Mitä Piipposet hakevat Arfikasta?

pientärajaa

Polvijärven pastori kävi taannoin Nairobissa mm. Owuorin kokouksessa;
tiedättehän kyseisen Owuorin? Mies, joka hienoine pukuineen kävelee punaisella matolla afrikan köyhien edessä, henkivartijakaarti mukana.
Mies, joka kehtaa/antaa nimittää itseään Jumalan mieheksi ja profeetaksi.
Sama, jota Suomessa tietyt tahot hehkuttavat. Ja Owuorin omilla nettisivuillakin näemme kuinka aavikolta tulee pölypyörre, ja sitä sanotaan Jumalan kirkkaudeksi......Haloo, Jumalan kirkkaus on aivan jotain muuta!
Tai kun kuvatessa Owuoria "Jumalan kirkkaus" seuraa ko. henkilöä.....
johtuu puhtaasti kontrasteista; valkoisesta puvusta tulee heijastuma. On tavallinen ilmiö kuvatessa.

Nyt on Polvijärven pastori menossa Etelä-Afrikkaan
06.04.16- 16.04.16, ja osoite on Johannesburg, Christ Embassy Church.
Ei kai vain siellä ole pastorina Chris Oyakhilome?
Jäljempänä olevassa tekstissä on pastori Seppo Myyryn tekstiä ko. henkilön näkemyksistä. Voiko selvempää menestysteologiaa olla?

Yllätys yllätys, Jarno Piipponenkin on samoihin aikoihin menossa Johannesburgiin.
Hän vain ei kerro tarkemmin osoitetta Johannesburgissa "Jarno Piipponen Ministryn" www-sivuilla. Onko pelko, että leimataan menestysteologiksi, ja alkaa Forssan helluntaiseurakunnassa soraäänet lisääntymään? TV7 kanssa ei liene tule ongelmaa, sen ohjelmistossa menestysteologia ei ole mitään uutta....
ja kyllähän Ojarekset ymmärtää....olivathan he Owuoria kuuntelemassa polvijärveläisten kanssa.

Pastori Seppo Myyry 1.1.1999:

"Tämäkin esimerkki todistaa siitä, että ”oma tahto hallitsee” ja on siirrytty ”ristittömään ja verettömään evankeliumiin”: Eteläafrikkalainen ”pastori Chris” (Oyakhilome) johtaa mm. suurta kansainvälistä ”Christ Embassy” -nimistä yhdistystä johon liittyy myös ns. Healing School –toiminta (Parantamiskoulu). Toimipisteitä on mm. Johannesburgissa,
Nigeriassa, Isossa Britaniassa, Kanadassa ja Amerikassa. Tämän lisäksi yhdistys lähettää TV-ohjelmia ympäri maailman, jopa Eurooppaan joka päivä (Sky 679 – LoveWorld TV).
Hän opettaa ns. ”uskonjulistuksia” (declaration of Faith) tähän tapaan:
”Uskovilla ei voi enää olla minkäänlaisia rajoituksia, koska ne ovat jo poisotettuja Kristuksessa. Jokainen este elämässäsi on jo mitätöity ja otettu pois. Ei mikään tai kukaan voi enää estää sinua! Anna ylistys- ja voittohuuto Herralle! Hänhän on jo vapauttanut sinut köyhyydestä, epäonnistumisista ja perkeleestä! Älä ole enää uhri, vaan voittaja! Huomaa, ettet saa kysyä itseltäsi: ”Mitä Jumala voisi tehdä puolestani?” Vaan: ”Mitä minä voin tehdä kaikissa olosuhteissa”? Sinun on tultava siihen hetkeen, jolloin sinä vain virtaat Pyhää Henkeä Herrassa, ja silloin sinusta vuotaa pois kaikki sairaudet, köyhyys ja epäonnistumiset, jne. Sinun osanasi ei ole olla enää avuton tai joutua johonkin epäedulliseen tilanteeseen, koska sinähän ”hallitset itse elämääsi ja kaikkia olosuhteitasi!” Fil. 4:13.
”Herra tietää, että sinä voit muuttaa minkä tahansa tilanteen ja Hän haluaa nähdä sinun voittavan kaikki haasteet elämässäsi..., siksi, tee nyt päätös aktivoida uskosi, niin että voit muuttaa jokaisen negatiivisen asenteen ja tilanteen. ”Kun sinun fyysinen ruumiisi on kyllästetty Kristus-elämällä, sinä voit kieltää itsestäsi kaikki sairaudet ja kivut: Yksinkertaisesti, sinä kieltäydyt ottamasta niitä ruumiiseesi, koska Kristus on sinun elämäsi. Ikuinen elämä ei voi olla samassa asumuksessa sairauksien kanssa. Koska Kristus asuu sinussa, sinun on liian myöhäistä olla köyhä, sairas, kykenemätön tai liikuntakyvytön. Sinä et voi myöskään olla ahdistettu tai epätoivoinen tai painettu johonkin nurkkaan”!

Jos tätä kyseistä miestä menevät kuuntelemaan...mitä tuomisia mahtaa olla? Saako menestysteologinen opetus lisää puhtia?
Chrisin vaimo muuten hakenut eroa, mikähän syy?
Polvijärven pastorilla ero, on yhteistä silläkin puolella...

56

5627

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • VoiHitsinPimpula

   Ei näköjään ole enää mitään rajaa, ei niin mitään!

  • Pirkanmaalainen

   Enpäs tiedä mitä Piipposet hakevat ja mistä mutta minä kaipaan siellä mihin menen Sanankuuloon niin kaipaan seuraavia asioita: Jumalan armon julistus, Jeesuksen sovitustyön korottaminen ja myös se, että maan alimmissakin alhoissa kulkee uskovan rinnalla rakastava Jeesus. Hän voitti synnin vallat! Niin alhaalla ei kukaan kulje, ettei siellä Jeesus ois...
   (Puhun tässä myös samalla uskovien vankien, uskovien mielenterveyspotilaiden ja uskovien köyhien puolesta.)

   • Anonyymi

    Juuri näin. Minä pidän ok julistajina myös näitä en ihmisiä. Jeesus keskiössä, tehty työ johon ei lisättävää. Hartikaiset ei teeskentele , se näkyy


   • Anonyymi

    Aamen


  • eimullamuuta

   Minua henkilökohtaisesti ei ihmetytä enää mikään osan tv7:n ohjelmien vetäjien touhuiluissa. Olisi hieno asia, jos aidot suomalaiset Kristityt jättäisivät kanavalla esiintymisen.

   • Piipposkainen

    Totta joka sana!


   • Anonyymi

    Aulikki EI ole PASTORI!
    Ravitsemusalan OPETTAJA .
    Väärin käyttää PASTORI TITTELIÄ.


   • Anonyymi

    Rahaa ei sinne kannata kenenkään laitella!


  • Hämmästyttävää_

   Polvijärven pastorit kävivät Owuoron luona kuuntelemassa Owuoron profetiat heille. Eli he kävivät Owuoron rukouspalvelussa.

   Tästä asiasta on lisää helluntaipalstan keskustelussa. Laitan muutaman kopion tänne siellä olevasta keskustalusta.

  • kopio_sanansaattaja

   Jumalan profeetta on muutama vuosi sitten puhutellut Aulikki Hartikaista ja kehottanut häntä huomioimaan Owuoron profetoinnissa tapahtuneet virheet. Aulikki Hartikaista huomautettiin, että Raamattu kieltää kuuntelemasta vääriksi osoittautuneita profettoja. Tämä keskustelu on käyty ennen Polvijärven pastorien matkaa Owuoron luokse Keniaan.

   Sama profeetta on puhutellut uunituoretta avioparia, Aulikkia ja Veijoa. Heidän kanssa on keskusteltu Raamatun opetuksen painopisteistä ja heille on luettu seuraava Raamatun kohta:

   Mt 7:21 "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon. 22 Monet sanovat minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra! Sinun nimessäsihän me profetoimme, sinun nimessäsi me karkotimme pahoja henkiä ja sinun nimessäsi teimme monia voimatekoja.' 23 Mutta silloin he saavat minulta vastauksen: 'En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, vääryydentekijät!'

   Kyseisen Raamatun kohdan lukeminen aiheutti heidän kasvoillaan viiltävän venähdyksen. Puhe kolahti heidän omatuntoonsa.

   PS. Aikaa ennen heidän avioeroja ja uudelleen avioitumista toiset profeetat ovat puhutelleet heitä ja kehottaneet heitä korjaamaan tekemisiään, mikä kuitenkaan ei johtanut mihinkään muutokseen heidän tekemisissään. Kun profeetat kertoivat heille, mitä Herra sanoo, niin Polvijärven pastorit eivät ottaneet vastaan Jumalan puhetta ja he vastustivat Jumalaa, josta seuraa heille se, mitä Raamattu säätää.

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/14172721/piipposet-afrikkaan-mita-hakemaan#comment-83636043

   • Anonyymi

    Totta !
    Kuuroille korville meni kun kehoitettu lähtemään erikseen Jumalan työhön.
    ERO tuli ja avioiduttiin keskenään .


   • Anonyymi

    Hyvä tietää.


  • kopio_Karmea_Totuus

   Aulikki Hartikainen muuten profetoi Helsingissä 16.5.2014 kovalla äänellä, että kolmen päivän päästä alkaa Suomessa niin suuri herätys, että kirkot tulevat täyteen. Tämä profetia ei toteutunut. Taitaa olla niin, että kirkoista on vain vähentynyt kävijät. Raamattu sanoo, ettei tuollaista eksyttäjää saa kuunnella.

   (Tässä se paholaisen Aulikki Hartikaiselle antama profetia, joka ei toteutunut: https://www.youtube.com/watch?v=kWelF4f_aHU&feature=youtu.be&t=38s )

   Veijo Piipponen kertoi TV7 Polvijärven pastorit ohjelmassa vuosia sitten, että hän oli saanut jonkin näyn tai unen, jossa hänelle näytettin Karitsan hääjuhlan sali, jossa oli hänen ja hänen perheensä jäsenten nimilaput pöydässä. Sitten Veijo ja Aulikki rakastuivat toisiinsa. Veijolle ja Aulikille tuli avioero ja he menivät Raamatun ohjeiden vastaisesti naimisiin keskenään. Niin jos tuo Veijona näkemä näky tai uni olisi ollut Herrasta, niin tuskimpa Veijo istuisi juhlapöydässä naisen kanssa, jonka hän on hylännyt ja ottanut toisen naisen tilalle.

   Kun David Hertzog oli Hesassa Olypiastadionilla, niin Martti ja Mirja Ojares kukittivat uuden avioparin estraadilla. Jos Ojarekset olisivat Jumalan profeettoja, niin he olisivat nuhdelleet Aulikkia ja Veijoa sekä erottautuneet pois heidän seurasta.

   Jumala rankaisi TV7:n Hertzog-tilaisuutta niin, että se taisi tehdä yli satatuhatta euroa tappiota. Elämän Sana -eksytysliikkeen pastori Håkan Westergård melkein itki stadionin puhujapöntössä, että pelastakaa heidän talous ja lahjoittakaa tuhansia euroja heille. Muistaakseni Patrick Tiainen oli paikalla yleisön joukossa. Muistan nähneeni Tiaisen jollakin nettisivulla kuvia ja tekstiä siitä, että Tiainen oli paikalla yleisössä seurakuntalaisten kanssa.

   Kopio: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14124245/patrick-tiainen#comment-83291913

   • kopio_pokerinaamaJ

   • Anonyymi

    Kommentoin vanhaa julkaisua, koska osuin tänne vasta nyt.
    Sinulla ei ole mitään oikeuksia ruveta tuomitsemaan ketään heidän avioliitostaan tai avioeroistaan. Miksi luulet itsesi Jumalaa suuremmaksi?
    Raamattusi sanoo että älä tuomitse, ettei sinua itseäsi tuomittaisi.
    Uskova ihminen on Herran johdatuksessa, ja et voi tietää, onko Piipposten avioliitto Hänen tarkoittamansa. Joten lopeta tuo jumalaton elvistely.
    Jokainen ihminen on erilainen. Ei meidän kuulu, kaikkien meidän miljardien ihmisten, olla kaikkien samanlaisia, käyttäytyä ja tehdä kaikki samalla tavalla. Se olisi orjuuttamista, ja sitähän Jumala ei tee. Hän sanoo että vapauteen minä olen teidät kutsunut, en orjuuteen.
    Orjuttajat eivät ole milloinkaan Jumalasta, siinä jo hyvin selkeä ohje ja opas, miten erottaa valehtelija joukosta.
    Jumalan ohjaus on henkilökohtaista eikä sitä kukaan muu voi tietääkään. Eikä tarvitse tietääkään.
    Vai odotatko että itse Jumala ilmestyisi sinulle selittämään, että anteeksi mutta Hän on johdattanut itse kyseisen pariskunnan tiet törmäyskurssille tarkoituksella, koska tietää mikä on heille hyväksi.
    Kun emme tiedä, pidetään mölyt mahassa. Taivaallinen isämme johdattaa jokaista erikseen ja yksilönä, ei komppaniaa kerralla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kommentoin vanhaa julkaisua, koska osuin tänne vasta nyt.
    Sinulla ei ole mitään oikeuksia ruveta tuomitsemaan ketään heidän avioliitostaan tai avioeroistaan. Miksi luulet itsesi Jumalaa suuremmaksi?
    Raamattusi sanoo että älä tuomitse, ettei sinua itseäsi tuomittaisi.
    Uskova ihminen on Herran johdatuksessa, ja et voi tietää, onko Piipposten avioliitto Hänen tarkoittamansa. Joten lopeta tuo jumalaton elvistely.
    Jokainen ihminen on erilainen. Ei meidän kuulu, kaikkien meidän miljardien ihmisten, olla kaikkien samanlaisia, käyttäytyä ja tehdä kaikki samalla tavalla. Se olisi orjuuttamista, ja sitähän Jumala ei tee. Hän sanoo että vapauteen minä olen teidät kutsunut, en orjuuteen.
    Orjuttajat eivät ole milloinkaan Jumalasta, siinä jo hyvin selkeä ohje ja opas, miten erottaa valehtelija joukosta.
    Jumalan ohjaus on henkilökohtaista eikä sitä kukaan muu voi tietääkään. Eikä tarvitse tietääkään.
    Vai odotatko että itse Jumala ilmestyisi sinulle selittämään, että anteeksi mutta Hän on johdattanut itse kyseisen pariskunnan tiet törmäyskurssille tarkoituksella, koska tietää mikä on heille hyväksi.
    Kun emme tiedä, pidetään mölyt mahassa. Taivaallinen isämme johdattaa jokaista erikseen ja yksilönä, ei komppaniaa kerralla.

    Täysin epäraamatullinen kommentti.hyi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kommentoin vanhaa julkaisua, koska osuin tänne vasta nyt.
    Sinulla ei ole mitään oikeuksia ruveta tuomitsemaan ketään heidän avioliitostaan tai avioeroistaan. Miksi luulet itsesi Jumalaa suuremmaksi?
    Raamattusi sanoo että älä tuomitse, ettei sinua itseäsi tuomittaisi.
    Uskova ihminen on Herran johdatuksessa, ja et voi tietää, onko Piipposten avioliitto Hänen tarkoittamansa. Joten lopeta tuo jumalaton elvistely.
    Jokainen ihminen on erilainen. Ei meidän kuulu, kaikkien meidän miljardien ihmisten, olla kaikkien samanlaisia, käyttäytyä ja tehdä kaikki samalla tavalla. Se olisi orjuuttamista, ja sitähän Jumala ei tee. Hän sanoo että vapauteen minä olen teidät kutsunut, en orjuuteen.
    Orjuttajat eivät ole milloinkaan Jumalasta, siinä jo hyvin selkeä ohje ja opas, miten erottaa valehtelija joukosta.
    Jumalan ohjaus on henkilökohtaista eikä sitä kukaan muu voi tietääkään. Eikä tarvitse tietääkään.
    Vai odotatko että itse Jumala ilmestyisi sinulle selittämään, että anteeksi mutta Hän on johdattanut itse kyseisen pariskunnan tiet törmäyskurssille tarkoituksella, koska tietää mikä on heille hyväksi.
    Kun emme tiedä, pidetään mölyt mahassa. Taivaallinen isämme johdattaa jokaista erikseen ja yksilönä, ei komppaniaa kerralla.

    Valetta. Jumalan Sana ON KAIKILLE SAMA !!!


   • Anonyymi

  • kopio_Aamennn

   Raamattu säätää, ettei sellaista profeettaa saa kuunnella ollenkaan, jonka profetiat eivät toteudu. Tämä tarkoittaa kieltoa kutsua Aulikki Hartikaista mihinkään seurakuntaan puhujaksi. Jos joku seurakunta niin tekee, niin silloin ottaa osaa samaan syntiin, mitä Aulikki Hartikainen on tehnyt.

   Tämä pariskunta on menossa puhumaan lähiaikoina mm. Kajaanin ja Keravan Cityseurakuntaan sekä Oulun Pelastusarmeijaan. Nämä seurakunnat tekevät syntiä ja Aulikki Hartikaista kuuntelemaan menevät tekevät myös syntiä.

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/14166832/aulikki-hartikainen#comment-83583120

   PS: Martti Ojareksen osallisuus tähän eksytykseen näkyy siinä, että hän sallii tällaisten eksyttäjien vapaasti esiintyvän kanavallaan. Ojareksella olisi velvollisuus heittää polvijärveläiset pois kanavalta (1 Kor. 5).

  • Eikölöydyraittiita

   Mitä hakevat?? Täytyy oikein Afrikan kärkeen matkustaa....Menevätkö "uutta kuulemaan"?
   Jarno Piipponen kanavatuottaja TV7plussalla. Hakeeko "virikkeitä"? Toukokuussa esim. ko. kanava tekee lähetystä Heidi Bakerin Suomen vierailusta......Katsokaa Youtubesta sekoilua ja tehkää johtopäätökset.

   Pyytäkää erityistä Jeesuksen veren suojaa katsoesanne videoita tai jättäkää väliin.

  • missä-toiset

   olen ihmetellyt missä ne muut piipposen lapset ovat ja Tarja? vain jarno on esillä, vain hänkö on " salonkikelpoinen" ?????

   • saapanähdämitätulee

    Eipä ole näkynyt kommentointia "Jarno Piipponen Ministry" sivuilla
    Afrikan matkasta. Miksiköhän?


   • tarkkailevainen

    Jarnon facebook sivuilta 10.4-16:
    "Tänään on pienen Suomipojan järjenpäätelmiä lyöty muraskaksi kun on vierestä seurannut yli kymmenen pyörätuolipotilaan paranemista. Lisäksi monet paareilla maanneet potilaat kirmasivat kuka juoksuun kuka tanssiin!
    AIVAN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN MAHTAVAA !!
    Kiitos Jeesus!!"

    Joku kysyi fb:ssä, missäs tällaisia tapahtuu?
    Vastaus: täällä Afrikassa

    Jos tuollaisia todella tapahtuu, eikö mielellään kertoisi, mikä paikka, mikä seurakunta? Miksi salamyhkäisyys? Miksi?
    Senkö tähden, että ko. paikan opetus ei kestä päivänvaloa, ja Jarno tietää että voi tulla ongelmia Forssassa esim. vanhemmiston taholta.

    Mielenkiintoista, että kaukana tapahtuu ihmeitä....


   • Anonyymi

    Tarja Piipposen LASTEN ÄITI , VIISAS ,NAINEN , muutti pois Polvijärveltä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tarja Piipposen LASTEN ÄITI , VIISAS ,NAINEN , muutti pois Polvijärveltä.

    Siis Tarja on äiti


   • Anonyymi

    Lapset jää erossa äidille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tarja Piipposen LASTEN ÄITI , VIISAS ,NAINEN , muutti pois Polvijärveltä.

    👍👍💓


   • Anonyymi

    Jarnokin saarnaa HUUTAMALLA NAAMA PUNAISELLA.Niinhän se Veijokin & Aulikki muuttivat tyyliä ja alkoivat liikkua & huutaa puhuessaan. JARNO
    KERTOI esikuvakseen Reindhard BONNKEN...MENETTI ÄÄNENSÄ. .


  • Pientärajaa

   Jarno Piipponen Ministryn facebook sivuilla musta mies lauloi valkoisessa puvussaan. Valkoinen bemari näytti okevan suuressa osassa videopätkää...Mustat miehethän näemmä pitävät valkoisista autoista ja valkoisista puvuista....Niin, laulaja on Martin PK, yllätys yllätys; Johannesburgista....

  • Ihmetyttää

   Onpa teillä ilkeitä kommentteja. Mistä ne pahat ajatukset lähtevätkään? Miksi halutaan kaikkea pahaa ja ilkeää ajatella toisista ihmisistä - Jumalan luomista ja Hänen rakkaista lapsistaan?

   • Pientärajaa

    Katsoitko videon? En siitä pitänyt, ja syystä. Katso, ennen kuin tuomitset!
    Jos julkisesti toimii ja laittaa levitykseen erinäistä materiaalia, saahan siihen kantaa ottaa. Etenkin, jos aineisto on vähintäänkin kyseenalaista.
    Kyseenalaista aineistoa on tulossa toki lisää; TV7plus tekee lähetyksiä kesällä Heidi Bakerin tilaisuuksista.....


   • Ihmetyttää

    En tiedä, mitä videota tarkoitit. Jos se oli tuo Aulikki Hartikaisen profetia, niin sekö oikeuttaa kirjoittamaan tällä tavalla? Tämä ketju on täynnä juoruilun mässäilyä ja käsittämätöntä ilkeilyä, joka ei todellakaan sovi uskovalle.


   • Pientärajaa
    Ihmetyttää kirjoitti:

    En tiedä, mitä videota tarkoitit. Jos se oli tuo Aulikki Hartikaisen profetia, niin sekö oikeuttaa kirjoittamaan tällä tavalla? Tämä ketju on täynnä juoruilun mässäilyä ja käsittämätöntä ilkeilyä, joka ei todellakaan sovi uskovalle.

    No enpä todellakaan tarkoittanut mainitsemaasi Hartikainen videota.
    Olet tuomitsemassa, etkä sen vertaa perehdy asiaan, että olisit lukenut mitä kirjoitin.
    Onko vaikea ymmärtää: mene Jarno Piipponen Ministryn facebook sivulle, ja avaa video, joka on viimeisessä päivityksessä!
    Siinä Martin PK esiintyy, ei Hartikainen.
    Kovinpa olet kärkäs tuomitsemaan, selvittelemättä asioita.
    Muistathan, Jeesuskaan ei tuominnut korvakuulolta.....


   • Ihmetyttää

    Nyt vielä vähemmän ymmärrän. Kaunis laulu. Olen aivan ymmälläni. Sinähän se näytät tuomitsevan tässä.


   • Pientärajaa

    Niin, kaikilla ei ole ymmärrystä.....
    Voi laulaa kauniisti, kyllä.
    Näyttää laulajalla olevan kovin tärkeää ulkoiset seikat, kun katsoo muitakin hänen videoitaan.
    Kuvista näkyy mielestäni mammonanpalvonta; mitä tekee bemari kuvissa? Eikö juuri maailman ihmiset ole mammonan perään.
    Täytyykö uskovien mennä mukaan?
    Ymmärrätkö?


   • mammonaamammonaa

    Koko tv 7 touhu on täyttä mammonanpalvontaa. Vastenmielistä. Siellä pieni piiri hehkuttaa kilpaa toisiaan ja kerää rahat mummuilta ja yksinäisiltä. Ja kun saavat puhelinnumerosi, osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi, alkaa suoramarkkinointi. Hömppäkirjallisuutta kalliiseen hintaan. Katsokaapa huviksenne esylive-lähetyksiä tv7 plussalta. Tärkein sanoma tuntuu olevan "iloinen antaminen". Ja kyllä näkee, kenen taskuun rahat menee.


   • Anonyymi
    Pientärajaa kirjoitti:

    Katsoitko videon? En siitä pitänyt, ja syystä. Katso, ennen kuin tuomitset!
    Jos julkisesti toimii ja laittaa levitykseen erinäistä materiaalia, saahan siihen kantaa ottaa. Etenkin, jos aineisto on vähintäänkin kyseenalaista.
    Kyseenalaista aineistoa on tulossa toki lisää; TV7plus tekee lähetyksiä kesällä Heidi Bakerin tilaisuuksista.....

    Katsoin Polvij.pastorien häiden jälk.heidän ohjelmaansa...sairastuin !
    Tiedän heidän yhteiselonsa ENNEN HÄITÄNSÄ.MONET.MONET VAROITTIVAT HEITÄ.!
    Surullista!Perheet hajosivat lihan himon takia !!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Katsoin Polvij.pastorien häiden jälk.heidän ohjelmaansa...sairastuin !
    Tiedän heidän yhteiselonsa ENNEN HÄITÄNSÄ.MONET.MONET VAROITTIVAT HEITÄ.!
    Surullista!Perheet hajosivat lihan himon takia !!

    Varoitus on paikallaan kun on kyse Veijo ja Aulikki Piipposesta. Nyt sitten äsken paljastui oikein iso paha valhe Aulikin suusta. TV7 tietysti mahdollisti sen ja on myös syypäänä. Aulikki opetti viime viikolla Tv7 miten koronavirusrokotteeseen pannaan siru joka on pedon merkki. Jos sen otat et voi siis pelastua. Niin paksua että itkettää. Mutta Jumala on ihmeellinen: tuo pariskunta joka on saastuttanut Tv7 kautta uskovia, paljastui taas kerran puoskareiksi. Tv 7 työntekijä oli sitten kuulemma kanavalla tyrmännyt Aulikki raukan puheet ja sanonut oikein, että Aulikki puhui valhetta. Milloin Ojarekset lopettavat toimintansa ja samalla Piipposten satuilut? Pelkään että uskovat jotka uteliaisuuttaan ja etsiessään kaikenlaista eriskummallista kokemusta, maksaessaan tuon kanavan tuotantoa, joutuvat siitä kerran tiliä tekemään Jumalalle. On hirveää seisoa Pyhän Jumalan edessä tilillä. Aulikki on ilmeisesti paatunut ihminen, joka menee yhä syvemmälle valheeseen. JDS- oppi jota he opettavat, ei ole kristillinen oppi, vaan ihan muusta lähteestä syntynyt. Etsikää nyt ihmiset oikeaa oppia ja tietoa, niin näette Piipposten eksytykset. Huoruus aviorikoksena, väärät opit, väärät puheet... Totuus löytyy Raamatusta. Jos et tunne sitä, sinut eksytetään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Katsoin Polvij.pastorien häiden jälk.heidän ohjelmaansa...sairastuin !
    Tiedän heidän yhteiselonsa ENNEN HÄITÄNSÄ.MONET.MONET VAROITTIVAT HEITÄ.!
    Surullista!Perheet hajosivat lihan himon takia !!

    Miuta himotti kinkku,ostin pienen rasian jouluksi,ettei tuu mässäiltyä.


  • KaikkeaEiPidäUskoa

   Piipponen ryssii kaiken lopunkin uskottavuutensa noilla höpinöillä parantumisihmeistä. Yksikään niistä ei pidä paikkaansa, eikä hän itsekään niin kuvittele. Petaa vaan tulevaisuuttaan tuleville huijausyrityksille kotona Suomessa. Rahankiilto silmissä.

   Ja mahdollisesti jopa onnistuukin hankkeessaan, ellei hänen ja muiden hänen kaltaistensa koijarointia tuoda esille riittävän näyttävästi. Suomi24:n foorumit eivät valitettavasti ole riittävän näkyvä eikä varsinkaan uskottava media.

  • Ihmetyttää

   Miettikääs nyt vähän kielenkäyttöä.

  • Ihmetyttää

   En nähnyt tuossa videossa mammonan palvontaa. Ikävää, jos joku sen niin koki. Näin siinä ylistystä Jumalan kunniaksi. Voitaisiinko ottaa seuraava Raamatunpaikka elämäämme ja elää sitä todeksi:

   "Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa" (Fil 4:8)

   • Voiressua

    Säälin sinua Ihmetyttää. Ilmeisesti sinuun uppoaa täysin kaikki Piipposten jutut.


  • Lopen

   Kyllästynyt tällaiseen.

  • pttk

   Moi. Muutama sana näin jälkikäteen .. kun kokouksia on ollut ja mennyt.. Herran väkevimmän Profeetan saamat täyttyneet Profetiat on menneet toteen sana ja kuvatarkasti jokainen vuoden 2016 ja sitä ennen ja sen jälkeen tähän päivään asti. Uskomatonta että tv 7 ei ole ottanut ohjelmistossaan huomioon ja kantaa enemmän Herran väkevimmän Profeetan sanoihin ja Profetioihin, jotka ovat täyttyneet, vaikka Profeetta on vieraillut suomessa jo 4 kertaa varmaan, ja tv 7 seitsemässäkin kävi. Ihmisillä olis nyt oikeus kuulla enemmän kyseisiä Profetioita tv7 kautta jos haluavat. Varsinkin kun aika on loppumassa ja Messias on tulossa, mitä Jumalan mies nyt julistaa ympäri maailmaa. Mutta tv7 ei ota kantaa ja sivuuttaa sanoman ja Profetiat, ja tekee omiaan ja puhuu vain kylvämisestä ja muusta.. ja hoputtavat jatkuvasti joka ohjelman jälkeen antamaan tv 7 työhön että ohjelmat voisivat jatkossakin näkyä. Mutta eivät kuitenkaan näytä Herran Jumalan Herätystä Keniasta ohjelmissa jossa Herran väkevin Profeetta saarnaa parannuksen tekoa synneistä ja Vanhurskauteen ja Pyhyyteen palaamista. ( Hyvä juttu oli kyllä nyt äskettäin, kun herätys liikehdintä ohjelmassa oli vieraana Herätyksen keskellä Keniassa ollut pastori, joka toi tuoreita uutisia Keniasta.

   • Anonyymi

    Ei mitään uutta...Nyt näytetään TV7Plussalla "Pastori Chrisin Joulu-serviceä"...
    Kyseessä siis Chris Oyaklihome; tutkikaapa taustoja.


  • Anonyymi

   Menestysteologia pitäisi saada pois TV seiskalta.

  • Anonyymi

   Minä olen hakenut Afrikassa käydessäni kontaktia nuoriin naiskaunokaisiin.

  • Anonyymi

   Maailmanlopun saarnaajat ja lopunennustelijat eivät maailmasta lopu. Niitä on ollut ja tulee aina olemaan . Ja ennustepäivämääriä on tullut ja mennyt .

  • Anonyymi

   Suomessa alkaa yleinen sivistys ja terveydenhoito olemaan jo sen verran hyvällä tasolla, ettei täältä ole helppo löytää uusia huijattavia. Huijarien tulonlähteet pitää siis löytää kauempaa. Myös verkostautuminen alan menestyjien kanssa on tärkeää.

   • Anonyymi

    Ylivoimaisesti suurin osa esillä olevista menestysteologeista, ja yleensäkin tapetilla olevista, ovat rahan perässä meneviä huijareita. Heille se on vain ansiotyötä.
    Turha tulla puhumaan että on Jumalan asialla, jos mainostaa jumalanpalveluksessa omia kirjojaan, omia äänitteitään tai muita henkilökohtaisia asioita, mistä on hänelle itselleen taloudellista hyötyä.
    Jeesus suuttui ja kaatoi temppelissä kauppiaiden ja rahanvaihtajien pöydät ja ajoi heidät ulos, sanoen että olette häpäisseet isäni huoneen, tehneet siitä markkinapaikan.
    Tänä päivänä ei enää ole hengellistä tilaisuutta missä ei myydä jotain, ja se on selvä osoitus siitä että kumpi on tärkeämpi, Jumalan sana vai oma toimeentulo.
    Hengellisistä kanavista sen verran, miksi niitä pitää ylläpitää jos niihin ei saada mitään järkevää tarjontaa?
    Kuka jaksaa jotain Tv7 ulkomaalaisen julistajan raamattuseminaareja, joita kääntää lennossa suomen kielelle joku ketä vaan on hommaan saatu.
    Ei sellaista kukaan jaksa eikä kestä.
    Tällaisen hömpän isä ja äiti on esimerkiksi Patmos, täysi humpuukiorganisaatio. Järjestön kasvattaminen ja oman edun tavoittelu ovat tavoitteet.
    Hyvänä esimerkkinä töykeä patmostaatti Tapani Suonto.
    "En nyt ehdi tilaisuudessa puhua kanssanne kun on kahvitarjoilu juuri alkanut, ja pitää mennä auttamaan vaimoa tuonne aulaan jossa hän myy omia cd-levyjäni sekä kirjoittamiani kirjoja Valmistu Jumalan käyttöön
    osat 1 ja 2".
    Tällaisilla eväillä osoitetaan että kenen asioilla ollaan. Kirkko ei ole kirjakauppa eikä levykauppa.


  • Anonyymi

   Etsivät mennyttä nuoruuttaan ja sukujuuriaan afrikasta nämä polivijärven suarnaimmeiset.

   • Anonyymi

    Minunkin ns.entinen vaimo on ollut naimisissa ainakin 5-6 kertaa.Kokee olevansa vahvassa uskossa.Helluntai perheen kasvatti.


  • Anonyymi

   Eikö tämäkin ole jo vanha otsikko miksi täällä ylläpidetään vanhoja!!

  • Anonyymi

   Narsismi ja elämänkoulu

  • Anonyymi

   Hienoja rusetteja tehneet paikallisiin kokoustiloihin 🎀 💝🎀🌹🎀⌛

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   2943
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   486
   2581
  3. Miksi vanhat äijät

   Luulee, että nuori nainen haluaisi niiden homeista munaa? Saati että joku nuori nainen pitäisi heistä muuten? Voi reppanat. Jos sulla on paljon rahaa,
   Sinkut
   175
   2219
  4. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2001
  5. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   257
   1710
  6. Ärsyttävimpiä ihmistyyppejä

   Itselleni yksi ärsyttävimmistä ihmistyypeistä on takertujat. Sellaiset, joille on kohtelias, ei tuomitse heitä niin kuin monet muut tuomitsee jne. Ärs
   Sinkut
   234
   1663
  7. 63
   1141
  8. Kuulispas se oikea

   henkilö mun anteeksipyynnön tään. Tajuis, että tämä aloitus oli just multa, pystyis ymmärtää mua edes jollainlailla. Turhaa sanojen helinää tääkin, lu
   Tunteet
   42
   1064
  9. Juhannuksen pilaaminen ruohonleikkurilla

   Vois naapuriki ajatella onko pakko juhannusaattona leikata nurmikkoa samaan aikaan kun muut naapurit köllöttelee pihalla ja pelaavat krokettia ja naut
   Kokkola
   88
   1053
  10. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1003
  Aihe