Suomen linja

Suomen linja

Millaisen pitäisi Suomen linjan olla suhteessa muiden maiden linjaan?

Sama vai eri?

Vastaus riippuu muiden maiden linjasta, onko se hyvä vai paha.

Muiden maiden linja on paha, koska valittu suunta on selvästi kohti ylikansallista päätöksentekoa, rahan valtaa ja kristinuskon ja sen moraalin vastaisuutta, jossa ahneus on hyve ja liberalismi tarkoittaa vapautta tehdä syntiä hyväksytysti.

Suomen ei pitäisi olla sellaisessa politiikassa mukana.

Nyt me olemme.

Mutta Suomen tulee vaihtaa suuntaansa ja tehdä täyskäännös.

Suomen tulee pyrkiä kohti kansallista päätöksentekoa, jossa raha ei ratkaise kaikkea ja jossa kristinuskoa ja sen moraaliarvoja kunnioitetaan ja noudatetaan.

Näin tulee tapahtumaan, vaikka sitä on tällä hetkellä vaikea uskoa.

Suomesta tulee kristillinen kansallisvaltio, kun muu maailma syöksyy kohti antikristillistä ja rahaeliitin hallitsemaa kaikkien kansojen superimperiumia.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kääntyminenkyllä

      Kyllä täyskäännös tarvitaan. Jo liian kauaksi eksyimme ajasta, jolloin Herra johdatti maatamme karikkojen yli . Olemme olleet kauan rähmällämme joka suuntaan. Meille on uskoteltu ruohon olevan vihrempää kaikkien muiden maiden kulttuureissa kuin omassa esi-isiemme rakkaassa perinteessä. On pilkattu Jumalaa ja isänmaatamme.

      Suomi on erikoinen maa. Jo joskus -70-luvulla olen lukenut lapseni uskonnon kirjasta, miten Suomi on erikoinen uskossaan: kun kansalla on asiat hyvin, unohdetaan Jumala ja rukous, mutta aina suuren hädän keskellä (nälkävuodet, sodat) suomalaiset kääntyvät kansana Jumalan puoleen rukoillen armoa ja apua. Ajattelin, että eroa noin onkin naapurimaihimme. Totean samalla sen surullisen muutoksen että toisin kuin nyt, vielä -70-luvulla sentään opetettiin kristinuskoa lapsille eli opettajan edellytettiin olevan uskossa Jumalaan. Nythän näin ei ole. Lienee päinvastoin haitta uskonnon opettajksi aikovalle.

      Koko sodan jälkeisen rauhan ajan eläneenä voin muistella, että vielä -50-60-luvuilla Jumalan armo ja apu sodan aikana muistettiin ja kotiseuroja oli runsaasti, minne kylän väkeä kokoontui .

      Ikäluokkamme sai kasvatuksensa niin, että uskoa Jumalaan ei erikoisesti tarvinnut korostaa, koska vanhempamme eli uskonsa todeksi arkipäivässään. Oli luonnollista kiittää hyvästä sadosta ja oli luonnollista huokaista Herran puoleen arjen askareissa.
      Kertaheitolla toteutettu kulttuurimuutos muuttobuumissa aiheutti ensin sekavuuden nuoressa kansassa ja seuraavaksi heidän suomalainen sisu otti selviytymiskeinot omiin käsiinsä. Ei sukua eikä minkäänlaista seurakuntayhteyttä ympärillä. Arkeen kuului vain työkaverit monasti yksitoikkoisessa duunissa ja leivästä taistelu perheen puolesta ja lisäksi kaikki perheenjäsenet joutuivat eroon toisistaan arkisin koko päiväksi. SE oli uutta ja outoa. Seurauksena olemme nähneet järkyttävän suuret avioeroluvut ja nyt koko moraalin rappeutumisen.

      Totta on, että Jumala on armossaan monella tavalla koetellut ja kouluttanut suomalaisia. Uskon, että nyt on otollinen aika koko kansan hengelliseen heräämiseen ja lähteä rukousrintamana anomaan armoa ja apua Jumalalta. Uskon, että Hän on kuullutkin jo rukouksemme ja muutoksen aika on edessämme turvassa Jumalan huomassa. Uskon, että maamme linja avautuu Jumalan johdatuksessa nyt koko ajan. Ja Herran tarkoittamat johtajat johtaa maatamme . Hän käyttää omien aivoitustensa mukaan ketä käyttää nyt ja ketä tulevaisuudessa. Maassamme tulee olemaan vielä paljon tarvetta kokeneimpienkin viisaudella.

    • Kerrohan meille Jouko mikä on Jeesuksen linja?

    • asdfgasdfgs

      Onneksi maan ulko-tai mistään muustakaan politiikasta ei päätetä Suomi24:n hurlumhei-palstoilla.

    • NopeastiNähty

      Järkyttävää roskaa Piholta taas kerran.

      • Jarmo__EiKirj

        Miksi aina valehtelet ja vääristelet, trolli.... jos kerran joku sanoo että järkyttävää roskaa, niin miksi puhut että tämä puhuu itsestään. Älä vääristele ja valehtele, se ei ole Jumalan sanan mukaista, eikä anna sinulle pointseja joita näemmä kaipaat täällä.
        Minä harvoin puolustan ateisteja mutta aina silloin kun totuutta poljetaan. Silloin en katso yhtään mihinkään uskonsuuntaan, vaan siihen, vääristeletkö sanaa vai et.


    • Herätyys

      Kyllä kristillisyyttä virallisesti kansakuntana tunnustavan maan / kasakunnan linjan kuuluisi Lain ja ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaan, linjan KUULUISI kaikille hyväksi Raamatun UT opetusten ja ohjeidem mukaista ja perustuvaa.

      Kaikki muu ja muulla (Jumalan Sanan vastaisella) tavalla touhut ja politiikka, kun on sitä tuomioksi ja tuhoksi, päin hel vettiä vievää, ohjaavaa ja johtavaa...

      Niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan vastaisuudesta tuomioksi seuraamuksia synnyttävää ja tuottavaa. Joista, SYYSTÄ pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi mentyksiksi ja sodiksi ym. vitsauksiksi seuraamuksista, tiedostus välineet, ihmiskunnalle herätykseksi ja varoitukseksi, ihan päivittäin, kautta maailman uutisoi!!

      Jeesuksen nimessä muituttaen ja valistaen. Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

      • Herätyys

        Mihin ne keskustelun aloitus aiheesta kiinnostuneet katosi, miksiköhän eivät halunneet jatkaa keskustelua? Tämähän on keskustelufoorumi. Jotain pelättävääkö?

        Jeesuksen nimessä... Kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi puolen asioista keskustelemaan halukas. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaissti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa...

        Sitä "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elävää ja toimivaa / vaikuttavaa, kaikille hyväksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita, tähän vasta Oikeasti Krist. Hänen apostolisia seurakuntiaan / Krist. vaihtoehtoa rakentavaan yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva.


      • NopeastiNähty

        Ketään ei kiinnosta sekoilusi.


    • vihapuhettanne

      Ootte venäläisiä suomivihaajia .

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1890
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      915
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      106
      872
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      47
      713
    Aihe