Ajotaidottomat Alavutelaiset

exuusimaalainen

Mikä teitä k*sipäitä vaivaa alavudella? Lopettakaa se turha OHITTELU jos joku ajaa nopeusrajotusten mukaan. KOKOAJAN läheltä piti tilanteita!!! Teillä ei ole mikään kiire toisten hengen kustannuksella!! Viellä kun tulee pari tommosta tapausta niin pitää ajaa perässä ja vähän jutella kohta!!!!!!!!!! Toivon että teille turhille ohittelijoille tapahtuu jotain oikein kauheeta ohituksen merkeissä niin ei tarvitse sitten enää ajella ku pyörätuolilla!! Kenelläkään ei ole mitään oikeutta vaarantaa toisen turvallisuutta omalla "kiireellä". Ei ne keskisen tarjoukset mihinkään häviä!!!!!!!!!!!!

40

843

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LomailijoitaPaljonMyös

      Tarkentaisitko vielä, mistä tunnistaa Alavutelaisen auton?

      • haisiesiel

        kuskista


    • exuusimaalainen

      Niin että kaikki autot on ulkopaikkakuntalaisten kun sattuu niitä melkein kolaritiltanteita kokoajan!! Tuskin? Miks pitää ohittaa kun ajaa nopeusrajoitusten mukasesti? Miksi? Ja änkee väkisin äkkii johonkin väliin et itse saa lyödä jarrut pohjaan!! Täällä se on paljon yleisempää kun muualla. Lomailijat kaikki hilluu varmaa enemmän siel Keskisellä päin.

    • olkaavarovaisia

      Alavudella ilmenee ns. ABC-kiima Vt 18 ja Kt 66 n.2km kyseisen ABC myymälän ympärillä, ilmeisesti ihmisillä on kiire syömään?
      Tässä ympäristössä liikun myös itse, mutta pyrin välttämään kyseistä aluetta ainakin loma-aikoina ja viikonloppuisin. Esim. räikeät ohittelijat vt.66 ja kt 18 lla ovat juuri niitä "nousukkaita" laatuautoillaan kenellä on kiire masuaan täyttämään, heti mulle kaikki tai ei mitään, periaatteella mennään.
      Rampeilta käännytään eteen ja kiihdytetään kohti kyseistä liikennemyymälää, eikä menoa hillitse edes se, että on Lapset kyydissä. Samoin ne vaaralliset käännökset, kun huomataan että olemme ajaneet ABC:n ohi !! Sillalla ei saa kääntyä, saatikka pysähtyä! Ja seuraavasta liittymästä kyllä pääsette taas kääntymään takaisin.

      Piirantiellä nopeudet ovat joskus jopa 100km/h ! Ja muutenkin "kiima-aikana" koko ABC:n piha-alue on vaarallinen paikka!

      Joten antakaa näille maamme nousukkaille tietä, se on kaikista helpoin ja vaivattomin tapa ja ymmärtäkää, että he ovat se sukupolvi, joka on aina saanut haluamansa, tosin pelkään, että siihen on tulossa täällä Suomessakin loppu, millaiseksikohan se meno sitten äityy?

    • exuusimaalainen

      66 on yks pahimpia, siellä pääsee oikee pellepedot irti! Ei Espoon ja Helsingin alueella koskaan ollut näin paljon vaaratilanteita kokoajan ja siellä on pikkasen suuremmat asukasluvut. Että siihen nähden kyllä joku mättää ja pahasti. Ja täällä jo sattunut kolari itselle että auto meni lunastukseen ja toinen osapuoli oli syyllinen. Viimeks eilen joku firmansa pakettiautolla ohitti 66:sella, itselläni oli nopeus 80km/h, sai lyödä jarrut pohjaan kun änkes eteen. Miksi PAKETTIauto ohittaa oikeeta nopeutta ajavan tai kukaan muukaan? Mihin h*lvettiin on niin kiire? Miks pitää häiritä liikennesääntöjä noudattavan ajoa?? En ymmärrä?? Että itsellä menee ajotahti ihan perseelleen. Ihanaa huomata "olkaavarovaisia" että muutkin on huomannut kun minä tämän. Näitä ohittelijoita on kyllä KAIKISSA ikäluokissa. No autokamera on tilauksessa ja kaikki lähtee poliisille sen jälkeen kun ei jaksa kokoajan varoa HULLUJA joilla ei ole itsesuojeluvaistoa!!! Älä HÄIRITSE muita omalla ajollasi.

      • Anonyymi

        Kuljen kt 66:tta päivittäin työn takia ja vaikka ajan sallittua nopeutta, niin usein tulee joku kaahari, joka haluaa välttämättä päästä ohi ja joskus ehtii nipin napin omalle kaistalleen törmäämättä vastaantulijaan. Joskus olen katsonut, että pitääkö alkaa jarrutella. ..


    • exuusimaalainen

      ei kiinnosta kuolla/rampautua kauppareissulla sen takia että joku haluu harrastaa törkeitä laittomia ohitteluita. Mutta jos pelti vielä kolisee niin sen toisen osapuolen kannattaa toivoa että olisin kuollut.

    • rennostiliikenteessä

      Kaahareita on aina ollut, ja tulee olemaan vielä enemmänkin, tässä yhä itsekkäämmässä maailmassa.

      Jos perääni liimautuu auto, niin päästän hänet heti turvallisella tieosuudella ohitseni, se on kaikkein helppoa.

      Jos taas näen liikenteenvaarantaistilanteita niin soitan 112. Helppoa.

    • pölöhty

      Senkun kaahaa, mutta vaarantamatta muita. Taitolaji sekin. Miks mun pitää jarruttaa että joku pääsee suoraan eteen kun ei osaa arvioida oikeeta ohittamisnopeutta ja jos takanakin on autoja niin saattaa kolahtaa kun joutuu yhtäkkiä jarruttelemaan. IDIOOTTEJA sanon mitä.

    • pekru

      alavutelaisilla on maan vanhin autokanta . sodasta tuotuja kotteroita .

      • Anonyymi

        Ei nyt sentään. Mulla vw polo, ostin uutena muutama vuosi sitten. Että mistähän sodasta se on mahdettu tuoda?!? yksi alavutelainen


    • exuusimaalainen

      ei se katso auton ikää eikä kuntoa se kusipäisyys. Vai pekru saat olla mulkku jos ajat 1982 autolla mut se on hyväksyttävää 2016 autolla? Edelleen alavutelaiset, viimeks kun olin liikenteessä,ajettiin taas ETEEN fasadin puoleiselta sivutieltä. SUORAAN eteen. Avatkaa uus keskustelu itsemurhahimoiset alavutelaiset vai osaatteko lopettaa nyt ?? Nopeusrajoitukset on ihan syystä laitettu sen takia että ehtii REAGOIMAAN poikkeustilanteisiin.. Mutta varotin jo täällä että jatkossa kun tulee postista KAMERA niin joka ikinen liikennerikkomus lähetetään poliisille, varsinkin 66 suoralla, olette aivan aivottomia.

    • exuusimaalainen

      muuten, perään oltais menty jo juttelemaan mutta kukaan ei aja 50 km ylinopeutta vaan ajaakseen kiinni (rikkoakseen lakia) juttelemisen iloista.. Mutta odotappas eka alavutelainen kun osut kohdalle :)

      • jookooo

        Jos menisit takaisin sinne Uudellemaalle mesoon, siellä varmaan kylliksi evästä sun puutuuselle.


      • exuusimaalainen
        jookooo kirjoitti:

        Jos menisit takaisin sinne Uudellemaalle mesoon, siellä varmaan kylliksi evästä sun puutuuselle.

        jos opettelisit ajamaan autolla ja keskittymään liikenteeseen, himassa vedetään käteen sit, ei auton ratissa.


    • pöastic

      ajan työkseni raskasta ajoneuvoa. missään muualla ei pelota niin paljon kun lakeuksilla. traktori tulee pellolta tielle vaikka olis 50 metriä täysperään. siis eteen suoraan. hirvittää. ja sitten nämä lippalakkiset vanhat isännät nissaneillaan. kortti pois ku täyttvät 65. pää ei käänny ne ei näe eikä kuule...voi herranhuppis

      • exuusimaalainen

        kun eilen ei tapahtunut mitään niin ei kyllä tänäänkään tapahdu... Pahimpia on törkeät ohittelijat, ohittais sitten riittävällä vauhdilla että itte ei tartte jarruttaa, tai sitten just nää suoraan eteen ajajat, mutta ei sitten kiihdytä ollenkaan että taas saa olla jarruttamassa. JOKA kerta jompikumpi edellämainituista tilanteista sattuu kun käy kaupassa.


    • uorno

      Johtuuko tää siitä, että Alavuden lähistöllä on Suomen eniten Bemaristeja. Peejoki-Alavus on kyllä niin karvanoppabemariporukkaa notta oikehen. Kaikki klopit ovat näitä Latela-ohjelman tyyppisiä amisviiksiä, jotka rassaa autoja, ja kaahaa niillä. Varttuneemmalla väellä on sitten velkavolvo tai toijota. Voi jesus.

      • alavukselainen

        Kyllä peejoki on ehdottomasti se heikko-omatunto-bemmukansaa. La.iltanakin tullessani peejoen kautta alavudelle jo varauduin ajoissa Bemmuruuhkaan peejoella ja kas! Heti oli vilinää liikenneympyrässä. Mielestäni on sairasta, ettei asiaan puututa ja lähetetä näitä bemmu-tyyppejä hoitoon.


    • exuusimaalainen

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016031621278627_uu.shtml

      Auto ajautui rekan alle - mies kuoli Seinäjoella
      Rekka ajoi Peräseinäjoen suunnasta kohti Alavutta, kun henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi rekan etu-osaan.

      Henkilöautoa kuljettanut mies kuoli onnettomuudessa. Rekan kuljettaja toimitettiin terveyskeskukseen tarkistettavaksi. Alustavan tiedon mukaan rekkakuskilla ei ole vakavia vammoja.
      Onnettomuuden syy ei ole vielä tiedossa. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

      Älkää olko varovaisia ja jatkakaa kaahailua.

    • p..ka

      käykää ny landepaukut (koskee myös ns. "miljoona" kaupunki stadilaisia) joskus ajaa vaikka autoo euroopas....

      • Moldova

        Kumpi euroopan maa ...... Albania vai Saksa


    • herramunjee

      nii et täälläki pitää ajaa päin peetä ku euroopassakin hei.......

    • Kaartilainen

      Kannattaa opettaa tenavat kattomaan autot isokaartin alueella. Sielä joku hullu päästelee valkoisella vanhenmalla mersun kovaa ylinopeutta.

    • Hidastelijat

      Ei ole olemassa lakia joka kieltäisi rajoitusten mukaan kulkevan ajoneuvon

    • kukajakenen

      Beige farmari-volvo, vakiohäirikkö Alavuden liikenteessä.

    • Aijaijaij

      Olisi mielenkiintoista nähdä nämä kaaharit esim. Helsingin Mannerheimintiellä ja perässä roikkujat. Voisi pelti rytistä.

    • Aijaijaij

      Taas tänään koettua: Perässä ajava auto miltein puskurissa kiinni. Menisi ohi jos niin kaasujalkaa kutkuttaa eikä roiku siinä peräluukun tuntumassa mutta ei…pakko vaan roikkua ja hiillostaa toista että mene kovempaa tai mitä lie heidän päässään liikkuu.Ärsyttävää!

      • Paljon-Ajanut

        Takana tulija roikkuu puskurissasi syystä, että ahdistaa sinua ajamaan kovempaa ja mahdollista ylinopeutta ja näin jos kamera tai tutka valvonta osuu kohdalle hän kerkiäää hiljentään ja pääsee kuin koira verjästä.

        Tämä on se syy miksi takapuskurin tuntumassa roikutaan.


      • Aijaijaij
        Paljon-Ajanut kirjoitti:

        Takana tulija roikkuu puskurissasi syystä, että ahdistaa sinua ajamaan kovempaa ja mahdollista ylinopeutta ja näin jos kamera tai tutka valvonta osuu kohdalle hän kerkiäää hiljentään ja pääsee kuin koira verjästä.

        Tämä on se syy miksi takapuskurin tuntumassa roikutaan.

        Taas tänään sama juttu. Persuksissa kiinni kun takiainen. Onhan se hienoa kun on Volvo tai Bemari millä roikkua siinä persuksissa kiinni, ihan piruuttain. Tekisi mieli tehdä ex tempore äkkijarrutus mutta siinä kärsisi oma auto myös puhumattakaan persuksissa roikkujasta.Täällä Alavudella en ole kameroita nähnyt keskustan tuntumassa mutta toivoisin että poliisi puuttuisi, jos ei muuta tekemistä ole, niin näihin vaarallisiin ääliöihin jotka vaarantavat liikenteen roikkumalla puskurissa kiinni.


    • Aijaijaj

      Sanon nyt kauniisti: Jättäkää se välimatka. Kiitos. P.s. Kiitos niille jotka sen tekevät luonnostaan ja muistavat autokoulun opit.

    • taasko

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005440258.html

      Kolme autoa kolaroi 18-tiellä Alavudella – viisi loukkaantui

      Julkaistu: 7.11. 18:24
      Liikenneonnettomuus Valtatie 18:n ja Sillintien risteyksessä Alavudella tapahtui tiistaina iltapäivällä peräänajokolari, jossa oli osallisina kolme ajoneuvoa.
      Onnettomuus tapahtui suoralla tieosuudella ennen iltapäiväviittä. Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Marko Riikonen kertoo, että peräänajokolarissa mukana olleet ajoneuvot olivat henkilöautoja.

      Riikonen arvioi onnettomuuden aiheutuneen kun Sillintielle kääntymässä ollut auto oli hiljentänyt nopeuttaan, mutta tämän perässä tulleet autoilijat eivät olleet reagoineet riittävän nopeasti vauhdinmuutokseen.

      Palomestari kertoo viiden ihmisen loukkaantuneen kolarissa. Osalliset on kuljetettu onnettomuuspaikalta sairaalahoitoon. Yhden vammat ovat muita vakavampia, mutta kenelläkään ei ole hengenvaaraa.

      Riikosen mukaan keliolosuhteet olivat tapahtumahetkellä hyvät, mutta tien pinta oli kosteudesta märkä. Jäätä tiellä ei ollut.

    • Herätkääpahvit

      Ulkopaikkakuntalaisena sanoisin, että lopettakaa se perässä roikkuminen. Jos nopeusrajoitus on 40 km/t niin jotkut sitä noudattaa.Jos ei riitä niin ohittakaa-tutkanpaljastimet aina kelpaa.

    • Tiellänehermotmenee

      Juu, turvavälit on pohjalaasille ihan tuntematon käsite. Hanurissa roikutaan, mutta ohitte päästään huonosti. Ja sitte kun rattiraivoa on kerätty tarpeheksi, ohitetahan kuin päässilimääset.

    • tsuhnamuna

      Arvakkaas, kuka ajoi puuhun Austraaliassa ja viimeisellä pikiksellä?

    • TiesihänTuon

      Kyllä on onnetoon kuski! Kyllä sitä vähemmästäkin hermonsa menettää, ku pitää miettiä kenenkä alla se Torppuli makaa ku äijä on ralleissa ja kuinka paljon taas joutuu maksamaan käräjäkuluja, tissientäytteistä ja alahuulien & reijän kiristyksistä muiden pumppaamisesten takia ku palaa suomeen? Oliskohan nyt jo korkein ja viimeinen mahdollisuus myöntää ettei maailmanmestari hänestä KOSKAAN tule! Perehtyisi vaan pikkubeibien valmistukseen ja koti-isäksi, että morsmaikku saa rauhassa harrastaa vanhinta ja ainoaa hankittua ammattiaan?

    • plääh112

      Tänäänkin joku ohitti just ennen kun 50 km nopeusrajoitus alkoi ennen keskisen liikenneympyrää. Ihan V*tun älyvapaata. Samaan aikaan oltiin perillä. Liukaskin vielä. Haluaisin joskus kysyä tämmöiseltä ihmiseltä että kannattaako muutaman sekunnin takia ottaa aivan älyvapaita riskejä? En ole sitten auttamassa jos on aivan itseaiheutettuja tapaturmia, tottakai vahinkoja sattuu, mut jos oikein väkisten pitää niitä vaaratilanteita aiheuttaa, niin saa henkihievereissä pärjätä keskenään. Seurataan nopeusrajoituksia ja ohittelijat saadaan aina kiinni viimestään sillon kun ovat jääneet johonkin jonon keskelle jumiin. Ihan hakemalla haetaan ketjukolarin mahdollisuutta.

    • plää11

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005465673.html
      Henkilöauton kuljettaja kuoli kolarissa Virroilla


      Liikenne on poikki onnettomuusalueella.
      Palolammintiellä Virroilla on sattunut liikenneonnettomuus maanantaiaamuna. Henkilöauton kuljettaja menehtyi henkilöauton ja kuorma-auton kolarissa.

      – Hälytys tuli aamulla kello 6.29. Pelastuslaitoksen yksiköt ovat paikalla ja ensiarvio on se, että liikenne on poikki ainakin tunnin, päivystävä palomestari Jari Hiltunen Pirkanmaan pelastuslaitokselta kertoo Ilta-Sanomille.

      Onnettomuuspaikka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Virtain keskustasta Herrasen kylässä, Palolammintiellä Alavuden risteyksestä noin 100 metriä Virtojen suuntaan.

      Raskaalle liikenteelle ei kiertotietä

      Henkilöautoille on järjestetty kiertotie Herrasentien kautta, mutta raskaalle liikenteelle ei ole kiertotietä. Alue tunnetaan kesämökeistään, sillä lähellä sijaitsee Suomen syvimpiin järviin kuuluva Toisvesi, jonka syvin kohta on 85 metriä.

    • Anonyymi

      Ei meitä vaivaa mikään, mutta näin kesällä lomareissulaisia kai vaivaa: kiire. Tänään kantatiellä 66 oli letka, rekka edellä perässä 8 hlö autoa minä viimeisenä. Ja letkassa joku olisi halunnut ohittaa rekan ja edellä ajavat hlöautot, mutta kun autoja tuli vastaan vähän väliä. Niinpä ko. auton kuski ohitteli autoja yksi kerrallaan, pujahteli aina edellä ajavan auton ja seuraavan turvaväliin. Että kiire oli sillä kuskilla....

    • Anonyymi

      Joka kerta kun lähtee liikenteeseen niin joku arvioi etäisyydet väärin ja kääntyy eteen että saa itte jarrutella. Ihme touhua. Se on ängettävä siihen väliin, ei voi odottaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe