Koko elämänsä väärin kohdeltu väärin perustein

tietjoku

Elämäni on ollut aina todella vaikeaa. Minulla on ongelma iho. Tälläkin hetkellä minulla on silmäluomen tulehdus, korvan iho on rikki ja omituinen koko korva, no sanon tämänkin eli peräaukon sietämättömän paha kutina ja jaloissa näppylöitä mitkä kutiaa ja muutenkin kutiaa milloin mistäkin äärimmäsen paljon. Kävin lääkärissä ja sain kortisoni voidetta joka paikkaan mutta ei auta yhtään tämä voide. Olen ollut ns. vankilassa 9 kk:tta SYYTTÖMÄNÄ. Se oli yksi pahimmista asioista mitä olen kokenut. Minulla ei ollut oikeutta mihinkään silloin ja olin täysin syytön. Olen joutunut asumaan hometaloissa ja saanut elämääni häiritseviä oireita homeesta. Iho ongelmia ollut usein eli kutinaa ym. Minua kiusattiin nuorena pahasti vaikka olin kaikille kiltti aina ja ystävällinen. Vatsakipuja äärimmäisen kovaa kipua ollut myös. Lääkärit eivät ole suostuneet tutkimaan minua koskaan ei koskaan. Vain buranaa olen saanut lääkäriltä ja kortisonia. Ei auta. Olen syönyt masennuslääkkeitä nyt 12vuotta johtuen niistä pahoista asioista mitä koin nuorempana ja itse olin aina täysin syytön asioihin. Minulla on ollut päihde ongelmaa myös. Nyt haluan ja ehdottomasti aion jatkaa hyvin alkanutta selvin päin olemistani. Nyt mielestäni minulla on mennyt ihan hyvin jos vaan vielä saisi nämä ihotulehdukset jollain pois en tiedä millä. Kutittaa niin paljon että en pysty kutinan takia harrastamaan mitään enkä pysty lähtemään töihin kutinan takia. Lääkäri ei tiedä mistä kutina johtuu. Itken välillä koska en tiedä loppuuko kutina koskaan. Se miksi kirjoitin tänne niin.... Kyllä kyllä kyllä tein väärin ja kadun sitä nyt. En ole ennen näin tehnyt. Ensimmäinen kerta siis oli. Eli vein kaupasta mangnesium purkin. Varastin. Kadun tekoani. En mitään muuta vienyt. Vain sen mangnesiumin. Jäin kiinni. Tämän takia myyjä kutsui vartijan lisäksi poliisin. Olin kiltti; rauhallinen ja puhuin ystävälliseen sävyyn koko aika. Mangnesiumin takia poliisi halusi minun osoitteen, puhnumeron, passini ja mun piti allekirjoittaa 5paperia. En ole ennen ollut poliisin kanssa missään tekemisissä. Joten alkaako poliisi nyt kuuntelemaan kaikki mun puhelut ja muutenkin tarkkailemaan mua? En halua että poliisi tietää laitanko kahviini maitoa tai että mitä tavaroita ostan. Mielestäni saan pitää omana tietonani monetkin asiat jos haluan eikö niin? Riitti se 9kk tta jolloin minua valvottiin ja tarkkailtiin vaikka olin täysin syytön täysin syytön todella olin silloinkin. Niin osaako joku sanoa miksi poliisi halusi kaikki tietoni yhden mangnesiumin takia???!!!??????

3

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syllogismi

      Ensimmäisestä varkaudesta sai 20-luvulla sakkotuomion, Toisesta sai suurmman sakkotuomin ja menetti kansalaisluottamuksen. Kolmannesta sai 6kk ehdotonta vankeutta ja menetti pidemmmäksi aikaa kansalaisluottamuksensa.. Kyseisseeä tapauksessa oli joka kerta pieni summa rahaa. Oli aika jolloin ei ollut minkäänlaista sosiaaliturvaa. Täässäkin annettiin mahdollisuus korjata käytöstään, kun ei korjannut tuli isompi sakko ja määrätyksi ajaksi kansalaisluottamuksen menetys ja lopuksi vankeus ja vielä pidemmäksi aikaa kansalaisluottamuksen menetys. Joissakin tapauksessa vankeus tuli heti tai viimeistään toisesta varkaudesta. Tuomiot annettiin ns. välikäräjillä pienissä pitäjissä missä ihmiset tunsivat toisensa ja nopeasti kantelivat varkaudesta. Siis ei edes hengenpitimiksi saanut varastaa. Sikäli en ihmettele jos "tulee" hulluksi" kun lääkärit ja koko terveyskeskukset ovat sitä mitä ovat. Ei luulisi tällaisen meiningin olevan nahdollista 2000-luvulla! Ei huonosti pukeutunut ihminen ole rikollinen. Jos hän olisi rikollinen hän olisi hyvin pukeutunut. Liian paljon katsotaan ihmisen ulkokuorta ja kohdellaan sen mukaisesti. Julkinen häpäisy oli muotia silloin kun laitettiin jalkapuuhun kirkonvereen että kaikki näkisivät. Anteeksi että olen olemassa asenne tuhoaa monia hyviä ihmisiä. Kovuus, kilpailu ja voimannäyttö ovat tätä aikaa. Sivistystä ei tullutkaan. Kansa on jaettu, ennen oli köyhät ja rikkaat, nyt on sirpalisesti erilaisia ongelmia ja yleensä niihin suhtaudutaan vähäteleväti. Pienikikin terveydellinen ongelma on suuri silloin kun ihminen "hylätään"vaikka sairaus olisi kiusannut useita vuosia. Ennen oli sentään kansanparantajat jotka tiesivät apuja moneenkin sairauteen.Mutta;! nykyihmisellä ei ole arvoa! ei edes silloin kun ei ole langennut yhteenkään rikokseen silloin kun kuuluu vähäosaisempaan kansanosaan.

    • Nautielämästä

      Kokeilepa ihottumiin Daktacort-nimistä voidetta, saa ilman reseptiä Apteekista. Voit sivellä sitä ihottuma-alueille eri puoille kehoa, jopa alapään kutinoihinkin. Sen näkee hyvin nopeasti, auttaako vai ei. Sokeristen ruokien ja juomien välttäminen voi auttaa myös, samoin runsaiden hiilihydraattien välttäminen, ennen kaikkea vehnän. Terveellisellä ruokavaliolla on nimenomaan ihon kuntoon suuri vaikutus.

      Ei poliisi sinua kyttää, voit olla ihan huoletta. Heillä on omat rutiininsa, mitä tietoja ihmisistä otetaan ylös missäkin tilanteessa, se tehdään kaikille. Voimia ja parempaa jatkoa! Olet hyvä ihminen, älä silti liikaa ruoski itseäsi, koska kadut jo tekoasi. Muista, että ne oikeat suuret rötösherrat istuvat Arkadianmäellä :)

    • prosessia

      Epäilisin jotakin ruoka-aine ongelmaa. Kokonaisvaltainen kutina ja iho-ongelmat viittaisi siihen että joku prosessoitu ruoka-aine ei sovi sinulle.
      Toinen vaihtoehto on se että altistut edelleen homeelle jossakin.
      Kolmantena voisi olla pesuaineet ja niiden ihoärsytys.

      Nuo kortisonipohjaiset lääkkeet auttavat vain oireisiin.

      Toivon pikaista paranemista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe