JOUTUU MAKSAAN SATOJA DNA:LLE VAIKKEI OLE EDES KÄY

DNAHUIJAA

DNA MAKSATTAA POJALLA SATOJA EUROJA 0449745107 LIITTYMÄÄ EI OLE EDES KÄYTETTY..TÖRKEETÄ TOIMINTAA DNAL.:TA OLKAA TARKKOINA DNA EI OLE YHTÄÄN LUVANNU EDES TULLA VASTAAN TÖRKEETÄ TOIMINTAA PITI TÄNNE KIRJOITTAA ETTEI MUILLE KÄY SAMOIN POJALTA MENNY KUUKAUDESSA 69 EUROA KYLLÄ DNA KEHTAA TÖRKEETA TOIMINTAAA ONNEKSI TÄÄLLÄ VOI MUITA VAROITTAA KYLLÄ DNA NÄKEE ETTEI LIITTYMÄÄ OLLA KÄYTETTY ETTÄ KEHTAAVAT...PERSEESTÄ KOKO FIRMA

8

<50

Vastaukset

 • MEILLE KÄVI SAMOIN JOUDUTTIIN MAKSAAN VAIKKEI LIITTYMÄÄ KÄYTETTY ,EX VAIMO MAKSOI OLIKOHAN MUN NIMISSÄ !!!!!???MIKSI dna kehtaa tollain maksattaa olkaa tarkkana kun teette sopimuksia älkää tehkö pitkiä sopimuksia..tulee kalliiksi...DNA vie vaikka toisten rahat !!!!KYSYMYS DNA:LLE !!!!!?????TEHÄN NÄÄTTE JOS LIITTYMÄÄ EI OLE YHTÄÄN KÄYTETTY MIKSI ETTE VOI OTTAA SITÄ HUOMIOON...?????NIINHÄN MONET FIRMAT TEKEE MIKSETTE DNA:SSA EDES KERTONEET ETTÄ MIKS TURHAA MAKSATTE 29.50 EUROA KUUSSA !!!????OOTTEKO TOSIAAN NIIN AHNEITA DNA:SSA ETTÄ VIETTE VAIKKA VAATTEET PÄÄLTÄ!!!!!!!??????

 • Mitä nää huutaa??

  • jos säkin joutuisit maksaan tonneja dna:lle huutaisit!!!!!!joku ottanu liittymät mun tietämättäni onko dna niin rahanahne pulju!!!!!liittymiä ole eds käytetty


  • Hoitsu osaatko lukee jos et opettele semmonen homma että hyvä osata lukea!!!!!???kuten joissakin hommissa ois hyvä osata kuunnella asiakasta kuinkahan moni osaa oikeesti tai perehtyä asioihin kunnolla kun on niin kiire luvataan ei sun tartte soittaa jos en olis tällä viikolla soittanu 25 kertaa vieläkin joutuis maksan kyseisestä liittymästä DNA:lle tässä mun pointti, joko te ymmärrätte siellä DNA:ssa Esitän vilpittömät kiitokset sille NAISELLE joka paljasti tämän haamuliittymän vois vaikka kahvit tarjota loppuipa turha 29.50e uron kuukausimaksu!!!!!!!!kiitos kiitos kiitos kuka sitten olitkaan joka paljastit ja kerroit meille totuuden!!!!kiiiiiiiiiiiiitooooooooooooooooos sulle nöyrästi!!!!!!!!


 • Jos DNA haluaisi voisi se jollain lailla korvata poikanne ja teidän kokeman vääryyden. Mutta tässä nähdään DNA:TA ei kiinnosta hevonpaskaa vääryyden korjaaminen!? On hyvä että te saitte vuoden kyselyiden jälkeen tietää tästä haamuliittymästä.Ei tartte enää turhaa maksa tosiaan ihmetellään jos DNA:lla ei ole reagoitu ,vaikka olet ollu sinne yhteydessä puhelinlasku epäselvyyksistä! Ymmärrän kiihtymyksesi ja nämä sähköset laskut hankalia, ja jos te olette maksaneet laskut vielä ristiin ei ihme että tullu tämmönen hämmennys . Kyllä ihmetellään vain DNA:n käytöstä, olisi sen pystynyt jollakin korvaamaan!?, jos halua olisi ollut? Kyllä jokainen tietää ettei kukaan huvikseen maksa 29,50 e kuukaudessa, ja varsinki kun teillä useampia liittymiä olisi luullut, että DNA olisi ottanut asian vakavammin. Nykyään kun liittymän voi vaihtaa jos ei ole tyytyväinen..Varsinki kun teillä iso perhe ja työöttömyyttä niin kun kuulee jälestä päin miten paljon turhaa rahaa menny. Tätä taustaa vasten tuntuu kummalta, jos DNA ei yhtään korvaa, ei kai tämä asia heillekään ole kiva asia, vaikka saaneet ylimäääräistä rahaa!?
  ps jos jotain positiivista tässä asiassa niin teidän ei tarvitse enää maksaa turhasta 29.50e liittymästä 0449745107, vielä ihmettelen, jos olet soittanut useita puheluita sinne , laskuepäselvyyksistä, eivätkä he ole asiaa korvanneet, vaikka ovat luvanneet!?Mihin sitä voi nykyään enää sitten luottaa?Jos he ovat luvanneet korjata laskuepäselvyydet?!

 • Ikävä että olette joutuneet kärsimään.Jos olet ollu sinne vuoden yhteydessä laskuepäselvyyksistä, ja nyt vasta selvenny.Nämä sähköset laskut hankalia ja ,jos teillä mennyt maksut ristiin. Silti olisi DNA voinut ottaa asian vakavammin, muuten kuin pahoittelemalla? Se positiivista, että vuoden kyselyiden jälkeen sait tietää, että pojallasi kaksi 29,50:n euron liittymää! Ei enää tarvi turhasta maksaa! jos olisi fiksuja ihmisiä, vois DNA tulla vastaan muutenki kuin panemalla ulosottoon sellaisia liittymiä, joita ei ole käytetty!.Eikö he muka näe , että kyseistä liittymää ole käytetty,kuten väittävät. Jos lasku on myöhässä minuutin, miten sen heti näkee!!??? Eikä muka sitä, että liittymä ollu vuosia käyttämättä!?Onko tässä kyse rahasta halusta vai mistä!?

 • Tässä nähdään, miten tarkkana tulee, jokaisen olla !Jos numero tai jotain muuta vaihtuu itse pitää ottaa selvää,ei riitä ,että luulee jotakin. Sitä joutuu itse maksumieheksi.Ihmeen kauan kesti että sait tietää kahdesta liittymästä, Ei tietty ole heti DNA:N intressissä kertoa, ei mitään kiirettä, vuosi sopiva aika?Että teillä sellanen liittymä pannaan ulosottoon saadaan vähän rahaa, kerrotaan sitten joskus ,jos muistetaan.Elämä on , on tosi hyvä tähän tilanteeseen, ja kaikille muille varoituksena olla tarkkana tämmösissä tapauksissa
  PS. hyvä,että vuoden soittojen jälkeen selvis, DN laskekaa paljonko näille puhelinsoitoille tuli hintaa, montakohan euroa. Te olette pahoillaan.Elämä on joskus kummallista ja monimutkaista!

 • Onhan se hyvä että joku on pahoillaan, onkohan sellaista facebookryhmää jos ei ole pitäis perustaa ja äkkiä...aurinko sentäs paistaaa

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.