Virta ja Kalpa

JYPPIII

Virta vie ja ei koskaan tuo. Eikö olis aika lopettaa maaliman tylsimmän lätkän peluu, sen kertoo jo katsoja luvut.

5

<50

  Vastaukset

  • Kjäh kjäh kjäh kjäh!

  • Peksillä ja pojilla vaihtu lapa lesnaan. Evväät mukkaan ja naattimaan kevätaaringosta Kallavejn jiälle.. Pitkee ristikulumaan ja noppeimmat perrään. Ravatin suap veikkone heittee turhana nurkkaan kun näätti lopussa siltä ettei piässä ennee verj kierrä. Kovvoo hommoo.

  • Elkää nyt Virtaa syyttäkö tästä. Olen huomannut tuon Pelicansin vaarallisuuden livenä parikin kertaa ja se saattaa aiheuttaa HIFK:lle harmaita hiuksia kun perjantaina matsit alkaa. Kyllä se Kalpan vuorokin sieltä tulee vielä. Karkea veikkaus mestaruus 9-10 v kuluttua.

   • Olisihan se hienoa jos KalPa voittaisi mestaruuden, kunhan ei saisi ylivoimaista joukkuetta, vaan nousisi säälipleijareista mestariksi.


  • Olen samaa mieltä, vain Pekka Virta ja KalPan tiedottaja ovat amatöörejä ja eivät miellytä minua henkilökohtaisesti. Meillä Jyväskylässä kaikki on paremmin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3415
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1837