Kanada huostaanotti yli 200 tuhatta intiaania

RihmanovichDelinski

Sanomalehtiartikkeli kertoo kuinka aikojen alussa Kanadan hallitus olisi pakkokäännyttänyt intiaanien lapsia. Vanhemmilta vietiin niinkin paljon lapsia kuin yli 200 000. Tämä on todiste siitä, että valtaapitävät tekevät systemaattista pahaa eriarvoisessa asemassa oleville ihmisille. Intialaisiin voisi verrata nykyajan mustalaisia. Voisi puhua avoimesti kansan murhasta. Uutisista näimme kuinka Ruotsin valtio massiivisesti terrorisoi, alisti ja pakkosyötti satoja mustalaisia. Saman tekee Suomen valtio, mutta tässä maassa mustalaisten esiintyvyys on eri luokkaa.

Kyse on suoranaisesta kansojen murhasta. Suomi väittää olevansa paras vanhempi lapsille. Todellisuudessa kyse on alistamisesta ja omaan tahtoon pakottamisesta.

Maahanmuuttajalapsia Suomessa huostaanotetaan, lasten suojellaan kyseenalaisiin syihin vedoten, jättäen perheet lapsettomiksi ja tuhoten heidän elämänsä. Toisissa kulttuureissa kun lapset ovat kaikki kaikessa. Se että valtio vie lapsia, se osoittaa että valtiolle lapset eivät merkkaa mitään, että valtiolle kysymys lapsista ei ole tärkeä ja että valtio ei osaa arvostaa elämä eikä se omaa oikeita elämän arvoja.

Kun aikuinen tahtoo vahingoittaa lapsia, perheitä, äitejä, niin aikuisella on väärä tuhoisa arvo. En tiedä syytä miksi Suomessa lasten vahingoittaminen on näin räikeästi esillä. Kyse on avoimesta, tahallisesta, systemaattisesta perheiden tuhoamisesta.

Suomalaiset elävät Pohjoisessa yksin ja heille saada jo yksi lapsi merkitsee paljon. Toisissa kulttuureissa lasten teko on ensiarvostettua. Perheen politiikka perustuu lasten tekoon.

Lapseton aikuinen elää egossa eli väärässä uskossa omasta paremmuudestaan. Hän on looginen ja siten sopii nykysivilisaation suosimaan muottiin. Lapset muuttavat ihmistä siinä määrin, että ajattelu muuttuu ja koko olemus. Lapset tekevät ihmistä aika paljon, eikä itse ihminen itseään esimerkiksi ajattelulla. Suomi ja Länsi on kadottanut viattomuutensa aika paljon ja se näkyy rationaalisena tyhjänä ilman pyörittämisenä. Valkoinen ihminen on tyhmä mutta oikeutettu. Miten olisi sellaisen laita, joka ei haluaa muuta kuin onnellista perheettä? Miten hänen pitää elää tässä maassa?

Aika voi muuttua ja nykyiset arvot Suomessa voivat muuttua ja mikä oli valtion politiikka tänään muuttua lapsiystävällisemmäksi. Kannattaa ajatella itse sydämmellä, sillä jokaisella on sellainen, jo tänään, eikä seurata tyhmiä valtion käskyjä, vaikka tietäisi, että käsky on väärä ja aiheuttaa vahinkoa perheelle, lapselle.

Minä tahdon lastani takaisin. Tahdon perhettäni takaisin. Teillä ei ole mitään ohjelmia kuinka saattaa perheitä yhteen. Miksi? Mikä on sosiaalitoimiston päämäärä?

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RihmanovichDelinski

      Kuinka valkoinen mies perustelee itselleen paremmuutensa? Millä vastauksilla?
      Kukaa antaa hänelle oikeutusta ottaa sellaista vastuuta toisten lapsista, joista lapsille aiheutuu haittaa ja suvulle? Sellaista vastuuta ei ole olemassa, muuten voi syyllistyä pahaan rikokseen.

      Valkoinen ihminen ei voi perustella itselleen paremmuutensa. Valkoinen mies sanoo, että on paras, mutta hän kuitenkin ottaa ruokaa ja varoja toisista maista itselleen. Tätä usein kutsutaan yritystoiminnakseen, mutta tuon nimikkeen alla piilee paljon väärinkäyttöä ja sortoa. Valkoinen ihminen on tottunut ottamaan itselleen liikaa. Siksi hänelle kertyy läskiä. "Läskiä" kerääntyy myös aivoon siten, että valkoinen ihminen on täysi, hänen päänsä ei enää ajattelee realistisesti. Valkoinen ihminen opiskelee itsensä pihalle kaikesta elämästä, eikä hän enää ymmärrä, että nuoren miehen ja naisen kannattaa tehdä lapsia, että elämä jatkuisi monella tapaa. Kun valkoinen ihminen jättää sellaisen elämänsä mahdollisuuden käyttämättä, hänelle kertyy paljon ongelmia, joita ei voi piilottaa. Sosiaaliset ongelmat kasaantuvat ja kasaantuvat ja hyvinvointi lakkaa. Refugeet ovat vastaus moneen valkoisen pulmaan, ettei samankaltaiset vain tappaisi toisiaan. Eli jälleen kerran valkoinen ihminen hyötyy suoranaisesti maahanmuuttajista, vaikka hän ei myönnä sitä. Mutta laillinen lapsivarkaus on rangaistavaa. Kansan pitää valvoa, ettei poliitikoilla ote alkaa lipsumaan rikoksen polulle, sillä ihminen on vajavainen ja valta sokaisee hetkessä, että entinen poliitiikko muuttuu rikolliseksi. Itse en usko ylempi ja alempi kastisuuteen vaan aikamme on kohti tasa-arvoa päin. Suunnan näyttäjänä on Nainen ja Lapset ovat mitta, josta ei kulje mikään susi noin vain. Lapsi on jokaisen omatunto, jopa kaikista pahimman ihmisen, josta hän ei kulje pahein aikein.

    • RihmanovichDelinsky16

      Kanadan jutusta oli Metro lehdessä 2016 helmikuuta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8216
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1173
    Aihe