Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

TV perjantai keskustelu

hienoa

Vammaisina syntyneitä ihmisiä, rainbowliike käyttää hyväkseen synnyttääkseen suvaitsevaisuutta omia tavoitteitaan kohtaan. He haluavat sukupuolettoman yhteiskunnan, jossa kaikki biologisesti epänormaalit seksuaalisuudet on hyväksytty tasaveroiseksi normaalin hyvän seksuaalisuuden kanssa. He haluavat uskotella että ihmisen kaksi sukupuolta on pelkästään kulttuurin aiheuttama ilmiö. Sukupuolia on olemassa satoja, he sanovat. Tämä on yhtä suuri valhe, kuin sanoisi että karjaeläimillä on olemassa satoja eri sukupuolia.
Ihmiset, jotka syntyvät joksikin, muuksi kuin tytöiksi tai pojiksi, ovat vammaisia, epänormaaleja tapauksia. Heitä ei saa pilkata tai halveksia, mutta heitä ei myöskään saa käyttää valheellisena esimerkkinä eri sukupuolisuuksista. Rainbow haluaa muuttaa kulttuurin kaiken sallivaksi, paitsi yksi juttu, heidän epänormaalia malliaan ei saa arvostella tai vastustaa. 100% suvaitsevainen suvaitsee kaikkea muuta, paitsi suvaitsemattomuutta. Rainbow haluaa pakottaa ihmiset suvaitsevaisuuteen, riippumatta asian hyvyydestä tai pahuudesta. Kaikki rainbowlaiset haukkukaa kirjoittajaa mahdollisimman ilkeästi, se todistaa, että sanoissani on potkua, ja saa tuntemaan, että olen oikealla asialla, hienoa.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • a-----a

      Ei sanoissasi mitään potkua ole. Ihan tuikitavallista ahdasmielistä, sivistymätöntä, ennakkoluuloista ja homofobista roskaahan nuo olivat.

    • KjiehKjieh

      Luoja loi ihmisen omaksi kuvakseen, mieheksi ja naiseksi Hän heidät loi.
      Kaikki muut ovat kummajaisia; se on varma se.

      • asfgasdfgsdf

        Uskovainen pölvästi kuseksimassa omille ja uskontonsa koiville. Eipä yllätä.


      • a----a

        "Kaikki muut ovat kummajaisia; se on varma se."

        Tuollaisia ei kirjoita kuin syvästi ja peruuntumattomasti perin vittumainen ja alhainen kusipää.


      • hmmmmmmm

        Luoja on siis hermafrodiitti, joten sukupuolia on vähintään kolme.
        Näinhän se tietysti ihan biologiaakin seuraamalla on.


    • "Sukupuolia on olemassa satoja, he sanovat. Tämä on yhtä suuri valhe, kuin sanoisi että karjaeläimillä on olemassa satoja eri sukupuolia."

      Voi kuinka tehokkaasti osoitat ymmärtämättömyytesi. Karjaeläimillä jo ihan lähtökohtaisesti sukupuoli on paljon yksinkertaisempi asia, karjaeläinten keskinäisessä sosiaalisessa kanssakäymisessä sukupuoli on varsin yksinkertainen seikka johtuen siitä että karjaeläinten sosiaalinen kanssakäyminen on paljon yksinkertaisempaa.

      Ihmisten sosiaalisessa kanssakäymisessä se todellinen biologinen sukupuoli on vain hyvin pieni osa ihmisen sukupuolta mutta olemme siitä huolimatta sitoneet täysin järjenvastaisesti valtavan joukon sosiaalisen kanssakäymisen piirteitä tuohon biologiseen sukupuoleen vaikka biologisen sukupuolen todellinen vaikutus on niin pieni sosiaalisissa asioissa.

      Olemme erotelleet miehet ja naiset sosiaalisesti omiin lokeroihinsa, kun todellisuudessa jokainen mies ja nainen on sosiaalisesti oma yksilönsä ja omaa luonnostaan sosiaalisia piirteitä molemmista lokeroista ja koska vaadimme että ihmisen on sovittava jompaan kumpaa sosiaaliseen lokeroon, ihmisten on valittava lokero johon sopivat parhaiten.

      Se mitä sadoilla eri sukupuolilla tarkoitetaan on se että tuo sosiaalinen lokerointi miehiin ja naisiin lopettaisiin ja ihmiset saisivat omata molemmista lokeroista ne piirteet jotka tälle ovat luontaisia. Tarve sukupuolta korjaaville operaatiolle vähenisi merkittävästi jos lokerointia miehiin ja naisiin ei tapahtuisi ja sen sijaan puhuttaisiin ihmisen sukupuolen biologisesta osasta sillä tasolla millä siitä pitäisi puhua, pelkästään sukueliminä jota kyseinen yksi sattuu omistamaan, asiana jolla on merkitystä vain lisääntymisen kannalta.

      "Ihmiset, jotka syntyvät joksikin, muuksi kuin tytöiksi tai pojiksi, ovat vammaisia, epänormaaleja tapauksia. Heitä ei saa pilkata tai halveksia, mutta heitä ei myöskään saa käyttää valheellisena esimerkkinä eri sukupuolisuuksista."

      Miksei? He osoittavat varsin selvästi kuinka tuo sosiaalinen lokerointi ei toimi. Jos kaikkien kohdalla edes tuo biologinen sukupuoli ei sovi lokerointiin, mitä toivoa lokeroinnin toimimisella on muka oikeasti sosiaalisesti? Vain harvat ovat biologisesti jotain sukupuolten väliltä mutta sosiaalisesti vain harvat meistä sopivat täydellisesti omaan lokeroonsa vaikka biologisesti heidän sukupuolensa onkin hyvin selvä.

      "Rainbow haluaa muuttaa kulttuurin kaiken sallivaksi, paitsi yksi juttu, heidän epänormaalia malliaan ei saa arvostella tai vastustaa. 100% suvaitsevainen suvaitsee kaikkea muuta, paitsi suvaitsemattomuutta. "

      EIköhän se ole aika selvää että suvaitsemattomuus on yleensä ristiriidassa suvaitsemisen kanssa. Tuo vähän kuin kasvissyöjä valittaisi ettei saa syödä pekonia, jotkin asiat eivät vain ole yhtäaikaa mahdollisia, yleensä mielipiteen omaaminen tarkoittaa ettei muuta mieltä olevien kanssa voi olla samaa mieltä. Se on loogisesti mahdotonta suvaita jotain ja samaan aikaan suvaita samaan asiaan kohdistuvaa suvaitsemattomuutta.

      Ja tietenkin mistään epänormaalista mallista on turha puhua koska vielä hyvin pitkälti vielä vallitseva perinteinen malli on itsessään hyvin kaukana normaalista, luonnollisesta tai muutenkaan millään tasolla terveestä, sukupuolineutraali malli on itseasiassa lähenpänä ihmisten alkuperäistä tilaa mitä sukupuolisuuteen ja sen sosiaaliseen puoleen tulee.

      "Kaikki rainbowlaiset haukkukaa kirjoittajaa mahdollisimman ilkeästi, se todistaa, että sanoissani on potkua, ja saa tuntemaan, että olen oikealla asialla, hienoa."

      Tai sitten emme niin tee ja osoitamme kuinka kirjoittaja osoittajaa selkeää uhriutumista kun "rainbowlaisia" vastaan ole esittää mitään oikeaa kritiikkia. Sen tietää kun aletaan mustamaalaamaan toista puolta jopa vihjaillen fasistisia tarkoitusperiä omaavaksi, yleensä on aika turvallista sanoa että uskottavat argumentit alkaa olla aika vähissä ja ainoa vaihtoehto on tekeytyä uhriksi ja saada säälipisteiden kautta uskottavuutta kannalleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe