Evolutionistien ajoitusmenetelmät ovat pielessä

http://www.apparentlyapparel.com/news/strange-artifacts-reveal-history-of-human-origin-is-wrong

Lainaus: "Next one needs to consider another find discovered in 100 million year old cretaceous limestone. A fossilised human finger, which was found along with a childs tooth and human hair. This finger has been subjected to numerous scientific tests and analysis. Sectioning revealed the typical porous bone structure expected in a human finger. Additionally a Cat-scan and MRI scan identified joints and traced tendons throughout the length of the fossil. This is one find that science cannot explain away as a hoax."

"Perhaps the real reason for such fervent attempted debunking by the scientific community, is that the rock in which these spheres where found is Precambrian – and dated to 2.8 billion years old!"

"The Salzburg Cube is yet another ancient puzzle found by a worker named Reidl, in an Austrian foundry in 1885. Like the others, this man broke open a block of coal and found a metal cube embedded inside. Recent analysis established the object was of forged iron and obviously hand crafted. The coal it was found in was millions of years old."

"In 1944, as a ten year old boy, Newton Anderson, dropped a lump of coal in his basement and it broke in half as it hit the floor. What he discovered inside defies explanation based upon current scientific orthodoxy.
Inside the coal was a hand crafted brass alloy bell with an iron clapper and sculptured handle.

When an analysis was carried out it was discovered that the bell was made from an unusual mix of metals, different from any known modern alloy production (including copper, zinc, tin, arsenic, iodine, and selenium).

The seam from whence this lump of coal was mined is estimated to be 300,000,000 years old!"

Todella monet todisteet osoittavat, että evolutionistien ajoitusmenetelmissä on vakavia puutteita.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EttetTuotakaanTiedä

      Jumala on asettanut nuo huvin vuoksi paikalleen jo aurinkokuntamme syntyessä. Näin Hän saa naureskella mm. sinulle.

    • tieteenharrastaja

      Puutteet ovat kyllä muualla:

      "Todella monet todisteet osoittavat, että evolutionistien ajoitusmenetelmissä on vakavia puutteita."

      Noiden jopa toistasataa vuotta vanhojen urbanlegendojen perättömyys tai keinotekoisuus (esine haudattu kerrostumaan) on todettu jo aikoja sitten.

    • Tyypillisesti, jos joku väittää olevansa tällätavalla oikeassa ja esittelee erehtymätöntä totuutta, ei ymmärrä asiasta yhtään mitään...

    • Yksi evoluutiotiedemiesten käyttämä ajoitusmenetelmä on ns Kalium-Argon menetelmä. Siinä ns. puoliintumisaika on 1,3 miljardia vuotta. Tästä seuraakin mielenkiintoinen kysymys. Kuka evoluutiotiedemiehistä on elänyt 1,3 miljardia vuotta todistaakseen, että puoliintumisaika pitää paikkansa?

      • Evoluutiotiedemies

        Minä olen.

        Sivumennen sanoen K-Ar-menetelmä liittyy enemmän geologiaan kuin biologiaan, mutta sinähän et niiden eroa ymmärrä.


      • Fiksu-_..Kreationisti

        Valehtelija. Ilmoitettu poistoon asiattomasta keskustelusta.


      • utti

        Mark näyttää kieltävän matematiikankin kun kuvittelee että puoliintuminen on mahdollista laskea vain odottamalla että tasan puolet aineesta on hajonnut.

        No mutta niinhän se tietysti menee: kun kiellät evoluution kiellät biologian, jolloin kiellät kemian, jolloin kiellät fysiikan, jolloin kiellät matematiikan.


      • utti kirjoitti:

        Mark näyttää kieltävän matematiikankin kun kuvittelee että puoliintuminen on mahdollista laskea vain odottamalla että tasan puolet aineesta on hajonnut.

        No mutta niinhän se tietysti menee: kun kiellät evoluution kiellät biologian, jolloin kiellät kemian, jolloin kiellät fysiikan, jolloin kiellät matematiikan.

        Markillekin tieteen sovellukset kelpaavat.

        Todennäköisesti merk ei olisi hengissä ilman rokoruksia ja lääkäreitä.

        Ennemmin tai myöhemmin edessä on tilanne, jossa markin pitää valita tieteen sovellusten ja jumalansa väliltä henkensä pitimiksi. Veikkaan jumalan saavan kenkää markin tarttuessa terveyskeskuksen ovenkahvaan.

        Olisi kyllä miehekästä seisoa sanojensa takana ja jättää terveyskeskuskäynti väliin. Kyllä luojajumala parit peräsuolisyövän parantaa tuosta vaan. Siihen ei catscanneja, leikkauksia, avanteita, solumyrkkyjä tai sädehoitoja tarvita.


      • eliön_kuolema
        Evoluutiotiedemies kirjoitti:

        Minä olen.

        Sivumennen sanoen K-Ar-menetelmä liittyy enemmän geologiaan kuin biologiaan, mutta sinähän et niiden eroa ymmärrä.

        Väitätkö ettei geologia ja biologia kuulu yhteen? Mitenkäs ne fossiilit sitten ilmestyvät niihin geologisiin kerrostumiin?
        Geologia ja maaperätiede liittyvät vahvasti biologiaan. Jotta jokin eliön fossiili voi hautautua maakerroksiin niiden maakerrostumien on oltava olemassa ennen sitä hautautumista.

        Eikö evoluutiouskovalla toimi ollenkaan logiikka? Eliöitä hukkuu myös nykypäivän mutavyöryissä mutakerroksiin. Ja mihinkäs ne vedet virtaavat? Tietysti alaspäin.
        Tämän mukaan on odotettavissa tulvien seurauksena, että luolista löytyy eliöiden jäänteitä. Tältä osin vedenpaisumuskertomus saa vahvan todistuksen eli eliöiden jäänteitä löytyy mm. maakerroksista, vesistä, soista ja luolista.

        Eläimet eivät hautaa itseään, kun ne kuolevat ne jää kuolinpaikalleen. Ja sitten käynnistyy ruumin tuhoprosessit, niitä hävittää raadonsyöjät ja bakteerit ja sienet jotka ovatkin luonnon maatumis (lahottamis) prosessin tekijöitä.
        Luut kestävimpänä osina saattavat säilyä pitkäänkin jäännöspaikallaan.
        Useimmin yksinkertaisin selitys on paras.

        Eliöt kuolevat ja sitten alkaa eliön ruumiin tuhoutumisprosessit jonka aika on vaihtelevaa.
        Mitä muuta selitystä muka tarvitaan? Jos eliö hukkuu veteen niin sen ruumis joutuu jonnekkin, tavallisesti vajoaa pohjaan tai virtaavien vesien myötä muualle. Ja kun vesien korkeusasemat ja paikka voi muuttua sääolojen mukaan jäljelle voi jäädä eliön ruumiin jäännösten fossiili kuivan maan kerroksiin. (joet ja luolat voivat myös kuivua)
        Ydinsanat ovat: mihin eliöt joutuvat kuollessaan ja mitä niille tapahtuu? Kuolema on normaali tapahtuma luonnossa, ei se tarvitse mitään kummia teoreettisia selityksiä.


    • Epäjumalienkieltäjä
    • DRHouse

      Eivät ole vaikka kretardien nettiartikkelit niin väittävätkin. Kaikki sai alkunsa, tämän väitteen osalta, siitä että eräs kretardi TAHALLAAN väärensi tuloksia näyttämään siltä että ajoitusmenetelmät osoittaisivat väärin. Sitten on keksitty vaikka mitä tarinoita kretardien väittämien tueksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      97
      2167
    2. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1915
    3. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      42
      1879
    4. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      32
      1745
    5. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1349
    6. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1342
    7. Kuvaile kaivattusi luonnetta

      Millaista ihmistä kaipaat?
      Ikävä
      50
      1158
    8. Sun kannattais nainen yrittää edes ehostaa

      ittees ja olla tyylikkäämpi. Oot kuin navettapiika. Ei millään pahalla. 😃 Mieheltä
      Ikävä
      90
      989
    9. Hyvää rakkaushuomenta

      Tässä tulee rakkautta päivääsi. ❤️🤍💙💚💛💜💝💞💕💓💖💗💘💟🩷🩵🫶🏼❤️‍🔥😘😍😻💌🏩
      Ikävä
      179
      918
    10. Muistatko? Juha Mieto täräytti Farmilla suorat sanat - Nyt hiihtäjälegenda uudelleen tosi-tv:ssä!

      Näinköhän Mietaalle käy Miina Äkkijyrkän kohtalo… Edellisellä Farmi-kaudella Mietaa teki ns. miesten töitä ahkerasti, pä
      Tv-sarjat
      7
      914
    Aihe