One way mission ja Suonnon ongelma

asiantuntija-owm

Ongelma on ristin teologi owm. Ollaan nyykähdetty syntien kanssa ristin juurelle siihen jääty pimeyteen. Masentuneet, köyhät ja sairaat jäävät ennalleen päähän taputeltaviksi vahvojen ilman jumalaakin menestyneiden owm pesiytyneiden omia ansioitaan ja omaa oppiaan seuraavien pätevien säälin kohteiksi jumalallisen avun ulottumattomiin kun Pyhää Henkeä ei päästetä sisään seurakuntaan.
Siellä Jeesus ei ole ylösnoussut ja lähettänyt Pyhää Henkeä toimimaan heidän keskellään vaan tämä on heille kuollut kirjain.

13

814

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kipuja-on

      Niin sinun mielestä köyhien ja sairaiden pitäisi heti Pyhän Hengen voimalla rikastua ja parantua.
      Suonnon opetus on Kristillisyyttä raitteimmillaan, jossa Pyhä Henki on vahvasti läsnä.

      • siunaan.OneWaytä

        Kyllä, aloittaja haluaa mustamaalat owm:ää. Syynkin tiedämme mikä hänet laittaa noin toimimaan.


      • tiedänasioita

        Joo owm on masentuneita jotka vuosia olleet masentuneita tai työtävieruksivia. Alatie kristillisyys ruokkii masennusta ja he sitten Suonnon tuella hankkii eläkepaperit. Tunnen useita "onw eläkeläisiä" melko nuoria työikäisiä ihmisiä.

        Mikä hän on syynä moiseen?


      • Vastaatkoystävällisesti
        siunaan.OneWaytä kirjoitti:

        Kyllä, aloittaja haluaa mustamaalat owm:ää. Syynkin tiedämme mikä hänet laittaa noin toimimaan.

        Tunnetko aloittaman ja tiedät mitä hän tietää? Kerro toki mitä tiedät asiasta? Tunnetko Suonnon taustat? Luetko kristityn foorumina?
        Tiedätkö totuuden niin kuin Jumala asiat näkee?


    • Viimeinenoljenkorsi

      Suonto ei pysty järjestämään minkään valtakunnan eläkepapereita kenellekkään. Varmasti siellä autetaan yhteiskunnan kelkasta pudonneita ihmisiä saattamaan asioitaan järjestykseen ja se on minun mielestä raittiin Kristillisyyden ydintoimintaa.
      Onneksi Suomessa on vielä muitakin Kristittyjä, kuin pelkkiä kantasormusten pyörittelijöitä.

    • ryhtiä

      Tunnen owm kaverin joka alle 40 v mietti miten saisi eläkepaperit, mietti temppuja miten suvakki sossutätejä ja setiä voisi hämätä. Lopulta ylpeänä kertoi saavansa eläkkeen ja sen kunniaksi lähti etelän lomalle. Hän oli täysi lusmu ja kristittyjen hyväksikäyttäjä. Aina pummasi euroja kahviin owm kahvilassa ja lupasi maksaa kun sossurahat tulee, mutta seuraavaksi pummasi lisää ja etsi aina uusia huijattavia. Häntä suonnon suvakit hyyssäsivät epärehellisessä elämän tavassa. Ylpeä ja älykäs mies, mutta karttoi vaivannäköä ja työn tekoa.

    • Laurin-ystävä

      Lauri kertoi minulle tse miten helppo on huijata suvakki viranomaisia. Häntä oltiin laittamassa laittamassa laitoksesta ulos. Hän sitten kertoi psykiaktrille: tuossa on koira jolla on karvalakki päässä ja hattu on korkean lumen peittämä.

      Ja loma laitoksessa hyvinvoinnista jatkui psykiatrin myönteisellä lausunnolla.

      • Ainaeinatsaa

        On käynyt niinkin, että tutkintavanki on lähetetty mielentilatutkimukseen, jossa näytteli todella uskottavasti, toiveenaan saada lyhyempi tuomio. Raportissa todettiin että asianomainen on ymmärrystä vailla oleva, ja osoite siten vankimielisairaala. Reissusta tuli pitkä, koska ymmärrystä vailla olevaa ei niin vain siviiliin päästetä.

        Näyttelijän toive oli saada paperit, joissa hänen katsottaisiin olevan täyttä ymmärrystä vailla oleva.


    • Troy-

      Eli avuntarvitsijasta olisi aina ajateltava ensisijaisesti, että hän on huijari?

    • EntinenOWMläinen

      One Way Mission on tehnyt paljon hyvää ympäri maailmaa ja Tapani pitänyt paljon hyviä raamattutunteja. Sitten tuli tämä oikeaoppisuus. Ylpeys. Miten onkaan mahdollista, että kaikki muut ovat väärässä ja vain OWM:ssa nähdään asiat oikein? Oikeaa oppia pitää viedä koko Suomeen ja kaikkeen maailmaan, koska esim. Amerikassa ei ole enää raittiita seurakuntia. Leimataan harhaoppisiksi kaikki, jotka vain mitenkin ovat olleet tekemisissä esim ns. profeettaliikkeen kanssa. Seurauksena, että ne, joiden piirissä tapahtuu ihmeitä ovatkin harhaoppisia, koska Raamattu sanoo: "Emmekö me sinun nimessäsi tehneet... Menkää pois, minä en ole koskaan tuntenut teitä." Unohdetaan, että Raamattu sanoo myös: "He nostavat käsin käärmeitä, he laskevat kätensä sairaiden päälle ja ne tulevat terveiksi." One Way on kokonaan hylännyt terveen karismaattisuuden. Jokainen, joka on siellä käynyt joutuu rehellisesti myöntämään, että ei siellä ainakaan armolahjojen käyttöön kannusteta. On surullista, että sielunvihollinen on niin etevä löytämään jokaisen heikon kohdan. Tapanilla se oli ylpeys. Tuli kyky nähdä asiat oikein, joita kukaan muu ei ole tajunnut. Hän on unohtanut, että Raamattu kieltää kadotustuomion lausumisen. Sen sijaan hän uskaltaa nimittää harhaoppisiksi ja eksyttäjiksi niitä, jotka rakastavat Jeesusta ja jotka ovat Jumallle rakkaita. Pelkään mihin One Way House seurakunta ja One Way Mission on menossa tällä tiellä.

    • Jaakko2524

      Ristin juurella on paras ja turvallisin paikka maailmassa.
      Siellä saan olla Jeesuksen siunatun sovintoveren ja Taivaallisen Abba-Isän siipien suojassa, niin ettei mikään paha maailmassa voi satuttaa, ainakaan Isän sitä sallimatta.
      Niin kauan kuin maailmassa elän, en tahdo sieltä pois lähteä.

    • Asdfqwe
    • Anonyymi

      Se näissä monissa ns. pyhän hengen seuraajissa on ongelmana, että se Jumalan Sanan kunnioittaminen on sivuseikka, vaikka Jumalan Sana on Totuus, joka tekee vapaaksi. Tuntuu, että kaikki on sallittua, kun vaan vaeltaa hengessä, ei sen totuuden niin ole väliä, parannuksesta puhumattakaan.

      Kaikki Raamatun varoituksen sanat on visusti piilossa puhujilla, siunauksista jaksetaa puhua suruttoman paljon, kun ilo herrassa on väkevyys kerran. Synnistä ja sovituksesta puhuminen on ahdistavaa ja vaarallista, koska seurakunta voi pienentyä puolisydämisistä seuraajista ja kolehtihaavi ennen kaikkia. Ei sielujen pelastuminen ja parantuminen ole muodissa enää, varsinkin kun kaikki on jo suuria pyhiä, ettei pyhitystäkään tarvitse opettaa enää. Rukouskokouksissa ei käy kukaan, kun kaikki juoksevat voitelun perässä eri julistajien kokouksissa hakemassa sitä helluntain tulta, tai vaikkapa uutta armolahjaa, vaikka astiat on puhdistumatta sisältäpäin, ulkoapäin kyllä näyttää hurskaalta, mielen uudistuminen on tarpeetonta, kun ihmeitä ja merkkejä tapahtuu vaan.

      Ei ole kellekään kadotustuomiota tulossa, kun muistaa hengessä vaeltaa.

      Jumalan Pyhä Sana kuitenkin sanoo päinvastoin:

      "He eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole.
      Pyhitä heidät totuudessa; SINUN SANASI on TOTUUS. Niinkuin sinä olet lähettänyt minut maailmaan, niin olen minäkin lähettänyt heidät maailmaan; ja minä pyhitän itseni heidän tähtensä, että myös he olisivat pyhitetyt TOTUUDESSA."

      Joh. 17:17-19

      Ja siitä me tiedämme hänet tuntevamme, että pidämme hänen käskynsä.
      Joka sanoo: "Minä tunnen hänet", eikä pidä hänen käskyjänsä, se on valhettelija, ja totuus ei ole hänessä. 1.joh. 2:4

      Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon. Ilm. 14:12



      "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?


      Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

      Matt. 7:21-23


      Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
      että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet TOTUUTTA, vaan mielistyneet vääryyteen. 2.tess.2:11

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      125
      2118
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      267
      1963
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      62
      1496
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      115
      1336
    5. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1248
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      128
      1184
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      960
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      927
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      857
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      841
    Aihe