Jeesuksen kuva on epäjumala

Jeesuksenseuraaja

Tiesittekö että jos katsoo kuvaa Jeesuksesta, se ei ole Jeesus, vaan se on epäjumala. Kun Jumalan Sanaa vietiin (väärällä tavalla) eteenpäin, alettiin tehdä Jeesuksen kuvia ja patsaita, ja niillä syrjäytettiin erilaisten epäjumalien kuvia ja patsaita, kuten Apollon, Helios, Mithra, sol invictus. Haluttiin mm. miellyttää ihmisiä, jotta ihmiset olisivat uskoneet Jeesukseen, tekemällä Jeesuksesta kuvia ja näin kirkko yritti saada ihmisten suosiota. Usko tulee kuitenkin Jumalan Sanan kuulemisesta.

Eli kirkko yritti saada ne, jotka uskoivat epäjumaliin, uskomaan Jeesukseen korvaamalla näiden epäjumalien kuvat Jeesuksen kuvilla. Mutta tässä kirkko rikkoi Jeesuksen käskyä, jossa ei saa tehdä kuvia Jumalasta. Kun kirkko teki näin, yksi epäjumala vaihdettiin toiseen, sillä Jeesuksen kuva on myös epäjumala. Jeesus ei halua että Hänestä tehdään kuvia.

Kirkko vei muutenkin väärin uskoa eteenpäin, väärällä tavalla ja saarnasivat väärää evankeliumia. Usko jäi tästä syystä niin monella vain ulkopuoliseksi; tunnustetaan suulla, mutta sydän on kaukana Jumalasta. Ei oikeaa kääntymystä Jeesuksen puoleen. Pakon uhalla monet ihmiset tunnustivat Jeesusta, mutta eivät oikeasti edes olleet uskossa. Jumala varoittaa Sanassaan kuinka evankeliumia levitetään väärin (kierretään maita ja mantuja jotta saadaan käännynnäisiä mutta kääntymiset eivät monesti ole oikeita, koska ei kerrota koko totuutta eikä kerrota totuutta Jeesuksen rakkaudella).

Jeesuksen kuviin on laitettu paljon samanlaisia elementtejä kuin oli epäjumalien kuvissa, esim. aurinko, kehä pään ympärillä tms. Monesti Jeesuksen kuvissa Jeesuksen oikeassa kädessä kaksi sormea on ylhäällä. Tiesittekö se on sama merkki jota saatanan palvojat käyttävät ja on mm. saatanan temppelissä. Jumalankuvissa ei ole totuutta. Jumala kieltää ne täysin Sanassaan.

Kirkkorakennukset ovat täynnä epäjumalia; patsaat, kuvat, krusifiksit, ristit, erilaiset elementit kuten aurinko, kuu... kaikki nämä ovat epäjumalia. Aurinko kylttejä käytetään paljon ehtoollisen yhteydessä, sekin on epäjumalanpalvontaa. Nämä liittyvät ulkopuoliseen uskoon, uskonnollisuuteen ja epäjumalanpalvelukseen.

Katolinen kirkko on poistanut toisen käskyn opeistaan, jossa Jumalan kieltää kuvien tekemisen. Eksytys on suurta. Jumala varoittaa kuvista ja patsaista myös muissa kohdissa läpi Sanansa. Jumala on elävä Jumala. Hän ei asu kuvissa tai patsaissa tai käsin tehdyissä temppeleissä (Ap.t. 17:24). Jumala varoittaa myös ettei ihminen ajattele, että Jumala on kullassa tai hopeassa (kts. alla).

2. Moos. 20:4 "Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla".

Ap.t. 17:29 "Koska me siis olemme Jumalan sukua, emme saa luulla, että jumaluus on samankaltainen kuin kulta tai hopea tai kivi, sellainen kuin inhimillisen taiteen ja ajatuksen kuvailema. 30 Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus".

Jesaja 44:6 "Näin sanoo Herra, Israelin kuningas, ja sen lunastaja, Herra Sebaot: Minä olen ensimmäinen, ja minä olen viimeinen, ja paitsi minua ei ole yhtäkään Jumalaa. ... 9 Jumalankuvien tekijät ovat turhia kaikki tyynni, eivätkä nuo heidän rakkaansa mitään auta; niiden todistajat eivät näe eivätkä tiedä mitään, ja niin he joutuvat häpeään. ... 13 Puuseppä jännittää mittanuoran, kaavailee piirtimellä, vuolee kovertimella, mittailee harpilla ja tekee miehen kuvan, inhimillisen kauneuden mukaan, huoneeseen asumaan".

Kirkko ei pelasta. Kuvat, patsaat yms. eivät auta ja Jumala kieltää ne. Kukaan ihminen ei voi pelastaa. Pelastus on vain Jeesuksessa ja Hänen sovitustyössä meidän puolestamme. Jeesus on Isän oikealla puolella ja odottaa että otat Hänet vastaan.

Tunnusta olevasi syntinen, pyydä anteeksiantoa, hylkää syntisi, usko että Jeesus kuoli sinun tähtesi ja nousi kuolleista. Pyydä rukouksessa Jeesusta elämäsi Herraksi ja henkilökohtaiseksi pelastajaksesi. Lue elävää Jumalan Sanaa, Raamattua ja lähde seuraamaan Jeesusta. Anna Jeesuksen kastaa Pyhällä Hengellä. Puhu Jumalalle rukouksessa joka päivä. Mene kasteelle. Mene uskovien yhteyteen sellaiseen paikkaan, jossa Raamattu on ylin auktoriteetti ja missä tunnetaan Jeesus ja seurataan Häntä.

7

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PasiToivonen

      Oletko jo liittynyt ISIS-järjestöön?

      • Pasi. Ketkä loivat Koraanin ja islaminuskon ja miksi?


    • PasiToivonen

      >>Mene uskovien yhteyteen sellaiseen paikkaan, jossa Raamattu on ylin auktoriteetti ja missä tunnetaan Jeesus ja seurataan Häntä.>>

      http://www.kkkknights.com/

      • Raamattu: "Hedelmistään puu tunnetaan." Pasi. Tiedät kyllä, että maailma on langenneessa tilassa. Tiedät, että henkimaailma on todellinen.
        Biblia (1776) Sillä ei meillä ole sota verta ja lihaa vastaan, vaan pääruhtinaita ja valtoja vastaan, maailman herroja vastaan, jotka tämän maailman pimeydessä vallitsevat, pahoja henkiä vastaan taivaan alla.


    • PasiToivonen

      Profeetta Muhammed loi Islamin näkyjensä pohjalta.

      Kommentti ISIS-järjestöstä oli tarkoitettu ketjun aloittajille. He noudattavat tarkasti Koraanin opetuksia ja Koraani noudattaa melko tarkasti Mooseksen lakia.

      Joten ISIS sopii hyvin Jeesuksen seuraajalle. Nytkin tappoivat jumalattomia belgialaisia.

      ---

      Muhammadin eläessä hänen jumalalliset ilmestyksensä kirjattiin epäsäännöllisesti ylös tai ne säilyivät ihmisten muistissa yksittäisinä katkelmina. Ilmestyksien kokoaminen nousi esille vasta hänen kuolemansa jälkeen. Siihen asti asialla ei ollut merkitystä, sillä yhteisö saattoi kysyä asiaa suoraan Muhammadilta.[16]

      Islamilainen perinne antaa ristiriitaista tietoa Koraanin kokoamisesta. Myöhäisempi perimätieto kertoo, että arkkienkeli Gabriel kävi Muhammadin kanssa ilmestykset läpi kerran vuodessa ja kahdesti kuolinvuoteella. Varhaisemmat lähteet ovat lähes yksimielisiä siitä, ettei Muhammad koonnut Koraania.[16] Koraani koottiin kirjaksi 600-luvun puolivälissä aluksi konsonanttitekstinä. Arabian vokaalimerkit ja muut tarkkeet vakiintuivat seuraavalla vuosisadalla. Nykyinen käytössä oleva versio on vuoden 1923 Kairon kuninkaallinen editio.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Islam#Muhammad

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe