Lempäälässä Suomen tyytyväisimmät asukkaat

juy

30

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lkjhgfddfghj

      Lempääläinen voi olla vähän rinta kaarella, ei tarvitse hävetä, kun kertoo missä asuu. Varakastakin porukkaa kunnasta löytyy.
      Lempäälä on liikenteellisesti ja sijaintinsa puolesta hyvä paikka asua, lähellä kaupunkia, silti löytyy omaa rauhaa, järviä ja luontoa. Ideaparkilla on ratkaiseva merkitys, se toi kaupalliset palvelut kuntaan ja nosti Lempäälän Suomen kartalle. Topi Sukarille voisi ansioistaan pystyttää patsaan kunnan keskustaan.

    • HyväVeronmaksaja

      Kysely on tapahtunut ennen nykyisiä kunnanvaltuuston päätöksiä. Kunta joka leikkaa kyseenalaisesti ""säästääkseen ""palveluita kaikkein pienemmiltä ja puolustuskyvyttömiltä lapsilta, on häpeäksi yhteiskunnassamme. Kuntamme päättäviin elimiin on tullut muutoksia, ja entinen lapsiystävällinen kunta on menettämässä siitä syystä vetovoimaisuuttaan.
      Varakastakin porukkaa kunnasta löytyy, joten olettaisi kunnalla olevan varaa mm. järjestää koulukyyditykset kaikille lapsille kolmanteen luokkaa asti, mikäli matka yhteen suuntaan on yli 3 km. Vai onko nuo varakkaat heitä, pääomatuloja nauttivia ja maataloustukia saavia, jotka eivät maksa käytännössä paljoakaan veroja.
      Kuvittelisin että kuntaan on myös muuttanut paljon hyvin ansaitsevia lapsiperheellisiä palkansaajia, jotka odottavat merkittävien verojensa vastineeksi myös palveluita, joita nyt ollaan leikkaamassa. Peräänkuulutan päättäjiltä vastuuta ja ymmärtämään lapsiperheiden hätää.

    • Kierränkaukaane

      2 paikkakuntaa Suomessa joihin minua ei saisi sitten kirveelläkään asumaan , on Lempäälä ja Pälkäne.

      • muutama.lisää

        Sastamala, Nokia, Vesilahti jne.


    • ek64

      Se uimahalli puuttuu yhä.

    • TyytymättömyysLisääntyy

      Tulossa on uusi kunnantalo : (( ei hyvältä näytä enää, kun palveluista leikataan, etenkin pienemmiltä koululaisilta.

    • onhan.ne

      Dementikot ovat vähään tyytyväisiä. Puuroa ja pehmeää leipää.

      • LoveLempäälä

        Muuttakaa muualle, keitä Lempäälä ei kiinnosta. Minä ainakin tykkään. Hyvää tekee lapsille kävellä se koulumatka, ettei ihan kaikki aika mene tietotekniikan parissa. Niin kävelee meidänkin penskat.


      • maksakaa.veroa
        LoveLempäälä kirjoitti:

        Muuttakaa muualle, keitä Lempäälä ei kiinnosta. Minä ainakin tykkään. Hyvää tekee lapsille kävellä se koulumatka, ettei ihan kaikki aika mene tietotekniikan parissa. Niin kävelee meidänkin penskat.

        Eihän tuo 21,95% ole edes vielä paha. Minulla se on 18,5% :D


      • ohooho
        LoveLempäälä kirjoitti:

        Muuttakaa muualle, keitä Lempäälä ei kiinnosta. Minä ainakin tykkään. Hyvää tekee lapsille kävellä se koulumatka, ettei ihan kaikki aika mene tietotekniikan parissa. Niin kävelee meidänkin penskat.

        Käveleekö penskasi ihan itsekseen peräti 700m. ?


      • LoveLempäälä
        ohooho kirjoitti:

        Käveleekö penskasi ihan itsekseen peräti 700m. ?

        Itsekseen juu ja toisina aamuina kahdelleen sen reilu 2,5 km. Sori jos loukkasin, ei ollut tarkotus, kunhan mielipiteeni kerroin..


    • hulluutouhuu

      Ennen oli ennen, nyt on toisin, kovin tuntuu kuuluvan kentältä, jotta tytyyväisyys tämän ajan touhuihin Lempääläs on kaukana, ko jo kersoiltakin vaaitaan kävelee koulumatkat menne tulle yhtees 8-10 km.päiväs

    • valkoistaroskaväkeä

      Suomessa ei ole suvaittu kuin yksi ainoa vaihtoehto kerrallaan.

      Muu on ollut ahdasmielisyyttä, taantumuksellisuutta, populismia ja vaiettu lehtien sivuilta, karkoitettu kansalaisten ylläpitämästä Ylestä, tuomittu juhlapuheissa.

      Tämä on johtanut meidät EU:iin, euroalueeseen, EVM:iin, Venäjäpakotteisiin, Naton oikeudettomaksi vasalliksi, 100 miljardin velkataakkaan…

      Suomessa ei ole suvaittu kuin yksi mielipide kerallaan.

      Aikaisemmin historian kuluessa se johti meidät suomettumisen syövereihin. Nyt se on johtanut meidät vielä paljon haitallisempaan uussuomettumiseen.

      Aivan vakavasti on pakko kysyä, että kun kerran ollaan rähmällään, naama kuralätäkössä, paljonko on merkitystä sillä, kumpaan ilmansuuntaa sojottavat varpaat ja kumpaan pää. Hengitys vaikeutuu kummasti aivan siitä riippumatta.

      Sitä on maamme yksipuoluejärjestelmä toteuttanut erinimisten lohkojensa erilaisilla kokoonpanoilla, kansalaisista ja vaalituloksesta riippumatta. Niinpä nyt ollaan tilanteessa, jossa meillä on puoli miljoonaa työtöntä, loputtoman pitkät leipäjonot ja vanhukset, jotka arpovat kummat jättää rahan puutteessa ostamatta: ruoka vai lääkkeet.

      Suomessa on koko ajan huonommin suvaittu: kantasuomalaisia, tasavertaisuutta, sananvapautta, oikeusturvaa, yrittäjiä, sairaita ja oman maansa ja kansansa puolustajia. Samoin kuin isänmaallisia, omilla aivoillaan ajattelevia, oikeustaistelijoita…

      Täällä ei ole suvaittu, vaan glorifioitu valehtelijat ja terroristit, sekä omat, että ulkomaalaisvahvistukset, sotarikolliset, raiskaajat, valtion varojen kavaltajat ja ajatuspoliisit.

      Ryhdytään siis yhdessä vaatimaan sitä paljon puhuttua suvaitsevaisuutta. Sillä suvaitsevaisuus EI sulje lehtien kommentoitipalstoja, EI vaadi internet-sensuuria, haasta oikeuteen totuudenpuhujia, EI leimaa ihmisiä valkoiseksi roskaväeksi…

      • hhfhjfc

        Niin totta kirjoitit, listastasi puuttui vielä kaikkein heikommassa asemassa olevat puolustuskyvyttömät lapset.
        Lempäälässä on ollut hyvät arvot, jota perheet eniten kunnioittavat ja arvostavat asuinaluetta valitessa, siksi kuntaan on muuttanut paljon uusia asukkaita.
        Nyt arvot ovat jostain syystä muuttuneet huonoiksi ja asukkaat tyytymättömiksi.


    • tällästmennoo

      Turvapaikanhakijoille järjestetään pientä kivaa, he ajelevat taxilla ja saa jatkossa useiden työt. Jostain se raha on väännettävä, ja aloitetaan leikkaamaan siitä heikommasta päästä heiltä jotka eivät kykene puolustautumaan.

    • taas.nollatutkimuksia

      Koko tutkimukseen haastateltiin n. 6500 suomalaista ja kun Lempäälän väkiluku on pyöreästi 1/250 koko Suomen väestöstä, haastateltavia lempääläisiä oli siten arviolta peräti huimat 26 kpl.

    • VaikuttaaSiltä

      HUOM! Oli !!!! vaan ei ole enää !!!

    • Tietäääää

      Lempäälä on ollut hyvä palveluiltaan ja maineeltaan : ) , joten väkiluku on kasvanut nopeasti.
      Vetovoimainen Kunta jossa kaikkkien on hyvä asua, on tuonut Kuntaan varakasta väkeä ja uusia yrittäjiä, jotka edelleen tuovat verovaroja kuntaan. Näin toivon jatkossakin tapahtuvan ja odotan kunnalta sellaisia päätöksiä, jotka edelleen tekevät Lempäälästä lapsiperheille houkuttelevan asuin-ja yritysalueen, sillä se kantaa parhaaseen tulokseen.

    • kaukaakierrän

      Vanhaa tietoa jos on Aamulehteä lukeminen.
      Sama kok - kepuvirus on näköjään pääkaupungista levinnyt etelänvetelien paliskuntaan.
      Tuommoseen kuntaan, missä lapset pannaan marssimaan kilsatolkulla seittämän kilon reppu seljässä ei kannata muuttaa.

    • Lisäys

      Googlasin eilen 17.4. aamulehti, ja sieltä löytyi varsin järkyttyneen oloisia vanhempia, joilla oli silminnähden hätä lastensa turvallisuuden puolesta. Suosittelen lämpimästi kaikkia lukemaan lehden lisäksi jutun kokonaisuudessaan netistä, jossa oli vielä vaikuttavampia kuvia ja hyvä vakuuttava video asiasta. Lehdessä mainittiin matkan kestäneen , huom! Ilman reppua 55min, entä kuinka kauan kotimatka kestäisikään koulupäivän väsymyksen jälkeen, painava reppu selässä /?

    • iloajavaloalempoisiin

      Houkutteleva otsikko oli, mutta lehtijuttuihin ja tutkimustuloksiin aina varauksella suhtauduttava. Eli mikähän on ollut otos tähänkin kyselyyn ja keitä vastaajat jne. Perus-asujana Lempäälässä hyvä olla, monissa kohdissa parannettavaakin toki, joihin epäkohtiin hyvä puuttua. Mutta mikä on Hyvää Lempäälässä? onhan sitäkin? Siitäkin voisi joskus viestiketjun laitella :)

    • iloaliikunnasta

      Reippailu koulupäivän jälkeen tekee pienille koululaisille vain hyvää. Kun tuon matkan on muutaman kymmenen kertaa kävellyt, niin se menee ihan huomaamatta. Säästämme terveyskulujakin tällä.

    • sallin.epäillä

      Kaikki haastatellut olivat taatusti kunnalla töissä.

    • Päättäjille

      Kunnanjohtaa lainaten: Lempäälän kunnassa on tutkitusti Suomen tyytyväisimmät asukkaat. Nyt tehdään hyvästä paras.
      VASTALAUSE: 1.) Tutkimus pohjaa aikaan ennnen näitä käsittämättömän julmia säästöjä, jolloin oikeat arvot oli Lempäälän ylpeys . Jos tyytyväisyys mitattaisiin nyt, olisi tulos surullisin näköinen, viitateten puistattavien säästöjen aiheuttamaan kuntalaisten tyytymättömyyteen, jotka ymmärettävästi kerrassaan tyrmistyttää kuntalaiset ja herättää laajalti kysymyksiä päätöksien tekijöistä ja heidän arvomaailmastaan.
      2.) Hyvä kunta on huolehtinut ennenkaikkea kuntalaistensa hyvinvoinnista ja ikään katsomatta heidän perusturvallisuudestaan, jossa on ollut arvot kohdillaan ja kaikkien on ollut pienistä puutteista huolimatta hyvä asua. NIIN OLI ENNEN ja nyt on toisin sillä monet lapset itkevät ja nukkuvat huonosti pelätessään joutuvansa pärjäämään yksinään monia tunteja, sikäli jos he eivät pääse tarvittaessa aamu - tai iltapäivätoimintaa mukaan. Koulumatkoista on tyytymättömät vanhemmat ja lasten etujen tukijoukot kirjoitellut paljon ja ne on hyvin perusteltuja ja faktaa, koska päättäjien toimesta kilometrirajoja ollaan nostamassa, joka on kohtuuttomasti pienempien koululaisten selkänahasta ja turvallisuudesta pois. Ja noita karmeita päätöksiä kukaan inhimillinen henkilö ei hyväksyisi, eikä puolustelisi.

      3.) Kunnanjohtajan sanoista hyvästä paras. VASTALAUSE : Niinkö hänen maailmassaan on paras, jos monien kuntalaisten ja pienten koululaisten perusturvallisuutta pahoin järkytetään ja heidän vanhempansa "pakotetaan " ajamaan lastensa etuja , lasten inhimillisen kohtelun ja perusturvallisuuden ollessa vaarassa. Kunnanjohtaja, sekä suurinta ylintä valtaa omaava Kunnan Valtuusto on siis arvomaailmaltaan materialisteja, joiden arvoissa 110 000 € maksavat taideteokset menevät lasten perusturvallisuuden edelle, ja kunnan mittavat investoinnit Lempäälätaloon ympäristöineen, on heidän arvomaailmassaan tärkeämpiä, kuin säästöleikkausten aiheuttamat monet ilmeiset vaarallisuusuhat, perusturvallisuus jne, jotka kohdistuvat vieattomiin pieniin koululaisiin, ja ilmeisten uhkien pahimmillaan muuttuessa todeksi, ne inhimillisen kärsimysten lisäksi nopeasti kasvattaa kunnan menoja enemmän kuin säästöt. Kaikkein surullisimmista vaihtoehdoista en pysty edes kirjoittamaan, joita menetyksiä ei pystyisi millään rahasumalla korvaamaan.

      4.) Odotan Ylintä Valtaa Nauttivalta Kunnanvaltuustolta ennenkaikkea Vastuuta täyttää lupaukset , he ovat sen velkaa äänestäjilleen , ja heillä tulisi olla ensisijassa tärkeintä kuntalaisten turvallisuus ja tyytyväisyys, joka on saanut pahan vaurion joka on niin paha ettei se korjaannu kuin kuuntelemalla äänestäjiensä aitoa hätää ja puuttumalla tähän teoin ja palauttamalla luottamus peruuttamalla aikeissa olleet näennäiset säästöt. Teillä on valta puuttua ja muuttaa suunta, ja toivon teidän käyttävän äänestäjien antamaa luottamusta, niin että voitte katsoa aamuisin puhtaalla omallatunnolla itseänne peiliin ja häpeilemättä kohdata jatkossakin näitä nyt hätääntyneitä lasten vanhempia ja läheisiä, sekä palauttamaan luottamus
      Inhimilliseen päätösten tekoon. Huomautan ennakkoon että säästöjen välttämättömyys ei nyt vakuuta äänestäjiä ,sillä teot kertovat enemmän kuin sanat, ja ne on nähty, ja ristiriista puheissa ja teoissa ei täsmää. Katsotaan kuinka monen palli seuraavissa kuntavaaleissa heiluu, jos heillä ei ole tarvittavaa pokkaa vastustaa näitä virkamiehiä äänestäjien eduksi.
      Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, mutta periksi ei anneta.

    • Päättäjille

      Edellisen on kirjoittanut lapsiperheiden puolesta, heitä lähellä oleva ihminen, joka on tietoinen siitä tuskasta mitä he nyt kokevat ja nähnyt sen lapsien hädän ja tuskan läheltä omin silmin.
      Näitä edustamiani vanhempia lapsineen on lukemattomia, kautta koko Lempäälään, eikä tyytymättömyys koske vain yksittäisiä asuinalueita, tai muutamia perheitä, vaan satoja perheitä ympäri.Lempäälän.

      • vastakysymys

        Paljonko olette valmiita nostamaan veroprosenttia, että kaikki vanhat palvelut säilyvät entisellään?


      • Eitarvitaveronkorotuksia
        vastakysymys kirjoitti:

        Paljonko olette valmiita nostamaan veroprosenttia, että kaikki vanhat palvelut säilyvät entisellään?

        Peräänkuulutan yhteisiä verovaroja käytettäessä kuuleemaan veronmaksajien ääntä herkällä korvalla, ja kuten olemme havainneet, on tyytymättömien joukot jyrkästi kasvaneet.
        Riippuu siitä miten ja mihin verovarojamme käytetään ja keitä varten. Yleisin mielipide on että verovarojamme käytettäessä olisi tärkeintä kuntalaisten terveys- ja vanhuspalvelut, lasten - ja perheiden hyvinvointi, ja kaikkien turvallisuus. Vaikuttaa suuruuden hulluudelta ja edesvastuuttomalta nuo ylikalliiksi käyvät keskusta-alueen mittavat investoinnit, jos niihin ei olisi todellisuudessa varaa, vaan eletään ylivarojen, ja jotka kuitenkin tulevat lopulta veronmaksajien maksettaviksi. Vaikka ei olisi varaa niin Päätösten tekijöille ei hyvä kelpaa, vaan pitää olla paras, vaikka sitten lasten turvallisuudesta tinkimällä. Veronkorotuksia ei tarvita kun eletään varojen mukaan, tinkimättä veronmaksajien ja heidän lastensa turvallisuudesta ja jätetään tuhlailut sekä mahtailut pois.


    • hghjfjufurk

      Lukion meneillään oleva rakennustoiminta rakennustarvikekuljetuksineen, maansiirtotöineen ja sekä rakennusvaiheineen on mainittava riski Laasonporttilaisille lapsille.
      Keskusta-alueelle tulevat mittavat purkutyöt, maansiirtotyöt ja rakentaminen ei pelkästään ole mittava ja kallis investointi, vaan edelleen entisestään lisää etenkin Laasonportilta päin kulkevien koululaisten riskejä raskasliikeenteen määrien huomattavan kasvun myötä.
      Valkeakoskentie on se väylä jota käytetään rakennustarvikekuljetuksiin tultaessa Tampere - Helsinki moottoritieltä.

    • EnOleRobotti22

      liekköhän? niilo22, oikealta nimeltään siis mikhail kosolov on AIVAN RAIVONA!!!!!!!

    • kunniallista

      HuuHaa turhukehankkeet jäihin, ja koululaisten kilometrirajat entiselleen, niin kehtais katsoo naapuripitäjäläisiä silmiin.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2803
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2380
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1944
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1796
    6. 152
      1782
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      131
      1510
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe