Tiedä ja voita TV4

Humpuukiaohjelma

Tiesin tuon Maarianhamina, mutta kun yritin soittaa 070003355, sieltä ei yhdistetty, vaan kysyttiin niin kuin eilenkin aivan jotain muuta. Soitin myös asiakaspalveluun, EI VASTATTU!

9

942

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höpsöjärahastetaan

      Älä ylläty, jos saat useamman kympin laskun soitoistasi. Rahastusohjelma ja suunnattu höpsöille. Vakiokysymys vielä, kaikkihan sen tietävät missä kaupungissa voi olla viisi a-kirjainta.

    • Huijausta

      Tuohon 0700-numeroon kun soittaa, sieltä tulee jotain esikarsintakysymyksiä, joihin nopeimmin oikein vastannut pääsee suoraan lähetykseen vastaamaan ruutukysymykseen kun kierros päättyy. Ohjeet pyörii siinä ruudun alareunassa. Ne juontajat välillä höpöttää jotain ihan omiaan, sitä kaikkea ei kannata ottaa todesta.

      Sillä laillahan se menee, että mitä enemmän soittajia, sitä suurempaa pottia on tarjolla. Kierrosta kun pitkitetään, saadaan kerättyä isompi palkinto. Se on tietenkin tosi, että Yhtiö vetää oman siivun välistä. Jostainhan niidenkin pitää saada voittonsa.

      En ole vielä soittanut, enkä aio soittaa. Kun tulen vanhaksi jä höperöksi, ehkä sitten alan unelmoida suurista voitoista. Siksi omassa kännykkäliittymässä on varmuuden vuoksi viihdenumeroesto :)

      Siinä asiakaspalvelunumerossa vastataan vissiin vain muutama tunti viikossa. Minä olen joskus lähetellyt sähköpostia niille ja vastaukset vie myös viikon verran. Yhtiö säästää rahaa, kun asiakaspalvelija ei ole täyspäiväinen.

      Huijaustahan nuo kaikki on. Joskus miettii sitäkin, että onko ne voittajat etukäteen sovittuja.

      • Anonyymi

        puhelu kaykeaa tai tulee ilmoitus, ettei numero ole käytössä. Tarkoitan numeroa 0600 02000 eli tiedä ja voita Varokaa rahastusya


    • Kansalaispoliisi

      Kyllä ne voittajat ovat todennäköisesti sovittuja. Vai miten on muuten mahdollista että lähetykseen pääsevät aina... jukka uki leila seija ritva pekka jne
      Ja tiedä ja voita "pelin" säännöt kertovat tästä huijauksesta kaiken.

      Osallistumalla peliin eli soittamalla kilpailulinjalle pelaaja hyväksyy seuraavat ehdot:

      Pelaaja on ymmärtänyt ja hyväksyy pelin ja suoran tv-lähetyksen säännöt.
      Mikäli pelaaja voittaa kilpailulinjan eli pääsee varsinaiseksi kilpailijaksi, pelaaja suostuu siihen, että hänen osuutensa tv-lähetyksessä lähetetään suorana Nelonen, JIM tai LIV -televisiokanavalla ja nauhoitetaan ja hän luovuttaa kaikki oikeudet osuuteensa; ja siihen, että hänen nimensä voidaan julkaista ohjelman verkkosivuilla ja tiedotusvälineissä myös mainonta -ja myynninedistämistarkoituksessa eikä hänellä ole mitään vaatimuksia Yhtiötä, TV-yhtiötä tai Elisa Oyj:tä kohtaan.

      "Eikä hänellä ole mitään vaatimuksia Yhtiötä kohtaan" elikkä jos palkintoa ei makseta et voi sitä myöskään vaatia.

    • wet4tert4te

      Nämä tv-pelit ovat suunnattu tyhmille. Kysymykset niin helppoja että vain tyhmä menee lankaan soittaakseen ja luulakseen voittavansa. Säännöissä peliyhtiö poistaa ovelasti itsensä vastuusta ja vastuu (maksaja) on AINA soittaja. Tämä näkyy myös epäselvissä pelin säännöissä. Jos on niin tyhmä että jos tv-ruudussa on tuhannen euron palkintopotti ja kysymyksenä suomalainen kaupunki jossa tietty määrä jotain samaa kirjainta, niin jo pelkästään tämä ei houkuttele normaaliälyistä soittamaan.

    • Lilali

      Mä luulen että se on Riihimäki

    • io8707

      Eihän tässä ohjelmassa ole hiventäkään laillisuutta. Saahan sitä väittää että linjoilla on joku kilpailutilanne ja että haetaan kierroksen nopeinta soittajaa, kun mitään nopeinta soittajaa ei edes ole. Onko siitä jossain joku tilasto? Pyöriikö esim. ruudulla sen hetkinen tilanne kierroksen nopeimmasta pelaajasta? EI. Onko siellä joku ottamassa aikaa sekuntikellolla että saadaan se nopein soittaja. Jos sadasta soittajasta näin kilpailisi ja vaikka erot olisivat tuhannesosasekunnin, silti samoja aikoja tulisi muutama. Eli täyttä kusetusta koko kierroksen nopein soittaja. Kilpailukysymykset ovat aina samoja, aina yhtä helppoja vaikka potissa olisi tuhansia euroja. Juontaja saa houkutelluksi lisää soittajia toistamalla samaa käsikirjoitusta ja ulkoa opittuja lauseita, että nyt on vaikea tehtävä ja että vain harva tietää oikean vastauksen. Ja ihmiset menee tähän halpaan joka kerta. Olisikin tehtävät OIKEASTI haastavia. Mutta ne ovat samoja kaupunki-pelejä tai sitten etsitään jotain ammattia tai yksittäistä sanaa lähetyksestä toiseen. Outoa on aina se että tietyssä vaiheessa lähetystä JOKA KERTA käy niin että soittajat yhtäkkiä ikään kuin loppuvat ja menee toista tuntia kun saa kuunnella juontajan tuskailua siitä että ei ole soittajia tai että peli on niin vaikea ettei siihen kukaan tiedä vastausta. Sitten kumma kyllä lähetyksen lopussa löytyykin se yksi ONNEKAS soittaja joka on tiennyt kaupunggin jossa on yksi i-kirjain ja lähetykseen saadaan voittaja. Aina viimeisellä minuuteilla. Onko koskaan lähetys loppunut niin ettei voittajaa ole saatu linjoille? EI. Mutta pelin tarjoama firma kiittää tyhmistä soittajista ja käärii helppoa rahaa höynäytettyjen kustannuksella. Ja tällainen toiminta sallitaan Suomessa. Ihmettelen suuresti.

      • katsonensoita

        Tuskin siellä ihminen niitä esikarsinnan aikoja rekisteröi. Kone varmaan hoitaa sen työn. Toisinaan epäilyttää aitous kun "kierroksen parhaat pelaajat" ei ole telkkarin äärellä eikä edes tiedä, mikä on ruututehtävä.

        Se viimeinen soittaja ei ole ONNEKAS. Hän on SUPERPELAAJA, ainoa oikean vastauksen tietävä katsoja :D

        Välillä on sellaisiakin päiviä, että etsitään pari tuntia jotain automerkkiä. Kääritään ääliöiltä rahat pois, eikä tarvitse jakaa mitään takaisin. Näin on pakko tehdä, että riittää euroja muiden päivien peleihin.

        Niillä on kuitenkin pelaajamäärät luultavasti vähentyneet. Joskus aikoinaan jaettiin helpoissa kaupunkipeleissä suurimpina potteina 2000-2500, nykyään niissä maksimit on 1200.


      • rahaarahaa

        Nimenomaa ONNEKAS. Ei ole mitään kierroksen parasta pelaajaa. Eikä tietokonetta joka laskisi kierroksen nopeimman pelaajan tuhannesosasekunnin tarkkuudella. Tämä on jo yksinkertaisesti mahdotonta siitäkin syystä että jos soittajia on vaikkapa sata. Täyttä vedätystä. Soittajat otetaan lähetykseen sattumanvaraisesti. Kierroksen paras pelaaja ei ole kierroksen nopein vaan onnekas pelaaja. Pelit ovat niin helppoja että jokainen tietää oikean vastauksen, juontaja saa soittajia lisää linjoille kun väittää peliä hyvin vaikeaksi ja jopa mahdottomaksi. Tässä toimii yksinkertainen psykologia: helppo raha jota ei ole kuin pieni mahdollisuus saada ja juontaja jonka sanomiseen uskotaan. Tyhmiltä siis rahat pois ja näitä tyhmiä sitten riittääkin. Hyvät voitot peliyhtiö tekee tällä toiminnalla, jos otetaan huomioon kuinka monta soittajaa (tuhansia) lähetyksen aikana soittaa pelilinjalle ja kuinka paljon yksi puhelu maksaa ja jos reilun tuhannen suuruinen potti vain jaetaan lähetyksen aikana. Tämähän menee niin että lähetyksen alussa jaetaan pieniä summia jolloin katsojat huomaavat että onpas helppoa rahaa ja täältähän voi voittaa helposti ja puolen tunnin jälkeen soittajia ei enää oteta lähetykseen. Loppulähetyksessä sitten joku onnekas saa vastata tuhannen euron peliin. Koko lähetyksen aikana juontaja kitisee ettei soittajia ole ja väittää peliä mahdottomaksi ja kalastelee lisää soittajia. Rahalla on jännä vaikutus ihmisiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe