moniko vaimo alistettuna

uhrientukija

Koetko uskovaisen miehen alistavan sinua avioliitossa? Kyllä saa erota.

19

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tätiauttaa

      Voi sinuakin raukkaa pölökkypäätä kun et tajua hevon kikkaretta aiheesta!
      Laita suu kiinni ja avaa se vain kun työnnät sinne sossunluukulta saatuja kuituja, se on parhaaksesi.

      • Suurin.ERO

        Tiedätkö mikä ero on siinä että ihminen itse tahtoen on Luojansa tahtoon ja armoon antautunut,

        verrattuna niihin miljooniin ihmisparkoihin jotka on valheella ja väkivallalla ISlamiin alistettu?

        1.Mooseksen kirja: 3:16 Ja vaimolle hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva."

        1.Pietarin kirje: 3:1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,

        Efesolaiskirje: 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.


      • PPP-PPP

        Paavali puhui paskaa.


    • BodariBertta

      EHEI, ei minua ainakaan kukaan alista, vaan ylistää - Ja se on TURPAKEIKKA, jos joku äijänrämä edes yrittääkin jotenkin alistella!!!

    • uskoSAna

      Jos mies ei ole tehnyt huorin ja rikkonut liittoa ja ei ole siis Raamatullista syytä erota ,niin käsittääkseni saa kyllä erota, mutta ei saa avioitua uudelleen.Kannattaa siis turvata Jumalaan ,kääntyä rukouksessa Jumalan puoleen ja anoa miehelle Jumalan uudistavaa armoa ja itse voimaa jaksaa ja kestää siihen asti kunnes Kristus saa muotoa miehessä ja tulee rakastavammaksi ja vaimonkin ottaa huomioon avioliitossa.

      Monet eronneet tulevat huomaamaan, että monia ongelmia tulee uudessakin suhteessa olemaan sekä ei se yksinolokaan niin mukavaa ole kuin aikansa.Jos eroaa Jumalan Sanan vastaisesti esim. haureellisista syistä ja ottaa uuden puolison ,niin tilanne senkunvaan mutkistuu.Jumala kyllä auttaa harhaan mennytta kun ihminen nöyrtyy ja Jumalalla on paljon anteeksiantamusta ja Hän kutsuu luopuneita lapsiaan takaisin totuuteensa.Jos on lapsia niin tulee monenmoista ongelmaa avioerossa.Parempi taistella oman avioliittonsa puolensa ja pyytää Jumalalta apua ja itse vaeltaa Herran pelossa.Taistella jalo uskontaistelu ja kärsiä hyvää tehden jos niin on Jumalan tahto

      1Pietari 2 jakeet

      19. Sillä se on armoa, että joku omantunnon tähden Jumalan edessä kestää vaivoja, syyttömästi kärsien.
      20. Sillä mitä kiitettävää siinä on, jos te olette kärsivällisiä silloin, kun teitä syntienne tähden piestään? Mutta jos olette kärsivällisiä, kun hyvien tekojenne tähden saatte kärsiä, niin se on Jumalan armoa.
      21. Sillä siihen te olette kutsutut, koska Kristuskin kärsi teidän puolestanne, jättäen teille esikuvan, että te noudattaisitte hänen jälkiänsä,



      1Pietari 3 jakeet 1,2

      1. Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
      2. kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.

      Jumalan pelko on sitten pahan vihaamista, ei lain alla pelkäämistä .
      Herran pelko on viisauden alku.

      • needisaymore

        Kyllä ero on ihan paikallaan, jos joutuu elämään ihmissuhteessa pelossa tai väkivallan uhrina. Sellaisessa ympäristössä kasvaa traumatisoituneita lapsia, joilta menee loppuelämä kuntoutumiseen. Toiset selviävät, toiset eivät. Vakavasti puhuen, traumatisoituneita löytyy myös uskovaisten perheiden lapsista.


      • Elämästä.nautin

        Yksin eläminen on mahtavaa. Saa rauhassa päättää asioista eikä ole nalkuttavaa naista. Voi myös välillä käydä rakastelemassa toisia halukkaita yksinäisiä. Ah, ihana elämä!


    • needisaymore

      Minua ei ole yksikään mies alistanut.

    • luetaankosanaa2

      Raamattu ei missään opeta siten, että miehen tulisi alistaa vaimoansa !

      Raamattu sen sijaan opettaa, että naisen itsensä tulisi omasta halusta alistua miehensä alle oikealla tapaa !

      Mutta tämä oikealla tapaa onkin sitten laajempi asia, eli sitä pitäisi selvittää sivu tolkulla, mutta perus sääntö on se, että ensin tulee totella Jumalaa, eikä ihmistä !

      Siis ensin pitäisi totella Raamatun Sanan opetuksia ja ohjeita laajemmin !

    • 1617

      Jeesukseen uskova mies ja vaimo tietävät paikkansa. Kummankin tulee rakastaa ja kunnoittaa toistaan, eli puhua hyvää puolisostaan ja kääntää kaikki asiat parhainpäin.

      Mies on perheen pää ja lopussa vastuussa siitä miten perheessä Jeesuksen seuraamista harjoitetaan ja lapset kasvatetaan Jeeukseen uskoviksi.

      Rakkaus ei tee kenellekkään mitään pahaa ja kummallakin avio puolisolla on oikeus ja velvollisuus puolustaa ja tuke toista puolisoa.

      Tänä aikana saatana hyökkää todella törkeästi ja röyhkeästi juuri Jeesukseen uskovien avioliittoja vastaan,

      • needisaymore

        Eiväthän nämä perheen sisäiset valtakysymykset ole ongelmallisia siellä missä eletään rakkaudessa ja molemminpuolisessa kunnioituksessa. Mutta ikävä kyllä joka suhteessa ei eletä.

        Henkilökohtaisesti en koskaan menisi naimisiin sellaisen miehen kanssa, joka kauheasti korostaa miehistä johtajuuttaan. Meillä on työpaikalla sanonta, että korostettu arvovalta on jo menetetty. Sillä korostaminen on aina huonon itsetunnon merkki. Ja sellaisen kanssa elämä on kauheaa.

        Fiksujen toisiaan kunnioittavien ihmisten välillä tuollaisia keskusteluja ei tarvitse edes käydä. Tärkeintä on tukea toista olemaan paras mahdollinen itsensä. On huono merkki, jos pitää vetää toista vähän alaspäin, että tuntisi oman olonsa paremmaksi.


    • näin.todennut

      Uskovaiset vanhempani käyttivät henkisesti valtaa meihin lapsiin, syy pakottaminen uskonmukaiseen kasvatukseen sillä tuloksella nyt vanhempana inhoan raamatullista elämän tapaa joka on pelkkää harhaa ilman todellisuutta, jumalakin on vain käsite ihmisten mielissä.

      • retujuoppohuoruusko

        Onkos jumalaton elämä sitten jotenkin parempaa?

        mihin sillä pääsee, niinkuin päämäärään, mikä se mahtaa olla?


    • Jeesuksenohje

      Jumala loi miehen ja naisen yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa ei alisteta ei alistuta, vaan jossa toimii rakkauden laki, jossa kumpikin on itsenäinen ihminen ja tekee omaa elämää koskevat päätökset itse, niinkuin hän on ne rukouksessa Jumalan edessä saanut, esim. ammatti, työpaikka ym. Toinen toistaan tukien ja kannustaen he kulkevat sitä yhteistä elämää, kumpikin on täysivaltainen jäsen perheessä, jossa kumpikin saa olla sitä mieltä kuin on, yhdessä sitten etsitään se yhteinen ratkaisu, joka kelpaa molemmille. Avioliitto ei ole siis sellainen suhde, jossa toimittaisiin ristiriidassa ja käytettäisiin pakkovaltaa puoleen eikä toiseen. Kumpikin tuo avioliittoon parhaimpansa, myös ne kyvyt, jotka heillä on ja niinpä työt voidaan jakaa niiden kykyjen mukaan yhdessä sopien, jos toinen osaa korjata auton, niin se on hänen tehtävänsä, jos toinen on parempi jossain muussa, olkoon se hänen tehtävänsä. Jos toinen on parempi hoitamaan raha-asioita, hoitakoon hän ne, jos toinen on parempi hoitamaan perheen ystävyys- ja ihmissuhteita, olkoot ne hänen hoidossaan jne.

      Rakkaus ei pakota ketään mihinkään, ethän sinä Jeesustakaan seuraa pakosta ja alistettuna, vaan sen rakkauden tähden. Jeesus ei pakota ketään seuraamaan itseään. Niinpä ei avioliitossakaan voi olla muuta suhdetta kuin se rakkaus, josta Korintolaiskirje puhuu tuossa rakkausluvussaan - siinä on ohje myös avioliittoon, joka myös monissa häissä luetaan.

      Avioliitto on kahden aidon itsenäisen ihmisen suhde, jossa kummankin mielipide on yhtä tärkeä ja nuo mielipiteet saavat ja niiden pitäisikin olla monestikin erilaisia, jotta tuo aitous ja toisen huomioiminen tulisi jokapäiväiseksi käytännöksi. Silloin kun avioliitossa kumpikin voi ja saa ilmaista mielipiteensä vapaasti pelkäämättä halveksuntaa, paheksumista, alistetuksi tulemista jne., silloin tuossa avioliitossa on kaksi toisiaan kunnioittavaa ja toisiaan arvostavaa ihmistä, jotka yhdessä vahvistavat toisiaan ja tuovat uutta iloa ja rohkeutta elämään kummallekin, he siis ovat yhdessä enemmän kuin kaksi erikseen. Silloin he kokevat myös turvaa toinen toisestansa erilaisia ratkaisuja etsiessään ja ongelmien ja vaikeuksien kohdatessa, he uskaltavat puhua ja kertoa toisilleen ja etsiä yhdessä ratkaisuja, jotka ovat molempien mielestä hyviä.

      Joka puhuu muusta ja heittelee joitakin Raamatun jakeita ikäänkuin niissä olisi koko totuus, ei ole ymmärtänyt paljonkaan Jeesuksen rakkaudesta ja hänen valtavan upeasta ajatuksestaan kahden ihmisen luomisesta toistensa rinnalla kulkemaan. Jeesuksen ensimmäien kysymys avioliitossa oleville on: 'Rakastatko sinä puolisoasi, niinkuin itseäsi' ja toinen sen jälkeen: 'Pidätkö hänestä yhtä hyvää huolta niinkuin itsestäsi'.

      Jos väität muuta, sinun on vastattava Jeesuksen kysymykseen: 'Kumpi puolisoista on rakkaampi Jeesukselle?' Vastaatko samoin kuin Jeesus vastaisi?

      Ehkä sinulle tästä aukeaa avioliiton ihana ja syvä merkitys, se on Jumalan lahja.

    • Jeesuksenohje

      Raamattua ei koskaan saisi käyttää toisen alistamiseen tai vallan välineenä.

      Raamattu on tarkoitettu sitä varten, että oppisit rakastamaan enemmän.

    • tasapainoa

      Minulla on kaksi aikaisempaa yli kymmenen vuotta kestänyttä avoliittoa. Nyt on kolmas kestänyt jo 15 vuotta ja kestää lopun ikää. Pitkien suhteitten väleissä on ollut ehkä sata lyhyempää. Ero on paljon oleellisempi asia kuin suhteen aloitus. Kun ero on hyväksyttävä ja tehdään toinen toistaan tukien, niin molemmilla ja kaikilla säilyy elämä tasapainossa kunnes löytää sen oikean.

    • rakkaudenkoulu

      Rakasta siis vaimoasi. Älä alista vaimoasi.

      Jos mies yrittää alistaa sinua, ota ero välittömästi.

      Jeesus vihaa alistamista ja kaikenlaista vallankäyttöä.

      • etkätiedä

        Jumala vihaa myös avioeroa. Jos eron ottaa silloin ei saa enää koskaan mennä uudelleen naimisiin.


    • Avioliitto ei saa olla vankila!

      Joko siinä rakastetaan tai opetellaan rakastamaan tai sitten eväät ovat huonot.

      Huonostakin avioliitosta saa hyvä, jos molemmat haluavat sitä. Mutta jos toisella ei ole haluja korjata tai rakentaa mitään suhteessa, yksin sitä ei voi tehdä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      300
      3315
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1798
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1293
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1193
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe