Evolutionistit kumoavat evoluution

Evolutionistit eivät yleisesti ottaen tunnusta Jumalan olemassaoloa. Heidän mukaansa elämä on lähtöisin elottomista aineista, jotka ensin ovat luoneet itse itsensä, jollain mystisellä tavalla tyhjyydestä ja olemattomuudesta.
Jokainen kuitenkin tietää, että ilman älyä, järkeä ja tietoisuutta oleva eloton aine ei itse elä, eikä osaa ajatella mitään. Tästä syystä se ei voi ilman ulkopuolista älyllistä ohjausta luoda tai kehittää ihmiselle ajattelukykyä, tietoisuutta, älyä, järkeä tai kykyä ilmaista itseään millään tavoin.
Jos siis evoluutio olisi totta, ihmisellä ei olisi ajattelukykyä, älyä, eikä hän voisi ottaa kantaa mihinkään asiaan.

Koska evolutionistit kuitenkin puhuvat ja ottavat kantaa eri asioihin, ovat he itse todisteena, että evoluutioteoria ei voi pitää paikkaansa, vaan heidän on täytynyt saada ajattelukykynsä ja älynsä joltain heitä suuremmalta älykkäältä persoonalta eli Jumalalta.

Siten, aina kun evolutionisti puhuu tai kirjoittaa yhdenkin sanan, hän samalla tietämättään todistaa, että Jumala on olemassa ja antanut hänellekin tietoisuuden, älyn ja järjen. Näin jokainen evolutionistin mielipide, olipa se mikä tahansa, kumoaa evoluutioteorian ja todistaa, että Jumala on kaiken luoja ja kreationismi on totuus.

"Sinä yksin olet Herra. Sinä olet tehnyt taivaat ja taivasten taivaat kaikkine joukkoinensa, maan ja kaikki, mitä siinä on, meret ja kaikki, mitä niissä on. Sinä annat elämän niille kaikille, ja taivaan joukot kumartavat Sinua." (Neh.9:6)

23

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Quousque tandem abutere patientia nostra, Marcus?

      Noo, itseäsi vartenhan sinä noita aloituksiasi toistelet.

    • Taantuminen on hyve?

    • >Evolutionistit eivät yleisesti ottaen tunnusta Jumalan olemassaoloa.
      Voi olla, mutta evoluutioteoriaa totena pitävät ihmiset tunnustavat hyvinkin usein. Esimerkiksi yli miljardi katolilaista noin alkajaisiksi.

      • "Voi olla, mutta evoluutioteoriaa totena pitävät ihmiset tunnustavat hyvinkin usein. Esimerkiksi yli miljardi katolilaista noin alkajaisiksi."

        Mistä tiedät? Oletko kysynyt jokaiselta katolilaiselta asiaa?


      • IlkimyksenUskovaVeli

        Mistä sinä puolestasi tiedät, että (mainosfraasia mukaillen) jokaisessa ateistissa asuu pieni uskova?


      • Mark5 kirjoitti:

        "Voi olla, mutta evoluutioteoriaa totena pitävät ihmiset tunnustavat hyvinkin usein. Esimerkiksi yli miljardi katolilaista noin alkajaisiksi."

        Mistä tiedät? Oletko kysynyt jokaiselta katolilaiselta asiaa?

        >Mistä tiedät? Oletko kysynyt jokaiselta katolilaiselta asiaa?
        Katolilaisuus on siitä mukava uskonto, että ei tarvitse "haastatella" kuin yhtä, niin tietää paljon muidenkin käsityksistä. Arvaapas kuka se yksi on?


      • Äitiiiii
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Mistä tiedät? Oletko kysynyt jokaiselta katolilaiselta asiaa?
        Katolilaisuus on siitä mukava uskonto, että ei tarvitse "haastatella" kuin yhtä, niin tietää paljon muidenkin käsityksistä. Arvaapas kuka se yksi on?

        Se on se erehtymätön jonka velipoikapappia epäillään pedofiilipastoriksi.


    • utti

      Ei Mark, kaikki perustuu oikeasti yliyliluonnollisen ikuisen Marsun pieraiseman maailmankaikkeuden sisältämään maagiseen pieruenergiaan.

      Pieruhuuruissa sinäkin noita kirjoittelet. Kaikki mitä teet todistaa Marsusta ja jokaisella henkäykselläsi kierrätät marsunpierua syvällä sisimmässäsi.

      • IlkimyksenEsiäidinSetä

        Marsunkiillottaja kiillottaa avataristaan päätellen paljon maallisempia Marsuja. :-)


      • "Ei Mark, kaikki perustuu oikeasti yliyliluonnollisen ikuisen Marsun pieraiseman maailmankaikkeuden sisältämään maagiseen pieruenergiaan.

        Pieruhuuruissa sinäkin noita kirjoittelet. Kaikki mitä teet todistaa Marsusta ja jokaisella henkäykselläsi kierrätät marsunpierua syvällä sisimmässäsi"

        Kiitos kun kerroit, mihin evolutionistit uskovat.


      • Anti-Mark
        Mark5 kirjoitti:

        "Ei Mark, kaikki perustuu oikeasti yliyliluonnollisen ikuisen Marsun pieraiseman maailmankaikkeuden sisältämään maagiseen pieruenergiaan.

        Pieruhuuruissa sinäkin noita kirjoittelet. Kaikki mitä teet todistaa Marsusta ja jokaisella henkäykselläsi kierrätät marsunpierua syvällä sisimmässäsi"

        Kiitos kun kerroit, mihin evolutionistit uskovat.

        Kiitos kun kerroit, mihin kreationistit uskovat evolutionistien uskovan.


    • Taikauskonnoton

      "elämä on lähtöisin elottomista aineista, jotka ensin ovat luoneet itse itsensä, jollain mystisellä tavalla tyhjyydestä ja olemattomuudesta"

      Väärin. Ainoastaan kreationistit uskovat että elämää – tai ylipäätään mitää – voi syntyä taianomaisesti tyhjästä.

      • Krevokki

        Höh, pöhelöinkin ihminen tietää, vaikkei olisi itse edes syönyt tai juonut, sitä hedelmää, että jos on tyhjää, on myöskin täyttä. Jos näemme tyhjän pinnan, niin sehän on täynnä tyhjää. Jos emme kuule ääntäkään, niin se on täyynä hiljaisuutta. Nämä on tietysti aivan ala-asteelaisen mietelmiä, mutta jos haluatte hieman kypsemmän näkökulman, miettikää edes, miksi näkömme resoluutio on per silmä lähes 10 000 x 10 000? Montako väriä arvelette kykenevänne näkemään? Tietokoneethan näyttää 256^3 = 16777216 kpl värejä, joskus tulee vielä näyttö, joka näyttää ne enemmällä tai vähemmällä powerilla, teholla.. Se, että kaikki ei ikuisesti ollut vain tyhjää täyttä, niin siinähän te löydätte Jumalanne....


    • Krevokki

      Pyydän Mark5, älä moiti ihmisiä sellaisista asioista mitä et itsekään vielä tiedä. Kehittyminenhän on Jumalankin tahto, ja sen kai latinankielinen sana todella on evoluutio. Se voi olla totta, että evoluution ottivat ateismilleen ratsuksi - eräät, mutta kun ei kaikki kreationistitkaan noudata Jumalan Tahtoa. Raamattu itse sulki kaiken synnin vankilaan, kun Paavali sanoi, että ilman evankeliumin Hulluutta, ei maailmakaan tule tietämään Jumalan Viisautta... Minä etsin aikani viisautta, ja Jumala teki minut Hulluksi ennen sitä, ja jopa Helluksi. Perustelisit nyt hiukan sitä, mikset usko, että kaikki eliöt ovat aina perineet ominaisuudet vanhemmiltaan, ja vain hiukan kehittyneet sukupolviensa välillä? Sehän on aivan varma, että näin on? Jumala on siinä, että Jahve on jokaisen elävän olennon omassa tietoisuudessa, ja koko kolmiulotteisuutemme koordinaatisto on ilmaantunut maailmankaikkeuteen jollakin täysin käsittämättömällä matemaatisluonteisella ja sen pohjalta rakennetulla suorituksella! Ettehän pysty paperipinnalle luomaan kolmiulotteisuutta, tai mittatikkuunne - esim. Jos et ota varoitustani varteen, olen kuin Hesekiel vapaa kuitenkin syytöksestä. Uskon sinun olevan uskovainen, jopa joskus vanhurskas, mutta miksi luulet että Salomon Viisauden Kirja ja Eenokin kirja on väärennös, missä he esittelevät eräitä Evoluutiosta kertoavia aatteitaan. Niistä olen tehnyt tännekin lyhyitä lainauksia....

      • "Pyydän Mark5, älä moiti ihmisiä sellaisista asioista mitä et itsekään vielä tiedä."

        Tuossa on enemmän järkeä kuin Mark5:n kaikissa kommenteissa yhteensä.


    • >>Evolutionistit eivät yleisesti ottaen tunnusta Jumalan olemassaoloa.<<
      Evolutionistit?
      >>Heidän mukaansa elämä on lähtöisin elottomista aineista, jotka ensin ovat luoneet itse itsensä, jollain mystisellä tavalla tyhjyydestä ja olemattomuudesta.<<
      Mielenkiintoinen uusi teoria.
      >>Jokainen kuitenkin tietää, että ilman älyä, järkeä ja tietoisuutta oleva eloton aine ei itse elä, eikä osaa ajatella mitään.<<
      Ei tiedä.
      >>Tästä syystä se ei voi ilman ulkopuolista älyllistä ohjausta luoda tai kehittää ihmiselle ajattelukykyä, tietoisuutta, älyä, järkeä tai kykyä ilmaista itseään millään tavoin.<<
      Oletko varma?
      >>Jos siis evoluutio olisi totta, ihmisellä ei olisi ajattelukykyä, älyä, eikä hän voisi ottaa kantaa mihinkään asiaan.<<
      Lähtökohtasi on väärä.
      >>Koska evolutionistit kuitenkin puhuvat ja ottavat kantaa eri asioihin, ovat he itse todisteena, että evoluutioteoria ei voi pitää paikkaansa, vaan heidän on täytynyt saada ajattelukykynsä ja älynsä joltain heitä suuremmalta älykkäältä persoonalta eli Jumalalta.<<
      Eivät ole.
      >>Siten, aina kun evolutionisti puhuu tai kirjoittaa yhdenkin sanan, hän samalla tietämättään todistaa, että Jumala on olemassa ja antanut hänellekin tietoisuuden, älyn ja järjen.<<
      Ei todista.
      >>Näin jokainen evolutionistin mielipide, olipa se mikä tahansa, kumoaa evoluutioteorian...<<
      Ei kumoa
      >>...ja todistaa, että Jumala on kaiken luoja ja kreationismi on totuus.<<
      Ei todista.
      >>"Sinä yksin olet Herra.<<
      Todistamaton väite.
      >>Sinä olet tehnyt taivaat ja taivasten taivaat kaikkine joukkoinensa, maan ja kaikki, mitä siinä on, meret ja kaikki, mitä niissä on.<<
      Todistamaton väite.
      >>Sinä annat elämän niille kaikille, ja taivaan joukot kumartavat Sinua."<<
      Todistamaton väite.
      >>(Neh.9:6)<<
      Raamatunkohta.

    • IdamakiHurumhehe

      Evolutionisti kumoavat omat evoluutuon todisteensa kymmenen vuoden välein joten sellaista evoluutioteoriaa joka oli olemassa oppikirjoissa esim. Kolkyt v. sitten ei ole enää uusissa oppikirjoissa koska evoluutiotutkijat itse ovat osoittaneen silloiset evoluution todisteiksi uskotut asiat epäkuranteiksi.
      Esim. Ajatus roska-dna-evoluutiojäämästä olikin ihan silkkaa mielikuvituksen tuotetta, ja vastaavia esimerkkejä on sadoittain.

      • "Esim. Ajatus roska-dna-evoluutiojäämästä olikin ihan silkkaa mielikuvituksen tuotetta, ja vastaavia esimerkkejä on sadoittain."

        Nyt pitäisi vielä keksiä että missä vaiheessa roska-dna on toiminut evoluution "todisteena". Että jos havaittaisiin vaikkapa ensi vuonna että koko dna onkin täysin aktiivinen ja tarpeellinen (kuten jeesustelijat täydelliseksi luodusta ihmisestä yrittävät fanstasioida), millä tavoin se poistaa evoluutiosta perinnöllisyyden, muuntelun tai luonnonvalinnan?

        Ongelma säilyy: kreationistit eivät älyä paskan hailettakaan evoluutiosta. Se on heille vain joku demoni jota pitää vihata ja dissataa niin maan perkeleesti.


    • ihminenhänse

      KUKA LOI JUMALAN?

      JA MINKÄ NIISTÄ TUHANSISTA?

    • jyrinVelipuoli

      - kreationistit ovat eläviä, vaikkakin täysin ilman älyä ja järkeä

    • Kuulehan Mark-bebis, suuri enemmistö niistä järkevistä ihmisistä, joita sinä nimität evolutionisteiksi, ei kiistä Jumalan olemassaolon mahdollisuutta. He ovat omien ajatustensa kautta päätyneet siihen, ettei Jumalaa näytä olevan olemassa, ja siihen heillä on tietenkin oikeus. Ihmisinä he eivät ole yhtään sen huonompia kuin sinäkään - itse asiassa he ovat sinua huikeasti parempia rehellisyydessään. Toivon todella, että pysähtyisit vähäksi aikaa ajattelemaan, onko sinun järkevää käyttää voimiasi jatkuvaan oman tyhmänylpeytesi julistamiseen.

    • Kretumoraalia. Valehdellan suu vaahdossa sen jälkeen perustellaan itselleen miksi minun henkilökohtainen uskontulkintani on oikein ja kaikki tieto on väärin mikä on ristiriidassa minun henkilökohtaisen uskontulkintani kanssa.

    • DarwinFanBoy

      Et selvästikään ymmärrä evoluutioteoriaa. Suosittelen lukemaan siitä, mutta luultavasti nautit enemmän oppimattomuudestasi. Siinä tapauksessa älä kirjoita keskustelua tai kommentoi asiaa josta sinulla ei ole pienintäkään hajua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      261
      6108
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      145
      3586
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2599
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2476
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2052
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1625
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      120
      1621
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1473
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1290
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      106
      1143
    Aihe