Y-tunnus: 0986674-0 FINLAND REPUBLIC OF

kjkjhgfjjfgf

Meinasi aamukahvit lentää silmille, kun Sanden Blogi -oli päässyt googlettamalla kohti suurempaa sylttytehdasta. Hän löysi netistä listana yhdysvaltalaisia suuryrityksiä, joista yhden yrityksen nimi oli FINLAND REPUBLIC OF, eli Suomen valtio.

Listan löytää osoitteesta: http://removingtheshackles.blogspot.fi/2013/02/is-your-government-i-mean-corporation.html?m=1
Yritystunnus Suomen valtion yksityiselle yritykselle oli annettu 1. tammikuuta 1995. Eli se astui voimaan välittömästi EU-jäsenyyden jälkeen.
Suomen valtio menetti siis täysin itsemääräämisoikeutensa 01.01.1995 EU-jäsenyyden alkaessa ja SUOMI AB:sta tuli yksityinen yhdysvaltoihin rekisteröity yritys.
Tämä on täysin korporaatio fasismia, joka tuo esille sen kuinka EU Suomi on täysin yksityisomisteisten liikepankkien armoilla. Suomea luotsataan eteenpäin näillä likaisilla huumerahanpesupankeista lainatuilla korruptio-euroilla.
Kaikki kauppa- ja säätiörekisteritiedot Virre-tietopalvelusta
Y-tunnus: 0986674-0
Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
Toiminimi Suomen Valtio/Alv
01.01.1995
Verohallinto
Yritysmuoto Valtio ja sen laitokset 01.01.1995 Verohallinto
Kotipaikka HELSINKI 01.01.1995 Verohallinto
Yrityksen kieli Suomi 05.12.1994 Verohallinto
Päätoimiala Julkinen yleishallinto (84110) 31.12.2007 Verohallinto
Postiosoite PL 14 00054 VALTIOKONTTORI 27.05.2014 Yhteinen
Voimassaolevat rekisteröinnit
Rekisteri Tila Alkupvm
Verohallinnon perustiedot Rekisterissä 05.12.1994
Ennakkoperintärekisteri Rekisterissä 01.03.1995
Arvonlisäverovelvollisuus Liiketoiminnasta alv-velvollinen 01.01.1995
Arvonlisäverovelvollisuus Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta 01.01.1995
Ennakkoperintärekisteröinnin voimassaolo:
Tapahtuma Pvm
Seuraava tarkistuspäivä 28.02.2015
Y-tunnushistoria
Pvm Tapahtuma Selite
05.12.1994 Tunnus annettu

http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

21

597

  Vastaukset

  • Mitä v....

  • Voi saatana, nuo Kokoomuksen äärikapitalistit, SDP:n Lipposet, Jaakonsaaret sun muut ovat saatanallista porukkaa. He tiesivät tuon, todella suurten asioiden peittelijöitä, maan ja kansamme pettureita !

   Mutta näkeehän tuon käytännössä: suomalaiset mineraalivaratkin kaivataan ylös ulkomaalaisfirmojen toimesta monissa tapauksissa.

  • älä nyt sekoile siellä urpo!

   Tottakai valtiolla on yrityksiä ja y-tunnuksia, aivan normaalia!
   Ja mitä EU ja USAtekevät keskenään?!?!

   "suomea luotsataan eteenpäin näillä likaisilla huumerahanpesupankeista lainatuilla korruptio-eu" - lopeta VALEHTELU ja SEKOILU!

   • Valtiolla yrityksiä vai? Ahaa. Kun kyse on nyt siitä, että valtio *ON* yritys.


  • mikä sekopää tää aloittaja on?

  • Miten kenelläkään voi olla tuollaista nimeä ?
   ".....FINLAND REPUBLIC OF... "

   Mikä helvetin kusetus tämäkin taas on?
   Miten kukaan hallinnossa elävä voi kohdella omaa maataan näin?

  • Veikkaanpa ettei suurin osa kansanedustajistakaan tiedä elävänsä yrityksessä.

   Kun tätä ajattelee ei ole lainkaan ihme, että valtiomme politiikka on muuttunut täydellisesti. Sehän ei ole enää kotimaamme, vaan yritys.

   Sinä et maksa veroja omalle maallesi, vaan yritykselle nimeltään Suomen valtio.

   Se kerää omin luvin sinulta rahaa, jonka se käyttää kuten haluaa. Nykyisin se sijoittaa sinulta kiskomansa rahat euroon, EU-toimintoihin ja muihin hankkeisiin, joilla ei ole sinulle mitään annettavaa ja josta sinä et hyödy mitenkään. Ei se ole tarkoituskaan. Yritys nimeltään Suomen Valtio saattaa hyötyä.
   Ei ole siis mikään ihme, että Esko Aho ja SITRA ovat halunneet maallemme uuden valtiomallin, jotka nyt toteutetaan “hallintouudistuksena”. Aikaisemmin hankkeen nimi oli “konsernimalli”. Siis yritysorganisaatio. SOTE ja “kuntauudistus” ovat sen osia. On luonnollista, että normaali yhteiskunta halutaan vaihtaa yritysorganisaatioon, kun maamme on meiltä salassa jo rekisteröity yritykseksi. Meidän maamme on jo yritys De facto ja De jure maailmalla ja meillä, vaikka ei julkisesti. Suomalaiset eivät ole tienneet sitä. Nyt tietävät.

   Eikä tässä kaikki. Amerikkalaisista rekistereistä löytyy firma nimeltään The Republic of Finland, eli Suomen tasavalta.

   Sinun kotimaasi on rekisteröity Yhdysvalloissakin yritykseksi. Eikö olekin jännä juttu. Sinulle ei ole kerrottu koskaan yhtään mitään koko kuviosta. Miksiköhän? Olisivatko maasi yritykseksi kaapanneet arvelleet, ettet halua kotimaasi olevan yritys, siis liiketoimintaa harjoittava organisaatio? Sellainenhan yritys on.

   Selityksiä on tietenkin taas kuin reikiä poliitikossa: se liittyy alviin, se liittyy siihen ja tähän ja tuohon, ei tällä ole merkitystä, mikään ei ole muuttunut. On. Kotimaastasi, valtiostasi on tehty yritys.

   Yritys ei ole sama asia kuin demokraattinen tasavalta.

   Yritys ei ole demokraattinen, eikä toimi kenenkään kansalaisen eduksi, vaan omistajiensa. Keitä he ovat, sitä emme tiedä. Sen tiedämme, että sinun ja minun kotimaastamme tehtiin kaikessa hiljaisuudessa yritys samaan aikaan kun maamme liitettiin Euroopan Unioniin.
   Ja koska tämä täydellinen yhteiskuntamme ja isänmaamme olemassa olon muuttaminen on tehty täydellisessä hiljaisuudessa, tempun tekijät ovat tienneet leikkivänsä tulella.
   He ovat tienneet, ettei Suomen kansa koskaan hyväksyisi maansa muuttamista firmaksi. Se kuitenkin muutettiin sellaiseksi
   jo parikymmentä vuotta sitten. Olet siis elänyt yrityksessä viimeiset 20 vuotta. Mieti sitä, “kansalainen”.
   Mietipä mitä näköaloja tämä tieto tarkoittaa, kun se liitetään Yhdysvaltain ajamiin vapaakauppasopimuksiin. Yritys nimeltään Suomen Valtio/The Republic of Finland ja transatlanttinen vapaakauppa.
   Koska valtiomme, kotimaamme, on yritys, se voidaan myös ostaa. Ja maailmalta löytyy miehiä joilla on enemmän rahaa kuin valtiollamme, yrityksellä nimeltään Suomi. Kaikki mitä täällä on, kaikki mitä suomalaisilla on, kaikki mitä me olemme tehneet, saavuttaneet ja maksaneet veroina, koulut, metsät, valtatiet, rautatiet, järvet ja joet, tunturit ja harjanteet, kukkulat ja laaksot, vedet ja rannat rakkaimmat, kaikki ne ovat ostettavissa. Kaikki ovat myytävissä sinun altasi. Ympäriltäsi. Se on täysin normaalia yritystoimintaa.

   Kerrataanpa vielä: vuosina 1994/95 Suomen Valtio rekisteröitiin yritykseksi.

   The Republic of Finland on rekisteröity myös Yhdysvalloissa yritysrekisteriin. Kun tasavallasta tehdään yritys, koko valtiomuoto muuttuu. Koko yhteiskuntajärjestys kumoutuu. Demokraattisen yhteiskunnan tilalle tulee laillisesti rekisteröity yritys. Eikä sinulle, minulle, meille kenellekään ole koskaan kerrottu koko asiasta yhtään mitään.
   Jos tämä ei ole maanpetos, niin mikä on?

  • Mitäs ihmettelemistä tässäkään on. Jos joku/jotkut on muutenkin päättäneet että maat, metsät ja vedet myydään, ja tänne sijoitetaan 62 miljoonaa muslimia, niin ei mikään enää jaksa yllättää. Vain se yllättää, että niin hankalaa on lähtö täältä, muualle ei niin vaan oteta vanhentuvaa suomalaista, josta ei ole paljoa hyötyä. Lapset ja nuoret saatava äkkiä täältä pois.

  • No yrityshän voi mennä konkurssiin.
   Sitten ei ole enää lainkaan Republic of...
   Näin se TTIP maailmanhallinto etenee.

  • No onneksi samassa listassa näkyy olevan muitakin maita, parasta että ruotsin kingdomikin on siellä häh häh. Ehkä venäjää eivät ole ottaneet

  • Sit ihmetellään kun pohjavedet halutaan yksityistää ja Metsähallituksesta, joka hallinnoi "valtion" omistamia maita, halutaan tehdä osakeyhtiö. Se tiedetään ettei suomen kansa halua asua osekeyhtiössä(asuu jo) joten yhtiöitetään kaikki mahdollinen. MUISTELE VALTION OMISTAMIA YHTIÖITÄ VIIMEISEN 20 VUODEN SISÄÄN. Valtion rautatiet,fortum, neste, rautaruukki, kemira jne.
   Emoyritys (VALTIO)luopuu omistajuudesta ,jotta nämä saadaan yhtiöiksi kansansilmissä väliin vaikka tappiolla.
   TODELLA ERINOMAINEN PUHALLUS ja poliitikkojen tehtävä on taiteilla, selitellä asiat parhainpäin ja yrittää säilyttää siinä uskottavat kasvot seuraava pätkätyötä varten eduskunnassa.

   JOS HETKEN MIETIT, MIKÄ TÄS EI PIDÄ PAIKKANSA?

   TOTUUS ON RAAKAA.

  • Suurin osa lukijoista ei voi uskoa tätä. Göppels oli oikeassa.
   Valhe on niin suuri ettei sitä voi valheksi uskoa ja me elämme tasavaltavalhetta.

  • http://www.yritystele.fi/haku/ytunnus/09866740

   Kun Suomen Valtio haluaa allekirjoittaa sopimuksia on sillä oltava "henkilöllisyys".
   Se henkilöllisyys lienee tuo Oy Suomi Finland Ab

   Mutta älkää pelätkö, kun Jeesus palaa takaisin niin Hän tuhoaa kaikki muut valtakunnat ja silloin tuhoutuu myös nämä täysin sairaat systeemit.

  • Siellä luki : henkilöstöä 5 ja liikevaihto 200 000

   Tarkoittaako se että 5 ihmistä on sama kuin Suomi ja Suomen koko omaisuus on 200 000€ ??

   Mä olenkin aina ihmetellyt kun uutisissa sanotaan että "Suomi on sitä ja sitä mieltä....."
   Olisi kiva tietää keitä nuo 5 henkilöä ovat jotka ovat "Suomi"?

  • Ilmankos sipilä valittiin "toimitusjohtajaksi", sillähän on kokemusta tj:nä olemisesta, ja kai omistajuudestakin. Bisnes is bisnes ja TTIP

  • No ois hölmöt perustanu ennemmin Suomi/Finland Oy:n ni ois voitu sit suunnatulla osakeannilla kustantaa toi valtionlainakin pois!?
   Eikö nää virkamiehet osaa MITÄÄN tehdä oikein!? :/

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   12019
  2. Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija 28.5.20

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   4502
  3. KALJAA PÄÄSEE OSTAMAAN VIROSTA 1.6 !!!

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan
   Maailman menoa
   87
   2566
  4. Kuka on ollut tekemisissä Martinan kanssa

   Oikeassa elämässä? Kommenttia? Millainen on?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1740
  5. Mihin landelle?

   Martina on nyt menossa? Hankoon? Missä on kyyhkyläiset kun ei ole taas näkynyt, ei suinkaan ole tullut ryppy rakkauteen vai jatkuuko Stefun veneily ed
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1433