Morsiamelle tiedoksi!!!

Niille, jotka odottavat palavasti Jeesusta ja uskovat vakaasti näihin pariin jakeeseen:
Ilm. 3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
1. Kor. 5:51-52 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
1. Tess. 4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
TIEDOKSI ja huolelliseksi ohjeeksi teille jotka TODELLA odotatte sitä hetkeä:
Kun Venäjän sotalaivat saapuvat Konstantinopoliin, joka on nykyinen Turkin Istanbulin salmi, pankaa silloin pyhävaatteet päälle, älkääkä ottako niitä pois, sillä ylkä tulee sinua varten, hakemaan Rakkaimpansa kotiin.
Laulujen laulu 2:2 "Niinkuin lilja orjantappurain keskellä, niin on minun armaani neitosten keskellä."
Laulujen laulu 2:10-13 10 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.
OLKAA VALMIIT!!! Pilkkaa tulee, kuten pitääkin tulla. Olette kuin orjantappuroiden ympäröivien morsiusneitojen keskellä pienenä ryhmänä, kuten kuningas Salomon kirjoitti tuossa laulussaan. Pilkkaa saatte sekä jumalattomilta mutta myös morsiusneidoilta (viisaat ja tyhmät), jotka kutsuvat itseään uskoviksi mutta eivät odota Jeesusta. Älkää heistä murehtiko, heillä on oma aikansa.

43

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1Westsider

      Nuo pari kolme jaetta sijoittuu viimeiseen, eli seitsemänteen pasunaan, armonajan tapahtumiin, jonka jälkeen alkaa Jumalan vihanmaljat vuotamaan. Ennen niitä on
      suuren ahdistuksen ajat antikristuksen vainoissa, joissa seurakunta on vielä mukana.

      • Jarmo__EiKirj

        Sanon tämän näin, jonka voin täysin perustella. ON vain kummallista että vaikka esittäisi kuinka monta erilaista argumenttiä asiaa todistamaan, niin ne ohitetaan sujuvasti ja heitetään perusteeton väittämä vastineeksi. Olisi reilua edes yrittää Raamatulla todistaen kiistää sanomani:
        1. morsian lähtee (viides sinetti) hädän hetkeltä (kuudes sinetti) ennen ahistuksen alkua
        2. morsiusneidot (5 viisasta) lähtevät viidennen pasuunan kohdalla, pian ahdistuksen aikojen jälkeen ja viisi tyhmää jää
        3. Jeesus tulee 7. maljan ja 7. pasuunan jälkeen (Luukas 12:35-36)


      • kun.näkis
        Jarmo__EiKirj kirjoitti:

        Sanon tämän näin, jonka voin täysin perustella. ON vain kummallista että vaikka esittäisi kuinka monta erilaista argumenttiä asiaa todistamaan, niin ne ohitetaan sujuvasti ja heitetään perusteeton väittämä vastineeksi. Olisi reilua edes yrittää Raamatulla todistaen kiistää sanomani:
        1. morsian lähtee (viides sinetti) hädän hetkeltä (kuudes sinetti) ennen ahistuksen alkua
        2. morsiusneidot (5 viisasta) lähtevät viidennen pasuunan kohdalla, pian ahdistuksen aikojen jälkeen ja viisi tyhmää jää
        3. Jeesus tulee 7. maljan ja 7. pasuunan jälkeen (Luukas 12:35-36)

        Heippa hei morsiamet !


    • Kyllä ehtii pyhävaatteet hajota uskovaisen päältä.

      Ensimmäisen, raamatulla testatun profetiani mukaan 'jeesus ei saavu tänäänkään' ja toisen samalla tavalla testatun mukaan 'tempausta ei tapahdu tänäänkään'.

      Kehottaisin kaikkia uskonharhaisia vakavasti lukemaan nuo profetiat joka aamu. Nuo profetiat ovat jo pitkään pitäneet paikkansa ja tulevat pitämään paikkansa aina maailmankaikkeuden jäähtymiseen saakka jansen jälkeenkin.

      Kun luet nuo profetiat joka aamu, näyttää elämä näyttäisi paljon valoisammalta koko päivän, kun ei tarvitse mielikuvituksellista taikamaailmaa pelätä.

    • Jännää_aikaa

      Jotain on todellakin ilmassa. Itse en olisi ikinä uskonut, että Kristinuskon asiat ovat nyt olleet päivittäin mielessä. Ihan kuin olisi "herätelty" näihin asioihin? Jokin biologinen kello? Itsellä alkoi muutos jo syksyllä 2014. 2015 oli jonkinlaista hakuaikaa ja moni asia oli vailla vastausta. Minulla on käsitys, että monille muille on käynyt samoin? Tavallaanhan tuleva elämä on nyt uuttakin ja erikoista. Toisaalta maailma selvästi sairastaa ja inhottavia ilmiöitä pullollaan. Joitain jopa maailmantilanne pelottaa.

      • NopeastiNähty

        Jokainen järkevä ymmärtää maailman myllertelevän juuri nyt. Samoin jokainen järkevä ymmärtää ettei Raamattu tai kristinusko näitä tapahtumia ennusta.


      • Jarmo__EiKirj

        Amen! Siinäs näette mitä se on.
        Ottakaa se asia huomioon, että MORSIAN ON VALITTU, ja KUTSUTTU. Kun Jeesus meni ahdistukseen Getsemanessa, huom! "sinne ylös" ja "ahdistukseen", Hän otti mukaansa myös ns. "morsiamen" MAtteus 26:37 Ja hän otti mukaansa Pietarin ja ne kaksi Sebedeuksen poikaa; ja hän alkoi murehtia ja tulla tuskaan. Eli lähti ahdistuksen ajaksi jättäen kahdeksan (Nooan luku) muuta maan päälle kun sinne tulee pahat ajat.
        Morsian on siis kutsuttu ja valtittu!
        Juutalainen vanha hääseremonia menee niin että morsian menee kammioon 7 päivää ennen yljän tuloa ja valmistautuu siellä yksin. Ylkä hakee morsiamen yllättäen eräänä aamuna ja vie tämän ratsulla isänsä luo puutarhaan, jonne on valmistettu lehtimaja, jossa pari vihitään. Vihkimistilaisuudessa ei ole ainoatakaan häävierasta, vaan siellä on vain lähiomaiset. Hääjuhla alkaa vasta tämä vihkimistapahtuman jälkeen kun pari lähtee kulkueena hakemaan vieraita hääjuhla-aterialle. Kuulostaako tutulta?


      • IlojaToivoHerrassa

        http://www.tv7.fi/vod/player/47603/
        On todella valaisevaa kuunneltavaa . Ilo on myös tässä elämässä , kun täällä annamme elämämme Jeesuksen johdatettavaksi, meillä säilyy Toivo.

        Näin aloin ajatella tutuksi tullutta Sanapaikkaa.
        Liian monet johtajat Suomessa toimivat näin, mistä jo 2000 v sitten varoitettiin: Matt.23:13
        " 13 Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä".

        Masentunut kansa hyväksyy mitä vaan.
        Yksinkertaiset elämäniloa ja toivoa tuottavat asiat tehdään johtajien toimesta vaikeisi toteuttaa. Mediasaastan annetaan vaikuttaa jo pikkulapsiin, että mammonan saanti olisi taattu saastan tuottajille. Masennus, ahdistus ja ilottomuus on perisuomalainen kansantauti ja lääketehtaat kukoistaa. Ihmisiltä riistetään rauha ja ilo, jonka Raamatun Sanan lupaa: "Ilo Herrassa on väkevyytemme"! Miksi tämän ei anneta enää tuoda kansaamme voimaa ja väkevyyttä?


      • Kuuntelerakentuminen

        Paavo Järvinen, Rakentumispäivä.20.2/16
        Video n. 20 min. kohdalta eteenpäin

        33 Joko tehkää puu hyväksi ja sen hedelmä hyväksi, tahi tehkää puu huonoksi ja sen hedelmä huonoksi; sillä hedelmästä puu tunnetaan.
        34 Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.
        35 Hyvä ihminen tuo hyvän runsaudesta esille hyvää, ja paha ihminen tuo pahan runsaudesta esille pahaa.
        36 Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä.
        37 Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi."
        38 Silloin muutamat kirjanoppineista ja fariseuksista vastasivat hänelle sanoen: "Opettaja, me tahdomme nähdä sinulta merkin".
        39 Mutta hän vastasi heille ja sanoi: "Tämä paha ja avionrikkoja sukupolvi tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin profeetta Joonaan merkki.
        40 Sillä niinkuin Joonas oli meripedon vatsassa kolme päivää ja kolme yötä, niin on myös Ihmisen Poika oleva maan povessa kolme päivää ja kolme yötä.
        41 Niiniven miehet nousevat tuomiolle yhdessä tämän sukupolven kanssa ja tulevat sille tuomioksi; sillä he tekivät parannuksen Joonaan saarnan vaikutuksesta, ja katso, tässä on enempi kuin Joonas.
        42 Etelän kuningatar on heräjävä tuomiolle tämän sukupolven kanssa ja tuleva sille tuomioksi; sillä hän tuli maan ääristä kuulemaan Salomon viisautta, ja katso, tässä on enempi kuin Salomo."

        Tehkää puu hyviä hedelmiä tuottamaan. Kasvattakaa lapsi rakkaudessa , rauhassa ja Jeesuksen tuntemiseen.


    • Jeesuksenoma

      Aamen, Jarmo! Jeesusta me odotamme, me tiedämme Hänen saapuvan pian!
      t.sinetti

      • Jarmo__EiKirj

        Niinpä :)


      • Vainyksitie

    • ääretön

      JEESUS KRISTUS ON HERRA.AINA ja IANKAIKKISESTI.Amen.

    • NopeastiNähty

      Miten nämä morsian-jutut tuntuvatkin niin lapsellisilta ja korneilta?

      • Jännää_aikaa

        Minusta nämä ovat juuri siksi hyviä, kun ovat sadun omaisia. Nämä on vertauskuvia monesti. Totuus on tarua ihmeellisempää. Jostain syystä kuitenkin sinuakin tämä aihe kiinnostaa, vaikka vielä mielessäsi kiellät.


      • Onihmeaikaa

        Vielä on aikaa kääntyä, tehdä parannus ja lähteä kulkemaan valkeuteen johtavaa tietä Jeesuksen seurassa. Hän on ainoa Tie, Totuus ja Elämä. Luulisi kyllä kaikille kelpaavan. Vanhukset uskovat sen, että elämä maanpäällä on lopussa ja useimmiten ajattelevat jatkoelämää silloin vasta tosissaan. Monet vielä ehtivät kääntyä parannukseen ajatuksissa , sanoissa ja teoissa.
        Jumala antaa elämän maanpäällä ja Hän antaa uskon lahjan. Mutta - Hän on antanut meille vapaan tahdon valita. Vaikka lapsuuden kasvatus olisi vienyt kuinka harhaan, silti on mahdollisuus aikuisena valintaan, koska on saatu tieto valinnasta ja tieto Raamatun evankeliumista. Valinta on Totuuden tai Valheen tien hyväksymisessä elämäänsä.
        Nyt on kauan ollut näkyvissä älytön kiire ja stressi - hajoita ja hallitse. Sielunvihollinen antaa ahdistuksen, kiireen, stressin ja lähimmäisen halveksunnan ja ennen kaikkea rakkaudettomuuden luonnolliseen kauneuteen ja rauhaan, jonka Jumala on tarkoittanut ihmiselle aidoksi iloksi elämässä maanpäällä ja sitten iankaikkisuudessa.


      • KIRJOITIT: "Miten nämä morsian-jutut tuntuvatkin niin lapsellisilta ja korneilta?"

        KUTSU SINULLE . . . Jumalan LAPSEKSI - niin EI TUNNU ENÄÄ . . . !

        . . .

        Jeesus Kristus . . .

        . . . KUTSUU SINUA . . . !

        . . . voi UUDISTAA ELÄMÄSI ja ANTAA ILON ja RAUHAN . . . !

        . . .

        Evankeliumi Johanneksen mukaan, Joh. 1: 12-13 ---> Uudestisyntyminen

        Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.



        SINULLEKIN TÄMÄ ON MAHDOLLISTA !



        Jesaja 55: 6-7 ---> Etsikää Herraa ja huutakaa häntä avuksi, niin saatte ARMON

        6. Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on.

        7. Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta.

        . . .

        Siunausta ja Herran rauhaa !


    • Entäpä mitä on sanan "häpeään joutuminen" syvempi merkitys? Koska Jumalan sanassa käytettävillä termeillä on aina merkityksensä, eli miksi käyttää sanaa häpeään joutuminen, jos se on sama kuin kadotustuomio. Niissä on iso ero, koska ne ovat eri asioita.
      Häpeään joutuminen on hetkellinen väärässäolemisen, jolla ei sinäänsä ole tekemistä kadotustuomion kanssa. Häpeään joutuminen on kasvatusta Jumalan lapseudessa.
      Häpeään joutuu tällä palstalla vielä moni, jonka vuoksi he pelastuvat. Morsian kun lähtee, niin täällä monet muuten uskovat jäävät tänne, koska eivät odota Jeesusta, kuten Raamattu selvästi kehoittaa. He jäävät tänne vapaasta tahdostaan mutta ovat sitä ennen piikitelleet morsianta ja ilkkuneet tempaushaihattelulla. He joutuvat häpeään, joka kuitenkin on heidän kasvatuksellinen pelastustiensä.
      Esimerkiksi tuo yksi joka yöt ja päivät syyttelee täällä, tajuaa siinä kohtaa mittaavansa lähimmäisiä niillä raamatulauseilla, jolla ei kuitenkaan itsellensä mittaa. Näin hän joutuu häpeään sanoistaan... tilille jokaisesta turhasta sanasta. Mutta tämä ei ole sielunkadotus, vaan kova koulu.
      "he pelastuvat ikäänkuin tulen läpi" joten eipä ihme, kun Laodikean seurakunnalle sanotaan "ostakaa minulta kultaa, tulessa puhdistettua".

    • Ei Jumala ole julma, joka lakaisee oikopäätä ajankellon tullesssa täyteen, toisella kädellä kelvottomat kadotuksen siiloon ja toiset kerää hellästi turvaan. Ei näin!
      Jumala on Raamatun sanan mukaan kaikkina aikoina ollut pitkämielinen, viisas ja ymmärtäväinen. Tätä luonteenkuvaa vasten peilaten ei ole mitenkään mahdollista että Jumala toimisi yhtäkkiä kun kello naksahtaa tietyn rajan yli, jotenkin entisestä poiketen, koska maailmassa on joka hetki ihmisiä jotka voisivat sanoa, en saanut mahdollisuutta. Jumalan eteen ei kukaan voi tulla sanoen "muttakun".
      Me olemme menossa tuhatvuotiselle kaudelle ja Jumalalla on käytettävissä aikaa 7 vuotta puimatantereen tyhjennykseen. Se ei ole mikään 90 vuotta, jonka joskus Jumala tarvitsee jonkun vanhuksen kanssa taivutteluun.
      Neitsyet eivät jaa maailmaa millään tavalla kahtia, vaan vain kaksi suurta kristillisten joukkoa. Neitsyt terminä jo kuvastaa pelastuvaa, naimatonta naista siis, jolla ei ole vielä herraansa. Älkää vähätelkö Jumalan viisautta kun Hän on laatinut vertauskuvansa meille. Niiden sisällöstä selviää paljon asioita, joita en ole monenkaan huomannut kiinnittävän niihin sen enempää huomiota. Puhutaan Raamatun tuntemisesta kuin tuntisimme sen mutta sitten nielemme jonkun vanhan kliseisen selityksen joka sotii koko muuta Raamatun ilmoitusta vastaan, vain siksi koska käsitys on niin vanha ettei kukaan uskalla siihen puuttua ja siitä on tullut itsestäänselvyys.
      Jumala tyhjentää puimatantereensa kolmessa erässä kaikista ilmansuunnista, siksi uuden Jerusalemin kaikkiin ilmansuuntiin on rakennettu kolme porttia, joista yksi on tosi ahdas (morsiamelle), yksi on keskikokoinen ((viisaille neitsyille) ja yski niille, jotka vain huutavat Herran nimeä avukseen (tyhmille neitsyille, kun Jeesus palaa).

    • Onhyvääopetusta

      Aamen . Kiitos Jarmolle.

      • Jarmo__EiKirj

        Minä en sanoisi ilamn Jeeusta Kristusta näihinkään asioihin yhtään mitään, joten kiitos kuuluu yksin Jeeukelle. Olen vain sellainen toistin, joka ottaa vastaan Pyhältä Hengeltä sanottavansa ja sanoo sen täällä näin kirjallisena. Kiitos Jeesus armosta!
        Mutta sanon että lämmittää sydäntä nämä hyvin-hyvin harvat kiitokset. Kiitos siitä lämmin sydän.


      • Selvennystä

        Sinä olet puhunut tästä Inarin miehestä jonnin verran ja semmoinen kuva on tullut puheistasi, että hän olisi toinen niistä säkkipukuisista todistajista, jotka loppuhuipenuksissa piinaa jumalatonta maailmaa? Menikö oikein? Monellakaan tuskin on tällaista näkyä, taidat olla ainoita. Tämmöisistä syntyy myös legendoja monen mielessä. Eikös Tukholmanprofetiassa ollut puhetta myös jostain Profeetasta/persoonasta? Onko nämä yksi ja sama? Joka tapauksessa jos semmoinen asustaa täällä, niin hänen täytyy olla todella erikoisperäinen, sillä eikös Joh.11.4 jo kerrota, että nämä ovat kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan herran edessä. Mihin perustat, että Suomesta nousisi toinen näistä? Onko sinulla joku näky, tai uni asiasta?


      • Jarmo__EiKirj
        Selvennystä kirjoitti:

        Sinä olet puhunut tästä Inarin miehestä jonnin verran ja semmoinen kuva on tullut puheistasi, että hän olisi toinen niistä säkkipukuisista todistajista, jotka loppuhuipenuksissa piinaa jumalatonta maailmaa? Menikö oikein? Monellakaan tuskin on tällaista näkyä, taidat olla ainoita. Tämmöisistä syntyy myös legendoja monen mielessä. Eikös Tukholmanprofetiassa ollut puhetta myös jostain Profeetasta/persoonasta? Onko nämä yksi ja sama? Joka tapauksessa jos semmoinen asustaa täällä, niin hänen täytyy olla todella erikoisperäinen, sillä eikös Joh.11.4 jo kerrota, että nämä ovat kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan herran edessä. Mihin perustat, että Suomesta nousisi toinen näistä? Onko sinulla joku näky, tai uni asiasta?

        Kiitos kysymästä ja kohteliaasta vastauksesta sydämeni iloitsee, koska juuri näistä sitä pilkkaa saa eniten. Toki ymmärrän senkin.
        Vastaus on että käsittääkseni kyllä, sama henkilö. Suomen profeetta, Inarin "äijä" ja toinen säkkipukuinen ovat yksi ja sama henkilö. Toinen ilmestyskirjassa mainituista säkkipukuisista nousee Israelista ja tämä toinen tuolta Lapista siis. Sain hänelle ns. "työnimen" joka kuuluu "Pohjolan Valo".
        Tämä on minulle annettu kesällä 2006 ja minäkin olen sentään järki-ihminen, kouluettu ja kaikki... siksi juuri olen joutunut todistelemaan, koska moni pitää minun puheita "Niuvanniemeläisten" jutuilta. Siksipä minäkin hylkäsin hulluna päähänpinttymänä tuon saamani profetian jopa kymmeniä kertoja mutta se vaan aina uudelleen ja uudelleen syötettiin eteeni punnittavaksi. Se todistettiin minulle oikeaksi siis myös kymmeniä kertoja siten, ettei minulle jäänyt lopulta mitään muuta vaihtoehtoa kuin alkaa puhumaan tästä.
        En lähde erikseen kertomaan kaikkea kokemaani tämän asian ympäriltä, koska se ei ole koko homman ydin, vaan se että olen pian 10 vuotta puhunut tästä henkilöstä.
        Ei siis ole väliä uskooko kukaan, vaan sillä on merkitystä että tämä sanoma on sanottu. Se tekee tälle miehelle ladun johon harva uskaltaa eteen asettua ja toisaalta lähes kaikki kuulijat haluavat seurata tuon miehen tekemisiä ja jatkaa hänen/valtvassa Pyhän Hengen voitelussa viitoittamaa tietä. Hän kulkee Eliaan ja Mooseksen hengessä. Se on rajua varmaan sitten, pakko sanoa.


      • Onhyvääopetusta
        Jarmo__EiKirj kirjoitti:

        Minä en sanoisi ilamn Jeeusta Kristusta näihinkään asioihin yhtään mitään, joten kiitos kuuluu yksin Jeeukelle. Olen vain sellainen toistin, joka ottaa vastaan Pyhältä Hengeltä sanottavansa ja sanoo sen täällä näin kirjallisena. Kiitos Jeesus armosta!
        Mutta sanon että lämmittää sydäntä nämä hyvin-hyvin harvat kiitokset. Kiitos siitä lämmin sydän.

        Kiitos Herralle kaikesta. Tästä netistä ja sen kautta saatavasta Sanasta ja jokaisesta Herran työntekijästä täällä eri osioissa. Sinulla ihana Pelastussanomat. Jokaiselle Jeesuksen seuraajalle siunausta ja kiitosta. On siunattua, kun teitä uskovia on täällä palstallakin edelleen monta ja tiedän, että monet täällä lukevat, vaikka eivät kirjoita. Itse olen 10 v täällä sattumanvarisesti kirjoitellut eri nimmarein ja lienet tunnistaakin tyylin. Ne lapset sydämellä aina.

        Raamatun lukeminen olisi tärkeintä rukoillen ja Pyhä Henki avaa sanaansa. Usein aikoinaan "vähemmän uskossa" ollessani usein sana tuli enteeni siitä, että joka ei omistaan huolehdi, on uskotontakin pahempi.

        Seuraavaksi tulee kysymys: mitä tarkoittaa sana Huolenpito. Se on ruoka ja juoma, vaatteet, koti, kontu. Mutta mitä on ruoka; ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta Sanasta, joka tulee Herralta. On itselläni suuren suuri omaisten ja suvun joukko; äiti tapasi sanoa halkopinon kaatuvan sinne, minne se on kallellaan. Herra johdattaa, vaikka emme aina sitä huomaa ja kaikki koituu aina niiden parhaaksi, jotka Herraan turvaavat.


      • Jarmo__EiKirj

        Punastun kyl nyt mutta kiitos vielä.... Ja vai että huolenpito? En ehkä ole omimmillani näissä tämäntyyppisissä jutuissa, koska nuo eskatologiset kysymykset ovat olleet enemmän sellainen mun juttu. Mutta tottakai... siis huolenpito ei ole pelkät vaatteet, ruoka ja lämpö, vaan sana, kuten sanassa sanotaan. Hyvä perheenisä tarjoaa ajallansa aina ruokaosuuden kullekin, joka tarkoittaa että aika-ajoin kun tulee ns. "nälkä" sanaan, niin silloin Pyhä Henki on jo valmiina antamaan sen ruokaosuuden ja täytyy muistaa, ettei ruokaosuus tarkoita aina että ruoka on makeaa, vaan se onkin yllättäen melkoisen suolainen tai hapan, tai joku muu voimakas maku joka saattaa ravistaa elämääsi oikeen kunnolla. Sekin on huolenpitoa. Se isä lastaan vihaa, joka vitsaa säästää ja vitsa on valitettavasti joskus karvas kalkki niellä, mutta yhtäkaikki siitä pitää osata olla kiitollinen, koska silloin kun on vastoinkäymisiä, silloin Jumala tekee jo töitä sinun puolestasi. Se on lohdullinen tieto ,kun mitään muuta lohtua ei tunnu missään olevan.


      • Oikeinhyvääopetusa
        Jarmo__EiKirj kirjoitti:

        Punastun kyl nyt mutta kiitos vielä.... Ja vai että huolenpito? En ehkä ole omimmillani näissä tämäntyyppisissä jutuissa, koska nuo eskatologiset kysymykset ovat olleet enemmän sellainen mun juttu. Mutta tottakai... siis huolenpito ei ole pelkät vaatteet, ruoka ja lämpö, vaan sana, kuten sanassa sanotaan. Hyvä perheenisä tarjoaa ajallansa aina ruokaosuuden kullekin, joka tarkoittaa että aika-ajoin kun tulee ns. "nälkä" sanaan, niin silloin Pyhä Henki on jo valmiina antamaan sen ruokaosuuden ja täytyy muistaa, ettei ruokaosuus tarkoita aina että ruoka on makeaa, vaan se onkin yllättäen melkoisen suolainen tai hapan, tai joku muu voimakas maku joka saattaa ravistaa elämääsi oikeen kunnolla. Sekin on huolenpitoa. Se isä lastaan vihaa, joka vitsaa säästää ja vitsa on valitettavasti joskus karvas kalkki niellä, mutta yhtäkaikki siitä pitää osata olla kiitollinen, koska silloin kun on vastoinkäymisiä, silloin Jumala tekee jo töitä sinun puolestasi. Se on lohdullinen tieto ,kun mitään muuta lohtua ei tunnu missään olevan.

        Hyvin kirjoitat juurikin perheenisän huolenpidosta. Niin se onkin Raamatussa sanottu, että äidin opetukset ja isän kuritukset. Tuota kuritusta selitetään noin juuri, että isä valppaana ohjaa oikealla tavalla ja näin lapsi ja miksei jo aikuinenkin ottaa opikseen ja tuntee samalla rakkaudellista huolenpitoa ja turvaa. Nykymaailmassa vastuu valvonnasta on suuri ja näin sen parhaiten viimeistään lastenlapsien kohdalla huomaa, miten äitinä jäi omalle lapselleen paljon opettamatta. Se on niin ihanaa, kun ymmärtääkin, että Jumala on täydellinen ja saamme rukouksen kautta siitä aina tarpeemme rukoilla. Kunpa kiitollisuutta oppisikin vielä enemmän.


      • Jarmo__EiKirj

        Amen!
        www.pelastussanoma.fi


    • tuomasperskule

      Suuria puheita. Onko katetta?

    • hätäilijä

      Miten käy lapin "äijän" jos Jeesus hakee seurakunnan ennen säkkipukuisten tuloa.Tarkoitan sitä "pohjolan valo miestä""

      • Juuri näin, olet ymmärtäny asian ihan oikein. Heikoista ja "surkimuksista" Jumala herättää suurimmat. Siksi tämä Inarin mies on vielä tietämätön tulevastaan.
        Olkaa kärsivällisiä, siksi profetiat edeltävät tapahtumia jotta osaisitte lukea kun sen aika on.


      • Toivottavasti ette ymmärtäneet että tarkoitan heikoilla ja surkimuksilla sinua? En suinkaan, olethan sinä sentään Jumalan oma?


      • JarmoEklund kirjoitti:

        Toivottavasti ette ymmärtäneet että tarkoitan heikoilla ja surkimuksilla sinua? En suinkaan, olethan sinä sentään Jumalan oma?

        Lisään että yleisesti ottaen, en suinkaan kysyjälle!


      • Jeesuksenoma

        ... siellä minäkin olen... Tervetuloa ystäväni tuonne sivustolle keskustelemaan ja kirjoittelemaan, sinne on jo tullut muutamia tuttuja ja lisää teitä suon siellä näkeväni, sillä muutamia täältä on ollut ikävä... 8)
        t.sinetti


      • Jarmo__EiKirj
        Jeesuksenoma kirjoitti:

        ... siellä minäkin olen... Tervetuloa ystäväni tuonne sivustolle keskustelemaan ja kirjoittelemaan, sinne on jo tullut muutamia tuttuja ja lisää teitä suon siellä näkeväni, sillä muutamia täältä on ollut ikävä... 8)
        t.sinetti

        No heippa rakas Sinetti sisar :) ja rauhaa Herrassa Jeesuksessa. Näinpä! On ollut kiva siellä julistaa kun ei ole kukaan vetämässä näitä alavireisiä sointuja heti perään. Voidaan moderoida ne pois tarvittaessa.
        Eikäö tässä mitään ongelmaa sinänsä ole, koska täällä löytyy ihmisiä joita pitää saada puhuttaa Jeesuksen luo. Toinen seurakunta taas kuluttaa aikaansa ihan johonkin muuhun, kuten siskojen ja veljien syyttelyyn ja muihin turhiin asioihin.


      • Jeesuksenoma

        Aamen, Jarmo! Siunausta ja rauhaa teille. Minulla on ollut hyvin vapauttavaa saada olla kuin Herran läsnäolossa tuolla Pelastussanomien keskusteluissa ja sinne toivomme teitä kaikkia, joita tänään puhuttaa Jeesus Kristus, aivan kuin tuhlaaja poikina ja tyttärinä Hän teitä rakkaudellaan kutsuu luokseen ja jokin aika sitten kirjoitinkin tuolla keskusteluissa, näystä joka on; Etsikkoaika. Ja Hän haluaa liottaa myös rakkaudessaan teitä, jotka Hänet ovat jo löytäneet.
        t.sinetti


      • Jarmo__EiKirj
        Jeesuksenoma kirjoitti:

        Aamen, Jarmo! Siunausta ja rauhaa teille. Minulla on ollut hyvin vapauttavaa saada olla kuin Herran läsnäolossa tuolla Pelastussanomien keskusteluissa ja sinne toivomme teitä kaikkia, joita tänään puhuttaa Jeesus Kristus, aivan kuin tuhlaaja poikina ja tyttärinä Hän teitä rakkaudellaan kutsuu luokseen ja jokin aika sitten kirjoitinkin tuolla keskusteluissa, näystä joka on; Etsikkoaika. Ja Hän haluaa liottaa myös rakkaudessaan teitä, jotka Hänet ovat jo löytäneet.
        t.sinetti

        Jep, hieno ja syvälle menevää tutkiskelua, jota ehdin jo kiitelläkin.
        http://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=4&t=41


    • Jarmo__EiKirj

      Sehän siinä kaikessa Jeesukseen nojaamisessa on hienoa, että oma lopullinen suoritusvastuu siirtyy aina Jeesukselle itselleen. Katsokaas kun minä perustin sellaisen kaupallisen mainoksia sisältävän keskustelupalstan vuonna 2008 pelastussanomiin, niin siellä kävi varmaan kolme tai neljä ihmistä kirjoittamassa ja pari muuta lukemassa. Se ei ollut järkevää, joka johti ymmärtämään monia eri asioita siitä, miten Jumala meitä haluaa johdattaa. Moni juttu on ns. "itselähtöistä" ja sillähän ei ole sitten siunausta välttämättä.
      Mutta nyt kun tein PHP keskustelusivuston jossa ei ole kaupallista aspektia, niin tilanne on muuttunut ihan erilaiseksi. Okei, ymmärrän ettei minulla ollut vuonna 2008 lukijoita mutta kun nykyään niitä sivuja luetaan, niin myös kesustelusivuja luetaan.

    • Jarmo,

      Mitä tarkoitat Jeesuksen palavalla odottamisella - ihan käytännössä (mitä uskovan tulee tehdä, miten elää)?

      Ja miten siihen liittyy "ja uskovat vakaasti näihin pariin jakeeseen [Ilm. 3:10, 1. Kor. 5:51-52, 1. Tess. 4:17]"

      Oletko vielä sitä mieltä, että ne jotka eivät usko tempaukseen ennen suurta ahdistusta, eivät odotakaan Jeesusta palavasti?

      Minä kun odotan Jeesusta tänne maan päälle, tuomaan taivaallisen todellisuutensa tänne, jolloin Jumalan tahto tapahtuu myös 'maan päällä niin kuin taivaissa'. Eli sitä että Jeesus tuo Jumalan kuningaskunnan tänne maan päälle ja Jeesus on täällä.

      Joten määritteleekö tempaus Jeesuksen odottamisen laadun tai määrän? Jos on eri käsitys tempauksesta tarkoittaako se siis sitä ettei odottaisi Jeesusta?

      • Jarmo__EiKirj

        Kiitos tuhannesti George-L koska juuri oma tyttäreni antoi tismalleen tuon vastauksen minulle. Katsos minulle avautui yhtäkkiä eräs ravintola jota minun olisi sopimuksen syttyessä pitänyt otaa huostaani ja se ei sitten mennytkään niin, vaan jokui paikallinen voitti kilpailun. No, minä kerroin asian tyttärelleni, joka sanoi erittäin hienosti: "ei kai sillä ole niin väliä jos me kohta lähdetään".
        Tässä vastaus sinun noihin loppuihin juttuihis... katsos kun Jeesus meni Getsemaneen, hän sanoi avainsanan "ahdistus" eli hän tuli ahdistuksiin, joka on suora vertauskuva lopunaikaan. Hän otti mukaansa vain 3:11 joka oli suhdeluku, "sinne ylös" jossa hän rukoili maan ihmisten puolesta.
        Eikö tämä puhuttele sinua?


      • Jarmo__EiKirj

      • Jarmo__EiKirj kirjoitti:

        Tule sinäkin George_L tuonne puhumaan, jossa on ns. trollivapaa vyöhyke
        http://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/

        Kiitos Jarmo, voin hyvinkin tulla kun ehdin...

        Jos ehdotuksen saisi heittää, niin Israel palsta voisi olla aiheellinen, johon voisi kirjoittaa oikeaa fakta asiaa Israelista.


      • Jarmo__EiKirj
        George_L kirjoitti:

        Kiitos Jarmo, voin hyvinkin tulla kun ehdin...

        Jos ehdotuksen saisi heittää, niin Israel palsta voisi olla aiheellinen, johon voisi kirjoittaa oikeaa fakta asiaa Israelista.

        Toteutan toiveesi :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      370
      8394
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2344
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1712
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1569
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      81
      1324
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      120
      1312
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      353
      1154
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      1025
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1002
    10. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      112
      941
    Aihe