Nerg on KD n tuho

eijatkoon

Päivi Nergin epäsuomalainen maahanmuuttopolitiikka on KD n tuho.
Kukaan ei kannata puoluetta joka vainoaa toimillaan omaa kansaa.

10

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesus_auta

      Suomessa ei ole suvaittu kuin yksi ainoa vaihtoehto kerrallaan.

      Muu on ollut ahdasmielisyyttä, taantumuksellisuutta, populismia ja vaiettu lehtien sivuilta, karkoitettu kansalaisten ylläpitämästä Ylestä, tuomittu juhlapuheissa.

      Tämä on johtanut meidät EU:iin, euroalueeseen, EVM:iin, Venäjäpakotteisiin, Naton oikeudettomaksi vasalliksi, 100 miljardin velkataakkaan…

      Suomessa ei ole suvaittu kuin yksi mielipide kerallaan.

      Aikaisemmin historian kuluessa se johti meidät suomettumisen syövereihin. Nyt se on johtanut meidät vielä paljon haitallisempaan uussuomettumiseen.

      Aivan vakavasti on pakko kysyä, että kun kerran ollaan rähmällään, naama kuralätäkössä, paljonko on merkitystä sillä, kumpaan ilmansuuntaa sojottavat varpaat ja kumpaan pää. Hengitys vaikeutuu kummasti aivan siitä riippumatta.

      Sitä on maamme yksipuoluejärjestelmä toteuttanut erinimisten lohkojensa erilaisilla kokoonpanoilla, kansalaisista ja vaalituloksesta riippumatta. Niinpä nyt ollaan tilanteessa, jossa meillä on puoli miljoonaa työtöntä, loputtoman pitkät leipäjonot ja vanhukset, jotka arpovat kummat jättää rahan puutteessa ostamatta: ruoka vai lääkkeet.

      Suomessa on koko ajan huonommin suvaittu: kantasuomalaisia, tasavertaisuutta, sananvapautta, oikeusturvaa, yrittäjiä, sairaita ja oman maansa ja kansansa puolustajia. Samoin kuin isänmaallisia, omilla aivoillaan ajattelevia, oikeustaistelijoita…

      Täällä ei ole suvaittu, vaan glorifioitu valehtelijat ja terroristit, sekä omat, että ulkomaalaisvahvistukset, sotarikolliset, raiskaajat, valtion varojen kavaltajat ja ajatuspoliisit.

      Ryhdytään siis yhdessä vaatimaan sitä paljon puhuttua suvaitsevaisuutta. Sillä suvaitsevaisuus EI sulje lehtien kommentoitipalstoja, EI vaadi internet-sensuuria, haasta oikeuteen totuudenpuhujia, EI leimaa ihmisiä valkoiseksi roskaväeksi…

    • kristitynvoito

      Nerg on todellinen kristitty. Välittämättä muiden mielipiteistä tekee hienoa työtä viranomaisena. Suomen ääiti-Teresa. Kyllä Päivi valitsi oikean kristityn virkaan.

    • suomi_huijattuna

      Äiti Teresan suuri huijaus
      Mother Theresa: The Final Verdict (Äiti Teresa: Lopullinen tuomio)
      kirjoittanut Aroup Chatterjee

      Aroup Chatterjeen kirja Mother Theresa, The Final Verdict (Äiti Teresa, Lopullinen tuomio) kertoo Äiti Teresasta aivan päinvastaista kuin koulujen uskonnonopetus ja tiedostusvälineen. Chatterjeella on kaksi tärkeää ominaisuutta, jotka tekevät hänen työstään merkittävän lisän keskusteluun.

      Ensiksi, hän on henkilökohtaisesti perehtynyt siihen osaan Kolkataa (entinen Kalkutta), jossa lähetysasema (Missionaries of Charity) sijaitsee. Hän on kasvanut siellä ja työskennellyt järjestössä vapaaehtoisena.

      Toiseksi Chatterjee on lääkäri ja ymmärtää Kolkatan köyhien auttamiseen liittyviä lääketutkimuksen (lääketieteellisiä) kysymyksiä. Kun Chatterjeen kirjoituksia ja tutkimustaitoja verrataan muiden Äiti Teresasta kirjoittaneiden vastaaviin, kukaan ei voi kiistää Chatterjeen ainutlaatuista perehtyneisyyttä siihen kaupunkiin, jossa taru Äiti Teresasta on syntynyt.

      • karismaatikkoko

        Äiti Teresa oli huijari joka keräsi röyhkeästi rahaa avustuksina. Hän
        keräsi kansainvälisesti "voidakseen rakentaa koulun ja sairaalan"....
        Mitään sairaalaa ei ole eikä sellaista ole missään vielä aloitettukaan
        rakentaa. Äiti Teresa osasi käyttää ihmisten luontaista hyvyyttä ja myös
        kristillisyyttä hyväkseen rikastuen sillä. En moista epäihmistä ihailisi.

        Jo vuosienajan monet karismaattiset ja uusevankeliset johtajatovat puheissaan ja teoissaan, joko suoraan tai epäsuorasti, antaneet kannatustaan katoliselle
        uskonkäsitykselle. Monia varsinkin paavia ja paavin asemaa ylistäviä lausumia on annettu protestanttiseen liikkeeseen kuuluvien kautta.
        Paavin ympärille onkin erityisesti parin viimeisen vuosikymmenen aikana muodostunut merkittävä henkilökultti. Nykyinen paavi Franciscus on vienyt
        kehitystä edelleen eteenpäin.

        Nergin ja hänen suojattien pitäisi pikimmiten aloittaa muslimien uskonpuhdistus.

        Useat muslimiajattelijat ja intellektuellit ovat yrittäneet reformoida islamia. Heidät on joko tapettu, ajettu maanpakoon tai julistettu epäuskoiseksi. Viime vuosina julkisuuteen on noussut egyptiläinen, islamin tutkimuksesta Walesissa väitellyt Islam Behery.

        Beheryn mielestä islamia selittäneet uskonnonoppineet ovat väärentäneet Jumalan sanaa ja välittäneet muslimeille keskiaikaisen, barbaarisen ja väkivaltaisen ajatusmaailman. He ovat selittäneet Koraania mielivaltaisesti. Behery kehottaa muslimeja heittämään Koraanin selitysteokset ja muun uskonnollisen kirjallisuuden roskikseen. Hänen mukaansa islamin tulee perustua vain Koraaniin.

        Beheryn mielestä muslimien pitää rakentaa sellainen islam, joka sopii nykymaailmaan, jossa uskonnot elävät sovussa keskenään. Tämä ei onnistu, mikäli islamilaista traditiota ei hylätä.

        Beheryn mielestä islamilaiset uskonnonoppineet valehtelevat, kun he sanovat, ettei Isis toimi islamin mukaan. Varhaiset muslimiajattelijat ja selitysteokset tarjoavat hänen mukaansa oikeutuksen väkivaltaan islamin vihollisia kohtaan. Behery aiheutti kohua sanomalla, että Koraanin mukaan juutalaiset ja kristityt pelastuvat ja uskonnonvapaus on islamin peruspilari.

        Behery on ehkä rohkein muslimiajattelija nykyaikana, mutta hän ei ole yksin. Reformiin kutsuvien ääni kuuluu ympäri arabimaailmaa. Isisin julmuudet ovat järkyttäneet tavallisia muslimeja enemmän kuin länsimaalaisia. Islamilainen maailma joutuu ajattelemaan omaa perustaansa.

        Islam Beheryn kaltaisilla uudistajilla on mahdollisuus aloittaa islamilaisessa maailmassa muutos, jolla voi olla kauaskantoiset seuraukset.


      • valitettavasti

        Joka puolueessa tuppaa olemaan aina niitä pahnan pohjimmaisia, jotka tekevät puolueelle hallaa. Yksi hyvä esimerkki on herra Haglund Nergin ohella.


    • uskon_luopumuksen_kirous

      Islamin pääasiallinen perusta on Koraani, joka on koottu pääosin profeetta Muhammedin näyistä Mekassa ja Medinassa. Näyt eroavat toisistaan melko ratkaisevalla tavalla. Mekassa saadut näyt ovat sisällöltään rauhanomaisia ja hyväntahtoisia, kun taas Medinan näyt ovat sotaan lietsovia ja julmia.

      Oikeaoppisen islamin tulkinnan mukaan myöhemmin saadut opetukset ovat oikeita ja ne kumoavat aiemmin annetut opetukset, mikäli ne ovat ristiriidassa keskenään. Tästä johtuneekin ilmeisesti erilaiset käsitykset islamin luoteesta. Toiset löytävät Koraanista rauhaa huokuvia säkeitä, joiden perusteella islam voitaisiin tulkita rauhan uskonnoksi. Toiset taas ovat tietoisia Koraanin oikeaoppisesta tulkinnasta ja näin määrittelevät islamin sodan uskonnoksi.

      Islamin levittäminen

      Oikeaoppiseen islamiin kuuluu uskonnon levittäminen kaikin käytettävissä olevin keinoin. Tähän kategoriaan kuuluvat mm. pakkokäännytykset, vääräuskoisten alistaminen, jihad ja terrorismi. Muslimit katsovat maailman jakautuvan kahteen osaan; islamilaiseen alueeseen ja sodan alueeseen. Maapallolla ei voi heidän mukaansa olla rauhaa, ennenkuin koko maapallo on islamilaista aluetta.

      Tästä taistelusta meillä on tälläkin hetkellä lukuisia esimerkkejä; Filippiinit, Thaimaa, Kiina, Afganistan, Kasmir, Sudan, Irak, Syyria, Libanon, Libya, Nigeria, Mauritania, Tsetsenia jne. Näyttääkin siltä, että lähes kaikki kahakat ovat islamin ja muun kulttuurin välisiä yhteenottoja. Maailma olisi tätä nykyä melko rauhallinen paikka, jollei islam lietsoisi sotia.

      Mitä islam sitten on? Onko se vain uskonto muiden uskontojen rinnalla vai jotain muuta? Kyllä islam on uskonto, mutta se on samalla myös totalitäärinen hallintojärjestelmä, jota voi verrata kommunismiin tai natsismiin. Julmuudeltaan se näyttää kuitenkin voittavan jopa edellä mainitut.

      Vapaa länsimainen järjestemä uskonnonvapauksineen ja demokratioineen on täysin vierasta islamille. Se on sille epäuskon ilmentymää. Kaikki länsimaihin muuttavat muslimit työskentelevät tavalla tai toisella islamilaisten valtioiden muodostamiseksi myös eri puolille Eurooppaa. Allahin lähetyskäskystä ei äänestetä, vaan sitä tulee yksinkertaisesti noudattaa.

      Islam on pohjimmiltaan sodan uskonto ja se työskentelee sellaisen yhteiskuntamallin perustamiseksi, joka on täysin yhteensopimaton läntisen yhteiskuntamallin kanssa. Tämä on myös motivaationa terrorismille, mille löytyy miljoonia kannattajia ympäri maailmaa. Sisimmässään lähes jokainen muslimi iloitsee onnistuneista terrori-iskuista, vaikka he eivät sitä länsimaissa ulospäin näytäkään.

      Länsimaiset maahanmuuttajamuslimit toistavat islamin rauhan sanomaa niin kauan, kuin eivät tunne olevansa voitolla. Sitten, kun he tuntevat olevansa niskan päällä, sanoma muuttuu kuin taikaiskusta.

    • Yksin_Jeesus

      " Nerg on todellinen kristitty. Välittämättä muiden mielipiteistä tekee hienoa työtä viranomaisena. Suomen ääiti-Teresa. Kyllä Päivi valitsi oikean kristityn virkaan. "

      Nerg, Askola, Mäkinen, Ambrosius, paavi Franciscus ym... , ajavat samaa asiaa.


      Olen tyrmistynyt paavi Franciscuksen touhuista. Paavi kehottaa rukoilemaan muiden uskontojen harjoittamisen puolesta. Tämä ei ole Herrasta.

      https://www.youtube.com/watch?v=-6FfTxwTX34

      En pidä ollenkaan siitä, että videossa Jeesus vauva viedään budhan patsaan ja islamin rukousnauhan viereen. Raamattu opettaa selvästi, että toiset uskonnot edustavat paholaista ja niiden harjoittajien kanssa ei saa olla missään tekemisissä. Siitä huolimatta Paavi jotenkin tuntuu hakeutuvan paholaisen porukoihin mukaan. En hyväksy tätä.

      Minun täytyy nyt tehdä sellainen johtopäätös, ettei paavi taida olla Jumalan asialla ollenkaan. Olen pitkään muutenkin ihmetellyt katolisen kirkon touhuja. Meidän kirkossa ihmiset ja papit elävät valheessa. He eivät mitenkään halua uskoa, että heitä on petkutettu. Taitaa olla niin, että protestantit ovat siinä oikeassa, että paavi on antikristuksen hengessä.

    • islam_on_saatana

      Monien länsimaisten ihmisten on vaikea ymmärtää, miksi islam ja islaminuskoiset ovat käsityksissään niin periksi antamattomia ja väkivaltaisia kuin terroriteot osoittavat. Pelkkä viittaus muslimien katkeruuteen, joka seuraisi Lähi-idässä vallitsevasta kurjuudesta ja jatkuvasta sotatilanteesta, tuntuu pinnalliselta.

      Se ei selitä, miksi monissa luonnonvaroiltaan rikkaissa öljymaissakin koetaan poliittista kurjuutta ja miksi muslimit riitelevät verisesti keskenään oikeasta uskonnon tulkinnasta, kuten Syyriassa ja Irakissa, jonka alueita osittain hallitsee terroristijärjestö The Islamic State of Iraq and Syria (ISIS).

      Vihan ja väkivallan kierrettä ei voida vierittää Yhdysvaltojen tai länsimaiden syyksi. Yhdysvallat ja muut länsimaat ovat tehneet kaikkensa demokratian, vapauden ja ihmisoikeuksien saattamiseksi voimaan muun muassa Saddamin jälkeisessä Irakissa, ja Länsi on auttanut afgaaneja taistelussa sosialismia vastaan.

      Vastaamatta on jäänyt sekin kysymys, miksi muslimien elämäntavassa ei ole tapahtunut juuri mitään edistystä keskiajan jälkeen. Musliminaiset ovat edelleen alistettuja myös länsimaiden muslimiyhteisöissä, ja arabimaiden tiede ja tutkimus ovat aivan retuperällä.

      Islamilaisissa maissa ei ole sen enempää vapaata tiedettä kuin vapaita tiedotusvälineitäkään. Islamin hallitsemissa maissa ei ilmesty tieteellisiä julkaisuja, eikä niihin osoiteta tieteellisiä palkintoja, ellei kyse ole Kairon Amerikkalaisen Yliopiston tapaisista laitoksista tai toisinajattelijoiden palkitsemisista.

      • zionistitOnSaatanasta

        terrorisoi, nöyryyttää, alistaa, ryöstää, kiduttaa ja murhaa,
        kuin natsit aikoinaan,
        vaan niin kuin historia kertoo,
        terrorilla luodut ja ylläpidetyt valtoit on AINA hukkuneet terroriinsa...


    • KDtuho

      Räsänen ei ymmärtänyt mitä seuraa puolueelle siitä, että hän nimitti Nergin. Tuo polittinen virkanimitys voi olla tuhoisa puolueen kannatukselle seuraavissa vaaleissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2530
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      893
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe