Tämän päivän eri. Krist. kuntalaiset

Herätyys

ei näytä vieläkään heränneen tiedostamaan / tajuamaan, että ovat tulleet eksyneiksi tai eksyteiksi kaus Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, opetusten ja ohjeiden mukaisesta, käskynsä kaikilta osin pitävästä ja täyttävästä, ne Oikeasti Kiristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttävästä, ne käytännön arkielämässä elämällä, sanoilla ja teiolla osoittavasta / todistavasta Kristillisyydestä.

Ei ole täälaisesta nykyisen kaltaisesta, vähän jotenkin pettävästi / eksyttävästi vain nimeksi krist. eri lahko / puolue henkisestä ns."kristillisyydestä," "maailmalle valkeudeksi eikä maalle suolaksi", eikä Kristuksen Jeesuksen seurakuntia, joita on vain ne Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, ne, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Kirst. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaiset, käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi elävät ja toimivat / vaikuttavat, apostoliset seurakunnat...

Johon, niiden rakentamiseen alkamiseen / yhtymiseen ja saumattomaan yhteistyhön, kaikki Hänelle, Kaikkivaltiaallle uskollisesti ja kuuliaisesti elämään haluavat, on tästä pahan vallassa olevasta, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, Jumalan Sanan (Raamatun UT) VASTAISESTI, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta touhuista ja politiikasta ULOS, irti sanoutuviksi kutsuttuja...

Tätä, vasta Oikeasti Krist. vaihtoehtoa, yhtä olevasti ja kaikessa yhtä pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, jokaista jäsentään myöden kesknäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti RAKENTAVIKSI.

Tähän em. mukaiseen, vasta Oikeasti Krist. Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan yhteyteen ja yhteityöhön kutsuttu, ja tähän NÄYLLÄ armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

Jeesuksen nimessä... tästä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Kritsillisyydesta muistuttaen ja valistaen.

Mikä teitä ketäkin Krist. uskovaa estää lähtemästä tälle, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskautta etsivälle, kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämäärä, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavalle tielle ?

Jeesuksen nimessä... tiedustellen. Mitä kysyvälle vastaatte? Tai mitä kysyisitte; tästä Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteityöhön pääsemiseksenne ja yhtyäksnne.

Jos tähän Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen, tähän kullekin turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaan ja takaavan Kristillisyyden puolesta yhteistyöhön haluatte.

1

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      Eikä vieläkään, tähänkään päivään mennessä, yhtäkään kiinnostoutuvaa ilmaantunut!! Mihin uskovia ja ketä palvelevasti eläviä tällä on, kun Ei Kristusta Jeesusta, ja Hänen, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle HYVÄKSI asiaa, tarkoitusta ja tavoitetta?

      Sitä "maailmalle" valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi eläviä apostolisia seurakuntiaan, jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä YHTÄ olevasti ja kaikessa yhtäpitävästi, Totuudessa yksimielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti rakentava, samattomaan yhteistyöhön paikkakunnittain ja alueittan, kansakuntien laajuistesti järjestäytyvä Kristillisyys.

      Jeesuksen nimessä... uskoville / muillekin herätykseksi, ja kehoitukseksi tälle, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tielle lähtemiseksi ja yhtymiseksi.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisetsi elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa. Tähän em. mukaiseen krist. yhteyteen ja yhteityöhön kutsuttu / näyllä armoitettu palveliajnsa ja seuraajansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2858
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      105
      2140
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      924
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe