Mies minun makuuni

Trinculo

"Kun joukkueeni taistelee, minäkin taistelen" Näin vastasi torpedo nizhi novgorodin valmentaja Peters Skudras kun häneltä kysyttiin syitä miksi hän riehui itsensä pihalle toisessa pudotuspeliottelussa jokereita vastaan.
Peters Skudras on ikävä vastustaja, vastustajan on hänestä vaikea tykätä mutta häntä on helppo arvostaa. Ei myöskään ole mukava saada häneltä palautetta, jos et usko kysy vaikka Jesse joensuulta.
Siinä missä jokeri valmennus on keskittynyt itkemiseen, selittelyyn ja tuomariston haukkumiseen, Peters Skudras on ladannut kaikki voimavaransa pelkästään joukkueensa voittamisen puolesta taistelemiseen.Kotikylällään Skudrasia ei myöskään nimitellä itku peteriksi niin kuin erästä.. Kun Skudras astelee lehdistötilaisuuteen eikä vastustaja joukkueen päävalmentaja edes uskalla istua hänen kanssaan samaan pöytään, ei tarvitse olla ennustaja ennustaakseen kumman valmentajan valmentama joukkue etenee sarjasta jatkoon.
Kun Erkka Westerlund haukkuu ottelun jälkeen pelin venäläiseksi sirkukseksi se pelkästään ei ole typerää, se on tyhmyyttä.
Valioliiga jalkapalo on erilaista kuin la liga, khl kiekko on erilaista kuin liga. ne Kysymys on kulttuurieroista ei sitä erikseen itkeä tarvitse. Se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.
Mies nimeltä peters skudras on ilkeä vastus, mutta hän on hyvä valmentaja ja hän on voittava valmentaja.
Hän on mies minun makuuni.

8

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pravda123

      Kyklooppihan nyt itkee joka asiasta. Ja mitä se Jesse valittaa, Skudrashan sanoi vain niinkuin asia on!

      • Trinculo

        Joensuun käytös oli törkeää, hän itse meni räkyttämään Skudrasille ottelun jälkeen. Sitä aikaisemmin hän oli taklannut torpedo pelaajaa päähän ja kuin kirsikkana kakun päälle Kozunin filmaaminen edellisessä ottelussa jossa tuomarit tekivät kaikkensa jokeri voiton eteen.
        Voin uskoa että mies nimeltä Peter Skudras on suututettu.


    • CoachIstheLaw

      Skudras ei ole mistään kotoisin valmentajana; ihme puppeli, jota vain trollit arvostavat. Ei voi puhua samana päivänäkään esim. Viktor Tikhonoviin, saati Reggie Dunlopiin verrattaessa. Näistä Dunlop on ainoa oikea, Kanadalainen Valmentaja.

      • Trinculo

        Tikhovon oli kgb valitsema sätkynukke, joka teki mitä he käskivät. Jääkiekkovalmentajana en arvosta häntä yhtään.
        Dunlop oli hyvä valmentaja.
        Skudras on näyttänyt jo olevansa hyvä valmentaja. Hän elää pelissä joka solullaan, on valmis tekemään kaikkensa joukkueensa voiton eteen ja mikä tärkeintä hän ei keskity siihen mihin jokerit ovat valmentajista kannattajiin keskittyneet tämän pudotuspelisarjan aikana, itkemiseen ja valittamiseen.
        On naurettavaa että jääkiekko fanille hienoinpana aikana eli oman joukkueen käydessä pudotuspelejä, joukkueen faneille tärkeintä on pelkästään meuhkaaminen rottapaidat päällä.
        Kenties tänä iltana tämän hihhulilauman edustajat istuvat kerrostalomurjuissaan, ryystäen keskikuraa, häiriten naapureitaan paukuttamalla stereoistaa liian kova äänisesti Matin ja Tepon niin se kesäloma toimii..


      • CoachIstheLaw

        Niinpä - epäolennaisuuksiin keskittyminen on pahin virhe, minkä jääkiekossa voi tehdä; tämän ongelman tunsi ja osasi eliminoida johtamissaan joukkueissa parhaiten juuri Komentaja Tikhonov. Valmentamisessa taas, kuten jääkiekkoasiantuntijakeskustelussakin, kaikkein tärkeintä on Auktoriteetti. Sitä oli Tikhonovilla kenties enemmän kuin kellään jääkiekkovalmentajalla koskaan; siksi hän on eittämättä hienoin eurooppalainen luotsi ja lajipersoona. Edes KHL:ssä ei ole ollut yhtään yhtä kovaa valmentajaa, toistaiseksi ainakaan. Jopa Skudraskin on tähän verrattuna aivan puppeli, ja keskittyy vääriin asioihin.

        Dunlop ja muut kanadalaislegendat ovat sitten oma lukunsa; lajin emämaan peli- ja valmentamiskulttuuri on enimmäkseen toisenlainen kuin Venäjällä tai nyky-Ilmalassa.


      • Trinculo

        Skudras keskittyy voittamiseen ja on siinä onnistunut varsin hyvin.Tapa millä hän sen tekee ei ehkä kaikkia mielytä mutta mies tekee vain työtän ja hyvin tekee. Jokerit on ottanut miehen silmätikukseen ja paidaton skudras kuva oli rimanalitus, se oli ala arvoista ja lapsellista käytöstä jokereilta.
        Kovaksi valmentajaksi nimeäisin vielä khllästä Nazarovin eli ystävien kesken Nassen.


    • Hjöördis

      Nomut Jokereilla on Hjallis ja Hjalliksen Jolle-poika.

      Isä ja poika olivat tositosi kiukkusia kun oma joukkue ei saanut tuomareita puolelleen. Ihan Jolle-poikakin yltyi arvostelmaan tuota venäläis sirkusta. Ihmekös tuo kun on omat ruplat ja eurot kiinni tässä Suomalaises-venäläläisessä kurassa. Kun on kerran ryssäin liigaan menty, on turha valittaa jos meininki ei miellytä. Voihan se Jokerit palata vaikka pelaamaan kotimaahan mestikseen. Siellä saa Hjalliksen rahoilla mällätä ja tuomarit uskovat mitä Hjallis ja Jolle heille suoltavat. Pojat on nyt vähän vaan liian isossa ringissä narripaitojensa kanssa.

      Hjallis tietää kaikesta kaiken, osais varmaan ratkaista miten mäkihyppy ja hiihto nostettais taas muuilman kartalle.

    • Trinculo

      Kieltämättä se arvostelu tuntui vähän katkeralta. Täytyy muistaa että jokerit eivät ole koko 2000-luvun aikana menestyneet edes sm-ligassa, jos he eivät menesty KHlssä tuskimpa se kenellekkään yllätyksenä tulee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1596
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe