Pyhä Henki ei lähetä

Pitkäänpalstalla

ketään julistamaan, että Raamattu on valheellinen. Pyhä Henki kyllä kirkastaa Jeesuksen sovitustyötä, jotta ihmiset voisivat siihen tarttumalla pelastua ikuisesta kadotuksesta.

138

838

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      Sain pyhän hengen 1991 ja ilmoitti tuolloin, että aikoo hieman tukea Suomen kulttuurielämää; taiteita ja musiikkia yms. Ei puhettakaan, että jostakin Sovitustyöstä vielä puhuttaisiin. Roomalaiskirjeen mukaan tuo ilmainen sovitus lahja on 1500-2000 jKr. aionin asia, mutta 2000-2500 jKr aionin asia on roomalaiskirjeen mukaan taistelu ja voitto Kuolemaa vastaan. Pitäisi niiden, jotka kuolevat palata uudestaan elämään.

      Teemat kehittyvät; eivät kaikki polje paikoillaan.

      Lisäksi Ilmestys 13 kertoo, että 42 kuukauden ajan taivaan asukkaita pilkataan. Ja ehkä he ovatkin langenneita, mutta Jeesus voi pilkan jälkeen jälleen nostaa heidät, jos vain tahtoo. Miksi ei saisi pilkata: Autuaita ne, joita vanhurskauden vuoksi vainotaan, iloitkaa kuin profeetat aikanaan sillä palkkanne on suuri taivaissa.

      Profeetta Danielin kirjan mukaan tänä aionina: Näky ja profetia sinetillä vahvistetaan.
      Sekä nuo ovat myös jämähtäneet paikalleen ja puuroutuneet asemiinsa, jotka ovat taivaallisia. He eivät ymmärrä aivan kaikkia uusia virtauksia.

      Kun sanon, että Jeesus on vain veli minulle, eikä voi olla mitään sen enempää he katsovat fariseusten tavoin: Mikä sinä väität olevasi? Jumalan Poikako?
      Niin Jumalalla voi olla lapsia kuin meressä on aaltoja; yhtä paljon.

      En tosin usko pyhän hengen tekevän muuta kuin mitä ennalta ilmoitti, mutta ehkä se on profeetat ja näkyjen näkijät itse taivaasta käsin tai Uudesta Jerusalemista käsin, jotka pakottavat asettumaan tuohon Kristuksen alentamistoimeen.

      Pyhä Henki se ei minunkaan mielestäni ole. En tarkoin itsekään tiedä kuka ajaa asiaa, että Raamatun valheellisuus on todettava. Mutta itse aion jatkaa niillä linjoilla kunnes käy ilmi onko raamattu sittenkin ehkä totta - vai valhetta?

      • Raamatun sanoma ei ole ihmisen aikaan saaminen,se on Jeesusen ilmitama san joka profeetat ovat saaneet kirjoitettavakseen he ovat Jumalan ihmisiä ei maailman.


      • Hänarmahtaa

        Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät.


      • Anonyymi
        Hänarmahtaa kirjoitti:

        Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät.

        Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen." Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä."


    • alfa123om2222

      Pyhä Henki ei itse paljoa puhu. Kaksi kertaa on minulle puhunut vain:
      1. Kaikki apu itään pitäisi mennä kreikkalais-katolisen kirkon kautta.
      2. Intiassa minut tunnetaan nimellä Siva.

      Eikä Kristus paljoa puhu myös.

      Mutta kyllä jollakin voi olla Pyhän Hengen antama avu esim. totuuden kaipuu. Ja joku voi omasta tahdostaan virittää tuon avun palavaksi. Ei siis itse Pyhä Henki puhu raamattua vastaan, vaan henkilö jolla on sellainen Pyhän Hengen antama avu; voi puhua raamattua vastaan.

      Mitä muuten tämäkin sana tarkoittaa:

      "Silloin", sanoo Herra, "kaivetaan haudoista Juudan kuninkaiden ja päämiesten luut, pappien, profeettojen ja Jerusalemin asukkaiden luut. 2 Ne levitellään auringon, kuun ja kaikkien taivaan tähtien alle, joita he rakastivat ja palvelivat, joita he seurasivat, joilta kysyivät neuvoa ja joita he rukoilivat. Heidän luitaan ei enää koota hautoihin, vaan ne jäävät hajalleen maatumaan. 3 Kaikki, jotka silloin ovat jäljellä tästä pahasta sukupolvesta, minä karkotan pois maasta. Ja minne ikinä he joutuvatkin, heidän mielestään kuolema on elämää parempi."

      Tuo silloin sana viittaa raamatussa mielestäni usein vuosiin 3000-4000 jaa.

      Voi olla, että raamatun vastustaminen on lähtöisin auringon, kuun ja tähtien palvonnasta yhtälailla. Sillä, jos jo Juudan kuninkaat ja jopa Profeetat aurinkoa palvelivat niin jos palvomme Profeettoja palvomme silloin ehkä auringon palvelijoita???

      Raamattu ei ole sopusointuinen ja ristiriidaton kirja, vaan siinä on neljä eri puoluetta: Kristuksen, Apolloksen, Pietarin ja Paavalin.
      Yksi ajaa yhtä asiaa ja toinen ajaa toista asiaa. Kristus ajoi lain suurutta ja Paavali ajoi lain mitätöimistä.

      Miksi näistä asioista pitäisi riidellä. Antaa kunkin ajaa omaa asiaansa. Lopussa nähdään kuka on uskollisena pysynyt omalle näkökannalleen. Se on ikävää, että nuo puolueet joskus sekoittuvat toisiinsa. Itse esim. joskus joudun Paavalin apuun tukeutumaan kun Juudan heimo ei ymmärrä laista hölkäsen pöläystä. Esim. sitä, että laki on sama kaikille. Vaan he ajavat, että lakia sovelletaan vain mielivaltaisesti niihin tapauksiin, jotka ovat Juudan heimoa vastaan.

      • Siunattu

        Miltä se saamasi "pyhä henki"näytti, noin konkreettisesti?

        Voitko alfa kuvailla omin sanoin kokemaasi tapahtumaa "pyhän hengen" saamisesta?


      • Hänarmahtaa
        Siunattu kirjoitti:

        Miltä se saamasi "pyhä henki"näytti, noin konkreettisesti?

        Voitko alfa kuvailla omin sanoin kokemaasi tapahtumaa "pyhän hengen" saamisesta?

        sillä se on hänen ainoa peitteensä, johon hän käärii ruumiinsa. Missä hän muutoin makaisi? Ja jos hän huutaa minua avukseen, kuulen minä häntä, sillä minä olen laupias.


      • Okokokok
        Siunattu kirjoitti:

        Miltä se saamasi "pyhä henki"näytti, noin konkreettisesti?

        Voitko alfa kuvailla omin sanoin kokemaasi tapahtumaa "pyhän hengen" saamisesta?

        Joo


    • alfa123om2222

      Oli ollut auto-onnettomuus Paraisilla, johon olin syypää. Yhdeltä meni solisluu ja toiselta selkä vähän vaurioitui. Maksoin pojille muutaman tuhat markkaa ehkä noin 10 000 markkaa ja pakenin paikalta. Olin aikeissa häpeän tähden lähteä metsiin asumaan, mutta sitten jokin pakotti lukemaan Ilmestyskirjaa kaksi yötä peräjälkeen. Sitten tuli pehmeä olo ja näin punaisen valon menevän rinnastani sisään sydämeen. Joku sanoi, että se on pyhä henki. Pyydä merkkiä. Pyysin merkkiä kuuhun, jonkinlaista pientä sitten, koska suureen he eivät suostuneet. Kahden viikon kuluttua tuli kirje postissa siviilipalvelusaikana tapaamaltani Helluntailaiselta, joka kertoin johdatuksesta kirjoittaa minulle kirje. Kirjeessä oli vanha Helluntaikirkon lehti, jossa oli kannessa iso Kuun kuva ja kertomus siitä kuinka kuukiviä raijattiin takaisin maan päälle kuusta. Selvä merkki minulle, vaikka helppo järjestää nykyisin.

      Sitten Jeesus pyysi minua ottamaan itselleni roolin raamatussa. Ja suositteli Danielin kirjan 8. luvun jakeesta 23 lähtien, mutta minä kieltäydyin.

      • Siunattu

        Olet joutunut eksyttäjien käsiin ja langennut heidän ihmeisiin ja merkkeihin,joilla on nimenomaa tarkoitus eksyttää sieluja mahdollisimman paljon. Lue tarkoin alla olevaTeuvon viesti, hän antoikin jo sinulle oikeat ohjeet rukoilemisesta ja kääntymisestä oikean Jumalan puoleen.


      • Kylläpäkyllä

        Ei millään pahalla, mutta jos on oikeasti tuollaisia aistiharhoja, jotka ei ole vain unta, niin hakeudu hyvä ihminen hoitoon. Saattaa olla jopa aivokasvaimesta johtuvia.


      • alfa123om2222

        Niin tehän varmaan tiedättekin minun asiani paremmin kuin minä itse? Täysin tuntemattomasta ihmisestä menette puhumaan tuollaisia yhden tai muutaman kirjoituksen perusteella. Ilmeisesti te olette luoneet käsityksenne ja asennoituneet vastustamaan minua sen takia, että puhun totta raamatun vastustajan näkökulmasta. En itse edes Teuvo S. yli 30 000 viestin perusteella ja luettuani hänen kirjansa mene sanomaan, että tuntisin hänet. Hän itsekin sanoi, että en voi häntä tuntea. Mitä teille pitäisi tehdä kun vedätte noin hätäisiä johtopäätöksiä kuin paskaisia kaneja taikurin hatusta.

        Pyhä Henki on kyseessä, mutta se sanoi vain vähän auttavansa Suomen kulttuuria eikä muuta tekevänsä. Täällä Suomessa ei pyhä henki voi toimia täydellisellä tavalla. Vasta kun kävin Jerusalemissa 1996 ja tutustuin muihin uskontoihin alkoi pyhä henki jonkin verran osoittaa elon merkkejä. Tuollainen vastustava ja epäilevä asenne tukahduttaa Suomessa kaiken orjantappuran ja ohdakken alle.

        Mitä te sitten odotatte pyhältä hengeltä? Jatkuvaa parantamistyötäkö niin että sokeat saavat näkönsä. Se on pyhän hengen oma asia minkä voimavaikutuksen se antaa. Ja kuinka suurella voimalla. Apostoli Paavali lukee pelkän avustamisenkin, vaikka tiskaamisen voivan olla Pyhän hengen innoittamaa. Jos teillä on joku Lestadiolaisasenne, että vain teidän joukossa voi olla uskovia eikä ulkopuolella lainkaan niin en kyllä ole kokenut samoin. On totta, että kun selkäni parannettiin Katukirkossa oli tiimi Pohjanmaalta silloin vieraana ja vetämässä. Mikään muu tiimi ei olisi pystynyt siihen. Elävän Jumalan henki vaikuttaa ........

        Sanoisin, että teillä on erityisasema, mutta kyllä muuallakin vaikuttaa pienessä määrin pyhä henki. Te olette hyvä maa, joka kantaa satoa ja hedelmää sata jyvää, mutta muualla voi olla huono maaperä ja ohdake ja orjantappura estää kasvua. Pitääkö aina pilkata maaperää huonokasvuista.


      • Hänarmahtaa

        Joka vaivaista sortaa, se herjaa hänen Luojaansa, mutta se häntä kunnioittaa, joka köyhää armahtaa.


      • Hänarmahtaa
        Hänarmahtaa kirjoitti:

        Joka vaivaista sortaa, se herjaa hänen Luojaansa, mutta se häntä kunnioittaa, joka köyhää armahtaa.

        Sillä jos te palajatte Herran tykö, saavat teidän veljenne ja poikanne osakseen laupeuden voittajiltaan ja voivat palata takaisin tähän maahan. Sillä Herra, teidän Jumalanne, on armollinen ja laupias, eikä hän käännä kasvojansa pois teistä, jos te palajatte hänen tykönsä."


      • Anonyymi
        Hänarmahtaa kirjoitti:

        Joka vaivaista sortaa, se herjaa hänen Luojaansa, mutta se häntä kunnioittaa, joka köyhää armahtaa.

        ”Jumala, ole minulle armollinen, ole minulle armollinen; sillä sinuun minun sieluni turvaa. Minä turvaan sinun siipiesi suojaan, kunnes onnettomuudet ovat ohitse.”


    • alfa123om2222

      Sinun kohdallasi on monta kertaa Saatana ilmestynyt ja sanonut: "Minä se olen."

      Missään sinun seikkailuissasi ei ole ollut Pyhä Henki mukana. Miksi häivyit tästä keskustelusta:

      Tähän sopii erittäin hyvin Jeesuksen sanat Martalle, ja nyt sinulle, joka puskassa luuraat:

      "Martta, Martta, sinä huolehdit ja hätäilet niin monista asioista.

      alfa123om2222, alfa123om2222 ,sinä huolehdit ja hätäilet niin monista asioista.

      Pystytkö, lopettamaan noiden harharetkiesi viestittämisen ja hiljentyä Herran eteen rukoillen:

      Rakas Kaikkivaltias Jumala, nyt minä huomaan, että lihallisten halujeni mukaan olen ajautunut syvälle eksytyksen suohon.

      Siksi rukoilen, että sinä Poikasi Jeesuksen Kristuksen tähden armahtaisit minua, antaisit anteeksi kaikki tekoni ja puheeni, jotka olen vastoin sinun tahtoasi epäuskon vallassa tehnyt.

      Armahda minua, Poikasi Jeesuksen Kristuksen tähden. Aamen.

      Äläkä odota, että hän heti sinulle vastaa. Ainakin kolme vuotta hän sinua tarkkailee, kuten tarkkaili minuakin.

      Jos Jumalan valittu olet, niin Kristus ilmestyy, ja ottaa sinut opetuslapsekseen, ja sitten voit laulaa tätä samaa virttä, jota silloin Lappeenrannan kirkossa laulettiin, kun hän nosti minut ylös kirkkauteensa luterilaisen porton penkistä, kadotuksen kuopasta:

      "Kiitos olkoon Jumalalle, Karitsalle, olen armoliitossa!

      Minut kalliisti hän osti, minut nosti kadotuksen kuopasta.

      Armon Henki johdattakoon, kiiruhtakoon matkamiestä lähtemään

      maailmasta turmeluksen, ahdistuksen, kotihinsa pyrkimään.

      Purjeisiini tuulta anna, mua kanna meren yli mailleni.

      Pidä Jeesus itse perää, Herra, herää! Muuten hukkuu haahteni.

      Auta, pakohon kun kerran, yli virran Baabelista riennämme, että kotimantereilla, kanteleilla soivat kiitosvirtemme.

      Siellä riemun maassa taivaan alta vaivan päästyä suo kiitetään.

      Siell` ei aalto uhkaa laivaa, synnin vaivaa, siell ei tunne yksikään.

      Siell` on kirkas lasiveri, pyhä veri, kiitosvirtenämme on.

      Siellä aina Jumalalle, Karitsalle ylistys soi loputon.

      Sydän hämmästyypi näissä ilohäissä, kunastettut riemastuu.

      Yljän eteen ihmeissänsä ystävänsä kasvoillensa kumartuu.

      Elsa Holmsten viim, 1735. Suom, Johan Wacklin 1736, uud. Wilhelmi Malmivaara 1893. Virsikirjaan 1938.

      Kun tämän saman ehdotuksen tein aikoinaan eräälle Ruukin vl-johtomiehelle, joka torjui sen sanoen:

      "Jos minä tuon rukoilisin, en olisi enää uskomassa."

      He kun eivät ole uskossa, vaan uskomassa. Heillä on vain yksi isä: Lars Leevi Laestadius, mutta sinulla niitä näyttää olevan lähes joka sormelle.

    • Tottamikätotta

      Totta!

      • Totisestitotisesti

        Mikä hihhulien joojoomies sinä kuvittelet olevasi?


      • Tiesitkösitä
        Totisestitotisesti kirjoitti:

        Mikä hihhulien joojoomies sinä kuvittelet olevasi?

        Mikäs herjaaja sinä olet? Jatkuvasti herjaamassa. Tiesitkö, etteivät pilkkaajat peri iankaikkista elämää?


      • Niinpäniinpäniinpä
        Tiesitkösitä kirjoitti:

        Mikäs herjaaja sinä olet? Jatkuvasti herjaamassa. Tiesitkö, etteivät pilkkaajat peri iankaikkista elämää?

        Niinpä.


      • Tottamikätotta
        Totisestitotisesti kirjoitti:

        Mikä hihhulien joojoomies sinä kuvittelet olevasi?

        Parempi sekin kuin pilkkaajien äänitorvi.


      • Huutavanhuuto
        Niinpäniinpäniinpä kirjoitti:

        Niinpä.

        Vanhurskaat huutavat, ja Herra kuulee ja vapahtaa heidät kaikista heidän ahdistuksistansa.


      • Anonyymi
        Tiesitkösitä kirjoitti:

        Mikäs herjaaja sinä olet? Jatkuvasti herjaamassa. Tiesitkö, etteivät pilkkaajat peri iankaikkista elämää?

        "Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä; sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti."


      • Anonyymi
        Totisestitotisesti kirjoitti:

        Mikä hihhulien joojoomies sinä kuvittelet olevasi?

        "Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus."


    • niinkötekee

      sittenhän meitä on kaksi

    • Niinsevaanon

      Aamen!

    • Poimittupalstalta

      Kyllä Pyhä Henki sittenkin lähettää valehtelijoita

      Pitkäänpalstalla
      27.2.2016 16:34

      Ja Herra sanoi: 'Kuka eksyttäisi Ahabin, niin että hän lähtee sotaretkelle ja kaatuu Ramot-Gileadissa?' Yksi vastasi yhtä, toinen toista, kunnes esiin tuli muuan henki. Se asettui Herran eteen ja sanoi: 'Minä eksytän hänet.' 'Millä tavoin?' kysyi Herra.

      Henki vastasi: 'Minä lähden sinne ja menen valheen henkenä jokaisen hänen profeettansa suuhun.' Silloin Herra sanoi: 'Eksytä sinä hänet, sinä pystyt siihen. Mene ja tee niin.'

      • Jotensorivaan

        Ikävä tuottaa sinulle tappio ja mieliharmia, mutta kyseessä ei ole tekstinkään mukaan Pyhä Henki vaan "muuan henki", siis aivan jokin muu henki kuin Pyhä Henki.


      • Niinpäniinpäniinpä
        Jotensorivaan kirjoitti:

        Ikävä tuottaa sinulle tappio ja mieliharmia, mutta kyseessä ei ole tekstinkään mukaan Pyhä Henki vaan "muuan henki", siis aivan jokin muu henki kuin Pyhä Henki.

        Niinpä.


      • Siunattu
        Jotensorivaan kirjoitti:

        Ikävä tuottaa sinulle tappio ja mieliharmia, mutta kyseessä ei ole tekstinkään mukaan Pyhä Henki vaan "muuan henki", siis aivan jokin muu henki kuin Pyhä Henki.

        Kyllähän "muuan henki" voi täysin olla myös Pyhä Henki.

        Jaakobkin paini "muuan miehen " kanssa. Muuan mies osoittautui Jumalalaksi eli Jeesukseksi.


      • Pitkäänpalstalla
        Siunattu kirjoitti:

        Kyllähän "muuan henki" voi täysin olla myös Pyhä Henki.

        Jaakobkin paini "muuan miehen " kanssa. Muuan mies osoittautui Jumalalaksi eli Jeesukseksi.

        Sunilaisuuden perusvirhe on tehdä arvauksista ja olettamuksista heidän kantava ( lue: pettävä ) perusta. Siksi Teuvokin on mennyt aivan hakoteille.


      • Huutavanäänipalstalla
        Pitkäänpalstalla kirjoitti:

        Sunilaisuuden perusvirhe on tehdä arvauksista ja olettamuksista heidän kantava ( lue: pettävä ) perusta. Siksi Teuvokin on mennyt aivan hakoteille.

        Lisäksi nuo arvaukset ja olettamukset muuttuvat sunilla koko ajan, mutta veriviha on ainoastaan muuttumaton.


      • Siunattu
        Pitkäänpalstalla kirjoitti:

        Sunilaisuuden perusvirhe on tehdä arvauksista ja olettamuksista heidän kantava ( lue: pettävä ) perusta. Siksi Teuvokin on mennyt aivan hakoteille.

        Kaikki taivaassa olevat henget ovat Jumalan Pyhiä Henkiä. Mikään epäpyhä henki ei taivaaseen pääse. Toki ne noudattavat Jumalan sanaa eli Jumalan käskyjä ja Jumalan totuutta:

        "Ja Herra sanoi: 'Kuka eksyttäisi Ahabin, niin että hän lähtee sotaretkelle ja kaatuu Ramot-Gileadissa?' Yksi vastasi yhtä, toinen toista, kunnes esiin tuli muuan henki. Se asettui Herran eteen ja sanoi: 'Minä eksytän hänet.' 'Millä tavoin?' kysyi KaHerra.

        Henki vastasi: 'Minä lähden sinne ja menen valheen henkenä jokaisen hänen profeettansa suuhun.' Silloin Herra sanoi: 'Eksytä sinä hänet, sinä pystyt siihen. Mene ja tee niin.'


      • Siunattu
        Siunattu kirjoitti:

        Kaikki taivaassa olevat henget ovat Jumalan Pyhiä Henkiä. Mikään epäpyhä henki ei taivaaseen pääse. Toki ne noudattavat Jumalan sanaa eli Jumalan käskyjä ja Jumalan totuutta:

        "Ja Herra sanoi: 'Kuka eksyttäisi Ahabin, niin että hän lähtee sotaretkelle ja kaatuu Ramot-Gileadissa?' Yksi vastasi yhtä, toinen toista, kunnes esiin tuli muuan henki. Se asettui Herran eteen ja sanoi: 'Minä eksytän hänet.' 'Millä tavoin?' kysyi KaHerra.

        Henki vastasi: 'Minä lähden sinne ja menen valheen henkenä jokaisen hänen profeettansa suuhun.' Silloin Herra sanoi: 'Eksytä sinä hänet, sinä pystyt siihen. Mene ja tee niin.'

        Et malttanut taas olla valehtelematta nimimerkilläni Teuvo?


      • Siunattu
        Siunattu kirjoitti:

        Et malttanut taas olla valehtelematta nimimerkilläni Teuvo?

        sinussa vale-siunattu on valheen henki, joka tulee suoraan pimeydestä


      • JokainenSana
        Niinpäniinpäniinpä kirjoitti:

        Niinpä.

        Jokainen Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat.


      • Ainauskollinen
        Jotensorivaan kirjoitti:

        Ikävä tuottaa sinulle tappio ja mieliharmia, mutta kyseessä ei ole tekstinkään mukaan Pyhä Henki vaan "muuan henki", siis aivan jokin muu henki kuin Pyhä Henki.

        Ja tiedä siis, että Herra, sinun Jumalasi, on Jumala, uskollinen Jumala, joka pitää liiton ja on laupias tuhansiin polviin asti niille, jotka häntä rakastavat ja pitävät hänen käskynsä,


      • liianpienireikä
        Jotensorivaan kirjoitti:

        Ikävä tuottaa sinulle tappio ja mieliharmia, mutta kyseessä ei ole tekstinkään mukaan Pyhä Henki vaan "muuan henki", siis aivan jokin muu henki kuin Pyhä Henki.

        Jos tuon tekstin lukee kokonaan ja tarkkaan alkukielestä niin siellä sanotaan Se Tietty Henki eli: Jumala on SE, jonka yläpuolella valhe ja pahuus ei ole, vaan ne ovat Hänen käskettävissään. Jumalalla on valta lähettää Henki puhumaan jollekin valheen henkenä. Ei se ole JUMALALLE mikään mahdottomuus eikä tavattomuus, ei.


      • Juurikinniin
        Pitkäänpalstalla kirjoitti:

        Sunilaisuuden perusvirhe on tehdä arvauksista ja olettamuksista heidän kantava ( lue: pettävä ) perusta. Siksi Teuvokin on mennyt aivan hakoteille.

        Tämä on juurikin näin!


      • Anonyymi
        Siunattu kirjoitti:

        Kyllähän "muuan henki" voi täysin olla myös Pyhä Henki.

        Jaakobkin paini "muuan miehen " kanssa. Muuan mies osoittautui Jumalalaksi eli Jeesukseksi.

        "Herra, sinun armosi ulottuu taivaisiin, sinun totuutesi pilviin asti."


      • Anonyymi
        JokainenSana kirjoitti:

        Jokainen Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat.

        "Sillä vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta minun armoni ei sinusta väisty, eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi.


      • Anonyymi
        Pitkäänpalstalla kirjoitti:

        Sunilaisuuden perusvirhe on tehdä arvauksista ja olettamuksista heidän kantava ( lue: pettävä ) perusta. Siksi Teuvokin on mennyt aivan hakoteille.

        Juuri niin on asia.


    • Henki sanoi minulle, että minun oli epäröimättä lähdettävä heidän mukaansa. Myös nämä kuusi veljeä lähtivät kanssani, ja niin me menimme sen miehen kotiin. Apt.!!:12

      • Panivatjononpystyyn

        Niin oliko tuo katkelma Aleksis Kiven seitsemästä veljeksestä?
        Eikös ne menneet sitä Männistön muorin Venlaa vonkaamaan?


      • Ihankotottatodellako
        Panivatjononpystyyn kirjoitti:

        Niin oliko tuo katkelma Aleksis Kiven seitsemästä veljeksestä?
        Eikös ne menneet sitä Männistön muorin Venlaa vonkaamaan?

        Niinkö todella?


      • Luetoki
        Ihankotottatodellako kirjoitti:

        Niinkö todella?

        Etkö ole lukenut A Kiven tuotantoa?


      • Ihanvaantiedoksi
        Luetoki kirjoitti:

        Etkö ole lukenut A Kiven tuotantoa?

        Tämä on sattumoisin Raamattu-palsta.


      • Juurikinniin
        Ihanvaantiedoksi kirjoitti:

        Tämä on sattumoisin Raamattu-palsta.

        Juurikin niin.


      • Anonyymi
        Luetoki kirjoitti:

        Etkö ole lukenut A Kiven tuotantoa?

        Sillä silmänräpäyksen kestää hänen vihansa, eliniän hänen armonsa; ehtoolla on itku vieraana, mutta aamulla ilo."


      • Anonyymi
        Ihanvaantiedoksi kirjoitti:

        Tämä on sattumoisin Raamattu-palsta.

        Joo, Aleksis-palstaa ei taia olla.


    • eksytte

      Kundaliini henki. Hinduja. Yotuube kundalinspirith babtism Church pastor . Käärmehenki egyptistä . Rajajoga astantajoga relax musiikki hinduilta. .

      • Anteeksikuinka

        Niin että mitä halusitkaan sanoa?


    • Aamenaamenaamen

      Pyhä Henki on AINA Jumalan sanan totuuden puolella.

      • Niinaivan

        Aivan niin.


      • Asioitaseuraillut

        Niin sen olen itsekin ymmärtänyt. Väite, että Jumalan sana olisi valhetta, on pöyristyttävä!


      • Jeesusrakastaa

        Hän pelasti heidät vihamiehen kädestä ja lunasti heidät vihollisen vallasta.


      • Hänarmahtaa
        Asioitaseuraillut kirjoitti:

        Niin sen olen itsekin ymmärtänyt. Väite, että Jumalan sana olisi valhetta, on pöyristyttävä!

        Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti.


      • Anonyymi
        Hänarmahtaa kirjoitti:

        Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti.

        "Eikä mitään kirousta ole enää oleva. Ja Jumalan ja Karitsan valtaistuin on siellä oleva, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Eikä mitään kirousta ole enää oleva. Ja Jumalan ja Karitsan valtaistuin on siellä oleva, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä"

        Valtavaa! Kiroukset loppuvat vielä kerran!


    • Aamenaamenaamen

      Aamen!

    • Gasum

      Pyhä henki saattaa haista pahalta, mutta sitä kun tankkaa, niin se kuljettaa jopa autoja eteenpäin.

      Noituuttako?

    • Jeesuksen.omana

      Jumalan Pyhä Henki kirkastaa Jeesusta.

    • Voivoivoiheitä

      Paljon on saastaa Pyhästä Hengestä kirjoitettu!

    • Avattusalaisuus

      Vain Pyhä Henki voi syntiselle Kristuksen sovitustyön avata.

      • Hänarmahtaa

        Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut." Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.


      • Anonyymi
        Hänarmahtaa kirjoitti:

        Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut." Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.

        Kunnia Jumalalle!


    • Verenkautta

      Pane toivosi Herraan, Israel. Sillä Herran tykönä on armo, runsas lunastus hänen tykönänsä.

      • KiitosJeesus

        Jumalaan on hyvä laittaa kaikki toivo!


    • Jumalaonlaupias

      Ja Herra kulki hänen ohitsensa ja huusi: "Herra, Herra on laupias ja armahtavainen Jumala, pitkämielinen ja suuri armossa ja uskollisuudessa,

      • Laupiaspa.hyvinkin

        "Hes. 9:5-7 "Ja niille toisille hän (Jumala) sanoi minun kuulteni: Kiertäkää kaupungin läpi hänen jäljessään ja surmatkaa. Älkää säälikö, älkää armahtako, tappakaa tyyten vanhukset, nuorukaiset, neitsyet, lapset ja vaimot."


    • Hänarmahtaa

      Katso, niinkuin palvelijain silmät katsovat heidän isäntäinsä käsiin, ja niinkuin palvelijattaren silmät katsovat hänen emäntänsä käsiin, niin meidän silmämme katsovat Herran, meidän Jumalamme, puoleen, kunnes hän armahtaa meitä.

    • alfa123om22

      Outo on väite, että Pyhä henki ei muka osottaisi syntiä synniksi. Ja myös se voi kertoa tuomiosta. Jopa korkeiden pyhien yms. Ja voipi se lisätä raamattuun tekstejä.

      Apostoli Paavali julisti aikansa raamattua vastaan ja samoin Jeesus. Jos et sitä näe niin olet sokea.

      Jehova vaati minulta kun vihkiydyin rukouksessa Jehovan todistajaksi, että alennan tuon kirkon statusta jonkin verran tai parhaani mukaan. Että kritisoisin sitä totuudessa ja tuomitsisin sitä alaspäin muihin seurakuntiin nähden.

      Nyt kun kerran Paavali, Jeesus ja muut tekivät niin ja kun Jehova sitä minultakin on vaatinut niin miksi te vastustelette? Juokaa toki rauhassa vanhaa viiniänne. Se on hyvää ja paranee vuosi vuodelta, mutta uusiin leileihin kuuluu uusi viini ja tuo uusi viini on Jumalan valtakuntaa ylistävää ennemmin kuin taivaita ja taivasten valtakuntaa ylistävää. Ja tiedän kyllä maan päälle laskeutuu taivas kaupunkina ja muutakin tiedän, mutta jonkun on saarnattava Jumalan valtakuntaakin. Menestystä taivaille, mutta Jumalan valtakuntaa niille tuskin annetaan.

      Sinne eivät kiristäjät muuten kuulu.

    • Kylläjämptionniin

      Ei todellakaan lähetä. Kyllä jämpti on niin!

    • Hänarmahtaa

      Minä olen liian halpa kaikkeen siihen armoon ja kaikkeen siihen uskollisuuteen, jota sinä olet palvelijallesi osoittanut; sillä ainoastaan sauva kädessäni minä kuljin tämän Jordanin yli, ja nyt on minulle karttunut kaksi joukkoa.

    • Hänarmahtaa

      Mutta armossasi sinä johdatit lunastamaasi kansaa, sinä veit sen voimallasi pyhään asuntoosi.

    • alfa123om22

      Armosta tai armon hengestä tai armon kuninkuudesta en vielä paljoa tiedä.
      Kuolema hallitsi kuninkaana Moosekseen asti
      Synti hallitsi kuninkaana ilmeisesti jonnekin Muhammediin (saas) asti ja sen jälkeen on luultavasti Vanhurskaus hallinnut kuninkaana.
      Mutta ehkä vielä tulevaisuudessa Armo hallitsee kuninkaana.

      Kristus on väkevä ja voimakas. Ja tekee upeita asioita monille.
      Ihmisille kuuluu vain kunnia ja kirkkaus, vaikka taivaat ovat yrittäneet sitä itselleen haalia pois ihmisiltä.
      Väkevyys ja voima ovat parempia kuin moni muu asia, mutta kuka oikeastaan on tuo ARMO, josta Paavali Puhuu Roomalaiskirjeessä. Ja millaista on olla Armon kuninkuuden alaisena?

      Jodatusta tulee monesta eri lähteestä niin kuin Pyhä henkikin tulee kolmesta eri lähteestä. On varmasti hienoa kuulua lunastettuun kansaan, jonka käy noin hyvin. Itse iloitsen, että minut on haettu lammastarhasta ja viety ulos laitumelle ja voin vapaasti mennä ja tulla. Teidät on viety sisälle ylistämään armon lähdettä, minut on tuotu ulos vapauteen.

    • Hänarmahtaa

      Mutta Mooses rukoili armoa Herralta, Jumalaltansa, ja sanoi: "Herra, miksi sinun vihasi syttyy omaa kansaasi vastaan, jonka olet vienyt pois Egyptin maasta suurella voimalla ja väkevällä kädellä?

    • Hänarmahtaa

      Ja Mooses sanoi Herralle: "Katso, sinä sanot minulle: 'Johdata tämä kansa sinne', mutta et ole ilmoittanut minulle, kenen sinä lähetät minun kanssani. Ja kuitenkin sinä sanoit: 'Minä tunnen sinut nimeltäsi, ja sinä olet myös saanut armon minun silmieni edessä.'

    • Hänarmahtaa

      Jos siis olen saanut armon sinun silmiesi edessä, niin ilmoita minulle tiesi, että tulisin tuntemaan sinut ja tietäisin saaneeni armon sinun silmiesi edessä; ja katso: tämä kansa on sinun kansasi."

    • Jumalaonhyvä

      Sillä sinä, Herra, siunaat vanhurskasta, sinä suojaat häntä armollasi niinkuin kilvellä.

      • Siunattuarmo

        Siunattu Jumalan armo!


    • Jumalaonhyvä

      Muista laupeuttasi, Herra, ja armoasi, sillä ne ovat olleet hamasta iankaikkisuudesta.

      • Ex-vl.Jumalan.armosta

        Oikein hyvä, että olet innostunut noiden, sinänsä tyhjänpäiväisten lorujen palstalle kopioimiseen. Myönteistä siinä on nimenomaan se, että se älytön veren kanssa sottaaminen on jäänyt vähemmälle.


    • Jumalaonhyvä

      Ja samalla tavalla herjasivat häntä ryöväritkin, jotka olivat ristiinnaulitut hänen kanssansa.

    • Jumalaonhyvä

      ja että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa kaikki, hänen kauttaan kaikki sekä maan päällä että taivaissa.

    • alfa123om22

      Kiitos Herralle teidän viisautta täynnä olevista raamatun lainauksistanne.

      Vanha Viini todella maistuu hyvältä. Vähän vetistä se tietenkin on verrattuna uuden viinin alkoholipitoisuuteen.

      Kunpa Herra antaisin teille vielä ymmärrystä erottaa AIKOJEN MERKIT ja osaisitte puhua viisaudella siitäkin kuinka Profetia ja Näky sinetillä vahvistetaan. On hienoa, että lainaatte Mooseksen elämänkertaa, mutta onko hänen oma sinettinsä mukana hankkeessa.

      Itselläni ei ole päämäärää keskusteluissa, vaan ajan kuluksi latelen jotakin AIKOJEN MERKKEJÄ. Mooses tulee Egyptistä turvapaikanhakijoiden mukana Koraanin mukaan. Täällä häntä ei ota Efraim vastaan. Hän siirtyy Israeliin. Sen jälkeen tuleee Abraham ehkä Persian turvapaikanhakijoiden mukana. Mutta Efraim ei ota häntäkään vastaan. Hän siirtyy saarille. Jacob antoi Efraimille siunauksensa: Sinä tulet vastaamaan puolta pakanain miehistä. Efraim on mittana harhaoppeja mietittäessä.

      Efraim ei enää Moosekseen ja Aabrahamiin tule liittymään.

    • Jumalaonhyvä

      Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon.

    • Jumalaonhyvä

      Sillä sinun armosi on minun silmäini edessä, ja minä olen vaeltanut sinun totuudessasi.

    • Jumalaonhyvä

      Jumalattomalla on monta vaivaa, mutta joka Herraan turvaa, häntä ympäröitsee armo.

    • Jumalaonhyvä

      Sinun armosi, Herra, olkoon meidän päällämme, niinkuin me panemme toivomme sinuun.

    • Jumalaonhyvä

      Herra, sinun armosi ulottuu taivaisiin, sinun totuutesi pilviin asti.

    • Jumalaonhyvä

      Jumala, ole minulle armollinen, sillä ihmiset minua polkevat, joka päivä he sotivat minua vastaan, ahdistavat minua.

    • Jumalaonhyvä

      Mutta sinä, Herra, älä käännä laupiuttas minusta pois: sinun laupiutes ja vakuutes aina minua varjelkoon.

    • Jumalaonhyvä

      Ja sinun, Herra, on armo; sillä sinä maksat kullekin hänen tekojensa mukaan.

    • Jumalanonarmojatuomio

      Sillä niin korkealla kuin taivas on maasta, niin voimallinen on hänen armonsa niitä kohtaan, jotka häntä pelkäävät.

    • Jumalanonarmojatuomio

      Herra, sinun laupiutes ulottuu niin leviältä kuin taivas on, ja sinun totuutes niin avaralta kuin pilvet juoksevat.

    • Jeesusarmahtaa

      Ja sanoi: Herra, jos minä olen armon löytänyt sinun edessäs, niin älä mene palvelias ohitse.

    • Jeesusarmahtaa

      Sillä niin korkia kuin taivas on maasta, antaa hän armonsa lisääntyä niille, jotka häntä pelkäävät.

    • Jeesusarmahtaa

      Eivät meidän isämme Egyptissä painaneet mieleensä sinun ihmeitäsi, eivät muistaneet sinun monia armotekojasi, vaan niskoittelivat meren rannalla, Kaislameren rannalla.

    • Jeesusarmahtaa

      Herra on armollinen ja vanhurskas, ja meidän Jumalamme on laupias.

    • Jeesusarmahtaa

      Hän on säätänyt ihmeellisten tekojensa muiston; armollinen ja laupias on Herra.

    • Jeesusarmahtaa

      Minä tahdon kumartaen rukoilla sinun pyhän templis puoleen, ja kiittää sinun nimeäs, sinun armos ja totuutes tähden; sillä sinä teit nimes ja sanas suureksi kaikkein ylitse.

    • 621

      Paras lähetys- ja armahduspaikka on Hartaanselällä.

    • kyllälähettää

      Ei niin lähetä, mutta silloin kysymyksessä onkin oikea, väärentämätön Raamattu ja sen sanan Pyhä Henki vahvistaa, eikä se ole valheellinen.Kuitenkin maailmassa on paljon väärennettyä Raamatun sanaa ja siitä Pyhä Henki varoittaa.Lukeehan jo Raamatussakin

      1 Pietari 2
      2. ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan VÄÄRENTÄMÄTÖNTÄ maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,

      Sananlaskut 30

      5. Jokainen Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat.
      6. Älä lisää hänen sanoihinsa mitään, ettei hän vaatisi sinua tilille ja ettet valhettelijaksi joutuisi.

      Jeremia 8
      8. Kuinka saatatte sanoa: 'Me olemme viisaita, ja meillä on Herran laki'? Totisesti! Katso, valheen työtä on tehnyt kirjanoppineiden valhekynä.
      9. Viisaat saavat häpeän, kauhistuvat ja joutuvat kiinni. Katso, he ovat hyljänneet Herran sanan - mitä heillä on viisautta?

      Ihminen voi todellakin mennä muuttelemaan omaksi edukseen Jumalan sanoja ja tästä tällaisesta Raamatun sanan väärentämisestä Jumalan Pyhä Henki todellakin varoittaa väärentäjiä sekä niitä, jotka muunneltua Raamatun sanaa lukevat.

    • 621

      Paras lähetys on Hartaanselän vl-lähetys

      • 621

        Hartaanselän rompetorilta saat paljon muutakin hyvää.


    • Jeesusarmahtaa

      Herra vie minun asiani päätökseen. Herra, sinun armosi pysyy iankaikkisesti; älä jätä kesken kättesi työtä.

    • Jeesusarmahtaa

      Suo minun varhain kuulla sinun armojas, sillä sinuun minä toivon: ilmoita minulle tie, jota minä käyn; sillä minä ylennän sieluni sinun tykös.

    • Jeesusarmahtaa

      Pilkkaajille hänkin on pilkallinen, mutta nöyrille hän antaa armon.

    • Jeesusarmahtaa

      Herran armotöitä minä julistan, Herran ylistettäviä tekoja, kaikkea, mitä Herra on meille tehnyt, suurta hyvyyttä Israelin heimoa kohtaan, mitä hän on heille osoittanut laupeudessansa ja suuressa armossansa.

    • Jeesusarmahtaa

      Herra ilmestyi minulle kaukaa: minä olen ijankaikkisella rakkaudella sinua rakastanut, sentähden olen minä vetänyt sinua puoleeni sulasta armosta.

    • Jeesusarmahtaa

      Sillä laki on Moseksen kautta annettu: armo ja totuus on Jesuksen Kristuksen kautta tullut.

    • Jeesusarmahtaa

      Niin sinun pitää tietämän, että Herra sinun Jumalas on Jumala, uskollinen Jumala, pitäväinen liiton ja laupiuden niiden kanssa, jotka häntä rakastavat ja pitävät hänen käskynsä, tuhanteen polveen,

    • Jeesusarmahtaa

      Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

    • Sylkykuppi

      Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun.

    • Jeesusarmahtaa

      Mutta koska minun palvelijassani Kaalebissa on toinen henki, niin että hän on minua uskollisesti seurannut, niin hänet minä vien siihen maahan, jossa hän kävi, ja hänen jälkeläisensä saavat sen omakseen.

    • Jeesusarmahtaa

      ja Jeesukselta Kristukselta, uskolliselta todistajalta, häneltä, joka on kuolleitten esikoinen ja maan kuningasten hallitsija! Hänelle, joka meitä rakastaa ja on päästänyt meidät synneistämme verellänsä

    • Jeesusarmahtaa

      Peljätkää vain Herraa ja palvelkaa häntä uskollisesti kaikesta sydämestänne. Sillä katsokaa, kuinka suuria hän on teille tehnyt.

    • Jeesusarmahtaa

      Peljätkää vain Herraa ja palvelkaa häntä uskollisesti kaikesta sydämestänne. Sillä katsokaa, kuinka suuria hän on teille tehnyt. Aamen!

    • Jeesusarmahtaa

      Ei yksikään, joka sinua odottaa, joudu häpeään; häpeään joutuvat ne, jotka ovat syyttä uskottomat.

    • Jeesukseenluottava

      Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.

    • AamenkiitosJeesus

      Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;

    • Ettäsillätavalla

      Pyhä Henki ei lähetä myöskään ketään julistamaan, että Pyhä Henki on sama kuin Aivopieru.

    • AamenkiitosJeesus

      Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

    • AamenkiitosJeesus

      Sillä ei tarvitse Jumalan kauan ihmistä tarkata, ennenkuin tämän on astuttava tuomiolle hänen eteensä;

    • AamenkiitosJeesus

      Hän, Herra, on meidän Jumalamme; hänen tuomionsa käyvät yli kaiken maan.
      Aamen!

    • Tänään mietin, että kuinka oikein on ja kenen on syy kun Australian alkuperäiset asukkaat tapettiin ja tuo manner anastettiin Eurooppalaisten käyttöön. Oliko turmatyön tekijä Britit vai Jumala?

      Joka tapauksessa tänä päivänä Eurooppa on saamassa kostoa osakseen kun muslimit valtaavat Eurooppaa. Maan toiselta laidalta toiselle laidalle näyttävät tosiaan nuo Jumalan tuomiot ulottuvan.

      Ensin ryöstetään Australia ja sitten ryöstetään Australian ryöstäjät??? Eiköhän tuo ollutkin Gadin heimon siunaus???

    • Anonyymi

      "Sinä, Herra, älä sulje minulta laupeuttasi, sinun armosi ja totuutesi varjelkoon minua aina."

      • Anonyymi

        Armoa herra, sinä köyhän kurittaja!


    • Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin, ja te olette minun todistajani Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin saakka." Apt 1:8
      Pyhä henki on kaikissa Jeesusen opetuslapsissa ympä maailmaa.
      Veihä henki Jeesuksenkin erämaahan. Sitten Henki vei Jeesuksen autiomaahan Paholaisen kiusattavaksi.Matt 4:1-11

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe