Yhtäkkiset kaistanvaihtaja idiootit

vajakkiautoilijat

Nämä niitä kolareita saa aikaan ruuhkissa, koukataan yhtäkkiä vauhdissa toiseen jonoon joka seisoo paikoillaan ja hyvässä lykyssä edes mahduta sinne kokonaan.
Tai liian hitaalla vauhdilla vaihdetaa kaistaa toiseen jonoon jossa liikenne etenee 20-30km/h suuremmalla nopeudella ja suoraan jonkun eteen ja totta kai mitä huonompi keli niin sitä hitaammin möngitään eteen. Loput saa lukea lehdistä.. Takana tuleville siinä on miina sitten, että ehkä se takana ajanut (minä) kerkiää jarruttaa mutta entäs ne muut sitten..

Taas yksi vitun vatipää runkku kehä I:llä, vaihtaa yhtäkkiä kaistaa 60km/h nopeudesta toiseen jonoon joka seisoo paikoillaan, tiukkaan väliin koitti ajaa mutta ei mahdu sinne kokonaan jääden siis ajamalleni kaistalle edellee siihen eteen. Tiukka jarrutus ja torven soitot mulkulle, katsoin sivupeiliin ja huh ei ajanut takana oleva auto minun autoni perään, en tiedä miten käsi siellä kauempana sitten.. Oliko kehä I:llä kolari iltapäivällä?

Pidin aika reilua välimatkaa siihen edellä olevaan että minä tässä en ole syyllinen, kyllä mulla oli aikaa hidastaa, ei nyt edes täysillä tarvinnut jarruttaa vielä mutta voimakkaasti, kiitos joo..

HIDASTA AJOISSA, RAUHALLISESTI, VILKKU PÄÄLLE AJOISSA ETTÄ MITÄ AIOT SAATANAN TAULAPÄÄT!

12

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peliJoMenetetty

      Tzadi, autoilun ihmemaa.
      Olet paikallisten kehuvan, kuinka paljon parempia pääkaupunkiseudun autoilijat ovat ja niin joustavia ja muut huomioonottavia.

    • OpetteleArvioimaan

      No etpä ajele Thaimaassa 6kk vuosittain niinkuin minä vasemmanpuoleisessa liikenteessä Autoilioiden kanssa jotka saavat ajokortin oikeastaan ostamalla..Täällä kaikki noi on tuttua ja paljon muutakin..Eniten häiritsee kun vilkkuja ei käytetä usein ollenkaan,ajetaan ilman valoja pimeällä,10v pennut ajelee mootoripyörällä useita kavereita kyytissä..Suojateitä on vain piirretty huvin vuoksi tien pintaan ja paljon muuta..Suomen popleemat liikenteessä on pilkku verattuna Aasiaan ja moneen muuhun maahan.Täällä kuolee liikenteessä 24-28 tuhatta ihmistä liikenteessä,siis mailman toiseksi eniten.Sairaalassa kuolleita liikenneonettomuuden uhreja ei ole laskettu siihen.Pitää vain opetella ajamaan silmät auki joka Suomen liikenteessä pitäisi olla niin helppoa ja vaaratonta että ihmetyttää että joku yleensäkkin kuolee siellä vaikka ajaisi silmät kiinni.

      • Mac_Gyver

        Tunnetko itsesi nyt suureksi sankariksi?


    • fivecents

      Jos toinen kaista vetää hitaasti, niin yleensä kannattaa sillä vetävämmälläkin kaistalla sovittaa nopeuttaan hitaammin ajavien mukaiseksi tai ainakin pitää nopeusero malttillisena max luokkaa 20km/h. Ihan vain siksi että noita yhtäkkisiä kaistanvaihtajia tulee aina olemaan ja jollet halua törmäillä niihin, tämä on ainut keino välttää paha onnettomuus.
      Ehkä itsestään ajavat autot poistaa tämänkin stressitekijän ruuhka-ajamisesta.

      • q2we3dx2weqqwqqq

        Sinäkö teet niin, olet se ainut 50 000 ajoneuvon ruuhkaliikenteessä joka ajaa 5km/h nopeudella toista kaistaa pitkin missä ei ole muuta liikennettä, vain siksi kun toisella kaistalla ajetaan myös 5km/h? Kyllä se on hyvä huomioida nopeuserot, kaistanvaihtaja riskit mutta ei kukaan tee noin, hidastatko myös 5km/h kun ajat kääntyvien kaistan jonon ohi.


      • Kjell.Y.Pippelström

        Välillä vedellään hitaasti, sitten nopeasti, ja sitten taas hitaasti...


      • Anonyymi
        Kjell.Y.Pippelström kirjoitti:

        Välillä vedellään hitaasti, sitten nopeasti, ja sitten taas hitaasti...

        Penis.


    • fakta-homma

      Joskus tulee vastaa noita vatipäiden aiheuttamia "haamuaaltoja" joiden vuoksi liikenne hidastuu tai jopa pysähtyy ilman mitään näkyvää syytä.

    • selkeäSyyLöytyy

      Jos ajaa kunnollisella länsiautolla, niin pystyy keskittymään täysillä liikenteeseen ja ajamaan reippaasti ja joustavasti, mutta jos ajaa aasialaisella kaistoja hakevalla autolla huomio kiinnittyy ihan muuhun ja siksi tulee virhearvioita ja käsittämättömiä tekoja.

      • Provoilua

        Hehe. Vitsikäs?


      • Mac_Gyver

        Olenkin ihmetelly Volvoseikkailijoita. Omituisia liikkeitä ja järjetöntä toimintaa.


    • Anonyymi

      Huhhuh

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      117
      9416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1386
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe