PELKÄÄKÖ KHL CHLlää?

Trinculo

Khl eli jääkiekon venäjän mestaruus sarja mainostaa itseään euroopan kovimmaksi kiekko sarjaksi.
CHL eli mestareiden liiga on turnaus jossa pelaamalla eli urheilullisesti ratkaistaan euroopan paras jääkiekko joukkue.
Siellä parhaan joukkueen titteliä ei voi ostaa ruplilla, ei edes euroilla, ollakseen todelliseti euroopan mestari turnaukseen on osallistuttava ja se pelaamalla voitettava.
Venäjän mestaruus sarjan khllän joukkueita turnauksessa jostain syystä ei näy. Asiantuntioiden mielestä syy venäläis joukkueiden pois jääntiin on selvä. " Jos et kykene voittamaan mestareiden liigaa, khllää ei voi enää mainostaa euroopan kovimpana jääkiekko liigana"
On täysin naurettavaa että sarja joka mainostaa itseään euroopan kovimpana sarjana ei uskalla lähettää ainuttakaan joukkuetta turnaukseen jossa urheilulliseti eli pelaamalla ratkaistaan euroopan paras jääkiekko joukkue.
Pelkuruus ja jääkiekko eivät kuulu yhteen silti venäläis surojen pois jäänti chlllästä on puhdasta pelkuruutta ja huonoa mainetta jo nyt huonossa maineessa rypevälle heikko tasoiselle jääkiekko sarjalle. Sarjalle jossa ratkaistaan vain venäjän mestari.

9

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teuvomaanteiden

      Asiaa!!

    • chlkhl

      Tosin asia taisi olla niin että khl joukkueita ei otettu mukaan chl:ään alkuvaiheessa kun ottelukalenteri mitä khl ehdotti ei kelvannut chl:lle eli yhteisymmärrystä ei löytynyt. Harmi sinällään sillä olisi kaikkien etu että chl:ssä olisi kaikki euroopan parhaat joukkueet mukana.

      • Trinculo

        CHLlän ottelukalentereita ei voi laatia minkään maan yksittäinen sarja, ei venäjän liiga khl, ruotsin shl tai edes kotimainen liiga.
        Ei semmoista oikeutta ole millään liigalla jalkapallossakaan mestareiden liigassa.
        Ottelukalenterin kalenterin laatii CHl. Silloin kun yhdistetään kaikki kovimmat sarjat ei voi tanssia yhden pillin mukaan, kaikki on kyettävä ottamaan huomioon.
        Eli ei kelpaa selitykseksi: )


      • 1MarttiK1

        Kaikki kovimmat ovat tällä hetkellä mukana!


      • chlkhl
        Trinculo kirjoitti:

        CHLlän ottelukalentereita ei voi laatia minkään maan yksittäinen sarja, ei venäjän liiga khl, ruotsin shl tai edes kotimainen liiga.
        Ei semmoista oikeutta ole millään liigalla jalkapallossakaan mestareiden liigassa.
        Ottelukalenterin kalenterin laatii CHl. Silloin kun yhdistetään kaikki kovimmat sarjat ei voi tanssia yhden pillin mukaan, kaikki on kyettävä ottamaan huomioon.
        Eli ei kelpaa selitykseksi: )

        Tämä otteluohjelma ja sen päivämäärät kylläkin määräytyi pitkälti SHL:n toiveiden mukaan, johon muiden oli sopeuduttava.


    • upitupitöpi

      Mikä chl? Oliko se chl niitä harjoituspelejä joita pelattiin tyhjissä halleissa? Ketä nämä harjoitusottelut kiinnostaa?

      • Trinculo

        Oletko tyhmä vai vajaaälyinen? Se kiinnostaa muutamaa katkeraa jokeri fania vaille kaikkia huippu urheilun ystäviä.
        En muutenkaan pitäisi pelaamista euroopan parhaan seurajoukkuen tittelistä harjoitusotteluna.
        Venäjän liigan pitkäveteiset ja heikkotasoiset ottelut lentokenttämäisissä kaukalossa tyhjille halleille ovat mielestäni sitä enemmän.


    • Variantti

      Meni päinvastoin CHL ei ottanut yhtään KHL joukkuetta mukaan, syytä en lähde arvailemaan, mutta välieristä eteenpäin olisi pelattu KHL-joukkueiden voimin, joten ei se varmaan olisi ollut CHL agendan mukaista...ZSKA moskova--Frölunda...isät vastaan pojat...Dynamo Moskova - Kärpät, Miehet vs B-juniorit, Magnitogorsk vs HIFK, liiga vs suomisarja....UFA vs ....Kazan vs ....SKAvs ....Lokomotiv vs.... Jokerit vs.... aivan sama huikea tasoero, vaan itsepetos on sallittua..KHL:ssä on tusina parempaa joukkuetta, kuin yksikään suomen liiga tai ruotsin SHL joukkue, kevyesti. ZSKA pistäs jopa keskitason änärijoukkuetta pataan, jos uskaltaisivat pelata isossa kaukalossa, jopa isoilla, Chicago, Boston, Dallas...olis vaikeata.Isossa kaukalossa.

      • Trinculo

        Puhut sontaa! Useat khl joukkueet eivät menestyisi edes kotoisessa liigassamme. Uskallan myös väittää että liigan tämän hetken kärkiseurat eivät olisi jääneet venäjän mestaruus sarjan pudotuspeleissä ensimmiselle kierokselle niin kuin jokereille kävi. Ei ainakaan Kärpät ja HIFK.
        Kumpiko on todellisuudessa kovempi ZSKA vai Kärpät se selviäisi ainoastaan jos joukkueet ottaisivat mittaa toisistaan kaukalossa.
        Itse sanoisin että kärpät tuon pelin voittaisi mutta mistäpä sen tietää kun venäläis seurat eivät CHllään uskaltaudu.
        Chicago vs ZSKA? Pistäisin tulosvetoon Chicagolle 10-0 enkä usko että se kauaksi jäisi. Jääpallo lukemat varma, tasoero valtava.
        tosiasiat tosiasioina ja faktat faktoina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2146
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe