Herätkää jo todellisuuteen!

KevinServin

Turvapaikanhakijat vaikuttavat kaikkiin yhteiskunnan osa-alueisiin, eivätkä lainkaan positiivisesti. Turvallisuuden lisäksi varmastikin eniten on tapetilla Suomen talous. Eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja vähävaraisilta leikataan koko ajan vain enemmän ja enemmän että tämän valtiolle täysin ylimääräisen taloudellisen rasitteen kustannukset saadaan katetuksi. Valtiolla on vain tietty määrä rahaa ja jos johonkin sitä laitetaan enemmän, niin jostain muualta sitä on otettava pois. Nyt sitä otetaan vähävaraisilta pois.

Juuri nyt on hiljaista, Välimeren vedet ovat vielä kylmät ja useat Euroopan maat ovat sulkeneet rajansa. Vesien lämmetessä ja ihmissalakuljettajien löytäessä uusia reittejä odotetaan kuitenkin yhä suurempaa tulijoiden määrää. Maahanmuuttovirastossa on puhuttu jopa 80 tuhannen saapujan aallosta. Tähän täytyy saada loppu, apua täytyy toki antaa, mutta se apu on suunnattava sinne kriisialueille, sinne missä se hätäkin on. On löydettävä tehokkaampia keinoja auttaa, meillä ei yhteiskuntana ole varaa ottaa heitä maahan jossa jo ennestään on puoli miljoonaa luku- ja kirjoitustaitoista suomea äidinkielenään puhuvaa ihmistä työttömänä.

Kutsumme Teidät 19.3 Helsingin Kampin Narinkkatorilla kello 15:00 järjestettävään suureen mielenilmaukseen. Lisätietoa tapahtumasta löydätte seuraavasta linkistä:

http://www.suomiturvalliseksi.fi

Maahanmuuttoaiheista keskustelua löydätte Facebookin Rajat kiinni!-ryhmästä seuraavan linkin takaa:

https://www.facebook.com/groups/rajat.kiinni.kansanliike

Haittamaahanmuutosta puhuminen ei ole rasismia, vaan se on realismia!

657

12

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tenunenä

      kyllä!!!

    • mielipiteit

      Ihan asiallista mikäli turvapaikanhakijoiden taustat tarkistetaan huolellisesti ja määrä pidetään hallittavissa olevana.
      Mutta turha tehdä pakolaisista (sodan jaloista lähtevistä) ihmisistä syntipukkeja siihen että talous suomessa on perseellään.
      Lisäksi on tajuttava se, että pakolaisissa on eri ammattialojen osaajia ja ammattitaitoista porukkaa jotka tuovat osaltaan mukanaan osaamista.

      • anseli

        Suomen talous todellakin on huonossa jamassa, eikä todellakaan ole varaa elättää matuja. Kulut ovat päätä huimaavat. Vanhuksilta ja lapsilta leikataan, mutta matuille järkätään sitä sun tätä, kumma yhtälö.

        Vai että on ammattilaisia? Kun on luku- ja kirjoitustaitokin jäänyt vähälle, niin mitäköhän ammmattia moiset edustaa. Jossain tutkimuksessa mainittiin, että vain 9% matuista on,työllistynyt 10:ssä vuodessa, loput nostelevat tukia. Eikö jo se kerro jotain, että valitsevat korkean sosiaalihuollon maat, muut eivät kelpaa.

        Netti on pullollaan tietoa, olisiko hyvä perehtyä tutkimiseen, sen sijaan että nielee kaiken mitä yle ja kumppanit pakkosyöttää.


    • tenunenä

      ne ihmiset jotka sieltä tulee asuu kotimaassaan kamelin paskasta tehdyissä igluissa..mitä osaamista ne tuo tullessaan ja puhutaan sitten osaamisesta joka hyödyttää suomalaista yhteiskuntaa.

    • tulkaatosiaan

      Ihmiset vouhottavat näitä mielenosoituksiaan ja silti vuodesta toiseen äänestävät samat ihmiset sinne missä asioista oikeasti päätetään.

    • yksinhuoltajan

      Aivan oikein. Miten me yksinhuoltajat esim? Sinnitellään pienillä palkoilla ,siivojan nettopalkka on 1100 e /kk, sillä rahalla mun pitää elättää 3 lasta!!! Matut saa 2200 tekemättä mitään sama henkilömäärällä ja ilmaiset asunnot. Vaataivat palveluita ja tasokasta asumista. Itse asun huonolla alueella ja lapseni kasvatan köyhyyteen. Eivät voi enää opiskellakaan kun heidän opintotukea leikataan , minä en jaksa tehdä ekstra työtä enää,olen niin vanha ja sairas. Itse asiassa vois jo kuolla pois ettei tarvitse nähdä matujen valtaamaa Suomea!

      • voivoijåå

        Ei kai se pakolaisten vika ole, että sinä olet yksinhuoltaja ja nettopalkkasi on mielestäsi alhainen? Pakolaisetko kävi sanomassa sun pomolle että älä vaan anna tuolle siivoojalle lisää palkkaa?

        Mitä sinä mahtaisit tehdä jos suomeen tulisi sota? Varmaan juoksisit turvaan henkesi edestä niin kuin muutkin ihmiset hengen hädässä.

        Sitten sinua syyllistettäisiin siitä, että kun menet turvaan sinne minne satut pääsemään lastesi kanssa, niin se on sinun syysi ettei siivooja pysty elättämään palkallaan lapsiaan ja lapsiasi haukuttaisiin sen vuoksi että ovat pakolaisperheessä.


    • onkoteillläaivot

      Avatkaa silmänne jo tajuamaan että vaikka täällä on rauha ja suurin murhe ettei tule telkusta hauskaa katsottavaa -- niin maailmalla ihan oikeasti soditaan.

      Siitä johtuu pakolaisvyöry.
      Typerää ajatella,että ihmiset ihan meidän kiusalla lähtevät vaeltamaan matkojen takaa jättäen kaiken,
      että pääsisivät tänne maalaisten pällisteltäväksi ja syrjittäväksi- ja täysin vieraan kulttuurin ja ihmisten hyväntahdon varaan parhaissa tapauksessa ankeisiin pakolaiskeskuksiin patjalle ruokaa jonottamaan -ellei sitten telttaan.
      Sori, mutta moinen putkinäkö on sekä itsekästä että tyhmää.

      • justiinarouva

        Oletkohan nyt ihan ajantasalla? Elintasosta tämä vyöry johtuu. Kaikki mulle nyt heti, se on matujen tunnuslause. Niitä tulee alueilta missä ei ole mitään hätää. Ne jotka apua todella tarvitsisivat, eivät pääse sieltä mihinkään. Apu pitäisi toimittaa paikanpäälle heikoimmille, eikä alkaa elättämään raavaita nuoria miehiä. Avaa jo silmäsi hyvä hölmö!

        Vai että patjalle nukkumaan, ehkä, vähäksi aikaa. Sen jälkeen valtio kustantaa hyvät asunnot, vuokrat maksetaan , eikä rahasta tunnu pulaa olevan. Kyllä tässä maassa pitäisi ensin huolehtia omista vanhuksista ja vähäosaisista ensin.

        Ja kaiken lisäksi ne tuovat tänne sitä islaminpaskaansa ja lisääntyvät kuin kanit, koska muuta eivät osaa kuin naida ja raiskata.

        Itselläsi se putkinäkö on pahimmasta päästä. Seuraa euroopan tapahtumia, äläkä tuijota vain suomen uutisointiin, koska sitä ei voi edes uutisoinniksi kutsua, mieluummin hyssyttelyksi.


    • Nejnu

      Suvakit pois tästä keskustelusta! Menkää vetämään suuhunne matukikkeliä

      • turhaauhoot

        " Menkää vetämään suuhunne matukikkeliä"

        Älä tyrkytä tapojasi , varmaan Rasisti-Reinon oma salainen fantasia joka pitää näennäiseen uhoon peittää.


    • Hähhh

      So What !!!!!
      Onko sillä yleensä nyt mitään väliä.. ??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe