia supikoiria. Lääkkeet pois, monoa kylkeen ja sitä rataa. Kyllä hinku tulla turvapaikkaturistiksi vähän viilenisi.
      Mitäs läksit kikkelis kokkelis?

    • pessimist

      Minkähänlaisselle määrälle tuo miljardi on laskettu?
      Jokainen turvapaikanhakija tuo noin 30 000 lisää perheenyhdistämisellä eli jo arviossa olevat 10000 turvapaikan saavan jälkeen loppuvuodesta voisi olla jo 40 000 laillista muuttajaa, sitten ovat nämä 20 000, joita ei saada palautettua minnekään ja pimeät tulijat ja uusiahan tulee joka päivä enemmän kuin omasta halusta pois lähtee.
      Eli todellisuudessa meillä on loppuvuodesta varmaan 60 000 maahanmuuttajaa hoidettavana ja koulutettavana ja syötettävänä ja vahdittavana. Hirveä skenaario, joka ei vielä ole pahin mahdollinen.

      Migrin löperö hyväksymisprosentti ei helpota tilannetta yhtään.

      • toinenpessimisti

        Tosi pelottava skenaario, mutta täysin realistinen. Nykyinen yhteiskuntajärjestelmä romuttuu tuon invaasion myötä. Meille on syntymässä uusi köyhälistö, joka koostuu nykyisestä keskiluokasta.

        Migrissä on paljon virkamiehiä, jotka ovat kokemattomia ja täysin kädettömiä aggressiivisen maahantulon edessä. Tulijat ovat päättäneet tulla ja niinmyös tulevat ja jäävät. Ystäväni työskentelee Migrissä ja on myöntänyt ongelman, ihmisvyöry yllätti haavoittuvan ja puutteellisen järjestelmän ja lopputulos on vain arvailtavissa.


    • Reilupeli

      Ne maksaa jotka ovat tilanneet.Potentiaalisia ovat ainakin kokomuslaiset ja vihreät jotka ovat suorastaan huutaneet maahan muuton tarvetta.Oikeasti reilua olisi kysyä,ketkä kannattavat maahanmuuttoa ja asettaa ihmiset sitten sen mukaan maksuvelvoitteeseen kuluista.

      http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/tutkija-suomeen-tarvitaan-viela-lisaa-maahanmuuttajia/2150715

      http://www.kauppalehti.fi/uutiset/petteri-orpo-maahanmuutto-on-mahdollisuus/Kcx66YFW

      https://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/hakamies-maahanmuuttajia-tarvitaan-toihin-eivat-uhkaa-suomalaisten-tyopaikkoja/5330822

      Olen ollut vakaasti sitämieltä pidemmän aikaa,että Suomi ei tarvitse työperäistä maahnmuuttoa,vaan työpaikkoja.Noilta osin en katso olevani maksuvelvollinen kenekään kuluihinkaan ,vaan katson että ne jotka ovat tarvetta huutaneet ovat nyös velvoitettava tilanne hoitamaan siten että tulijat työllistyvät eikä heistä koidu kustanuksia valtiollisesti veronmaksajille.

      Eettiseti hoidettava pakolaisuus on toinen juttu,mutta siinäkin tulee toimia sen mukaan mihin rahat riittävät muun yhteiskunnan ylläpidon ohessa.Jos jollain on mahdollista rahoitttaa toimintaa suoraan,siitä vaan,mutta ylivarojen elämiseen ei mikään tilanne anna siihen mielestäni oikeutusta.maailnmassa on muitkin maita ja jokainen auttakoon varallisuuden mukaan.Keneltäkään ei voi odoittaa enempää kuin on kykyä asioita hoitaa tai kantaa.

    • olmnhygvjkmju

      Kehitysmaalaiset ja joidenkin uskontokuntien edustajat (johtuen elämänkatsomuksen jälkeenjääneisyydestä ja sairaalloisuudesta), jostain syystä kehitysmaa/tietty uskonto kulkevat käsikädessä, ovat vain yksinkertaisesti vähän pienemmällä lusikalla annettu. Eivät osaa auttaa itseään joten darwin.

      • luonnonmukaisesti

        Ei apina kauas puusta putoa. Eli sukupolvesta toiseen sama fanatismi ja kiihkomielisyys. Näille apinoille aletaan opettaa islamia aapisen sijaan, olen kuullut.

        Kehittäisipä evoluutio jonkun apinaruton, joka harventaisi luonnonmukaisesti tätä kyseistä lajiketta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3517
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      252
      1973
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      97
      1414
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1333
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      91
      1285
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      59
      1164
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1024
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      986
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      904
    Aihe