Vuokralainen helvetistä?

HelsingintieKarkkila

Kävimme kesä/heinä kuun alun aikana katsomassa kiinteistöä huoltomiehen ja isännöitsijän kanssa, Huoltomies varoitti että naapurit ovat kovia valittamaan ja soittamaan musiikkia viikonloppuisin.
Kiinteistössä on myös mahdollista saada sähkö ja vesi sisältymään vuokraan käymällä siivoamassa kiinteistön tontin. Vuokrasopimuksessamme onkin että meidän vuoromme on parittomina viikkoina ja naapuri siivoaa parillisina viikkoina.

Huoneistoomme sisältyi myös puu sauna ja teimme sopimuksen kiinteistössä olevan liikkeen kanssa että saisimme heidän roskiin menevät puu lavat polttopuiksi saunaan.

Muutimme tähän huoneistoon heinäkuun puolessa välissä (15.7.2015) ennenkuin olimme edes saanneet muuttoa tehtyä käveli naapurin rouva huoneistoomme sisään ja tuli myymään keittiön pöytää. Tätä ihmettelin mutta suostuin pöytää käymään katsomassa hänen koppi kellarissaan, Totesin ettei keittiön pöytä ole tarpeeksi iso meidän perheellemme.

18.7.2015 huomasin parvekkeelta että veljeni oli kavereideni kanssa viereisellä huoltoasemalla tankkaamassa. Soitimme heille että tulisivatko käymään polttamassa tupakit tuossa pihalla. Menimme alakertaan ja jätimme huoneistomme ulko oven raolleen (poikamme oli nukkumassa) tuli naapurimme rouva uhkailemaan että hakkaa meidät kaulimella jos metelöinti ei lopu. Kuulimme selkeästi kuinka naapurin asunnon ovi kävi rappu käytävässä, Naapurilla kesti oudon pitkään tulla portaat alas ja huomasimme kun palasimme alhaalta takaisin omaan huoneistoomme että meidän asuntomme ovi olikin sepposen selällään. Naapurimme rouva oli tunkeutunut meidän asuntoomme jo toistuvasti hyvin lyhyen ajan sisään.. (2 päivän)

Naapuri valitti meille että asuntomme ulko ovi pitää kovaa ääntä että siihen voitaisiin tiiviste laittaa jotta se ei olisi niin kova ääninen. Laitoimme kihlattuni kanssa tiivisteen oveen mutta ovea ei enään saannut kiinni.

Tämän jälkeen alkoi tulemaan meille puhelin soittoja jossa mainittiin että asuntomme ulko ovi pitää todella kovaa ääntä ja tätä kävikin sitten huoltomies katsomassa (Totesi että pitäisi tiiviste laittaa oveen) Kiinteistömme remontti mies kävi asentamassa tiivisteen myöhemmin oveemme mutta ovea ei tällöinkään saannut kiinni muutakuin paiskaamalla josta olisi aiheutunut enemmän meteliä. Naapurimme jatkoi valittamista ovestamme ja sitä kävikin sitten lukkoseppä katsomassa, Lukko seppä rasvasi oven lukitus mekanismin ja tutki ovea, Hetken päästä hän totesi ettei oven kielekkeen äänelle pysty tekemään mitään ja ettei edes uusi ovi auttaisi tähän ääneen.

Tämä käännettiin huoltomiehen toimesta siten että paiskomme ovea karmia vasten kiinni ja tekisimme tätä tahallisesti, Kuvasimme videon missä laitamme ulko oven kiinni (saman aikaisesti vetämällä kun astuu ovesta sisään..)

Meille selvisi heinäkuun lopun ja elokuun alun aikana että naapurimme on kiinteistöön tullut huoltomiehen vaimon kautta, Ja epäilenkin tätä yhdeksi syyksi ettei konkurssipesä ja isännöitsijä tämän vuoksi asioihin ole puuttunut!

Naapurimme soitti alkuun musiikkia ihan kohtuullisesti ja siten ettei se häirinnyt meitä, vaikka musiikki soi 23-02 asti.

Elo/syyskuun aikana 2015 alkoi naapurimme soittamaan musiikkia siten että se häiritsi meidän 1,5v poikamme yö unia. Tästä aloitimme kirjoittamaan valituksia isännöitsijälle.

Syyskuussa minulla oli töissä työkokeilussa eräs pitkäaikaisesti työttömänä ollut nuori, Pidimme toimisto erillisessä huoneessa jossa oli ovi rappu käytävään. Kuuntelimme hiljaisella musiikkia (siten että huoneessa pystyi normaalilla äänellä keskustelemaan..) ja keskustelimme toimistossa. Naapurin rouva tuli tästäkin valittamaan meillä että kuulostaisi siltä että olisimme keskustelemassa heidän eteisessään, Totesin hänelle ettei hänen tarvitsisi siinä eteisessään istua vaan että hän voisi siirtyä käytävän päässä olevaan olohuoneeseen niin emme häiritse.

Syyskuussa huomasin ettei naapuri enään siivoa kiinteistön piha aluetta, mikä on kuitenkin vuokra sopimuksessamme ehtona sille että saamme sähkön ja veden sisältymään vuokraan. Aloitin tästä valittamaan kiinteistölle mutta siihenkään ei millään tavoin puututtu.

Naapuri jatkoi edelleen musiikin soittamista, Mutta syyskuun aikana se muuttui aina vaan kova äännisemmäksi ja rupesi entistä pahemmin häiritsemään poikamme yö unia. Saimme viikon aikana aina tavallisen päivä rytmin 09 aamulla ylös ja illalla 9 aikaan nukkumaan, Joka viikonloppu se muuttui kuitenkin niin että poikamme ei saannut nukuttua ja valvoi aina 23-02 asti ja nukkui 11-12 päivällä..

Jatkuu ->

33

1613

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HelsingintieKarkkila_

      Lokakuussa 2015 sahasin normaaliin tapaan kellari tilassa polttopuita (3krs, Välissä on liiketila ja sitten tulee meidän asuntome) tuli naapurin ukko meidän kellaritilaamme uhkailemaan ja muunmuassa löi nyrkillä yhden kellarissa olevan oven halki. Naapurin ukko olisi varmaan käynnyt päälle jos emme olisi kihlattuni kanssa olleet sahaamassa puita. Sillä tämä ukko tuli ensiksi kellari koppimme ovelle ja kävi sivuummalla sytyttämässä tupakan ja tuli sitten uhkailemaan meitä.. Kiinteistössämme on tupakointi ehdottomasti kielletty, Varsinkin tilassa missä on öljysäiliöt...

      Lokakuun aikana huomasin ettei isännöitsijä eikä kiinteistön huolto mies puutu naapuriemme käyttäytymiseen millään tavalla joten etsin kiinteistön omistajan tiedot netistä. Huomasin että kiinteistön omistaa konkurssi pesä ja kirjoitin heille sähköpostitse näistä tapauksista mitä tässä oli jo ollut. Tähän ei tällöinkään puututtu millään tavalla.

      Isännöitsijä aloittikin minua yrittämään häätää, Aluksi en ollut maksanut vuokria hänen mukaansa. Lähetin tiliotteistani kuitit vuokranmaksuista. Isännöitsijä totesi että maksan vuokrani väärälle tilille (Tilille mikä on vuokrasopimuksessa) ja lupasi minulle toimittaa oikean tilinumeron. Tilinumeroa en ole saannut vielä tänäkään päivänä. Kysyin myös kiinteistön järjestyssäännöistä ja todettiin että kiinteistössä on nollatoleranssi häiriölle, Ilmoitin isännöitsijälle että huoneisto vuokralaki määrää kiinteistölle järjestyssäännöt ja hän lupasi järjestyssäännöt toimittaa 2 viikon kuluessa.

      Lokakuun aikana meidän huoneistomme katosta tuli vedet lävitse, Ilmoitin tästä asiasta konkurssi pesälle ja isännöitsijälle. Lokakuun loppu puolella kattomme alkoi vaihtamaan väriä ja ilmoitin tästäkin isännöintiin ja konkurssi pesälle katto käytiin mittaamassa ja kosteanahan se oli, Mutta asialle ei tehty mitään.

      Lokakuun loppu puolella alkoi vettä tulemaan myös muualta katosta lävitse ja ruskeita/mustia läiskiä oli katossa eri puolilla jo 8 kohtaan. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa.

      Lokakuun aikana naapurimme alkoi keräämään liikehuoneiston lavoja jotta emme pääsisi saunomaan. Tästä tein myös ilmoituksen, mutta asiaan ei puututtu. Joidun aina ikkunasta vahtimaan milloin lavoja tulee ja käydä heti keräämässä lavat itsellemme polttopuiksi.

      Lokakuun lopun ja marraskuun alun aikana alkoikin naapurimme kiusaamaan saunomistamme, Huomasimme että saunassa ei tule lämmintä vettä ja että lämmintä vettä ei riitä suihkussa käyntiin.
      Olin aiemmin keskustellut naapurin miehen kanssa kosteus vaurioista ja putkirikoista ym, Naapuri totesi että heillä on mennyt putki poikki ja se on korjattu.

      Ilmoitin lämmin vesi ongelmasta isännöitsijälle ja huoltomiehelle, Huolto mies kävi tarkistamassa vesivaraajan ja huoamsi että joku oli säätänyt lämpimän veden asteet alas. (Vain naapurilla, meillä ja huoltomiehellä on pääsy tähän huoneeseen..)

      Marraskuun aikana jatkui vieläkin lämpimän veden loppuminen, Ilmoitin taas huoltomiehelle ja rupesimme asiaa selvittämään. Huomasimme että eräässä vesiputkessa (putkessa joka on mennyt poikki ja joka on korjattu, Se putki oli myös ainoa korjattu putki..) virtaa lämmin vesi, Lämmintä vettä valutettiin siis naapurin toimesta tahallisesti vaikkakin huoltomies kertoi että tämä putki on ilmastoinnin jäähdytystä varten ja että liiketilan siivoaja voi myös valuttaa vettä..

      Aloitimme tämän veden valuttamisen todistamisen kiinteistölle, Menimme saunaan mutta minä jäin itse rappukäytävään kuuntelemaan. Samaan aikaan kun saunamme ovi kävi alakerrassa aukesi naapurimme suihku huoneen ovi ja hän laittoi suihkun päälle. Kihlattuni kävi poikamme kanssa saunassa, ja oli siellä n.15 minuuttia koko tämän ajan naapurin suihku oli päällä. Kun kihlattuni tuli poikamme kanssa jäähyttelemään yläkertaan niin naapurin suihku sammui saman aikaisesti. Kerroin tämän konkurssipesälle, isännöitsijälle ja huoltomiehelle. Tämän jälkeen on saunasamme riittänyt lämmin vesi.. Sattumaako? Ei kun se oli varmasti liiketilan siivoaja koska asiaan ei kukaan millään tavalla puuttunut..

      15 marraskuuta naapurimme kävi ravintolassa, Ravintola illan jälkeen pariskunta palasi kotiinsa ja rupesi soittamaan musiikkia erittäin kovaa sillä seurauksella että heräsimme kaikki siihen meteliin. Tästä ei mennyt kauakaan kun naapurimme pariskunnan välille tuli riita ja naapurimme rouva lähti ilmeisemmin tyttärensä luoksi loppu yöksi (rouva huusi ettei kestä tätä touhua enään..)

      Tähänkään menessä yhteenkään valitukseen ei olla puututtu, Tässä vaiheessa olimme tehneet naapurista 8 rikosilmoitusta. Muunmuassa: Törkeä kotirauhan rikkominen, Kotirauhan rikominen, Laiton uhkaus, Vahingonteko, Vainoaminen, Kunnian loukkaus

      Marraskuun aikana ilmoitimme myös huoneistossa olevista sokeritoukista (jotka ovat samassa viemäri verkossa liikehuoneiston kanssa) tätä luvattiin tulla katsomaan, Mutta vielä tänäkään päivänä ei ole sokeri toukkia käyty myrkyttämässä.

      Jatkuu ->

    • HelsingintieKarkkila__

      Marraskuun lopulla musiikin soittaminen voimistui siihen pisteeseen että jouduimme soittamaan poliisit hiljentämään naapurin. Musiikki soi niin kovaa että lapsemme itki kädet korvilla koko tämän kovaäänisen soittamisen ajan aina siihen asti kunnes poliisit tulivat. Poliisi käynnin aikana naapurimme ukko myönsi poliisille että tekee tätä täysin tahallisesti ja kiusataksemme meitä. Poliisi n käynnin jälkeen naapuri tuli hakkamaan meidän oveamme ja jatkamaan uhkailujansa. Myöhemmin yön aikana hän uhkasi parvekkeensa kautta tappavansa meidät ja naureskellen kertoi ettei heille kukaan mahda yhtään mitään. Naapureillamme oli edeltävänä yönä ollut erittäin kovaääninen karaoke ilta. Tästäkin teimme valituksen konkurssi pesälle ja isännöitsijälle.
      Marraskuun lopun aikana aloin kirjoittamaan valituksia konkurssipesän ja isännöitsijän toimesta eteenpäin, Tein myös poliisille tutkinta pyynnön heidän toimistansa. Lisäksi naapurin musiikin soitosta tehtiin taas kerran rikosilmoitus poliisille.

      Marraskuussa kun kävimme lohjalla n.1,5h meni kaiken kaikkiaan, oli tänä aikana joku käynyt heittämässä kananmunia parvekkeelle. Saman aikaisesti naapurissa ukko ja rouva naureskelivat. En silloin olisi uskonut että he olisivat sent tehneet ovat kummiskin lähemmes 50 vuotiaita molemmat. Mutta se mitä tästä myöhemmin on tapahtunut osoittaa että kyllä varmasti on ollut naapurin ukko joka käynnyt kananmunia parvekkeellemme heittämässä. Myöskin se että kanan muna on tullut sellaiseen kohtaan mihin ei pysty kadulta heittämään kertoo myös jotain. Kananmuna oli tullut ikkunalaudalle joka on kaiteen alapuolella. Eli jos joku nuori mitä siis huoltomies syyytti olisi heittänyt olisi se kananmuna heitetty suoraan ikkunaan tai parvekkeemme kattoon, Mutta koska se oli heitetty tarkasti niin ettei se ollut osunut ikkunaan epäilen naapurin ukkoa tästä, Varsinkin lyhyt aika väli jolloin olimme poissa kotoa..

      Joulukuun aikana naapurimme alkoi tupakoida sisätiloissa. Mutta positiivisena yllätyksenä musiikin soittaminen loppui täysin. Naapurin rouva kysyi minulta kaupassa miksi soitin heille poliisit ja enkä tullut ovelle, Kerroin hänelle että kävin heidän ovellansa koputtamassa mutta eivät suostuneet avaamaan ja että alle 2 vuotias poikamme itki asunnossamme kädet korvilla kun teidän musiikin soittaminen oli liian kovaäänistä. Naapuri jäi kauppaan suu auki ihmettelemään ja hän seisoi samassa paikassa kun poistuin kaupasta. Toivottavasti meni viesti perille...

      Joulukuun aikana naapurimme alkoi laittamaan erilaisia lastentarvikkeita ja ruokia meidän postilaatikkoomme. Esimerkiksi tuttipidike ja verinen räsy (jotain punaruskeata siinä oli) heitin nämä tavarat suoraan roskiin. Sitten alkoi tulemaan pilttipurkkeja, Hillopurkissa jotain valkosta tahnaa ja mätiä hedelmiä. Ilmoitin tästäkin konkurssi pesälle ja isännöintiin ja pyysyin heitä vaihtamaan postilaatikkoni lukittavaan laatikkoon, He eivät suostuneet joten sanoi että minä ostan sitten itse lukittavan laatikon ja vaihdan sen. Lukitun laatikon jälkeen ei ole ilmestynyt mitään omistuista postilaatikkoomme.

      Joulukuun aikana naapurimme keksi uuden kiusaamis tavan, Hän alkoi sulkemaan rappu käytävän pattereita (Menemme rapun kautta saunaan ja kuljemme siitä myös jäähylle yläkertaan..) Ei ole kovin mukavaa kävellä kylmässä rappukäytävässä pelkkä pyyhe päälle, Eikä tämä varmaan lapsellekkaan kovin hyvää tee (Joulukuun aikana poikame oli 3 kertaa flunsassa, En tietenkään väitä että johtuu tästä kylmästä rapusta..)

      Joulukuussa naapurimme rouva oli ilmeisemmin soittanut poliisit miehellensä, Tämä on ainakin olettamus. Heillä oli eräs viikonloppu riitaa ja ihmettelimme mistä lähtee meteliä kun rappu käytävä raikasi, Katsoimme ikkunasta ja poliisit olivat ilmeisemmin hakenut jonkun heidän asunnostaan.

      Joulukuun aikana kyselin konkurssipesältä ja isännöitsijältä kosteus vauriosta ja sokeri toukista. Sain vastaukseksi että heillä on aika sovittuna pankkiin ja että näitä vikoja aletaan korjaamaan tämän jälkeen. Heidän piti myös olla yhteydessä minuun asiasta, Mutta en ole vieläkään vastausta saannut.

      Tammikuun alussa kiinteistömme huoltomies (joka on siis paikkakuntalainen) lähti lomalle ulkomaille. Mainitaan että konkurssipesän hoitajat ovat helsingistä ja isännöitsijä vantaalta.

      Saman illan aikana kun huolto mies oli poistunut suomesta ulkomaille alkoi naapurimme perinteinen viikonlopun ryyppy porukan kokoontuminen. Ja taas kerran tuli valvottua perheen kanssa aina aamu viiteen asti. Tästä ryyppy kööristä lähti meteliä parvekkeelta, rapussa ja heidän asunnossaan. Loppu illasta pariskunnan välille tuli ilmeisemmin taas riitaa ja he aloittivat tavaroiden paiskomisen ja ovien paukuttelun. Naapurimme myös jatkoi uhkailujaan parvekkeltansa hakkamaalla väli seinää ja huutelemalla tappavansa minut. Tästäkin tapauksesta kirjoitettiin valitus isännöintiin ja konkurssi pesälle, Tähänkään ei puututtu millään tavalla.

      Jatkuu ->

    • HelsingintieKarkkila___

      Saimme tammikuussa kiinteistön järjestyssäännöt. Eihän ne ollutkaan kuin 2-3 kuukautta myöhässä.

      Minulla oli tammikuussa pihan siivous vuoro aloitti naapurimme heitelemään tupakan tumppeja ja kalja tölkkejä kadulle. Saman yön aikana naapuri jatkoi uhoamistaan ja huuteli parvekkeeltansa meitä mulkuiksi ym haukku meitä. Tässä yhteydessä tuli huomattua että huoltomies oli 4:jättä päivää lomalla ja me saimme 4:jättä päivää kirjoitella valituksia milloin häiriöstä, milloin metelistä, milloin uhkailuista. Tästä ilmoitimme kiinteistölle ja sanoin etten naapurin sotkuja suostu siivoamaan. Naapurin rouva kävikin siivoamassa ukkonsa tekemät sotkut, Tästä vähän aikaan eteenpäin rouva lähti hetkeksi aikaan ukkonsa luoto pois. Se väli kun rouva ei ollut kotonaan oli ukkokin ihan rauhallisesti ja siististi. Konkurssi pesä ja isännöinti oli ainakin ilmoittanut että naapuri joutuu sotkunsa siivoamaan, Mutta muutoin ei asiaan ole puututtu.

      Saman viikon aikana kun minulla oli siivoamis vuoro kävi naapurimme roskaamassa tahallisesti meidän parvekkeemme alusta, Hän laittoi muunmuassa jotain tabletteja ja tuubin rasvaa parvekkeemme alle. Seuraavana päivänä oli viina pulloja ja tupakka aski jätetty parvekkeemme alle. Tästäkin ilmoitimme kiinteistölle ja jouduin ostamaan valvontakameran jotta saisimme naapurin ukon kiinni itse teosta. Naapurimme ukko kävi potkimassa röökin natsoja oman parvekkeensa alle ja oli tulossa meidän parvekkeemme alle laittamaan taas jotain roskaa mutta ehti huomata kameran. Tämän jälkeen ei ole ihmeellisiä roskia esiintynyt parvekkeemme alla.

      Kameraani oli myös jäännyt pari vanhempaa rouvaa jotka olivat käsin keränneet näitä naapurin kadulle heittämiä tumppeja. Kiitokset heille! Katu joka siis tuossa edessä on on myös karkkilan keskustan pääkatu (Helsingintie) lisäksi liiketila joka tuossa allamme on, on aika vilkas päivä aikaan ja kadulla esimerkiksi käveli pieniä ja vähän isompiakin lapsia, Tätähän naapurin ukko ei ajattellut lainkaan tehdessään tätä roskaamista, Mitä jos joku lapsi olisikin käynnyt syömässä esimerkiksi tabletteja joita hän kadulle heitti?

      Olen nyt helmikuun aikana alkanut selvittämään konkurssipesän ja isännöitsijän toimia tässä asiassa, Olen kirjoittanut valituksia eri tahoille ja tehnyt uuden tutkinta pyynnön poliisille. Yritin myös keskustella konkurssipesän hoitajan kanssa asiasta, Hän käänsi asian siten että minulle kirjoitettiin varoitus siitä koska käyn kiinteistön pihan siivoamassa hiljaisuuden aikana (harjalla ja roskakärryllä). Lisäksi konkurssipesän hoitaja kieltäytyi vastaanottomasta viestejäni ja lukemasta niitä, ja hän uhkailu varoituksella koska kyseenalaistin sen että siivoan hiljaisuuden aikana ja kerroin että minä sentään käyn pihan siivoamassa toisin kuin naapuri joka siinä samalla rikkoo oman vuokrasopimuksensa ehtoja. Useammat yhteyden ottoni kiinteistöä hoitaviin tahoihin on käännetty siten että minä olisin syyllinen ja että meidän perheemme tulisi muuttaa kiinteistöstä pois. Lisäksi naapurimme pariskunta levittä asiassa valheellisesti tietoa että me olemme heille häiriöksi ja teemme heitä vastaan perättömiä valituksia, vaikka olen pystynyt osoittamaan videoilla, kuvilla ja kavereideni kautta toteen melkein jokaisen valitukseni.

    • HelsingintieKarkkila____

      Tällä hetkellä poliisilla useampi rikosilmoitus ja tutkinta pyyntö vireillä, Lisäksi asiaa tutkitaan asianajajaliitossa.

      Pisteenä i:n päälle kiinteistöön on tulossa kunnan toimesta rakennustarkastus (Kiinteistö suhteellisen huonossa kunnossa ollut jo n.20 vuotta)

      Asian olen ratkaissut muuttamalla pois kiinteistöstä kesään mennessä. Mutta varoituksena jos joku aikoo vuokraa kyseisen huoneiston (kolmio 104 neliötä ja vuokra 725€ tuo siivoaminen jolla saa sähkön veden) niin älkää missään nimessä muuttako kyseiseen kiinteistöön!! On meinaan sen verran helvetillinen tuo naapurin vanhempi pariskunta ja pahinta on se ettei siihen puututa (Konkurssi pesä tahkoo rahaa omaan kukkaroonsa)

    • siellähäntaistelet

      Olet todellakin tyypillinen valittaja ja olet ikuisesti sitä mieltä, että kaikissa muissa on vikaa paitsi sinussa itsessäsi.
      Kokeile käyttäytyä kuin fiksu ihminen ja unohda vihan pidot sillä ketä se viha hyödyttää eniten ? Itseäsi vai juuri kuin vihamiestäsi ?
      Sodat ovat loppumattomia ja niistä ei pääse eroon muuta kuin lopettamalla, luovuttamalla, tai kuolemalla.
      Jos koet olevasi oikeassa ja toinen väärässä, niin eikö kaiken summa ole silloin juuri se plus miinus nolla, eli -0 .

      • kgktjrjdjgjdjd

        Hyvä, että nykyään vielä löytyy ihmisiä, jotka laittavat kusipäitä ruotuun! Onnea ja menestystä!!!


    • KarkkilanHelsingintie

      Onnekseni olen paljastanut vasta yhden ässän, kun pokerissa voittaa aina se kenellä paras käsi. Tulette vielä ylättymään kun paljastan loput korttini :)

      Olettr kiinteistölle kiistäneet tekonne, mutta silti ette ole tajunneet että olin askeleen edellä ja pystyn tekonne näyttämään useammalla tavalla toteen.

      Toinen ässä on pöydässä. Seuraava kierros pelataan ensi viikolla parina päivänä, toisena tehdään tarkastus ja toisena tuodaan julki vuokrasopimuksen riitautus ja todisteet asiaa tutkiville tahoille.

      Nyt on jo kolme ässää kädessä tuleeko täys käsi vai vitoset? Oma ratkaisunne, olen jo voittanut tämän pelin ja tulette häviämään ennenkuin ehditte mukaan.

      Muttatulevaisuudessa suosittelen että ajattelette pikkuisen pidemmälle kuin se oma napa sillä jos menette asenteella "kukaan ei meille mahda mitään" olette jo hävinneet :D

      Toivotaan ettei kiinteistö saa varoja remonttiin ja kaupungi löisi rakennuksen purkuun, se olisi kaikille paras ratkaisu joka mielyttää kaikkia fiksuja jotka tajuaa ottaa tilanteesta hyödyn :)

      Mutta loput kortit lyödään pöytään viimeistään käräjille jossa tapaamme hyvin piakkoin, ehkä ensi kesänä jo..

    • Pertsapolle

      Tokmannin talo juurikin kyseessä.ja aloittaja, itse miettinyt monta kertaa että mitähän vittua ku koiran heititte parvekkeelta alas??

    • Karkkilankukkahattutäti

      Saisko vanhemman pariskunnan nimikirjaimet :)?

      • Pomo09

        Oletko kenties ketjun aloittaja, vai onko Karkkila tosiaan noin täynnä lukihäiriöisiä kielitaidottomia?


    • TäysJärkisiä

      Kuinka monen mielestä on myös normaalia ilmoittaa nimensä väärin naapurille, kun tuo pariskunta esittäytyi mervinä ja jaakkona jotka ovat vääriä nimiä. Ei varmaan kenelläkään muulla alkaisi hälytys kellot soimaan tässä vaiheessa jo?

      • asidoaq21

        Luulisi sinun itsekin ymmärtävän missä vika jos kukaan muu ei kohtaa näitä samoja haasteita. ;)


      • Motskar
        asidoaq21 kirjoitti:

        Luulisi sinun itsekin ymmärtävän missä vika jos kukaan muu ei kohtaa näitä samoja haasteita. ;)

        Onhan edellisetkin asukkaat joutuneet muuttamaan pois juuri tämän naapurin oudon käytöksen vuoksi.


      • Entiset
        Motskar kirjoitti:

        Onhan edellisetkin asukkaat joutuneet muuttamaan pois juuri tämän naapurin oudon käytöksen vuoksi.

        Kyllä.


    • Asdki

      Kiinteistö Oy hki tie 27-29
      Y-tunnus
      1551405-5
      Maa
      Suomi
      Postiosoite
      c/o Realia Isännöinti Oy Huhdintie 5, 03600 Karkkila
      Toimiala
      Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta (68209)
      Puhelin
      010 228 6540

      Omistajakin vaihtunu, tuleekohan puutteita koskaan korjatuksi? Vai meneekö purkuun?

    • tikkukaupan

      Eipä tainnut aloittajat mielikuvitukselliset visiot käydä toteen? Taisi saada asianajaja ja poliisi vain hyvät naurut tästä aiheesta? :D

      • Buhahahaaa

        Kyllä me jotain saatiin aikaseksi ;)

        vai onko AS1 asuttu nykyään?


      • PaskaKylä

        Ja noi asianajajathan myi tämän kiinteistön kuulemma sellaisella hinnalla ettei konkurssi pesä saanut 1/20 osaa velasta takas.. Ei meinaat mennyt 650k€ hinnalla realialle kiinteistö

        ja syyte harkintaan menossa kotirauhan rikkomiset


      • remppaRepe
        PaskaKylä kirjoitti:

        Ja noi asianajajathan myi tämän kiinteistön kuulemma sellaisella hinnalla ettei konkurssi pesä saanut 1/20 osaa velasta takas.. Ei meinaat mennyt 650k€ hinnalla realialle kiinteistö

        ja syyte harkintaan menossa kotirauhan rikkomiset

        Ei kannata uskoa "kuulemmajuttuja". Ihan pian on molemmat asunnot jälleen asuttuja. :)


      • 1111

        eipä ole toinen asunto asuttu


    • tre87675

      Olikohan nää naapurit mustalaisia? Kaikesta päätellen olivat.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe