Vähätelläänkö terrorismin vaaraa Suomessa?

taaltapesee

Virallinen Suomi suorastaan vähättelee mahdollisia terrori-iskuja Suomeen. Jos sisäministeriä, Supon päällikköä ja poliisiylijohtajaa uskoo, niin suomalaisilla ei ole mitään hätää.

Kansalaiset ovat vahvasti eri mieltä. Maassamme on Supon mukaan tällä hetkellä noin 200 Isis-yhteyksistä tiedettyä maahanmuuttajaa, jotka ovat tulleet viimeisen suuren muuttoaallon mukana Suomeen.

Pitäisikö pelätä? Ei, mutta kaikkeen on varauduttava. Viranomaistemme sisisilmäisyys on käsittämätöntä ajatellen, missä kaaoksessa esimerkiksi Ranska ja Belgia ovat viime aikoina olleet terrorismin takia.

4

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • roskamedia

      Pään riiputtaja sen todisti, poliisi ei itse kykene muuta kun palkan nostoon.

    • Gurnauskis

      Totta, matuille ja mamuille ei anneta oikeita tuomioita.

      Syy tähän toimettomuuteen brysselin iskun jälkeen on se, että nykyinen hallitus ei tunnusta sitä virhettä, mikä tehtiin kun elintasomatkaajat päästettiin suomeen ilman mitään valvontaa ja päästettiin tunkeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan ilman selvitystä siitä, ketä tulee ja miksi tulee. Sisään pääsi paperittomina, samalla pääsi isisin ym terrorijärjestöjen tukijat ja jäsenet, joiden maahantulon oletettava syy on länsimaalaisen elämäntavan romuttaminen ja islamistisen elämäntavan tänne juurruttaminen, vaikka koraanin opit on vain satukirjaan verrattavia.

      Virheitä siitä, mitä tehtiin, kun suomi liitettiin eu-hun ja keksittiin schengen-alue, niitäkään ei haluta tunnustaa. Onhan Niinistö, joka nyt puolustaa näitä alueita kynsin ja hampain, se henkilö joka oli tekemässä tätä virhettä ja virhe vielä tehtiin perustuslain vastaisesti. Myös Halonen, joka oli schengenalueen synnyttäjä, ei uskalla myöntää virheitään. Näiden eläminen on turvattua, koko suomi armeijoineen vartioi heidän turvallisuutta, mutta tavallinen kansalainen on jonkun terroristiksi koulutetun nuorukaisen armoilla.

    • 76625252

      "Pariisin syyttäjä Francois Molin vahvisti viime vuoden marraskuussa, että Pariisin terrori-iskuissa käytetyt räjähdeliivit sisälsivät triasetonitriperoksidia (TATP).

      Helposti valmistettavissa olevaa, mutta erittäin räjähdysherkkää yhdistettä kutsutaan arvaamattoman luonteensa takia "Saatanan äidiksi" (eng. Mother of Satan)."

      Islamintutkija tms Teemu Sinkkonen, joka sanoi ettei Suomeen ole tullut terroristeja, sanoi myös, että vaikka ISIS olisikin halukas pommittamaan esim. Lontoossa, ei heillä ole kykyä siihen.

      Saamme ilmeisesti siis kuulla seuraavaksi Lontoosta uutisia. Kannattaa varmaan välttää ainakin pääsiäistä, tai jos uutisoidaan uusista terroristin pidätyksistä, niin sen jälkeisiä lähipäiviä. Väheneehän nuo näemmä noinkin, yhden ottaa kiinni niin koko solu räjähtää.

    • nineeleven

      kyllä usa nyt nauraa partaansa euroopan heikkoutta ja sinisilmäisyyttä. usa on sentään oppinut läxynsä, huomatkaa että sinne on vaikeampi iskeä vaikka pommittavat isis alueita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe