Nyt sain tän tiivistettyä selkokielelle!!

työtön0

Vai kuuluuko tämä Buddhalaisten juttuihin??? :D monta monessa itselläni ainakin

Kadottamalla "itsesi" eli turmeltuneen Mielen=Ego=Paholainen johon löytyy neuvoja monista paikoista/kirjoituksista(uskonnoista)

Löydät Todellisen Itsesi=Puhdas Tietoisuus=Pyhä Henki , joka tuo esille Tunteen että olisit ollut unessa koko Elämäsi ajan.(Hämmästys ja järkytys sekoittuvat)

Tulet käymään läpi Henkisen Kiirastuli osuuden joka muuttuu fyysiseksi koska elät suoraa Pyhää Henkeä puhtaan Mielen kautta kehoosi jolloin vastassa on kaiken kattava "Tuomio" (Henkilökohtainen,riippuen eletystä elämästä sekä painajaisesi käyvät toteen(hallusinointi jne)

Jotkut selviää, sekoaa taikka heittävät veivinsä todennäköisesti oman käden kautta.(joskus vieden mukanansa muitakin) Joten läheiset/suojelevat ihmiset ovat tässä vaiheessa erittäin tärkeitä!! Jotka tiedostavat tapahtuman!!!

Jos selvisit elossa...ONNEKSI OLKOON! :)

Kun turmeltunut Mieli murtui sekä Tietoisuutesi pääsi suoraa virtaamaan toi se mukanaan Totuuden, vaikka puhdistuitkin se on vääristynyt Totuus koska kestää aikansa että opettelet vanhoista uskomuksista(sisältää lähes koko "opitun" elämäsi) eroon ja kykenet erottelemaan oikean väärästä.

Tällöin saattaa tulla masennus...et ymmärrä Maailmaa kuten sen ymmärsit ennen(ja se muuttuu kokoajan tämän prosessin aikana) ja tämä tuo ahdistusta ...asiat joille annoit ennen Arvoa .. no nyt niiden Arvot ovat kadonneet...merkitykset kadonneet , ja tämä tuo jopa itsemurha ajatuksia sinulle!! älä lankea siihen ansaan!!!

mutta usko tai älä tämä on lopulta todella Hyvä asia :)

Toivottavasti todellakin sinulla on tällöin Rakkaita ihmisiä ympärilläsi jotka eivät Tuomitse sinua tietynlaiseksi , koska tämä tapahtuma tuo väistämättä läheisille ja muille sellaisen näkemyksen sinusta että olisit "seonnut" taikka hullu.

Tähän väliin tulee pysähtymisen paikka, tarkoittaa sulkeutuneisuutta ja yksinäisyyttä jopa askeesin kaltaista olemista jolloin käyt läpi itseäsi :)

Anna itsellesi aikaa...jos se tarkoittaa kotona kökkimistä puoli vuotta vaikka niin ole itsesi kanssa RAUHASSA! Jotkut kutsuvat tätä masennukseksi :D tasapainotusta uuteen elämään voisi sanoa ;)

Itse aloin lukemaan Buddhasta ja hänen opeistaan aivan ensiksi koska koin "tuomiossani" hallusinaatiossani hänet Pelastavana tekijänä :)

Jeesuksen koin myös mutta se liittyi Kuolemaan ja koin tämän pikemminkin ahdistavana silloin .... MUTTA EN ENÄÄN !!! :)))

Ottakaa Jeesuksen opeista selvää ja tutkikaa Raamattua varauksella :)

Monia muita Uskontoja ja uskomuksia imin itseeni ...filosofioita jne.

Kirjoitettua historiaa alusta asti varauksella :)

Käytin aikani tutkiakseni Ihmisen käyttäytymistä laajasti sanoisin mutta tämä tulee olemaan sinun matkasi ja sinä päätät mihin "pätevöidyt" kaiketi, mutta Totuuden jano on SUURI!!! :DD

Ja mitä pidemmälle menin janoni kanssa sen tasapainoisemmaksi tuli ja koin saavani Hengen Hedelmän....joka oli täysissä voimissaan, täysi kasvuisena

-Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.

Lisäksi Oikeudenmukaisuus muita kohtaan :)

Nämä luonteenpiirteet juurtuivat minuun ja koin olevani "Valaistunut" !!!

Ymmärsin kaikkia..miehiä ja naisia , eläimetkin jotenkin käyttäytyivät rauhallisemmin lähelläni kuin ennen ja ymmärsin Maailman luonteen ja toimintatyylin ja jopa vähän enemmänkin ...tai no...paljon enemmänkin ja se oli TOTTA! Tällä hetkellä koin jonkun suuremman läsnäolon .... Nimitän tätä kokemusta Jumalaksi :)

Tämän Jumalan luonteenpiirteet olivat Rakastava,Oikeudenmukainen,Hyvä sekä Maltillinen , tai näin minä tämän läsnäolon koin vahvasti :)

Tästä alkoi ihan uusi vaihe elämässäni :) Vihdoinkin olen oma itseni , hyvää tarkoittava Tietoisuus joka on syntynyt Ihmiseksi tänne :) Tätä varten olen syntynyt tänne....Tiedostamaan tämän asian :)

Pelastus, Valaistuminen , Jälleensyntymien kierrosta poistuminen,Taivas Tietoisuus ...onhan näitä nimityksiä mutta nyt sain tämän kokemukseni kerrottua ehkä hiukan selkeämmin:)

Itse en opiskellut itseni kadottamista...minun turmeltunut mieleni hajoitettiin jonkun muun toimesta( kenties Jumala) ...koen sen Pelastuksena :)

Hallelujah! :)

Lääkäri sanoo minua mielenvikaiseksi sekä arvaamattomaksi

Ystävät sanoo oudoksi ja ystävälliseksi

Lapseni ainakin tykkäävät elleivät jopa Rakasta

Ja Rakkaani Rakastaa ja ymmärtää minua täysin tämän asian kanssa ! koska kuunnellessaan minua hän on alkanut ymmärtämään tätä prosessia:) ja käy läpi tätä myös :)

mutta tämän pystyy opettamaan ...silloin tämä ei ole niin "kivulias" juttu .

Hallelujah! :D

Sen verran peräreikä olen että voin sanoa itseäni Valaistuneeksi vaikka muuta väittävätkin :D

23

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työtön0

      se kuinka suuresti ihminen kokee tämän on varmasti henkilökohtaista mutta itsellä se meni isosti :D

    • ChillOutComeOn

      Kannattaa lopettaa noiden satujen lukeminen ja pysytellä realismissa. Ehkä nämä itämaiset mystiikat eivät ihan avaudu just sulle???

      • työtön0

        tuo on minun todellisuuttani, ei sinun :) minun kokemukseni , ei sinun .

        sinun realismisi ei ole minun :)


      • työtön0

      • työtön0
        työtön0 kirjoitti:

        Tämän avasin monen kautta :) tuolla tilitystä...tosin saattaa hiukkanen olla harhaakin mutta selkiytyy kokoajan lisää :)
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14169297/nakemys-tiesta-taivaaseen

        ja tuolla lisää :)

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14161218/olenko-kadotuksen-ihminen

        tosiaan tämä on ollut ja on minun Todellisuuttani tällä hetkellä :) mielestäni kukaan ei voi tuomita toisen Todellisuutta sen takia että näkee omansa jollain tavoin parempana ... koska todellisuudessani käyttäydyn hyvää tarkoittaen :)


    • infoasulle

      Itseasiassa ei ole niin tärkeä mille sanoille kokemuksesi jäsennät, kunhan vain jäsennät. Jäsentäminen selvittää sulle missä mennään.

      Ja tosiaan, kokemuksesi näyttää ihan tavalliselta virtaanastumiselta buddhalaisittain sanottuna. Kaikki on aluksi tuossa vaiheessa valaistuneita, mutta se kuuluu asiaan. Kyllä se valaistunut siitä vähitellen katoaa.

      Egon menemisen jälkeen on olemassa vielä hienovarainen ego, kannattaa muistaa :)

      • työtön0

        Enkä aio tätä kadottaa ;) Ihmiset ovat pelkureita jos näin joku tekee koska se on itsestä kiinni :)

        saa toki astua takaisin vanhaan elämäänsä mutta en minä :)


      • infotus
        työtön0 kirjoitti:

        Enkä aio tätä kadottaa ;) Ihmiset ovat pelkureita jos näin joku tekee koska se on itsestä kiinni :)

        saa toki astua takaisin vanhaan elämäänsä mutta en minä :)

        Vanhaan elämään ollaan palaamatta, mutta valaistunut kyllä katoaa. Miksi? Kun oikea valaistus tulee, ei siellä ole valaistunutta minää. Valaistus nimittäin ei kuulu jollekin minulle, se on ilman jotain hahmoa tai egoa.

        Niin kauan kuin on olemassa joku, joka on valaistunut, on mahdollista palata entiseen. Toivottavasti tämä selvensi.


      • työtön0

        Sinä kerrot kaiketi tilasi kuten koet sen?
        Kerrot kaiketi Egon rakentamien merkityksien/arvon häviämisestä? en tiedä liittyykö tämä kokemus kertomaasi mutta minulle on yhdentekevää missä olen , kuinka olen ...koska pystyn tekemään tilasta jossa olen itselleni miellyttävän :)
        Kivun kanssa minulla on vielä tekemistä , se että tiedostaa sen olevan ainoastaan tunne .. ei se että alkaisin itselleni fyysisesti harjoituksia tekemään mutta klikkaus pitää tulla pään sisältä :)
        tietysti muutama asia harmittaisi jos minut teljettäisiin yksin huoneeseen loppuelämäkseni mutta pystyisin ne käsittelemään :) koska tiedän etten ole kehoni , olen Tietoisuuteni eli Elämä :)

        Joka uskontokunnassa opetetaan tai yritetään opettaa tähän mutta ei anneta valmistua koska se ei palvele yhteiskunnan sääntöjä silloin :D
        ja rahakin kelpaa monelle liiankin hyvin...jopa elämää enemmän .

        on tullut hetkiä jolloin olisin voinut vaan "lähteä" kehostani mutta luulen että silloin paluuta takaisin ei olisi annettu mahdolliseksi . silloin koin erittäin vahvoja Fyysisiä tuntemuksia pääni alueella...tunnen niitä kokoajan mutta silloin se oli vahvimmillaan :)


    • infoasulle

      Tuossa vaiheessa mieli on vielä altis hallusinaatioillekin, joten kannattaa käydä lenkillä. Se maadoittaa :)
      Jotkut hallut johtuu siitä, että energisyys on kasvanut roimasti. Niitä ei tarvitse katsella jos ei halua, joten energioita maadoitetaan ihan tavallisen työn ja urheiluharrastusten kautta.

      • työtön0

        Hallusinaatioita ei ole tullut mutta todella "painavia" henkisiä testejä joilla kokeillaan vastuunottamista , esimerkiksi suurista ihmismassoista jne :) Tilanteita jotka kääntyvät päälaelleen oman pääni syövereissä :)

        Näistä selviää mielenrauhalla jonka olen saavuttanut :) zeniläisyys jos näin voi sanoa :)

        Johdattelua koen erittäinkin paljon ajoittain... Tietoisuuteni vastaanottaa selkeän hyvää tahtovan suunnitelman jota pitäisi alkaa toteuttaa :) vaikea pukea sanoiksi tätä vastaanottamista mutta näin kuitenkin :)

        En todellakaan lähde enään syöttämään tuota sairasta oravanpyörää/ systeemiä mitä ihmiset tekevät :D kuinka ihmiset on aivopesty lähes alusta loppuun kasvamaan , opiskelemaan sekä toteuttamaan toisten näkemystä ...
        sitten kun eläkeelle pääsee ymmärtää tämän ...joko katkeroidut , kuolet nopeasti taikka jos hyvä säkä käy niin "heräät" ja voit viettää loppuaikasi onnellisena :)

        Juu ja tiedän toki että Egoni oppima sekoittaa vieläkin pakkaa , mutta Halu on kadonnut :) muitakin haitallisia ominaisuuksia on kadonnut :) tätä tän kuuluu olla....nimittäin elämän :) kaikille olen antanut anteeksi , myöskin itselleni ja se tuo itsevarmuuden :)

        lääkäri tosiaan sanoo hulluksi , muut ihmiset joksikin muuksi .... mutta minähän en ole mitään noista... muiden mielikuvien mukainen nöy nöy ! :D

        minä olen minä and thats it ! :) on vain erilaisia yksilöitä jotka todetaan sairaiksi tai jotain muuta jos eivät kykene olemaan yhteiskunnan normeihin sulautuvia! :P

        Sellaista yhteiskuntaa en tue , en sodikkaan mutta keskisormea näytän mieluusti :D
        eli samoilla mennään loppuun asti kunnes saavutan taas uuden "tason" :)


    • eriasteet

      Eli tiivistän väliasteen ja lopullisen eron. Alussa joku minä on valaistunut, jonka voit erottaa toisista. Lopullisessa vaiheessa ei ole enää jotain erityistä minää, joka olisi valaistunut.

      Lopullisessa vaiheessa on valaistus, muttei valaistunutta. Tässä ero ja tätä kannattaa miettiä mitä se tarkoittaa.

      Siinä vaiheessa kun ei ole ketään erityistä valaistunutta, silloin ei voi enää palata ja se on lopullista. :)

      • työtön0

        Olen kyllä käynyt paikassa jossa sisäistetään asia että olemme yhtä ja samaa , ehkä sitä voi sanoa alkulähteeksi...Tietoisuudet siis ovat samasta lammesta :) jossa koin Jumalan..en nähnyt vaan koin tietyt luonteenpiirteet jotka myöskin iskostuivat minuun omalla tavallaan.
        mutta tulin takaisin sieltä, joten jäi pelkkä Tietoisuus näiden ominaisuuksien kanssa, opettelemmalla nykyinen olemus piti ns. inkarnoitua tiettyihin opetuksiin jotka ovat moraalisesti oikein .
        parhainta oli se jos näille opetuksille oli annettu näkyvä muoto (kuva"elävästä "olennosta) , mutta ilman sitäkin tosin ei niin hyvin sain sisäistettyä monia asioita :)

        ja en voi enään palata vanhaan minääni...se on mahdotonta...kaikki ympärilläni on huomannut muutoksen , ja olen sanonut etten muutu tästä vanhaksi minäksi vaikka kuinka sitä haluaisi joku muu :)

        näin se vaan menee minulla .... oli hetki kun tunsin olevani sumua, sitten kävin läpi hajoamisen (egon) , kiipesin sieltä alkulähteelle ja sen jälkeen aloin kiinnittämään itseäni tänne.... Rakkaiden, uskontojen , filosofioiden,inkarnoitumien kautta....muuten Tietoisuuteni olisi jättänyt tämän kehon ja kaiketi palannut sinne missä koin nämä Jumalalliset luonteenpiirteet :)

        oli myöskin noin 2 kuukautta kestävä aika jolloin unohdin kaiken menneen...ehkä joskus noin 5 minuuttia muistin menneisyyttä mutta muu oli mennyttä paitsi Rakkaat asiat olivat muistoissani :)
        Tähän tilaan pääsen milloin vain ...samandhi kuvaa tätä parhaiten :)

        tällei lyhkäsesti kerrottuna :) saa tästä pidemmänkin selonteon mutta kirjaa en jaksaisi tästä samasta asiasta kirjoittaa....sen on muutenkin tehnyt jo niin moni historian aikana mielestäni sekä tutkimuksieni mukaan :D


      • työtön0

        Joka hetki otan Ihmiset uusina , oli se sitten vanha ystävä taikka joku muu... luon yhteyden että näkisin hänet ensimmäistä kertaa ...tutut kasvot muistan joten heille yleensä vilkutan:) tiedän kyllä joidenkin kanssa tapahtuneen jotakin ei niin miellyttävää mutta se ei rajoita tätä :)
        samandhia sekin kaiketi , en osaa sanoa :)


      • kokemuskertoo
        työtön0 kirjoitti:

        Olen kyllä käynyt paikassa jossa sisäistetään asia että olemme yhtä ja samaa , ehkä sitä voi sanoa alkulähteeksi...Tietoisuudet siis ovat samasta lammesta :) jossa koin Jumalan..en nähnyt vaan koin tietyt luonteenpiirteet jotka myöskin iskostuivat minuun omalla tavallaan.
        mutta tulin takaisin sieltä, joten jäi pelkkä Tietoisuus näiden ominaisuuksien kanssa, opettelemmalla nykyinen olemus piti ns. inkarnoitua tiettyihin opetuksiin jotka ovat moraalisesti oikein .
        parhainta oli se jos näille opetuksille oli annettu näkyvä muoto (kuva"elävästä "olennosta) , mutta ilman sitäkin tosin ei niin hyvin sain sisäistettyä monia asioita :)

        ja en voi enään palata vanhaan minääni...se on mahdotonta...kaikki ympärilläni on huomannut muutoksen , ja olen sanonut etten muutu tästä vanhaksi minäksi vaikka kuinka sitä haluaisi joku muu :)

        näin se vaan menee minulla .... oli hetki kun tunsin olevani sumua, sitten kävin läpi hajoamisen (egon) , kiipesin sieltä alkulähteelle ja sen jälkeen aloin kiinnittämään itseäni tänne.... Rakkaiden, uskontojen , filosofioiden,inkarnoitumien kautta....muuten Tietoisuuteni olisi jättänyt tämän kehon ja kaiketi palannut sinne missä koin nämä Jumalalliset luonteenpiirteet :)

        oli myöskin noin 2 kuukautta kestävä aika jolloin unohdin kaiken menneen...ehkä joskus noin 5 minuuttia muistin menneisyyttä mutta muu oli mennyttä paitsi Rakkaat asiat olivat muistoissani :)
        Tähän tilaan pääsen milloin vain ...samandhi kuvaa tätä parhaiten :)

        tällei lyhkäsesti kerrottuna :) saa tästä pidemmänkin selonteon mutta kirjaa en jaksaisi tästä samasta asiasta kirjoittaa....sen on muutenkin tehnyt jo niin moni historian aikana mielestäni sekä tutkimuksieni mukaan :D

        Joo hyvä että tiedät mistä on kyse. On vain yksi eikä muuta ole. Olit tuossa ykseydessä ja se syvenee yhä enemmän ja enemmän sun kokemukseen. Virta vie sinut yhä enemmän tuohon alkulähteeseen. Koska se vie alkulähteeseen, niin siksi sitä sanotaan valaistumisen virraksi.

        On siis vain yksi tietoisuus koko universumissa.


    • työtön0

      sekin vielä tähän että tähän tapahtumaan liittyy numero 3 erittäin vahvasti :)
      yöllä herääminen klo. 3.00 , 3.33 on ihan normaalia minulle ainakin...siis joka yö :D

      muutenkin kolminaisuus , kolmio sekä 3 esiintyvät päivittäin erittäin näyttävästikkin välillä :) mutta niistä enemmän .... ;)

    • työtön0

      -Pyhä Henki=Tietoisuus=Sielu
      -Paholainen=Mieli=Ego
      -Keho jolla eletään Tietoisuutta "mielensuodattimen" läpi .

      -Olet ainoastaan Tietoisuus , tullessasi Lihaksi sinulle kehittyy Mieli johon alat keräämään muilta opittua "tietoa" jonka avulla tulet muiden näkemyksien mukaiseksi , muiden tarkoitusperiä myötäileväksi jota sitten elät Kehollasi "parhaasi" mukaan

      Tämä tarkoittaa että alat erkaantumaan todellisesta Itsestäsi eli Tietoisuudestasi jonka on sekoittanut "turmeltunut" Mieli . (Muiden opettama) voi jopa sanoa syntiseksi Mieleksi ..

      Mielestäni sinun ei kuuluisi tulla toisten ihmisten näkemyksien taikka tarkoitusperien näköiseksi Mieleltäsi sekä Kehonkieleltäsi . Vai?

      Totuus lepää puhtaassa Mielessä missä ei ole muilta opittuja haluja/käytös malleja, eli silloin Tietoisuus elää suoraan Puhtaan Mielen läpi eläen sitä Keholla .
      Silloin vasta voit sanoa olevasi SINÄ , Sinä ( Tietoisuus) joka hallitsee Mielensä (Totuus) sekä Kehonsa (Elämä)

      Edellä mainittua voi sanoa Pelastukseksi jos sen saa Armosta,voi sen löytääkkin :)

      On monia Opettajia jotka opettavat Pelastusta , harvoja jotka sallivat sen .

      Jeesus salli opetuksillaan Pelastuksen , Buddha myös ... on muitakin , kannattaa selvittää ennen kuin Tuomitsee !

      TIE = TIETOISUUS = PYHÄ HENKI = IKUINEN

      TOTUUS = PUHDAS MIELI = ISÄ = PELASTUS

      ELÄMÄ = KEHOSI = POIKA = HETKI

      Kolminaisuus , joka täydellistyessään tuo yhteyden Jumalaan :)
      Kuulostaa simppeliltä mutta ei ole sitä...

      Tämä on minua ylemmältä , minun kauttani :)



      T . Johannes , Nimi joka minulle kasteessa on annettu .

      • työtön0

        Ehkäpä ihmiset tuntevat olevansa jollain tavoin turvassa kun ovat mieltyneet toisten ihmisten näkemysten kaltaisiksi ?
        Ja nämä näkemykset eivät tuo muuta kuin pahoja piirteitä esille kasvaessaan sukupolvien ajan ...

        Lähetys jatkuu seuraavalla kerralla ;D


      • Brina

        "Ehkäpä ihmiset tuntevat olevansa jollain tavoin turvassa kun ovat mieltyneet toisten ihmisten näkemysten kaltaisiksi ?"

        Juuri näin, sillä on tosi helppoa olla kunkin ajankohdan ja sen hetkisen globaalisen tietoisuuskentän vaikutuksen alla, mutta tässä on myös se vaara, että meitä on helppo ohjailla ajattelemaan ja tekemään asioita tiettyjen tahojen mukaisesti (mutta ei siitä enempää!).

        Kiitos joka tapauksessa, kun kerroit oman valaistumistiesi vaiheista ja kokemuksistasi. Niistä on yleensä jokseenkin vaikeaa kertoa toisille "järkevästi". Tämänkin elämänaallon aikana (noin 26.000v)) on ollut ihmiskuntaa auttamassa monia tienraivaajia ja totuuden etsijöitä/julistajia joista uskontomme ja tarumme kertovat. Silti suuria Valaistuneita Mestareita eli Buddhia on ollut vain muutamia. Heidän lisäkseen meillä on ollut jokaisen sukupolven aikana toisilta olemisen tasoilta tulleita "vierailijoita", jotka ovat osaltaan olleet ohjaamassa meitä omalle totuuden tiellemme aina kun olemme olleet sellaisen tarpeessa. Tälläkin hetkellä niitä on useita, mutta suurin osa heistä toimii "hiljaisena vaikuttajana". Jokainen näistä Valaistuneista Mestareistakin on jättänyt jälkeensä "opetuslapsia" jotka sitten myöhemmin ovat koonneet muistoistaan oman käsityskykynsä mukaisia "oppikappaleita" ja uskonnollisia näkemyksiään>>>uskontoja. Näin kävi myös mestari Jeshuankin opetuksille!

        Kuitenkin....kaikki, todellakin kaikki, mitä me ihmiset ajattelemme ja koemme tallentuu tämän maailman yhteiseen tietoisuuskenttään ja on sieltä jokaisen saatavana omaan tietoisuuteensa. Se vain ei ole aivan yhtä yksinkertaista kuin tietokoneen avaaminen! Tietoa on haluttava, etsittävä, kyseltävä ja ennen kaikkea oltava avoin ottamaan vastaan. Ketään ei vaadita uskomaan mitään, mutta jokainen uusi tieto tuo mahdollisuuden kokea jotain, joka taas luo uutta tietoisuuspohjaa ja käsityskykyä kaikesta mitä on >>>valaistumisen tiellä kulkeminen ja lopulta sellaisen tason saavuttaminen jolloin emme enää tarvitse syntyä fyysisiin maailmoihin oppimaan kokemisen kautta .
        Valaistumisen tielle astuvan on uskallettava jättää syrjään vanhat uskomuksensa ja oltava valmis näkemään asioita ja entisiä "totuuksiaan" ehkä täysin uudenlaisesta valosta. Ja jokaisen on itse, omassa sisimmässään käytävä tämä valaistumistiensä...ennemmin tai myöhemmin!
        Nyt me tällä planeetalla elämme suuren mahdollisuuden aikaa siihen, koska meillä on saatavilla konkreettisestikin lähes kaikki se informaatio, mitä ihmiskunnasta on koostunut (joka on vain hyvin pieni osa koko maailmankaikkeuden Kosmisen Tietoisuuden "kovalevystä".

        "Ja nämä näkemykset eivät tuo muuta kuin pahoja piirteitä esille kasvaessaan sukupolvien ajan .."
        Olemme aina näihin päiviin saakka edenneet tietoisuutemme evoluution tiellä (=valaistumisen tiellä) lähes kokonaan vain kärsimysten kautta. Karman laki (=syyn ja seurauksen laki) pitää siitä huolen; siis joudumme kokemaan kaiken sen pahan (eli mikä ei ole rakkautta, rakkauden tekoja) mitä olemme "luoneet" omassa elämässämme fyysisesti. Se on edelleenkin paras opettajamme ja ohaaja etsimään vastauksia kysymyksiimme ja myös saamaan niitä...ja vähitellen muistamaan keitä olemme ja miksi olemme edelleen täällä kokemassa kärsimyksiä...kaikki riippuu meistä itsestämme! Kukaan muu tai joku ylempi taho tai edes kuviteltu olentojumala ei ohjaa meitä, ei edes ajatuksiamme, sillä meille on annettu siinä ainoassa "luomisessa" eli kun "kaikki alkoi" jumalallinen Vapaa Valinta/Tahto, mutta olemme unohtaneet sen! Näet mitä vahvemmin olemme vielä Karman "kahleissa" sen vähemmän meillä on valtaa valita loputtomista Kaikkeuden mahdollisuuksista. Toisaalta mitä enemmän olemme päässeet valaistumisen tiellä, sen vapaammin voimme valita omat kokemuksemme ja lopulta vapautumisen tästä kaikesta.


      • työtön0
        Brina kirjoitti:

        "Ehkäpä ihmiset tuntevat olevansa jollain tavoin turvassa kun ovat mieltyneet toisten ihmisten näkemysten kaltaisiksi ?"

        Juuri näin, sillä on tosi helppoa olla kunkin ajankohdan ja sen hetkisen globaalisen tietoisuuskentän vaikutuksen alla, mutta tässä on myös se vaara, että meitä on helppo ohjailla ajattelemaan ja tekemään asioita tiettyjen tahojen mukaisesti (mutta ei siitä enempää!).

        Kiitos joka tapauksessa, kun kerroit oman valaistumistiesi vaiheista ja kokemuksistasi. Niistä on yleensä jokseenkin vaikeaa kertoa toisille "järkevästi". Tämänkin elämänaallon aikana (noin 26.000v)) on ollut ihmiskuntaa auttamassa monia tienraivaajia ja totuuden etsijöitä/julistajia joista uskontomme ja tarumme kertovat. Silti suuria Valaistuneita Mestareita eli Buddhia on ollut vain muutamia. Heidän lisäkseen meillä on ollut jokaisen sukupolven aikana toisilta olemisen tasoilta tulleita "vierailijoita", jotka ovat osaltaan olleet ohjaamassa meitä omalle totuuden tiellemme aina kun olemme olleet sellaisen tarpeessa. Tälläkin hetkellä niitä on useita, mutta suurin osa heistä toimii "hiljaisena vaikuttajana". Jokainen näistä Valaistuneista Mestareistakin on jättänyt jälkeensä "opetuslapsia" jotka sitten myöhemmin ovat koonneet muistoistaan oman käsityskykynsä mukaisia "oppikappaleita" ja uskonnollisia näkemyksiään>>>uskontoja. Näin kävi myös mestari Jeshuankin opetuksille!

        Kuitenkin....kaikki, todellakin kaikki, mitä me ihmiset ajattelemme ja koemme tallentuu tämän maailman yhteiseen tietoisuuskenttään ja on sieltä jokaisen saatavana omaan tietoisuuteensa. Se vain ei ole aivan yhtä yksinkertaista kuin tietokoneen avaaminen! Tietoa on haluttava, etsittävä, kyseltävä ja ennen kaikkea oltava avoin ottamaan vastaan. Ketään ei vaadita uskomaan mitään, mutta jokainen uusi tieto tuo mahdollisuuden kokea jotain, joka taas luo uutta tietoisuuspohjaa ja käsityskykyä kaikesta mitä on >>>valaistumisen tiellä kulkeminen ja lopulta sellaisen tason saavuttaminen jolloin emme enää tarvitse syntyä fyysisiin maailmoihin oppimaan kokemisen kautta .
        Valaistumisen tielle astuvan on uskallettava jättää syrjään vanhat uskomuksensa ja oltava valmis näkemään asioita ja entisiä "totuuksiaan" ehkä täysin uudenlaisesta valosta. Ja jokaisen on itse, omassa sisimmässään käytävä tämä valaistumistiensä...ennemmin tai myöhemmin!
        Nyt me tällä planeetalla elämme suuren mahdollisuuden aikaa siihen, koska meillä on saatavilla konkreettisestikin lähes kaikki se informaatio, mitä ihmiskunnasta on koostunut (joka on vain hyvin pieni osa koko maailmankaikkeuden Kosmisen Tietoisuuden "kovalevystä".

        "Ja nämä näkemykset eivät tuo muuta kuin pahoja piirteitä esille kasvaessaan sukupolvien ajan .."
        Olemme aina näihin päiviin saakka edenneet tietoisuutemme evoluution tiellä (=valaistumisen tiellä) lähes kokonaan vain kärsimysten kautta. Karman laki (=syyn ja seurauksen laki) pitää siitä huolen; siis joudumme kokemaan kaiken sen pahan (eli mikä ei ole rakkautta, rakkauden tekoja) mitä olemme "luoneet" omassa elämässämme fyysisesti. Se on edelleenkin paras opettajamme ja ohaaja etsimään vastauksia kysymyksiimme ja myös saamaan niitä...ja vähitellen muistamaan keitä olemme ja miksi olemme edelleen täällä kokemassa kärsimyksiä...kaikki riippuu meistä itsestämme! Kukaan muu tai joku ylempi taho tai edes kuviteltu olentojumala ei ohjaa meitä, ei edes ajatuksiamme, sillä meille on annettu siinä ainoassa "luomisessa" eli kun "kaikki alkoi" jumalallinen Vapaa Valinta/Tahto, mutta olemme unohtaneet sen! Näet mitä vahvemmin olemme vielä Karman "kahleissa" sen vähemmän meillä on valtaa valita loputtomista Kaikkeuden mahdollisuuksista. Toisaalta mitä enemmän olemme päässeet valaistumisen tiellä, sen vapaammin voimme valita omat kokemuksemme ja lopulta vapautumisen tästä kaikesta.

        Uskomattomia juttuja voi todellakin tapahtua :) 7 kuukautta sitten en olisi niellyt tällaista juttua jos joku olisi tullut kertomaan ! :D
        Ystäväni jotka ovat kokeneet samaa sanoivat että " maadoita itsesi! ota rauhallisesti!" ja myöskin vinkki että kannattaa pitää jalat maassa :D
        Enhän minä moista tehnyt vaan lähdin kuin raketti maasta kohti avaruuksia !:D siellä tuli vietettyä monta kuukautta kunnes laskeuduin :) Siellä kävin taistelua uskomuksiani ja pelkojani vastaan ... "voittojen" myötä ymmärrys kasvoi ja kasvoi sekä varmuus Tien luonteesta joka oli Hyvä :)
        siis kuitenkin ollessani asunnossani kokoajan :)

        Kuten olen aikaisemmin kirjoittanut , voin kattaa Tietoisuudellani lähes kaiken tarkoituksen , joskus saan Tietoisuuteni supistettua itseni sisälle ....sinne missä se on :) ja silloin annetaan mahdollisuus lähteä pois kehosta kaiketi lopullisesti :)

        Sinne en uskaltanut vielä lähteä , 2 kertaa olen päässyt tämän valinnan eteen :) en minä itseäni silloin niinkään ajatellut vaan muiden tunteita ..ihmiset pitävät lähtemistä surullisena vaikka se on matka eteenpäin :)

        Valaistumis ohjeita perusarkeen :

        Kun kotonasi olet ja koet seinien kaatuvan päällesi , älä lähde karkuun ! :)
        Kun seinät alkavat kaatumaan yritä parhaasi mukaan ottaa vastaan ne....sitten kun olet ottanut kaatuvat seinät vastaan ... alkaakin niiden laittaminen takaisin paikoilleen :) Laittaminen paikoilleen kestää oman aikansa yksilöstä riippuen mutta se on mahdollista :)
        Jos joku seinä on rikki , korvaa se paremmalla ;) koska huono seinä ei kestä !

        Koska jos koet tällaista ilmiötä nimeltään "seinät kaatuu" , tarkoittaa se sitä että et kestä itseäsi tilassa jossa olet :P kuinka et voisi itseäsi kestää?
        Tietoisuutesi ei jaksa väärin ajattelevaa Mieltäsi ...sitä se on :)
        Et pääse sitä pakoon :) sinun tulee käsitellä Mielesi ennemmin tai myöhemmin :D

        PEACE!


        Brina ! Mahtavaa että olet olemassa :) Aluksi olin yksin , mutta matkaa käydessäni olen saanut huomata asian olevan toisin ! :)


    • työtön0

      Selvänäöt , kuulot , ajatustenluku , telepatia ja muutamia muitakin :)
      Eivät enään ole mahdottomilta kuulostavia juttuja , pikemminkin luonnollista olemista :) se että pystyy olemaan "läsnä" mahdollistaa nämä ominaisuudet :)

      Telepatiassa itselläni on ainakin vielä tutkimista mutta monesti olen sitä havainnut ja olemme havainneet :)

      Telepatian tyyli tulla esille on jo selvillä mutta selvennystä toivon mukaan tulee että saan jaettua sen muillekkin :D

    • työtön0

      Mutta oli vaihe elämässäni tuossa kun veti niin Pyhäksi olemisen että hyvä että paskalle taipui ! Hahhha :)

      • työtön0

        Mutta nyt olen päässyt ymmärrykseen :) Jeesus on todellakin Pelastus :)

        Jumala - Jeesus , Ristiinnaulittua elämää jos Pelastusta kaipailee sekä yhteyttä Jumalaan :)

        Usko , Toivo ja Rakkaus :)

        menipäs monen mutkan kautta tämänkin ymmärtäminen :D , ei lahkoja väliin vaan suora yhteys Jumalaan :) <3


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe