Kaikenlainen mustasukkaisuus on sairasta

lärvis

Jep" eli olen tuumaillut että, kaikenlainen mustasukkaisuus on sairasta. Ihminen joka on mustasukkainen pitäisi hakeutua hoitoon, itse en ole kokenut tätä ilmiötä, enkä ymmärrä mistä siinä on kyse? Ei ihminen voi omistaa toista ihmistä, ei vaikka olisi aviossa, itse olen olen avoliitossa enkä ole koskaan kysynyt puolisoltani missä menee tai mitä tekee. Koittakaa hyvät ihmiset ymmärtää ettei mustasukkaisuudella voita yhtään mitään. Turha vedota siihen että, sinua on petetty on minuakin ja silti en ole mustasukkainen on jokaisen ihmisen oma asia mitä tekee jos, pettää niin pettää mitä siitä???

6

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faktaa-

      Sinulla on hyvin yksioikoinen käsitys mustasukkaisuudesta. Uskallanpa väittää, että se johtuu vain siitä, ettei sinun eteesi ole toistaiseksi vielä tullut tilannetta, joka aiheuttaisi sinussa vanhoja mustasukkaisuuden tunteita.
      Kaikki mustasukkaisuus ei todellakaan ole sairasta. Jokainen ihminen tuntee mustasukkaisuutta joskus elämässään ja syy siihen voi olla muukin kuin puolisosta tunnettu mustasukkaisuus muita naisia/miehiä kohtaan. Voi tuntea mustasukkaisuutta myös lapsestaan, lemmikkieläimestään, ystävästään, sisaruksistaan jne. Parisuhteessa tunnettu mustasukkaisuus ei myöskään ole aina vain seksuaalista.
      On hyvä tunnistaa mustasukkaisuudenkin tunne itsessä, ymmärtää sen voima ja vahvuus yksilöllisenä asiana. Joillakin ihmisillä kaikki tunnekokemukset ovat räiskyviä, mutta se ei silti tee heitä huonompia kuin muut, se tekee heistä vain erilaisia.

    • Ei.sairasta

      Mielestäni jäät jotakin paitsi jos et koskaan et missään tilanteessa tunne mustasukkaisuutta. Tunteet, onko niitä sinulla?

    • tyhjääkintyhjempi

      Botoksia naamaan vaan ja luulee olevansa voittamaton, ei tunteita ei seksiä

    • Vähämustis

      Terve mustasukkaisuus takoittaa lujaa rakkautta toista kohtaan.

    • ÄläTuomitse

      Mustasukkaisuus EI OLE SAIRAUS vaan normaali tunne ihmisten välillä jotka todella VÄLITTÄÄ toisistaan. Sairaus se on siinä vaiheessa jos syyttä(kin) epäillään jatkuvasti. Jos toinen on osoittanut olevansa epäluotettava jossakin vaiheessa on normaalia epäillä myöhemminkin. Rehellinen on kaikessa rehellinen ja avoin. Luottamus syntyy luotettavuudesta!

    • omaaheikkoutta

      Mustasukkaisuus ja huono käytös pitää erottaa toisistaan. Jos tuntee mustasukkaisuutta toista kohtaan niin silloin on aika miettiä omaa luotettavuuttaan. Eihän siinä mitään jos minä hiukan vilkuilen, en minä sillä mitään tarkoita. Mutta auta armias jos toinen hiukan pidempään sattuu katselemaan niin päälle hirvittävä raivari ja mökötys. Toinenhan on ollut jo puolitiessä pettämään.
      Valitettavasti myöskään käytöstapoja ei opeteta enää. Jos menet ulos tietyn seuralaisen kanssa silloin on kohteliasta viihtyä hänen seurassaan. Tosi usein näkee että toinen riekkuu muitten seurassa ja oma seuralainen saa pärjätä omillaan. Eipä käy kateeksi noita pareja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe