Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hyvä vai paha radikaali yhteiskunta

radikaalipaha

Rainbow liike on lähtenyt muuttamaan yhteiskuntaa radikaalisti. Kaikki sukupuolia koskevat lait halutaan sukupuolettomiksi. Liike on saavuttanut yhden tärkeimmistä tavoitteistaan sukupuolettomanavioliittolain. Laki on erittäin haitallinen, koska käsitteet isä ja äiti menevät sekaisin. Jatkossa halutaan muuttaa käsitteet mies ja nainen, tyttö ja poika yhtä sekaisin.
Jos sukupuoli on jokaisen ihmisen oma valinta ja asia, antaa se seksuaalisille pedoille mahdollisuuden päästä lasten ja naisten julkisiin intiimeihin tiloihin laillisesti. Meidän on säilytettävä jatkossakin nykyinen käsitys miehen ja naisen sukupuolesta ja mikä tärkeintä säilytettävä lait sukupuolisuudesta ennallaan.
Älkäämme antako tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden, säälin tai kovuuden, sosiaalisuuden tai epäsosiaalisuuden, liberaalisuuden tai konservatiivisuuden, tyhmyyden tai viisauden, uskon tai epäuskon tai erilaisten luovuuden valepukuihin pukeutuneiden hämärien ajatusten hämätä itseämme näkemästä niiden takana joskus piilevää sosiaalista hulluutta. Kulttuuri ei ole luonnut ihmisen kahta sukupuolta, sen sijaan kulttuuri voi sekoittaa terveen ajattelun.
Kulttuuri on hyvää tai pahaa hedelmänsä mukaan. Kulttuuri joka säilyttää miehen ja naisen roolin, säilyttää lisääntymiskykynsä. Kulttuuri, joka sekoittaa miehen ja naisen roolin, häviää luonnon valinnan mukaisessa kilpailussa.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Liike on saavuttanut yhden tärkeimmistä tavoitteistaan sukupuolettomanavioliittolain. Laki on erittäin haitallinen, koska käsitteet isä ja äiti menevät sekaisin."

      Taas tuo typerä "avioliitto=vanhemmuus"-rinnastus, aivan kuin muka nuo käsitteet isä ja äiti esiintyisivät vain avioliiton yhteydessä. Sukupuolineutraali avioliittolaki ei mitenkään muuta tilanteesta jossa jo monilla avoparien ja rekisteröityjen parien kohdalla tilanne on. Ja miten mua nuo käsitteet ylipäänsäkin voisivat sekoittua?

      "Jatkossa halutaan muuttaa käsitteet mies ja nainen, tyttö ja poika yhtä sekaisin."

      Eli mitä tuo sekoittaminen käytännössä tarkoittaa?

      "Jos sukupuoli on jokaisen ihmisen oma valinta ja asia, antaa se seksuaalisille pedoille mahdollisuuden päästä lasten ja naisten julkisiin intiimeihin tiloihin laillisesti."

      Tilanne eroaisi miten nykyisestä? Pedot saavat kulkea jo vapaasti lasten ja naisten kanssa samoissa julkisissa intiimeissä tiloissa liikkua jos vaan sattuvat olemaan oikeaa sukupuolta. Homot ja lesbot ovat jo samoissa julkisissa intiimeissä tiloissa oman sukupuolensa kanssa joten tuskin transväki mitään yhtään sen suurempaa ongelmaa muodostaa. On vain hyvä että joudutaan ylipäänsäkin pohtimaan että tarvitaanko tuota jakoa miesten ja naisten tiloihin edes ollenkaan, intiimien tilojen yhdistäminen voisi olla helposti hyväksikin, opettaisi sivistystä ja asiallista käytöstä molemmille sukupuolille, aivan kuten homojen ja lesbojen pitää osata käyttäytyä jo nyt julkisissa intiimitiloissa.

      "Meidän on säilytettävä jatkossakin nykyinen käsitys miehen ja naisen sukupuolesta ja mikä tärkeintä säilytettävä lait sukupuolisuudesta ennallaan."

      Sukupuolella on vain yksi oikeasti merkittävä piirre, sukuelimet ja oikeastaan niidenkin suhteen pelkästään niiden rooli lisääntymisprosessissa, kaikki muu on keinotekoista ja ihmisen itsensä vapaasti määriteltävissä, tiettyjen sukuelinten omaaminen ei tee kenestäkään miestä tai naista, sukupuoli on sosiaalinen ja psykologinen asia. Biologinen sukupuoli on vain yksilön yksi ominaisuus, kuten silmien tai hiusten väri tai se onko ihminen vasen vai oikeakätinen.

      Tajua sekin että nykyinen käsitys sukupuolesta sisältää sukupuolen korjaamisen ja sukupuolensa korjannut esim. on avioliittokelponen samalla tavalla kuin kyseiseen sukupuoleen biologisesti syntynyt.

      "Kulttuuri ei ole luonnut ihmisen kahta sukupuolta, sen sijaan kulttuuri voi sekoittaa terveen ajattelun."

      Voi kuinka et tunnu tajuavan että sukupuolineutraaliudella nimenomaan pyritään korjaamaan kulttuurin epätervettä sukupuolikäsitystä monine stereotypioineen ja palata lähemmäs alkuperäistä sukupuolikäsitystä jossa oikeasti ainoa merkittävä ero sukupuolten välillä on liaääntymiselimet.


      "Kulttuuri on hyvää tai pahaa hedelmänsä mukaan. Kulttuuri joka säilyttää miehen ja naisen roolin, säilyttää lisääntymiskykynsä. Kulttuuri, joka sekoittaa miehen ja naisen roolin, häviää luonnon valinnan mukaisessa kilpailussa."

      On paljon helpompi erottaa lisääntymiselimet sukupuolen käsitteestä kuin olisi erottaa ne monet kulttuuriset stereotypiat sukupuolesta. Päästäksemme lähemmäs alkuperäistä luonnollista sukupuolikäsitystä, meidän sukupuolikäsityksemme pitää kehittyä sellaiseksi ettei sukuelimillä ole asian suhteen merkitystä. Jos emme anna sukupuolikäsityksemme kehittyä, luonnonvalinta kääntyy meitä vastaan.

      Nykyiset pahat hedelmät ovat nimenomaan luonnollisen kehityksen vastustamisen hedelmiä, seurausta kulttuurin kauan jatkuneiden luonnottomuuksien ylläpidosta joka estää niiden asioiden tapahtumisen joita luonnonvalinta odottaa meiltä.

    • preseest

      "Nykyiset pahat hedelmät ovat nimenomaan luonnollisen kehityksen vastustamisen hedelmiä, seurausta kulttuurin kauan jatkuneiden luonnottomuuksien ylläpidosta joka estää niiden asioiden tapahtumisen joita luonnonvalinta odottaa meiltä."

      Vastaan loppulauselmaan joka on mielestäni täysin p......tä, vailla tolkun häivääkään.
      Luonnonvalinta on siis asettanut navanalusen ihmisen elämän keskiöön. Miehillä, ts. mitä lienevätkään, on luontaiset suuntaviitat jotka saattavat näyttää hyvinkin yllättävään suuntaan. Pää sanoo ei, mutta suuntaviitta sanoo, kyllä vain. Täytyy todeta että jalat, jotka kuljettavat, kuuntelevat suuntaviitan ohjeita mieluiten. Tästä asiasta vallinnee konsensus, ok. kokemuksia ainakin.

      Alapään valinnoista siis päättää luonnonvalinta, minun puolestani. Sitä mitä haluaisin en tee, vaan sitä, mitä en halua, minä teen. Kuka voi syyttää minua kun luonnonvalinta on päättänyt puolestani. Niin minä siis päälläni elän tahtoni mukaisesti, mutta navanaluseni elää omaa elämäänsä, luonnonvalinnan parhaaksi katsomalla tavalla.

      Luonnonvalinnalla tuntuu olevan "boosti" päällä, kun erilaisia ilmenemismuotoja syntyy solkenaan. Sellaistahan se "luomistyö" tietenkin on.

    • asdfasdfsdf

      "Jos sukupuoli on jokaisen ihmisen oma valinta ja asia, antaa se seksuaalisille pedoille mahdollisuuden päästä lasten ja naisten julkisiin intiimeihin tiloihin laillisesti."

      Ai. Katolisen kirkon ja lestadiolaisten/muiden lahkolaisten muita ihmisryhmiä suurempi pedofiilien määrä siis johtuu yhteisöjensä vapaamielisestä suhtautumisesta sukupuolikysymyksiin? Olen tainnut ymmärtää jotain perusteellisen väärin.

      • a----a

        You, Sir, have nailed it. Game, set and match.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe