En halua lihaksia

Vihaanlihaksia

Moi. Olen 14-vuotias tyttö, ja haluan laihtua. Oon 181 cm pitkä ja painoa on n. 56 kg. Tuntuu että kun treenaan niin mulle tulee vaa lihaksia enkä laihdu ollenkaa. Mun mielestä lihakset näyttää ihan hirveille ja haluaisin vaan olla samanlainen kuin Eugenia Cooney (jos ette tiedä googlettakaa). Onko mitää tapaa laihtua jolloin oikeasti ehkä laihtuisin eikä vaan lihakset kasvais? Ja syömättömyyttä harjoitan, tosin en vaan pysty olemaan päivää ilman mitään ruokaa. Nään jatkuvasti unia siitä kuinka oon lihonut ja kuinka tajuankin yhtäkkiä että mun reisissä on ihan jäätävästi läskiä. Oon päättänyt että ehkä sellaset unet loppuu jos laihdutan.

6

834

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aishamursu

      Miks haluat laihtua?

    • kukaoikeasti

      Jotkut näistä kirjoituksista tulee samalta ihmiseltä.Ikävää et vakavilla asioilla jotkut leikkii.

    • plmb2016

      Oletpa kasvanut aikuisen pituuteen jo , mutta tytöillä pituuskasvu kyllä alkaa jarruttua tuossa 15 v vaiheessa ja varsinaiset naisen muodot alkavat kehittyä, jos nyt et ala hassutella painonlaskulla. Olet sitä paitsi nyt jo hoikka. Älä häiritise kasvuaikasi hormonimyrskyjä turhaan millään oudolla dieettikeksinnöllä- joita sitten loppuikäsi suret kun "ei ole rasvaa siellä missä pitäisi olla ja taas on siellä missä ei pitäisi olla" kuten moni ajattelee. Sinun tehtäväsi on vain syödä kunnolla, olla kunnon koululainen ja liikkua kohtalaisesti, niin genomi kyllä sitten ohjelmoi kehosi aikuistumisen. Aikuiset ovat sitäpaitsi järkeviä koulussakin. Suomen nuoriso on keskimäärin järkevästi ksvatettua , kaunista ja sopusuhtaista. Suostu olemaan tavallinen suomalainen. Kansanterveys on puolestasi asennettu oikein.

    • Sipsuttaja00

      Jos menee aamulla, ennen aamiaista lenkille, niin kun ei oo vatsassa mitään, keho rupee ottaa lihaksista energiaa. Siinä oikeesti laihtuu. :D Tee muutama viikko joka aamu sellane puolen tunnin lenkki. Mä ite lauhduin 4 kiloo.

    • tynkä_tintti

      Normaalille naiselle lihakset eivät kehity helposti, eivät ainakaan sellaisiksi näkyviksi kuin miehellä. Toki rasvattomassa kehossa lihakset näkyvät paremmin kuin pyöreämmässä.

      Kannattaisiko mitata testosteronipitoisuutesi varmuuden vuoksi? Olet muutenkin kookas, ehkä jokin asia ei toimi niinkuin pitää? Lihaksia voisi kasvattaa liiallinen testosteroni.

      Muuten ole ylpeä pituudestasi. Pitkiä ihmisiä arvostetaan tässä maailmassa enemmän kuin lyhyitä. Etenkin jos on vielä hoikka. Sinulla on hyvät ainekset menestymiseen pelkästään jo ulkoisilla avuilla.

    • uiiugigiygy

      Jos haluat näyttää anorektiselta, olet mieleltäsi sairas. Hae siis apua. Mene terapiaan. Pohdi, miksi haluat laihtua sillä se ei todellakaan ole järkevää.

      Syömättömyys aiheuttaa mm. rytmihäiriöitä, ihon kuivuutta, hiusten ohenemista, kynsien katkeilua, luiden haurastumista ja lopulta myös ne viimeisetkin lihakset lähtevät. Sitten kun elimesi ja kehosi ei saa enää tarvitsemaansa energiaa ruuasta tai lihaksista, KUOLET. Onko se sitten kivaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      888
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe