Urpo Ranta Oy

ErittäinPettynyt

Hinnoittelu on aivan posketonta. Jos harkitset kodinkoneen korjausta, voin lämpimästi suositella suoraan uuden hankkimista korjaamisen sijasta, on meinaan sen verran tyyristä mitättömänkin vian korjauttaminen U.P:lla.

38

8753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joutavaaroskaa

      Suomalainen työ maksaa. On telliä, lelliä, sotu maksuja, veroja yms. Viestisi pitää lähettää ammattiyhdistyksille ja hallitukselle

      • MiksiMaksaa

        Ja omistajien pitää saada muutaman vuoden välein uusi iso citymaasturi ja päästä kaukolomailemaan useamman kerran vuodessa ;) Tämänkin takia suomalaiset palvelut maksavat liikaa.


      • korjaisititse
        MiksiMaksaa kirjoitti:

        Ja omistajien pitää saada muutaman vuoden välein uusi iso citymaasturi ja päästä kaukolomailemaan useamman kerran vuodessa ;) Tämänkin takia suomalaiset palvelut maksavat liikaa.

        Sehän se on tavallisen palkkatyöläisenkin tavoite


      • RealistinenKuluttaja

        Ei ihme, jos suomalaiselle työlle ei enää ole kysyntää, hinnoittelu on karannut käsistä. Pienehkölläkin kodinkoneen korjauksen hinnalla saat kaupasta uuden tilalle, takuulla totta kai.


    • Lobotomiaatarvitaan

      Lisää veroja yrittäjille, muutenhan kaikki alkais yrittäjiks.

    • enymmärrä23

      Kuka nyt yleensäkin korjaa enää koneita - > ainoa lienee juuri Urpo Ranta .
      Miksi sitten itkeä, jos näin on käynyt??
      Hintaa korjaukselle saa kysyä ennen toimenpiteitä.
      Itselläni on firmasta vain hyviä kokemuksia.

    • kärkikäteenostoksilla

      Kannattaako aina ostaa se halvin kodinkone, joka laukeaa takuun jälkeen, eikä sitä kannata/pysty korjaamaan... ja sitten ostetaan taas uusi halpa kone ja kierre on valmis... maailma hukkuu huonosti tehtyihin romuihin, olisiko aika slkaa vaatimaan sitä hiukan kalliimpaa mutta laadukkaampaa kodinkonetta? Urpo-Ranta kertoo milellään mitä kannattaa välttää ja mitä suosia...

    • urpooo

      Urpo rannalla?! Heh heh....

    • Jos itse ei osaa, pysty tai kykene kannattaisiko kysyä joltain joka tietää, on korjannut ja huoltanut laitteita? Moni laadukas merkki iäkkäämpänäkin on parempi kuin tarjousmarketin alepoistokone uutena. Meillä mikroaalto-uuni täyttää 30 vuotta (Panasonic) kesäkuussa ja toimii edelleen. Pyykinpesukone meni 18 vuoden jälkeen uuden perheen käyttöön ja toimii edelleen (pääkontaktori uusittu, AEG LAVAMAT ÖKÖ). Kannattaa ottaa selvää ja kysellä mitä ostaa ja kuinka usein. Romuja ei kannata haalia.

    • UPORules

      Kun nyt näistä jonkinlaisista kansalaistalkoista puhutaan, niin selkeä hyvätyö suomalaisuuden ja suomalaisen työn puolesta on korjauttaa kodinkoneita.
      Ostamalla uuden, tuet eniten jotain ylikansallista rahoitusyhtiötä, joka ketjut omistaa.

      Jos korjauskysyntä lisääntyy, ilmestyy alueelle myös uusia huoltoliikkeitä, joka taas kilpailutilanteessa vaikuttaa positiivisesti korjausten hinnoitteluun.

      Itse juuri korjautin vanhan pesukoneen. Hiilien vaihto maksoi n. 140e, jota en pidä kalliina. Jos tolla pärjää muutaman vuoden, voikin jo uudemman hankkia.

      ps. alueella myös muutama muu korjaaja, jotka hyvän työtilanteensa vuoksi viettävät joinkinlaista hiljaiseloa, ollen mainostamatta palvelujaan.

    • jampankaari

      no just..itke ittes uneen..

    • Espoo

      Harmiksemme ja ymmärtämöttömyyttämme ostimme uuden Gigantista ilmapämpöpumpun, jonka asentajaksi suositeltiin heidän uutta yhteityökumppaniaan Urpo Rantaa. Virhe. Asennus toki sujui säädetysttä ajassa, mutta eipä enää koneen korjaus, joka tuli vastaan parin kk:n jälkeen ostotapahtumasta. Useidenkaan vikailmoitusten emme saaneet minkäänlaista tietoa, koska takuunalainen koneemme tullaan korjaamaan. Joten otimme yhteyttä toiseen firmaan, jonka kautta homma hoitui 3 tunnissa. Pysykää kaukana Urpo Rannan "palveluista". Nettotappio meille 456 €.

      • vääräävalitusta

        Mitenkä Gigantti kommentoi asiaa?


      • Tokkopa
        vääräävalitusta kirjoitti:

        Mitenkä Gigantti kommentoi asiaa?

        gigantin tarvitsi enää kommentoida mitenkään. Kun takuuajan alla olevaa konetta menee nikkaroimaan joku muu kuin myyjän valtuuttama taho niin takuut raukeavat samoin tein. Monella kohtaa huomannut tuon takuukorjauksen pitkittämisen olevan isommilla liikkeillä ihan "rehellistä" taktikointia. Asiakas hermostuu ja tilaa korjauksen muualta ja näin myyjä pääsee vastuistaan takuun suhteen.


      • Anonyymi
        Tokkopa kirjoitti:

        gigantin tarvitsi enää kommentoida mitenkään. Kun takuuajan alla olevaa konetta menee nikkaroimaan joku muu kuin myyjän valtuuttama taho niin takuut raukeavat samoin tein. Monella kohtaa huomannut tuon takuukorjauksen pitkittämisen olevan isommilla liikkeillä ihan "rehellistä" taktikointia. Asiakas hermostuu ja tilaa korjauksen muualta ja näin myyjä pääsee vastuistaan takuun suhteen.

        Autopuolellahan tuo ei pidä paikkansa. Miksei sama periaate koskisi kaikkia kuluttajille myytyjä esineitä?

        Ja varsinkin jos on jäänyt jotain, esim. sähköpostiviestintää todisteeksi siitä, että olet antanut Gigantille/Urpo Rannalle mahdollisuuden korjata takuuehtojen mukaisesti, niin kyllä nuo kulut pitäisi olla veloitettavissa Gigantilta.

        Kuluttaja-asianieheltä voi kysyä.


    • kertajakäyttö

      Ei ole ihme, että maailma hukkuu jätteisiin kun korjaukset ja osat maksavat 30-70% uuden laitteen arvosta. Herää vain kysymys, kannattaako kodinkoneita enää korjata.
      Sama ilmiö on työkoneissa, esim. pumppukärryt joissa pahimmillaan pyörät maksavat puolet laitteen ostoarvosta vaihtotyöstä puhumattakaan, työkalut menevät rikkoutuessaan oitis roskiin ja jokainen vähänkin halvempi laite lähtee kuin ammus kaatopaikalle hajotessaan.
      Järvenpään kaatis on aina umpitäynnä pesukoneita, helloja, pakastimia ja jääkaappeja - samoin kontit täynnä mikroja, dvd-soittimia, telkkareita, tietokoneita, imureita, ym, ym.... siis aina täynnä.
      Miten on edes mahdollista, että ne on aina täynnä? - menet milloin vaan, niin siellä on vuorellinen hajonneita laitteita...siis järvenpää, kerava, tuusula - alueelta tuollainen jumalaton paskavuori laitteita ja saat ähkiä tunnin, että saat vanhan 32-tuumaisen kuvaputkiteeveesi konttiin...?

    • Ostakaa.laatua

      Miele:pesukone ikä 18 v, astianpesukone 18v, toimivat kuin uudet. Elektrolux jääkaappi ja pakastinkaappi 18 v sekä liesi 18v made in Sweden, toimivat kuin uudet, tv Sony 18 v toimii kuin uusi....

      • Ennen.oli.ennen

        Eivät ole enää samanmoisia. Nimittäin uudet.


    • kylmäasunto

      Nopea ensiasennus palvelu, siihen palvelu alttius sitten jääkin. Ilmalämpöpumppu toimi vain vuorokauden tähän kylmään aikaan. Soitin ja lupasivat olla yhteydessä pikimiten... kaikki on toki suhteellista... sillä yhteyden ottoa ei kuulunut. Viikon päästä huoltomies soitti että olisi tulossa katsomaan mikä vikana... Uuden laitteen piirilevy oli viallinen, jälleen kerran minulle sanottiin ollaan pikaisesti yhteydessä, jotta saan lämmöt kotiini. Ei ole kuulunut yhteydenottoa, nyt soitellut lähes päivittäin kahden viikon ajan, että toivon nyt jonkun kertovan missä mennään...
      En vain pysty ymmärtämään näin huonoa asiakaspalvelua. En voi suositella !!!!

    • exupolainen

      Kodinkoneiden osien hinnoittelusta voisi vetää vertauksen tulostusmusteisiin...
      Kannattaako enempää kertoa.. Canon pixma ovh 49,9o ja musta kasetti siihen 23,90....

      Kallista on.

      Hyvää, reilua kilpailua huolto-alalle ei tule, koska maahantuojat eivät anna taustatukea, kuin omille sopimusliikkeilleen. Alueella maahantuojien kriteerit täyttäviä liikkeitä on vain 2. Urpo Ranta, tai oikeammin nykyään Järvenpään kodinkonehuolto ja Tammistossa Huoltopalvelu Murtoaro.
      Upo esimerkiksi otti -07 useita kymmeniä huoltosopimuksia pois hyvin toimivilta pikkuliikkeiltä, perusteluinaan palveluiden parantaminen asiakkaiden suuntaan.
      Helpommat liikesuhteiden hoidot olivat se oikea syy ja "maksajina" ne UPO/ Gorenje asiakkaat hitaampina ja kalliimpina korjauspalveluina.
      Siinähän otus puri taas omaan nilkkaansa, mutta ilmeisen tietoisena, että se viimeinen ateria tulee omasta takaa... tai edestä.

    • eihh

      Jaa -07 ? tais kuitenkin olla 2017 kun huoltoliikeluettelo köyhtyi.

      Hyviä pikkufirmoja oli mm. Terholassa, Tuusulassa ja Saviolla.

      Ei ole enää.

    • Seon

      Juu..Meidän firmaan asennettiin uudet kylmälaitteet n.2 vuotta sitten ja sen jälkeen onkin sitten UR:n(sittemmin vaihtoi nimeään) korjaaja tullut tutuksi..käy nimittäin kerran 2:ssa kuukaudessa säätämässä laitetta..Ensinnäkin tämä kyseinen asentaja ei puhu ei pukahda..jotain mutisee..Mistä lie lapista rassukka eksynyt ihmisten ilmoille..Vanhatkin laitteet olisivat vielä toimineet mutta halusimme vain uudistaa laitteet energiataloudellisiksi..Saas nähdä kun takuu näistä laitteista menee umpeen..yhtäkään laskua en tälle nykyiselle enkä entiselle UR:lle maksa.Vieköön helvattiin koko laitoksen..Otan jatkossa ammattilaiset hoitamaan laitteitamme.

      • kervolainen

        Urpo Ranta Oy asensi meillekin uudet koneet reilu vuosi sitten, mutta kyllä minä olen ihan itse osannut niitä "säätää", ei siihen tarvita lapin ressukoita eikä edes järvenpään juntteja


      • ytjtietääparemmin

        30.3.2016 asti yrityksen nimi on ollut Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy, eli ei ole vaihtanut nimeään. Aputoiminimiä kyllä löytyy sitten useampikin


    • llill

      Hinnoista valittajien pitää muistaa että yrittäminen on kallista, on monenmoista maksua ja veroa ja jos on useampi työntekijä, niin nekin maksaa joten ei kannata yrittäminen Suomessa ei.

    • Anonyymi

      llill
      Kannattaako Urpon ketään palkata jos työntekijä vain tuottaa kuluja firmalle..minä laittaisin lapun ovelle heti jos työntekijät tuottaisivat vain kuluja firmalle..Kyllä ne on ne katumaasturit sun muut poreammeet mitkä työnantajalle maksaa ja niitähän pitää Urponkin saada..eikö..Jos Urpo nyt vähän panostaisi työntekijöihinsä ja mm.työkaluihin ja työtiloihin voisi työn jälkikin parantua..vaan ei kun ei..se poreallas omistajan pihalla on huomattavasti tärkeämpi..

    • Anonyymi

      Ne piirtää joilla on liitua ;)

    • Anonyymi

      Typerä äijä se nykynen omistaja, ei voi muuta sanoa.

      • Anonyymi

        Joo siis aivan täysi huijari, suosittelen kiertämään kyseisen putiikin kaukaa. Haastaa riitaa ja öykkäröi kaikille, varsinkin kännissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo siis aivan täysi huijari, suosittelen kiertämään kyseisen putiikin kaukaa. Haastaa riitaa ja öykkäröi kaikille, varsinkin kännissä.

        Kyllä just ! Tänäänkin oksensi ravintolan lattialle.
        En ole varma kuka se oli, mutta varmaan juurikin tämä josta puhutaan.


    • Anonyymi

      Riippuu tietty koneesta ja sen hinnasta, mitä kannattaa korjata mutta oikeassa olet, suomalainen työ on jäätävän kallista, eikä vain kylmälaitteiden korjauksissa - kaikki muukin työ maksaa helposti enemmän kuin uusi, varsinkin jos homma menee pilkkihaalareissa seisoskeluksi ja ihmettelyksi.
      Lämpöpumppu ja uudehko tonnin pakastinjääkaappi nyt lienee kuitenkin aina sellainen, että kannattaa korjata - maksoi mitä maksoi, vaikka talous pakkaselle menisikin.

    • Anonyymi

      Eikös Urpo Ranta ole yksityishenkilö !
      Kuinkas ylläpito sietää tällaisen ketjun, eikä poista sitä sääntöjensä vastaisena ?

      Mää gauhiast ihmettele tätä erisgummallist asia.

      • Anonyymi

        Kodinkonehuolto Urpo Ranta on vaihtanut omistajaa 2016. Tämän jälkeen ei Urpo Rannalla, eikä hänen sukulaisillaan ole ollut osaa yrityksen tekemisiin tai tekemättä jättämisiin.
        Kyseessä on yrityksen nimi, ei yksityishenkilö, siksi siitä saa kommentoida.


    • Anonyymi

      Olen kyllä vahvasti eri mieltä ja aionkin tutkituttaa asian. / U. Ranta.

    • Anonyymi

      Köyhien nillitystä koko ketju.

    • Anonyymi

      Työntekijä haisi vanhalle viinalle.

      • Anonyymi

        Ei... Kyllä se tuoretta on


      • Anonyymi

        Se työntekijä haisee aina vanhalle viinalle koska on alkoholisti. Ajaa vielä itse autoa vaikka viina haisee.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe