Kristinuskosta luopiminen turmioksi

nyt.se.nähdään

Näemme sen nyt kuinka kristinuskosta luopuminen tuhoaa Euroopan, jonka juuri kristinuskon hyvyyden sanoma nosti koko maailman valoksi ja johtavaksi maanosaksi. Sitä mukaa kun kristinuskon asema on murentunut, on Eurooppa vajonnut yhä syvemmälle. Maanosamme ei ole enää tieteiden ja taiteiden keskus, se ei ole mahtavin poliittinen vaikuttaja, Euroopan sotilaalliselle voimalle lähinnä naureskellaan. Eurooppalaisia kieliä ei enää puhuta ympäri maailmaa kuten ennen.

Marx ja kommunardit halusivat tuhota Euroopan ja nyt näkyy, että he ovat onnistumassa.

Vielä voisi suunnan muuttaa, jos vaan ihmiset alkaisivat taas kääntyä Herran puoleen ja rukoilisivat naapureilleenkin kääntymystä.

22

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Näemme"...

      Väärin. Sinä näet, harhakuvia.

      • kerropa.sitten

        Mikä tuossa ei ollut totta?


      • kerropa.sitten kirjoitti:

        Mikä tuossa ei ollut totta?

        Kaikki.


      • kerropa.sitten
        ertert kirjoitti:

        Kaikki.

        Olet joko tietämätön tai valehtelet.


      • kerropa.sitten kirjoitti:

        Olet joko tietämätön tai valehtelet.

        Näytä, missä olen tietämätön tai valehtelen.


      • kerropa.sitten
        ertert kirjoitti:

        Näytä, missä olen tietämätön tai valehtelen.

        Kaikessa.


      • kerropa.sitten kirjoitti:

        Kaikessa.

        Et osaa siis perustella. Samaan tapaan kuin aloittajakaan ei osaa perustella mitään väitteitään.


    • Eikös ne maahanmuuttajat käänny sankoin joukoin kristityiksi?

      Sillä nimittäin saa irtopisteitä turvapaikkahakemuksessa, kun uskostaan luopuva muslimi kuuluu kurkunleikkuulistalle.

      Harhan vaihto toiseen ei tietysti ole kovin kummoinen juttu.

    • Korrelaatio, tai sitten ei.
      Autokannan voimakas kasvu 1960-luvulla aiheutti sen, että hevosvarkaudet loppuivat melko tyystin.
      Kyllä me hienoja rinnastuksia löydämme : )

    • Tarkoitatko paluuta siirtomaa-aikoihin? Siihen tuo sinun kuvaus ainakin parhaiten sopii. Eiköhän yritetä kuitenkin takoa kanssaihmisiin järkeä enemmän sekulaari humanistiselta pohjalta.

      Kristinuskon valta ei ole tavoittelemisen arvoinen asia edes kristityille. Valtion hallinto on kuin tietokonejärjestelmä, siihen ei voi jättää takaporttia vain "hyvälle" kristilliselle teokratialle (oksymoron) vaan siitä voi mennä muidenkin uskontojen paska läpi.

      • fda

        Olihan se varmasti mukavaa tällaisille menneisyyteen kaipaaville muistella kuinka heikäläiset ensin huijasi kutsulla leiriinsä intiaaneja, kidutti heidät hengiltä ja sitten jauhoi nämä solvauksena koiranruuaksi.


    • Epäjumalienkieltäjä

      Tämä on Jumalan tosi. Kun kristillisen kirkon valta rapistui, niin ensin alkoi kasvaa sananvapaus, sitten tieteen vapaus, sitten tuli demokratia, hyvinvointivaltio ja kaikkea muuta turhanpäiväistä kotkotusta. Jos kristinusko olisi säilyttänyt valta-asemansa, niin Eurooppa olisi maanosa josta lähdettäisiin pakolaiseksi eikä paikka jonne muuta haluavat tulla. Kaikki olisi niin paljon paremmin - tai ainakin oikealla tavalla huonommin?

      <>

      Kerropas joku ei-eurooppalainen kieli, jota puhutaan yleisesti enemmän kuin yhdellä mantereella? Eurooppalaisista kielistä sellaisia ovat englanti, ranska, espanja ja portugali.

      • luopioitavain

        Siunaus puuttuu, kun uskotaan epäjumaliin ja raha on tullut tärkeimmäksi asiaksi.


    • fda

      "Näemme sen nyt kuinka kristinuskosta luopuminen tuhoaa Euroopan, jonka juuri kristinuskon hyvyyden sanoma nosti koko maailman valoksi ja johtavaksi maanosaksi."

      Vielä karmeampaa meno oli kun kristinusko tuli pakolliseksi ja tuhosi käytännössä Rooman imperiumin ja syöksi läntisen Euroopan pimeälle keskiajalle kun oppineet ja vääränlaiset kirjat tuli hävittää. Siinä samassa hävisi perustaidot, kuten kunnon teiden tekeminen. Itäinen Rooma "Bysantti" jäi jäljelle tuosta loistosta, mutta jonka brutaaliudesta väärinajattelevia arabikristittyjä kohtaan tulikin sitten syy miksi Islam nousi.

      "Marx ja kommunardit halusivat tuhota Euroopan ja nyt näkyy, että he ovat onnistumassa."

      Kristardit tuovat tänne hengenheimolaisiaan. Seuraa kirkkosi linjaa ennenkuin tulet sieltä lasitalosta kiviä heittelemään?

      "Vielä voisi suunnan muuttaa, jos vaan ihmiset alkaisivat taas kääntyä Herran puoleen ja rukoilisivat naapureilleenkin kääntymystä."

      Siitä olisi yhtä vähän hyötyä kuin siitä on aina ollut.

    • Kantapää
    • voi.hallelujaa.sentäs

      "Näemme sen nyt kuinka kristinuskosta luopuminen tuhoaa Euroopan, jonka juuri kristinuskon hyvyyden sanoma nosti koko maailman valoksi ja johtavaksi maanosaksi."

      Aivan. Nyt kristinuskovaisten on julistettava pyhä sota ja nujerrettava lähimmäisrakkaalla ystävällisyydellään veren ja raudan siivittäminä uskosta luopuneiden niljakkeiden valta ja palautettava ihana helvetillä uhkaileva saatananpalvojien paratiisi.

    • uskonpasko

      Ja tiedätkös miksi kutsutaan sitä aikaa, jolloin kristinusko hallitsi yksinoikeudella koko Eurooppaa? Sitä aikaa kutsutaan historiassa Pimeäksi ajaksi.

      Vihdoinkin ollaan rämpimässä pois tuosta pimeästä ajasta, kohti tasa-arvoa, ihmisoikeuksia sekä sanan- ja uskonnonvapautta, joita kristinusko ei tunne.

    • Kyllä se on lähinnä EUn oma politiikka ja sen päättäjät näiden taloudellisten ja pakolaisongelmien aiheuttajina. Siitä on turha muuta syyttää, kuin niitä jotka tällaisia ongelmia saavat aikaan.

    • hjkhps

      Ketä koitat vakuuttaa? Itseäsikö- Vailuuletko että joku joka aloituksesi lukee muuttaisi kantaansa asiassa sinun kantasi mukaiseksi. Ihan todellako niin kuvittelet?

    • hihul222

      Kannatus on jonkunverran vähentynyt, mutta ei sitä vielä luopumiseksi voi nimittää.

    • DRHouse

      "Näemme sen nyt kuinka kristinuskosta luopuminen tuhoaa Euroopan, jonka juuri kristinuskon hyvyyden sanoma nosti koko maailman valoksi ja johtavaksi maanosaksi. "

      Kun kristinusko jo oli johtava aate Euroopassa, elimme keskiaikaa. Silloin Euroopa ei ollut johtava valo millään mittapuulla. Vasta uskonnon merkityksen vähennyttyä Eurooppa nousi eri aloilla johtavaksi mahdiksi. Opettelisit edes historian perusjutut.

      "Sitä mukaa kun kristinuskon asema on murentunut, on Eurooppa vajonnut yhä syvemmälle. "

      Aintu vaan että kävi juuri päin vastoin...

      "Maanosamme ei ole enää tieteiden ja taiteiden keskus, se ei ole mahtavin poliittinen vaikuttaja, Euroopan sotilaalliselle voimalle lähinnä naureskellaan. Eurooppalaisia kieliä ei enää puhuta ympäri maailmaa kuten ennen."

      Ei englanti ole tuttu kieli? Muuhun tekstiisi voisin huomauttaa, että muut maanosat ovat kehittyneet tieteessä ja saaneet Euroopan aivan luonnollisesti kiinni. Sinällään hauskaa on että tiede on aina kukoistanut siellä, missä uskontoa on vähän. Vai oletko joku rasisti joka on sitä mieltä että vain valkea mies osaa?

      "Marx ja kommunardit halusivat tuhota Euroopan ja nyt näkyy, että he ovat onnistumassa."

      Eivät halunneet, vaan luoda yhteiskunnan jossa työläiselläkin olisi oikeuksia, niitä kun ei 1800-luvun britanniassa pahemmin ollut.

      "Vielä voisi suunnan muuttaa, jos vaan ihmiset alkaisivat taas kääntyä Herran puoleen ja rukoilisivat naapureilleenkin kääntymystä."

      Tässä on sisäinen ristiriita: jos muu maailma kerran ohittaa Euroopan vaikkei olekaan kristillinen, niin miten kristinusko auttaisi yhtään mitenkään?

    • Jumalanpilkkaaja

      Näemme sen nyt kuinka pokemonkorteista luopuminen tuhoaa Euroopan, jonka juuri pokemonien hyvyyden sanoma nosti koko maailman valoksi ja johtavaksi maanosaksi. Sitä mukaa kun pokemonien asema on murentunut, on Eurooppa vajonnut yhä syvemmälle. Maanosamme ei ole enää tieteiden ja taiteiden keskus, se ei ole mahtavin poliittinen vaikuttaja, Euroopan sotilaalliselle voimalle lähinnä naureskellaan. Eurooppalaisia kieliä ei enää puhuta ympäri maailmaa kuten ennen.

      Marx ja kommunardit halusivat tuhota Euroopan ja nyt näkyy, että he ovat onnistumassa.

      Vielä voisi suunnan muuttaa, jos vaan ihmiset alkaisivat taas kääntyä Bulbasaurin puoleen ja rukoilisivat naapureilleenkin kääntymystä.

      Kerro miksi minun argumenttini on väärin ja sinun oikein.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      34
      3366
    2. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      130
      2871
    3. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      236
      2366
    4. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      151
      1746
    5. Mitä nainen ajattelet?

      Miten viettäisimme iltaa juuri nyt jos olisimme yhdessä?
      Ikävä
      135
      1034
    6. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      7
      898
    7. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      45
      813
    8. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      52
      804
    9. Palauta kaivinkone varastamasi Kari Mannelin.

      Milloin aiot palauttaa sen lainaan ottamasi kaivinkoneen ,josta et ole maksanut mitään , myöskään , siten kuinka kävit s
      Kajaani
      23
      798
    10. Minulla on poikaystävä!!!

      Uskokaa nyt jo! En halua vanhaa kääkkää!!!
      Ikävä
      130
      761
    Aihe