Tiina Ranne SM-sarjan kuukauden pelaaja....?

Kalevi1234

- Tiina pelasi vakuuttavasti Naisten SM-sarjassa JYPin maalilla ja kruunasi helmikuunsa hyvällä suorituksella maajoukkueen EHT-turnauksessa, naisten maajoukkueen valmennusjohto perustelee valintaa.
Näin lukee Leijonat.fi sivustolla.

Edelleenkään en ymmärrä että kun valitaan Sm sarjan kuukauden pelaaja niin miten siihen vaikuttaa miten on pelannut maajoukkueessa.. Tänäkin vuonna jokainen sm sarja pelaaja on pelannut "hyvin" maajoukkueessa voiha hele kun eikö valinnan pitäisi olla niemenomaan miten on pelannu sm sarjassa...

7

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lillikkua

      Jep samaa mietin minäkin..

    • Eimenenallikarkittasan

      Tuntuu jotenkin naurettavilta nämä kuukauden pelaaja -valinnat ylipäätään. Ei siinä, mielestäni on hienoa, että kyseisiä palkintoja jaetaan, sillä sitä ei jokaisen lajin sm-tasolla edes nähdä. Pointtina tässä onkin se, että Tiina Ranne pelasi tammikuussa YHDEN ottelun naisten SM-sarjassa, kun vastaavasti kaikki joukkueet pelasivat keskimäärin kaksi peliä runkosarjaa, jonka lisäki pelattiin myös playoffeja. HPK ja Kärpät pelasivat helmikuun aikana 7 peliä, JYP ja Blues 5, näin esimerkkeinä mainitakseni. Eikö tosiaan löytynyt yhtään kenttäpelaajaa palkinnon saajaksi, tai vastaavasti maalivahtia, joka olisi pelannut "yhtä hyvin" kuin Tiina Ranne?
      Mahtoi olla melkoinen huippusuoritus tämä kyseinen KJT-peli, jossa Ranteelle kertyi 18 torjuntaa ja 2 päästettyä maalia. Toki maajoukkueessa hänen suorituksensa ovat olleet maailmanluokkaisia, joka oikeuttaa SM-sarjan kuukauden pelaaja -palkinnon saantiin... Sama kun olisi annettu Laineelle, Puljulle tai Aholle SM-liigan kuukauden pelaaja -palkinto U20-kisojen menestyksen johdosta...

      Muutenkin naisten SM-sarjan kuukauden pelaaja tai kuukauden tulokaspelaaja -palkintoja ei saanut kukaan muu kuin Kuortaneen tai JYP:n pelaaja, poikkeuksena Kärppien Jasmin Hulanmäki. Voiko tästä vetää sellaisen johtopäätöksen, että muissa joukkueissa ei onnistujia ole? Bluesin Linda Välimäki pelasi jälleen erinomaisen kauden, mutta kun ei ole maajoukkuepelaaja, niin ei tietenkään palkintoa voinut saada, tai kukaan HPK:n pelaaja...

      Tuntuu jotenkin oudolta, että 2 päästettyä maalia ja torjuntaprosentti 90 yhdessä pelissä riittää saamaan kyseisen palkinnon. Tällä kriteerillä palkinnon olisi voinut antaa vaikka Ilveksen tai KJT:n molarille.

      • miksinäintoimitaan

        Kuka nämä kuukauden pelaajat valitsee ja onko tämä palkinto sm-sarjan kuukauden pelaaja palkinto vai mikä palkinto tämä on? Seuraava sitaatti on suoraan Leijonat sivulta ja siitä saa ainakin sellaisen kuvan että kyseessä olisi sm-sarjan kuukauden pelaaja ja valinnan olisi tehnyt maajoukkueen valmennus.

        "Tiina pelasi vakuuttavasti Naisten SM-sarjassa JYPin maalilla ja kruunasi helmikuunsa hyvällä suorituksella maajoukkueen EHT-turnauksessa, naisten maajoukkueen valmennusjohto perustelee valintaa."

        Tiina Ranne on varmasti hyvä maalivahti ja tässä ei todellakaan ole tarkoitus kritisoida Tiina Rannetta. Nyt vain kävi niin että maajoukkueen valmennus valitsi ensin Ranteen kisoihin ja sen jälkeen omalla toiminnallaan asetti kyseisen palkinnon, sm-sarjan sekä Ranteen lähinnä naurettavaan asemaan. Tällä tavallako maajoukkueen valmennus oikeasti välittää pelaajistaan? Väitän että maajoukkueen valmennus ei edes nähnyt Ranteen ainutta peliä Kjt:tä ´vastaan vaan valitsi Ranteen sen takia että onnistui hyvin maajoukkueen helmikuun turnauksessa.
        Siitä toki Ranteen voi palkita, mutta silloin kai palkinnon nimi pitäisi olla maajoukkuetapahtumassa onnistuneen pelaajan palkinto tai jotain sinnepäin, mutta sitä ei pitäisi liittää millään tavalla sm-sarjaan.
        On hyvä että sm-sarjassa jaetaan kuukauden pelaaja palkinto, mutta sen palkinnon pitäisi perustua esityksiin vain ja ainoastaan sm-sarjassa. Sitten kun puhutaan yleisestä arvostuksesta sm-sarjaa ja yleensäkin naiskiekkoa kohtaan niin tämä kuukauden pelaaja valinta on nyt tietenkin hyvin pieni juttu, mutta senkin pienen jutun voisi tehdä tyylikkäästi ja oikein. Ja kun näitä "pikkujuttuja" on valitettavasti aika paljon muitakin niin ei ihme jos arvostus ei nouse kun nämä asiat hoidetaan vasemmalla kädellä vähän sinnepäin.


      • Kriteerit

        Eikö muuten Välimäkikään täytä valmentajan kriteereitä maajoukkueeseen, ainakin osaa pelata jääkiekkoa, mutta sehän ei ollutkaan niissä valmentajan kriteereissä. Ja sitten, miksei yhtään HPK:n pelaajaa ole maajoukkueissa, jaa niin olihan rinkulatyttö, jos vain ehtii. Sm-sarjan valmentajat voisivat äänestää sarjan kuukauden pelaajan, niin ettei oman joukkueen pelaajaa saa äänestää.


      • 2.2

        Hulanmäki näköjään syyllistynyt dopingrikkeeseen ja saanut liitolta varoituksen.siinä on Riskulta kiva palkinto valita tyttö helmikuun tulokaspelaajaksi.


    • jypinfämily

      Mitään Ranteelta pois ottamatta, onhan nämä kuukauden pelaaja -palkinnot aivan vitsejä.

      Todellisuudessahan valinnat tekee nelikko Mustonen - Risku - Hiirikoski - Välilä. Ei SM -sarjan peleillä ole mitään todellista tekemistä näiden valintojen kanssa. Ei pienintäkään.

      Ja valittujen pelaajien lista kertoo juuri sitä, mistä näitä valintoja on tehty. Hienoa Jeba! Nousiko henkilökohtainen arvostus taas tämän myötä? Sehän on sinulle kaikki kaikessa.

      Touhu on onneksi sen verran läpinäkyvää, että jyppiläisille nauraa koko muu Suomi.

    • KIEKKOFANI

      EI OO TIINA RANNE PÄÄSSY NÄYTTÄÄ KYKYJÄ NÄISSÄ KISOISSA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe