Maailma on ahneuden synnin vallassa

Jumalavalvoo

Yritykset kaikkialla maailmassa vaativat kilpailukyvyn nimissä palkkojen alentamista ja työajan pidentämistä. Samaan aikaan valtaisa määrä yrityksiä ilmoittaa miljardien voitoistaan. Omistajilla on jo miljardien omaisuus, mutta he vaativat lisää, he haluavat että lait muutetaan niin, että entistä paremmat mahdollisuudet on ansaita lisämiljardeja heille itselleen. Heillä on jo niin paljon, etteivät he ikinä koko elämänsä aikana ehdi käyttää sitä omaisuuttaan, miksi he vaativat lisää?

Tavalliselle työssäkäyvälle ihmiselle miljoona on jo valtava raha, mutta nuo rikkaat, eivät tyydy yhteen miljoonaan, vaan heidän täytyy saada yhä lisää!

Ihmisten kodeista on tullut ahneuden markkinavälineitä, vuokria nostetaan aina yhä lisää, vaaditaan että valtiovalta tukee vuokranantajien ahneutta, miksi mikään ei riitä?Eikö Jumala ole valveilla? On Jumala valvoo ihmisten menoa ja synnin lisääntymistä ja erityisesti ahneuden lisääntymistä ja sen valtaisaa synnin voimaa. Yhä enemmän on niitä, jotka rikkaiden lailla tahtoisivat tulla rikkaiksi keinoja kaihtamatta, saada yhä enemmän omaisuutta ja rikkautta, köyhäkin tahtoisi tulla rikkaaksi ja päästä ahneiden rikkaiden kerhoon.

Tulee päivä, jolloin ahneiden rikkaiden omaisuus häviää, sitä kohtaa tuho ja menetys, heidät riisutaan alasti ja he joutuvat näkemään oman ahneutensa seuraukset, eivätkä he silloin saa apua mistään, ei auta heitä hallitukset, eivät armeijat, eivät poliisit. Jumalan tuomio kohtaa heitä, he menettävät kaiken ja mitään heille ei jätetä.

Tee siis parannus sinä, joka ahneuden synnissä elät ja ahneudessa haluat saada enemmän kuin muilla on, joka olet valmis viemään köyhältä palkan ja perheeltä kodin, jotta sinä saisit hekumoida omaisuudellasi, kerskua synnistäsi ja ylvästellä omahyväisyydessäsi ja ylpeydessäsi. Muista, että vain hetken Jumala enää sinulle aikaa antaa parannuksen tekoon, vain pieni hetki ja tuomion aika tulee, jolloin sinulle ei jää mitään ja kukaan ei sinua auta ja silloin ei Jumalakaan sinua auta, vaikka kuinka huudat. Tee parannus ja anna omaisuudestasi köyhille, maksa täysi palkka työmiehillesi ja tyydy vähäiseen voittoon vuokratessasi perheille ja yksinäisille asuntojasi, joita sinulla on yli oman tarpeen. Tyydy yrityksessäsi kohtuulliseen voittoon, niin ettet riistä asiakkaitasi siksi, että muualta ei tuotteitasi saa.

Muista että Jumala valvoo omaa maailmaansa, jonka hän on luonut, hän valvoo sinua, jota hän rakastaa ja tahtoo sinun vaeltavan oman Sanansa mukaan, elä totuudessa ja laupeudessa ja tee hyviä tekoja. Jumala ei halua, että hänen pitää sinut tuomita, hän haluaisi, että teet parannuksen ja teet niitä tekoja, jotka ovat kunniaksi Jumalalle hänen poikansa Jeesuksen Kristuksen nimessä.

28

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jumalaontuomari

      Miika 6:12
      Sen rikkaat ovat täynnä väkivaltaa, sen asukkaat puhuvat valhetta, kieli heidän suussansa on pelkkää petosta

      Jaak. 5:1
      Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa

      • LauluShalomJerusalem

        Kokonaisuudessaa kannattaa luekea kokonaan Miika. Esim. Miika 3.1 Aikojen lopussa.
        1 Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, ja se on oleva korkein kukkuloista, ja sinne virtaavat kansat.
        2 Monet pakanakansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana."
        3 Ja hän tuomitsee monien kansojen kesken, säätää oikeutta väkeville pakanakansoille, kaukaisiin maihin saakka. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.
        4 He istuvat kukin oman viinipuunsa ja viikunapuunsa alla kenenkään peljättämättä. Sillä Herran Sebaotin suu on puhunut.
        5 Sillä kaikki kansat vaeltavat jumalansa nimessä kukin, mutta me vaellamme Herran, meidän Jumalamme, nimessä aina ja iankaikkisesti.
        6 Sinä päivänä, sanoo Herra, minä tahdon koota ontuvat ja kerätä hajalleen-ajetut ja ne, joille minä olin tuottanut onnettomuutta.
        7 Minä teen ontuvista talteenjäävät ja kauasjoutuneista väkevän kansan. Ja Herra on oleva heidän kuninkaansa Siionin vuorella siitä alkaen ja iankaikkisesti.
        8 Ja sinä Karjatorni, tytär Siionin kukkula! Sinun luoksesi on tuleva, on saapuva entinen hallitus, tytär Jerusalemia vallinnut kuninkuus.
        9 Ja nyt-miksi sinä ääneen vaikeroit? Eikö sinulla ole kuningasta, onko sinun neuvonantajasi kadonnut, koska kipu on vallannut sinut niinkuin synnyttäväisen?
        10 Vääntelehdi vain kouristuksissasi, tytär Siion, niinkuin synnyttäjä, sillä nyt sinun on lähdettävä ulos kaupungista ja asuttava kedolla ja mentävä Baabeliin asti: siellä sinut pelastetaan; siellä lunastaa sinut Herra vihamiestesi käsistä.
        11 Nyt kokoontuu sinua vastaan paljon pakanoita, jotka sanovat: "Se saastutettakoon; katselkoot meidän silmämme iloksensa Siionia!"
        12 Mutta he eivät tunne Herran aivoituksia eivätkä ymmärrä hänen neuvoansa, sillä hän kokoaa heidät niinkuin lyhteet puimatantereelle.
        13 Nouse ja pui, tytär Siion, sillä minä annan sinulle rautasarvet ja vaskisorkat minä sinulle annan, ja sinä survot murskaksi monet kansat. Ja minä vihin Herralle, tuhon omaksi, heidän väärän voittonsa, kaiken maan Herralle heidän rikkautensa......


        https://www.youtube.com/watch?v=rTfDkAWnD0o


      • lauletaankuunnellaan

        kiitos kaunista on


    • Kertokaa meille mikä on Jeesuksen linja asiassa.

      • Jarmo__EiKirj

        Siinähän se pöllöyden huioppi juuri on kun ei tiedä ja käskee lukemaan se jostain.


    • Ahneudenalkulähde

      1. Tim. 6:10

      Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla

      • huonoaopetustaon

        Molemmat ovat syntiä; leivän yltäkylläisyys ja elannon murheet.

        Nykyaika näyttää sen, että välimuotoa ei enää ole, vaan ihmiset pidetään jommassa kummassa piirissä. Katkeruus ja vahingonilo - jotka aina ovat kantajalleen vahingollisia tunteita - niiden ylläpitäminen on jatkuva tavoite sielunvihollisella = rakkaudettomuus. Siihen pysyvään olotilaan on kasvatettava jo vauvasta alkaen. Luonnollisen ihmisen tyytyväisyys ja ilo elämän arjesta on tuhottu. Kaikenlainen koulutuksen nimellä annettava manipulointi tähtää vain mammonan hankkimiseen. Se poikii jatkuvasti lakia lainperään.


    • kunnonpalkka

      Jaak. 5:4

      Katso, työmiesten palkka, jonka te vainioittenne niittäjiltä olette pidättäneet, huutaa, ja leikkuumiesten valitukset ovat tulleet Herran Sebaotin korviin

    • eiperintöäahneilla

      1. Kor. 6:10

      eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.

    • kohtuusonoikein

      Matt. 20:4
      ja hän sanoi heille: 'Menkää tekin minun viinitarhaani, ja mikä kohtuus on, sen minä annan teille'.

      Kol. 4:1
      Isännät, tehkää palvelijoillenne, mitä oikeus ja kohtuus vaatii, sillä te tiedätte, että teilläkin on Herra taivaassa

    • Ei mitään uutta. Rikkaiden ahneus on aina ollut keskuudessamme, ennen koko kakkuun nähden jopa suurempana kuin nyt, mutta aiempina vuosisatoina se ilmoitettiin Jumalan säätämäksi eikä sitä saanut juuri arvostella, koska samalla arvosteli Jumalaa. Ihmisen tuli tyytyä osaansa olipa se kuinka kurja tahansa, koska se osa oli Jumalan määräämä.

    • keskustelunaihetta

      Sitten pitäisikin pohtia kysymystä, mikä on kohtuullinen palkka, onko se Bangladesin rättifirmojen maksama vai yritysjohtajille maksettu miljoonien korvaus?
      Mikä on kohtuullinen vuokra, onko se korkeintaan kaksi kertaa hoitovastikkeen määrä?
      Mikä on kohtuullinen voitto? Onko se applen hirmuinen voitto joka ikisestä iphonesta, onko se monopoliruokakauppojen ylisuuri voitto jokaisesta maitolitrasta, jonka hintojen alennusvaran myötä olemme saaneet tietää?
      Onko ahneutta se, ettei haluta maksaa veroja, vaikka hyödynnetään kaikkia palveluja, joita verovaroilla tuotetaan, vaan on luotu järjestelmiä verojen välttämiseen?
      Onko miljardien voitto ahneuden tulos jollekin yritykselle?
      Onko ahneutta se, että on luotu rahoituksen pelivälineitä, joilla rikkaat voivat rikastua tekemättä mitään tuoton eteen?
      Mikä on kohtuullinen velan korko, onko se pikavippien satojen tai tuhansien eurojen vuosikorko, onko se esim. Kreikan ollessa vaikeuksissa, Kreikalta peritty jopa lähes 80 % korko?

      Kenen tehtävä olisi määritellä ahneuden rajat? Miksi esivalta ei puutu siihen, vaan pikemminkin kannustaa ahneuteen?

      Löydämmekö näihin kysymyksiin vastauksia Raamatusta?

    • Osku2016

      Eihän ne yritykset mitään vaadi, vaan ihmiset, nuo luodut sen yrityksen taustalla. Yritys on vain kulissi ihmisen perustavaa laatua olevalle "valuvialle", ahneudelle.

    • Jeesuksenperiaatteet

      Mikä saa yritysten palveluksessa olevat ihmiset toimimaan niin, että tavoitteena on voiton maksimointi keinoja kaihtamatta?
      Miksi yritysten ihmiset piiloutuvat yrityksen taakse 'enhän minä mitään', vaan se oli yrityksen päätös - kuka teki päätöksen, juuri se, joka piiloutui sinne yrityksen nimen suojiin!
      Miksi yrityselämän valheiden verkko on niin valtaisa, tehdään mitä vain, jotta saadaan yrityksen toiminta näyttämään vastuulliselta, vaikka käytäntö on aivan muuta ja tavoitteet ovat aivan muuta!

      Raamatussa ei ole kovin selkeästi määritelty 'pelisääntöjä', mutta Jeesuksen opetuksen henki kyllä näyttää suuntaa aika selkeästi.

    • ahneudenseuraukset

      Miksi media ei varoita ahneuden vaaroista?

      Miksi media ihmettelee vasta sitten, kun köyhät alkavat taistella asein tai lähtevät liikkeelle?

      Miksi silloinkaan ei tuoda esiin, että ahneus on kaiken takana?

      • No ihan varmasti varoittaa. Ei tietenkään aina ja joka jumalan jutussa, mutta ei voi sanoa, ettei varoita.


    • tasauksenmalli

      Luuk 3:
      10 Ja kansa kysyi häneltä sanoen: "Mitä meidän siis pitää tekemän?"
      11 Hän vastasi ja sanoi heille: "Jolla on kaksi ihokasta, antakoon toisen sille, joka on ilman; ja jolla on ruokaa, tehköön samoin"

      • kahdet.punnukset

        Tuoreessa muistissa on saarnamies puheineen tiukasta elämäntilanteestaan ja miten hän sen puhelahjojensa avulla hankki taloudellista hyötyä.
        Ilmeni kuitenkin, että hänellä oli varaa rakentaa melkoisen hulppea vapaa-ajanasunto.
        Että se siitä kahdesta ihokkaasta.


      • tiioks

        Puntari on herran, vaaka on Herran,
        hänen ovat kaikki punnukset.


    • hemppaheikkinen

      Nyt te mietitte tätä... miettikää jos Jeesus tulisi ja lahjoittaisi omistaan... ainiin hän ei voi antaa koska hänellä ei ole. Paavi ei luovu mökeistään, kirkko ei halua luopua sakramentinantovirastaan, kaikki on antanut salaiset lupaukset, koska Jeesus olisi aivan liian avokätinen, varmasti lahjoittaisi kaikkea kaikille ja se olisikin epäreilua ja julmaa. Joku saisi jotain ilmaiseksi ja vieläpä sellaista jota ei rahalla saa. Eli jotain just siltä Jeesukselta. Tuskin hän olisi vain hienojen herrojen seurassa, ehei varmasti. Täällä on loppurutistus kun kukaan ei ole valmis luopumaan kaikesta omistamastaan. Pitää odottaa että joku karmea luonnokatastrofi tasaa puntit, esim että koko Eurooppa peittyy veteen kuten lukemassani Sarasvatin hiekassa. Yhtaikasesti posahtaisi vielä Yellowstone ja Etna ja Mauna Kea.
      Ja ne jotka luulee että Suomi on vähiten korruptoituneiden maiden kärjessä niin ovat täysin sokeita eli ateisteja.
      Ja siunaiskohan se Jeesus homojakin liitoihin? Soitetaan ja kysytään siltä.... Hänellä on varmasti nykyaikainen käsitys ja kaikenkattava näkemys eli hänen sanaansa voi luottaa. Kuullaan ensin ja sitten ristiinnaulitaan vääräoppisena. Eikö vai onko?
      Saako vai eikö saa? Demokratiallako päätetään onko hän Jumalan poika vai miten se sitten menee??? Ateistit eivät usko kuitenkaan hänen aatteitaan. Heillä on oikeus olla uskomatta, Suomessahan on se uskonnonvapaus. Syyriassa taas ei ole. Mitä jos Jeesus kääntyy muslimiksi??!! Sitten se kuuluisi niiden sotahullujen himouskovaisten enemmistöön. Breivik repii perseensä jos niin käy!!!! Apua onneksi emme joudu taistelemaan hänen armostaan tai huomiostaan tai siunauksestaan kun kaiken voi tehdä sydämessään. Muistan sen Isän , pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Huh huh.

    • kukakestäätätä

      Ahneus on nykymaailman synneistä suurin ja vakavin.

      Ahneuden määrä on ylittämässä rajan....

      • Rahahimonvaikutus

        Suomi on pinta-alaltaan suuri maa ihmismääräänsä nähden. Maastamme tulee aivan riittävästi ruokaa, lämpöä, vaatetta ja talon tarvikkeet suuremmallekin ihmismäärälle.

        Näillä pärjäsi 100%:sti "kouluttamaton" kansamme siihen saakka, kunnes tuli sota ja varsinkin sen korvaukset.
        Korvaukset maksettii ja ok. Eräät rahanhimoiset keksi jatkaa myös itselleen "korvauksien" maksattamista.
        Keksivät alkaa ”istuttamaan” tehtaita viljelyn sijaan ja tyhjensivät maaseudun käyttökelpoisesta työväestä naiset ml.

        -60-luvun lopun radikalismivallankumous muutti suomalaiset takaisin "torppareiksi ja kartanonherroiksi". Lisäsipä vielä naisansiotyöorjuuden .
        Paradoksaalista, että se nyt tapahtuikin vasemmiston aikaansaamana, vaikka 50 v. aikaisemmin juuri sama taho radikalisoitui päästäkseen torppariorjuudesta ja tullakseen itsellisiksi viljelijöiksi?
        Tehtiin samalla mielettömät lait pönkittämään sitä, että maan syntyvyys saatiin pysymään minimissä kiinan malliin. Varmistettiin heti ja tulevisuudessa naisten pysyvä ansiotyöorjuus. Myös sen avulla harvojen rikastuminen.

        Valheen verkot voimistuivat tuolloin kaikilla elämän alueilla. Suuret vääristymät perheissä saivat alkunsa uusien lakien vuoksi. Jokapäiväinen mediamainonta muka naisten vaatimasta tasa-arvosta oli emävalhe. Se tasa-arvovalhe saattoi joihinkin upota, mutta kun sitten valheeksi osoittautuikin, koko sanakin katosi käytöstä. Sen sijaan maahan saatiin pysyvästi rikotut perheet ja onnettomat nuoret.

        Tasa-arvosana otettiin hiljakkoin uusiokäyttöön homomainonnassa.
        Huomaa lait ; ensin rikotut perheet - onnettomat lapset ja nuoret - mediasaasta? Nyt täysillä tasa-arvohomousmainonta! Kuin se nuorelle korvaisi menetetyn tasapainoisen lapsuutensa äidinrakkaudessa ehjässä perheessä. Emävale!
        Maassamme on tapahtunut täydellinen Jumalan 10 käskyn kumoaminen! Ahneuden vuoksi! Mitä ja ketä tämä kaikki nyt palvelee kansamme tulevaisuutta ajatellen? Vastaukseen ei tarvita edes profetiaa.

        Maassamme on valhemedia levittänyt saastaansa jo liki 50 v. Ihmiset ovat ajautuneet monenlaisiin orjuuksiin uskoen valheen ja se on vienyt heiltä elämänilon, rauhan ja rakkauden. Rahaa valheen voimalla saadaan harvoille ja rahan voimalla johdetaan lisää valheen levitystä totuutena.

        Jeesus sanoi olevansa AINOA Tie Totuus ja Elämä. Hänellä on kaikki valta nyt ja aina ja siihen luotamme. Hänen tiellään on seuranamme aina ilo ja rauha.


    • kuolemansynti

      Ahneuden tähden Jumalan tuomio tulee...

      • Jarmo__EiKirj

        Joku sentään osaa sanoa miksi. Yksi ja suurin syy on ihmisen ylpeys, joka tällä näkyy erityisen monella tavalla. Ihmiset syyttelee toisiaan ja pitää itseään hyvinä mutta kovasti kapasahtaa omaan nilkaan vielä.


    • ahneudenmonetkasvot

      Ahneus ottaa köyhiltä ja antaa rikkaille - tämäkin on ahneuden yksi ilmiö.

      • Sekyllätotta

        Ahneella on todellakin monet kasvot. Niinkin on, ettei ahneuden takana edes ole enää himo saada loputtomasti itselleen, vaan sen rinnalle muodostuu toinen paha synti kateus. On nähtävissä useimmiten, miten kyltymätön ahne ei enää voi katsella tyytyväistä ihmistä. Vähäänsäkin tyytyväistä ja aidosti siitä vähästä iloiten. Ei, vaan ahneen ajatukset sokaistuu juonitteluun toisen ilon tuhoamiseksi. Niin, että miksiköhän sodat syntyvät?
        Riittäisi loputtomasti tutkittavaa viime sodasta ja miehistä, jotka rapistuivat ja rikkoutuivat rintamalla. Mitä se jätti jälkeensä? Minkälaisen kimmokkeen nousta ja vaurastua sisulla jne? Talkoohenkeä ja soliraadisuutta keskenään riitti pitkälle, mutta miten pula-ajan köyhyyden kokeneet jälkeläiset suhtautuivat myöhemmin?
        Ahneudella on monet kasvot ja kateus, katkeruus, vahingonilo ja jopa sadistisuus liittyvät usein ahneuteen.


    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Taisto Mäen näky v.1994

      Julkaistu Kipinä-lehdessä 4/1994
      NÄKY

      Tilanteet kansojen keskellä Jumalan armosta näin visuaalisen näyn, joka sisälsi myös profeetallisia sanomia.

      Sanomia, jotka koskettavat niin uskovaisia, kuin myös kaikkia muitakin ihmisiä. Jumalalla on paljon sanottavaa tämän päivän ihmisille.

      Eteeni ilmestyi alue, jossa näkyi Eurooppaa ja vähän Aasiaa sekä Afrikkaa. Aina Pohjoismaista näkyen itään, pohjoista Venäjää, sieltä mennen Lähi-Idän läheltä Pohjois-Afrikkaan päättyen Marokon pohjoisosaan lännessä.
      Se oli kuin kartta väreissä ja hyvin luonnollisen näköinen.

      Katsellessani tuota huomasin, että siinä tapahtui liikehdintää. Liikehdintä oli kuin meren aallot, jotka menivät ylös ja alas. Se oli kuin myrsky. Ymmärsin, että Euroopan yllä oli sekaannuksen verho, joka aiheutti levottomuutta.

      Ei ole täysin selvää, mitä oli tapahtunut, mutta jokin tapahtuma oli tuon saanut aikaan niin, että väkivallan aallot levisivät ja voimistuivat.

      Tämä levisi myös Pohjoismaihin. Norja, Ruotsi ja Suomi olivat kohta myrskyn keskellä. Kotimaani Suomi Kuulin kuin äänen, joka kehotti "Huomioi tämä" tai niin kuin Raamatussa sanotaan "Katso". Tämän näkemäni alueen ylle ilmestyi käsi, joka piti suurennuslasin kaltaista lasia. Katseeni kiinnitettiin tuon kautta Suomeen, maahan, joka on kotimaani. Yllättäen huomasin olevani suomalaisten ihmisten keskellä, ja näin perheiden sisälle. Ihmiset olivat pelon vallassa.

      Näin kuinka ihmiset itkivät pelosta ja voimattomuudestaan. Jotkut suunnittelivat koko maanosasta karkuun lähtöä.

      Tilanteet olivat käyneet käsittämättömiksi ihmisten silmissä. Tunsin itsenikin tässä tilassa pelokkaaksi ja kyselin: mitä tämä on ja miksi?

      Jumalalla oli tähän loppujen lopuksi yksinkertainen vastaus: - Penseys. Kansakunta on penseä. Välinpitämätön ja penseä.

      Niskoittelu Hänen (Jumalan) edessä. Ulkokultaisuus, pintakristillisyys, tekopyhyys, joka on vallannut hyvin pitkälle uskovat kristityt.

      Kristillisiin seurakuntiin on pesiytynyt paksu pöly, jonka on aiheuttanut kuivuus hengellisessä mielessä. Kaikki kaavamaisuus ja kuollut kristillisyys on estänyt Jumalan Pyhän Hengen ilmestymistä ja leviämistä.

      Herra haluaa olla SUURI keskellämme.

      Ei kukaan ihminen, vaan vain Jeesus Kristus Pyhän Henkensä kautta.

      Näin sanoo Herra! - Minä haluan puhdistaa seurakunnan, kaikki. Voi teitä, joidenka silmät ovat sokeat tuon pölyn tähden! Minä joudun särkemään teidät, sanoo Herra! Särkemään, että te näkisitte totuuden ja tekisitte parannuksen.
      Sillä minä olen totuus!

      Vapautus ja apu ei tule idästä, lännestä, pohjoisesta tai etelästä, vaan korkeudesta levitettyjen käsien kautta! Sanoo Herra.

      Minä haluan omani itselleni. Keitä te olette, jotka käytätte nimeäni; mutta olette lihoneet kuin siat maallisella omaisuudella. Te, jotka käytätte hyväksi puhtaita palvelijoita ja rakennatte itsellenne epäjumalan omaisuudella. Paljon on epäjumalia tullut teille.

      Missä on rakkauteni? sanoo Herra. Te ette ole auttaneet särjettyjä!
      Te ette ole auttaneet köyhiä ja vähäisiä! Te ette ole antaneet omastanne minun tahtoni mukaan!

      Sanoo Herra! Katso, keskellänne on niitä, jotka apua tarvitsevat. Tehkää parannus ja minä teen kaiken uudeksi.

      Mutta jos ette, niin minä itken teitä!

      Jumalan armo - Pyhän Hengen tuli

      Katseeni "nostettiin" tämän jälkeen koko Suomen ylle. Muita maita en nähnyt, en edes Venäjää tai Ruotsia. Yhtäkkiä Suomessa alkoi ilmestyä pieniä tulen liekkejä. Nämä liekit lisääntyivät ja levisivät, kunnes niistä muodostui suuri roihu, joka peitti lähes koko Suomen. Tuo tuli ei ollut tuhoja tekevää, vaan se oli VALTAVA PYHÄN HENGEN TULI.

      - Tulee aika, jolloin kansa kääntyy Jumalan puoleen. Kaiken sekaannuksen, pelon ja myrskyn keskellä alkaa Pyhän Hengen tuli palaa suurella väkevyydellä ja rakkaudella! Vanha, mutta voimallinen aika tulee, jolloin minä (siis Herra)
      osoitan väkevän voimani, että vain minä olen ainoa Herra. Tämä on rakkauteni ja armoni osoitus.

      Armo armon aikakauden viimeisillä hetkillä. Amen.

      Tämä oli näky, jonka näin ja sain. Ja muista, että vain Jeesus Kristus on ainoa Herra ja Hänellä on kaikki vastaus meille kaikille.

      Jumalan armosta

      Tapani Mäki

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      370
      8394
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2344
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1712
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1569
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      81
      1324
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      120
      1312
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      353
      1154
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      1025
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1002
    10. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      112
      941
    Aihe