Kanada huostaanotti yli 200 tuhatta intiaania

RihmanovichDelinski

Sanomalehtiartikkeli kertoo kuinka aikojen alussa Kanadan hallitus olisi pakkokäännyttänyt intiaanien lapsia. Vanhemmilta vietiin niinkin paljon lapsia kuin yli 200 000. Tämä on todiste siitä, että valtaapitävät tekevät systemaattista pahaa eriarvoisessa asemassa oleville ihmisille. Intialaisiin voisi verrata nykyajan mustalaisia. Voisi puhua avoimesti kansan murhasta. Uutisista näimme kuinka Ruotsin valtio massiivisesti terrorisoi, alisti ja pakkosyötti satoja mustalaisia. Saman tekee Suomen valtio, mutta tässä maassa mustalaisten esiintyvyys on eri luokkaa.

Kyse on suoranaisesta kansojen murhasta. Suomi väittää olevansa paras vanhempi lapsille. Todellisuudessa kyse on alistamisesta ja omaan tahtoon pakottamisesta.

Maahanmuuttajalapsia Suomessa huostaanotetaan, lasten suojellaan kyseenalaisiin syihin vedoten, jättäen perheet lapsettomiksi ja tuhoten heidän elämänsä. Toisissa kulttuureissa kun lapset ovat kaikki kaikessa. Se että valtio vie lapsia, se osoittaa että valtiolle lapset eivät merkkaa mitään, että valtiolle kysymys lapsista ei ole tärkeä ja että valtio ei osaa arvostaa elämä eikä se omaa oikeita elämän arvoja.

Kun aikuinen tahtoo vahingoittaa lapsia, perheitä, äitejä, niin aikuisella on väärä tuhoisa arvo. En tiedä syytä miksi Suomessa lasten vahingoittaminen on näin räikeästi esillä. Kyse on avoimesta, tahallisesta, systemaattisesta perheiden tuhoamisesta.

Suomalaiset elävät Pohjoisessa yksin ja heille saada jo yksi lapsi merkitsee paljon. Toisissa kulttuureissa lasten teko on ensiarvostettua. Perheen politiikka perustuu lasten tekoon.

Lapseton aikuinen elää egossa eli väärässä uskossa omasta paremmuudestaan. Hän on looginen ja siten sopii nykysivilisaation suosimaan muottiin. Lapset muuttavat ihmistä siinä määrin, että ajattelu muuttuu ja koko olemus. Lapset tekevät ihmistä aika paljon, eikä itse ihminen itseään esimerkiksi ajattelulla. Suomi ja Länsi on kadottanut viattomuutensa aika paljon ja se näkyy rationaalisena tyhjänä ilman pyörittämisenä. Valkoinen ihminen on tyhmä mutta oikeutettu. Miten olisi sellaisen laita, joka ei haluaa muuta kuin onnellista perheettä? Miten hänen pitää elää tässä maassa?

Aika voi muuttua ja nykyiset arvot Suomessa voivat muuttua ja mikä oli valtion politiikka tänään muuttua lapsiystävällisemmäksi. Kannattaa ajatella itse sydämmellä, sillä jokaisella on sellainen, jo tänään, eikä seurata tyhmiä valtion käskyjä, vaikka tietäisi, että käsky on väärä ja aiheuttaa vahinkoa perheelle, lapselle.

Minä tahdon lastani takaisin. Tahdon perhettäni takaisin. Teillä ei ole mitään ohjelmia kuinka saattaa perheitä yhteen. Miksi? Mikä on sosiaalitoimiston päämäärä?

2

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RihmanovichDelinski

      Kuinka valkoinen mies perustelee itselleen paremmuutensa? Millä vastauksilla?
      Kukaa antaa hänelle oikeutusta ottaa sellaista vastuuta toisten lapsista, joista lapsille aiheutuu haittaa ja suvulle? Sellaista vastuuta ei ole olemassa, muuten voi syyllistyä pahaan rikokseen.

      Valkoinen ihminen ei voi perustella itselleen paremmuutensa. Valkoinen mies sanoo, että on paras, mutta hän kuitenkin ottaa ruokaa ja varoja toisista maista itselleen. Tätä usein kutsutaan yritystoiminnakseen, mutta tuon nimikkeen alla piilee paljon väärinkäyttöä ja sortoa. Valkoinen ihminen on tottunut ottamaan itselleen liikaa. Siksi hänelle kertyy läskiä. "Läskiä" kerääntyy myös aivoon siten, että valkoinen ihminen on täysi, hänen päänsä ei enää ajattelee realistisesti. Valkoinen ihminen opiskelee itsensä pihalle kaikesta elämästä, eikä hän enää ymmärrä, että nuoren miehen ja naisen kannattaa tehdä lapsia, että elämä jatkuisi monella tapaa. Kun valkoinen ihminen jättää sellaisen elämänsä mahdollisuuden käyttämättä, hänelle kertyy paljon ongelmia, joita ei voi piilottaa. Sosiaaliset ongelmat kasaantuvat ja kasaantuvat ja hyvinvointi lakkaa. Refugeet ovat vastaus moneen valkoisen pulmaan, ettei samankaltaiset vain tappaisi toisiaan. Eli jälleen kerran valkoinen ihminen hyötyy suoranaisesti maahanmuuttajista, vaikka hän ei myönnä sitä. Mutta laillinen lapsivarkaus on rangaistavaa. Kansan pitää valvoa, ettei poliitikoilla ote alkaa lipsumaan rikoksen polulle, sillä ihminen on vajavainen ja valta sokaisee hetkessä, että entinen poliitiikko muuttuu rikolliseksi. Itse en usko ylempi ja alempi kastisuuteen vaan aikamme on kohti tasa-arvoa päin. Suunnan näyttäjänä on Nainen ja Lapset ovat mitta, josta ei kulje mikään susi noin vain. Lapsi on jokaisen omatunto, jopa kaikista pahimman ihmisen, josta hän ei kulje pahein aikein.

    • RihmanovichDelinsky16

      Kanadan jutusta oli Metro lehdessä 2016 helmikuuta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe