Kaikenlainen mustasukkaisuus on sairasta

lärvis

Jep" eli olen tuumaillut että, kaikenlainen mustasukkaisuus on sairasta. Ihminen joka on mustasukkainen pitäisi hakeutua hoitoon, itse en ole kokenut tätä ilmiötä, enkä ymmärrä mistä siinä on kyse? Ei ihminen voi omistaa toista ihmistä, ei vaikka olisi aviossa, itse olen olen avoliitossa enkä ole koskaan kysynyt puolisoltani missä menee tai mitä tekee. Koittakaa hyvät ihmiset ymmärtää ettei mustasukkaisuudella voita yhtään mitään. Turha vedota siihen että, sinua on petetty on minuakin ja silti en ole mustasukkainen on jokaisen ihmisen oma asia mitä tekee jos, pettää niin pettää mitä siitä???

6

173

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • faktaa-

   Sinulla on hyvin yksioikoinen käsitys mustasukkaisuudesta. Uskallanpa väittää, että se johtuu vain siitä, ettei sinun eteesi ole toistaiseksi vielä tullut tilannetta, joka aiheuttaisi sinussa vanhoja mustasukkaisuuden tunteita.
   Kaikki mustasukkaisuus ei todellakaan ole sairasta. Jokainen ihminen tuntee mustasukkaisuutta joskus elämässään ja syy siihen voi olla muukin kuin puolisosta tunnettu mustasukkaisuus muita naisia/miehiä kohtaan. Voi tuntea mustasukkaisuutta myös lapsestaan, lemmikkieläimestään, ystävästään, sisaruksistaan jne. Parisuhteessa tunnettu mustasukkaisuus ei myöskään ole aina vain seksuaalista.
   On hyvä tunnistaa mustasukkaisuudenkin tunne itsessä, ymmärtää sen voima ja vahvuus yksilöllisenä asiana. Joillakin ihmisillä kaikki tunnekokemukset ovat räiskyviä, mutta se ei silti tee heitä huonompia kuin muut, se tekee heistä vain erilaisia.

  • Ei.sairasta

   Mielestäni jäät jotakin paitsi jos et koskaan et missään tilanteessa tunne mustasukkaisuutta. Tunteet, onko niitä sinulla?

  • tyhjääkintyhjempi

   Botoksia naamaan vaan ja luulee olevansa voittamaton, ei tunteita ei seksiä

  • Vähämustis

   Terve mustasukkaisuus takoittaa lujaa rakkautta toista kohtaan.

  • ÄläTuomitse

   Mustasukkaisuus EI OLE SAIRAUS vaan normaali tunne ihmisten välillä jotka todella VÄLITTÄÄ toisistaan. Sairaus se on siinä vaiheessa jos syyttä(kin) epäillään jatkuvasti. Jos toinen on osoittanut olevansa epäluotettava jossakin vaiheessa on normaalia epäillä myöhemminkin. Rehellinen on kaikessa rehellinen ja avoin. Luottamus syntyy luotettavuudesta!

  • omaaheikkoutta

   Mustasukkaisuus ja huono käytös pitää erottaa toisistaan. Jos tuntee mustasukkaisuutta toista kohtaan niin silloin on aika miettiä omaa luotettavuuttaan. Eihän siinä mitään jos minä hiukan vilkuilen, en minä sillä mitään tarkoita. Mutta auta armias jos toinen hiukan pidempään sattuu katselemaan niin päälle hirvittävä raivari ja mökötys. Toinenhan on ollut jo puolitiessä pettämään.
   Valitettavasti myöskään käytöstapoja ei opeteta enää. Jos menet ulos tietyn seuralaisen kanssa silloin on kohteliasta viihtyä hänen seurassaan. Tosi usein näkee että toinen riekkuu muitten seurassa ja oma seuralainen saa pärjätä omillaan. Eipä käy kateeksi noita pareja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   163
   7323
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   38
   2180
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   135
   2137
  4. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   128
   1976
  5. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1538
  6. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   62
   1243
  7. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   60
   1207
  8. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1192
  9. Miehelle tämä

   Voi olla tosi vaikea olla normaalisti kun sinua jos joutuu katsomaan. Olet niin komea.
   Ikävä
   125
   1148
  10. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   148
   1110
  Aihe