Hoitokotien rakennusbuumi

jflkufLi

Kyllä tämä hoito- ja vanhankotien rakennusvimma kertoo että joidenkin ahneudella ei ole rajaa. Se missä isovanhemmat sotivat suomen itsenäiseksi, niin nämä "suuret ikäpolvet" on saaneet valtavan vahingon aikaan: tuhlanneet luonnonvarat ja saastuttaneet luonnon, lisäksi ylivelkaannuttaneet suomen ja äänestelty itsenäinen päätöksenteko pommipääkaupunkiin brysseliin. No riittääkö hölmöily ? ei vaan nyt taas lisää miljoonavelkaa seuraavien sukupolvien maksettavaksi, että saadaan uudet hienot hoitokodit vanhuudenpäiviksi, tämäkin siksi kun ollaan niin itsekkäitä typeryksiä ettei kukaan viitsi teitä nurkissaan katsella.
Kyllä kuulkaa nuoret tajuaa mitä te olette tehneet, ja sitten on turha narista että kun pitää hienossa hoitokodissa, omissa paskoissa päiväkaudet maata, voidaan vain todeta todeksi vanha viisaus: Ahneella on ........

20

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Känkkä

      Ei kekkosslovakit lopeta ahnetimista edes eläkkeellä, hautaan asti vaan kerätään ja kerätään. Jos ihminen ei kunnnioita mitään ei se myöskään häpeä mitään, rahalla ei oo moraalia ja siksi sitä ei oo rahan perässä juoksijallakaan.

      • Nurkantakanakyttääjä

        rahalla ei oo moraalia ja siksi sitä ei oo rahan perässä juoksijallakaan.
        Hyvin sanottu.


      • Pervitiinijussi

        Kyllä se pelko on aina ollut paras motivaattori ja tarpeeksi kun ihminen on peloissaan, niin eihän se muuta osaa kuin jotain turvakseen kerätä. Ei sellainen ajattele mikä on oikein ja mikä väärin, rahat vain veroparatiiseihin piiloon. Ainoa mikä vähä rajoittaa on rangaistuksen pelko ja kun jumalaan ei enää uskota, niin on poliisi se on ainoa joka ahneutta yrittää kurissa pitää.


    • 3456787654

      kannattaa rakentaa jos on pystyny lahjoo tarpeeks porukkaa että toiminta soljuu hienosti...kuuleman mukaan tietyissä piireissä toimii

    • jepuli44

      Nyky nuoret ,suurinosa on jo viiskymppisinä hoidon tarpees,ei oo tehty työta eikä palio liikuttu,ei maksettu veroja,on sitte valmiit hoitopaikat heille juopoille ja narkkareille.

      • Hölmölä-antropologi

        Joo pirinarkkarit ja pirihuorat on surkeimpia, eivät näe omaa tilannettaan ja riippuvuuttaan ollenkaan. Muita kyllä moititaan, vaikka itse on sellaisia etteivät pääse aamulla liikkeelle ilman columbialaista piriste annosta. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kofeiini


    • Pervitiinipirkko

      Ämmät ne valtion varoista suurimman osan vie ja enemmän nuata hoitoja tarttoo, eläkkeelläkin ollaan miehiä pirempään vaikka niitä vähemmän maksetaan ja meeppä terveyskeskukseen, täynnä vanhoja akkoja kelan maksamat silmälasit päässä juarua kokottämässä.
      Naiset vois muutenkin tajuta sen tosiasian, että miehet on tieteellisesti todistettu oikeudenmukaisemmaksi.
      http://www.tekniikkatalous.fi/tiede/2011-05-04/Oikeudenmukaisuus-on-ohjelmoitu-aivoihin-3253601.html
      Joten mitä enemmän naisilla valtaa on, sitä epäoikeudemukaisemmaksi maailma muuttuu. Akkavalta ja akkojen arvomailman mukaan toimivat miehet se on Suomen suohon upottanu.

      Mutta ei vuorootellen omaa napaa ja televisiota vahtaava tajua yksinkertaista tosiasiaa, kun teköö pahuutta niin pahuus lisääntyy maailmas, ja mitä enemmän pahuutta mailmas on, sitä torennäköösemmin se omalle tai viimmeestään lasten kohoralle sattuu. Ja sitte ei oo kellään enää kivaa

      • Iikkoo

        Naiset käyvät kouluja enemmän ku miehet,ja ovat viisaampia.Nämä terkkarin Akat ovat hoitaneet rementikkomiehensä ensin hautaan.


      • abctä

        Valtion verovaroista ne koulutkin maksetaan.


      • 876585

        Linkistä kopioitu:
        "Kokeessa näkyi myös selvä sukupuoliero. Miehet reagoivat epäreiluihin ehdotuksiin aggressiivisemmin kuin naiset, ja heidän mantelitumakkeensa oli aktiivisempi."
        ja "rauhoittavaa lääkettä saaneessa ryhmässä sukupuolieroa ei näkynyt."

        Epäoikeudenmukaisuus siis kertoo miehen olevan joko huuruissa tai naismainen, todnäk. molempia.


    • Trasseli

      Tuo poikien wannabe pahistelu johtuu useimmiten siitä että teininä on pilluntakia uhottu tai pahisteltu ja sitten vain on jääny levy päälle. Tuollainen "pahantekijä" on kuitenkin aina pelkkä surkea keskinkertaisuus joka ei todelliseen pahuuteen pysty. Kuka tahansa, pieni lapsikin pystyy tekemään vahinkoa, kiusaamaan, valehtelemaan, ahnehtiman, varastamaan tai hajottamaan, mutta oikea pahuus, vaikka se että listii äitinsä on eri asia. Hyvyys vaatii pitkäjänteisyyttä, rohkeutta ja taitoa, pahuus on vanhanaikaisten luusereiden epätoivoinen yritys takertua katoavaiseen.

      • kova-puute

        Tulkaa rakentamaan Seinäjoellekin hoivakoteja.


      • Ihmettelenvain

        Eiko puute ja köyhyys hävetä yhtää ?


    • Huomentasuomi

      Nämä kekkosen kasvatit vain ajatteloo että kun nyt vain jollakinlailla päriääs, toisinsanoen seliviytyys. Jos ihimisen ensimmäinen ajatus on selviytyminen, oma napa tai omat geenit, niin ei oo hääviä.

      Onhan sekin tutkittua tosiasiaa, että mitä enemmän miäs viättää aikaa naisten seuras, sen alemmaksi laskoo testosteronitaso. Toisinsanoen tämä pariskuntien pitkä yhteiselo teköö miehestä naimaisen. vaikka päinvastoon luullahan. Tuloksena on Suomi tulvillaan näitä seisaltaan kusevia akkoja, olentoja joilla on naisen arvomaailma miehen kropas vankina. Useen voivat olla naismaisempia kuin akkansa, Miähiä muka vaikka suoraa sanaa ei oo koskan sanonu., kakshaarasia käärmenkieliä tuallaaset puolitotuuksien venkulat.
      Sen pitääs jokaasen ymmärtää, että maailmas ei riitä luonnonvarat sihen että jokaasella akalla on oma taloo auto ja omaa muavikrääsää nurkat täynnä, lisäksi "mun mies" toisinsanoen yksityynen renki jopa paleveloo ja ajeluttaa . Tuollaanen törsääminen oli yhyren sukupoloven järietöön unelma ja siinä uinuvilla mitään oikiaan torellista elämää eres oo, nimittäin jos olis oma elämä ei joirenki muiren elämää tarttis kytätä, tositvtä tai salakkaria.

    • Nyrkkiposti

      Molemmat sukupuolet on yhtä väkivaltaisia, testosteronia on syytetty väkivaltaisuuden aiheuttajaksi, mutta testosteroni sinänsä ei väkivaltaisuutta eiheuta vaan testosteronitason vaihtelut, ja mitä alaisempi testosteronitaso. sitä alttiimpi sen vaihtelulle.

      Väkivaltaa on kahdenlaista: fyysistä ja henkistä. Fyysisesti vahvempana miehet turvautuvat helpommin fyysiseen väkivaltaan ja naiset taas fyysisesti heikompina järkevästi turvautuvat siihen toiseen väkivallan muotoon. Henkinen väkivalta on fyysistä vaarallisempaa koska sen vaurioita on vaikempi korjata ja sitä on myös vaikeampi huomata, samasta syystä henkisen väkivallan vauriot siirtyvät helposti sukupolvelta toiselle. Nalkutus, kiusaaminen, vittuilu ja vihjailu on henkisen väkivallan muotoja, Joten jos akka nalkuttaa, niin vedä sitä turpaan. Se on pitkällä tähtäimellä parempi vaihtoehto myös lasten kannalta.

      • Juho12v

        Tullaanen panoo heleposti vihastuttamahan ja sitte antaa vihalle valtaa ja joutuuki vihan pauloohin. Viha on kuulkaa pahuutta ja vihaaja on sentakia pahantekijä. Torellinen voima on kuulkaa sitä hallittoo ittensä ja tunteensa, vain sellaanen joka ittensä hallittoo pystyy oikeen hallita myäs muita. Tajuaahan tuan lapsikin.


    • Suoramiekka

      Onkahan tuo iloniemen vanhojennaistenhoitola jo valamis ? Sopiva nimi kyllä: itku pitkästä ilosta tuloo sitte iloniämes. Onhan nämä soranjäläkehen pelekkää nousukautta elänyset piristekofeiini koukus olevat ämmät saanu kasvaa ku pellos, kaikilla oma henkilökohtanen "miäs"palavelija ajeluttamas, ovat ja elävät ku kurittomat kakarat jotka saanu määrätä. No itku pitkästä ilosta, nimittäin paha saa aina palakkansa ja se palakka on kuolemanpelko. Sentakia ne kituuttaa miähiä kauemman, on muitten vaivoona ja yhteesiä verovaroja kuluttavat kun kualemaa ja teoistaan vastuusehen joutumista pelekäävät. Koittakaa käyrä kattomas johonaki vanhakoris tai terveyskeskukses, vanhoja akkoja suurin osa, niitä jotka on torellisuures suomen velakakiärteesehen ajanu ja viälä kakarat kouluttanu niitä sokiasti pualustamahan.

    • 567887678

      ei siitä vaan oo ennemin puhuttu näin paljon mut suhteessa lastenkoteja ja vanhustenhoitopaikkoja on näillä lakeuksilla ollu suht paljo...tukimarkkoja on syydetty...nooh..nooh....sen takia..sairaanhoitajia ja sosionomeja on niin paljo koulutettu täällä---kännissä sosinomit on omasta mielestä psykologeja hoitajat lääkäreitä ja lääkärit...no ne onneks vaan juo..heh

    • Vanhuksien määrä lisääntyy huomattavan nopeasti ja monilla paikkakunnilla on suuria vaikeuksia löytää vanhuksille hoitopaikka.
      Kilpailu laskisi varsin kovia hintoja, joten hoivakoteja ei todellakaan ole liikaa.

      • ihbiohpoi

        Päästäisitkös näitä vanhusten hoitoon HÄHHH.

        Suomalaiset murhaajat istuvat vankiloissa. Irakilaisia murhamiehiä on tuhansia vapaina kaduillamme, osa Irakin etsintäkuuluttamia, heidät huolittaisiin takaisin, osa rikollisia joille annettiin 24h aikaa poistua maasta, näitä Irak ei huoli. Ensin mainittuja Hölmölä ei luovuta, viimemainittuja ei voi palauttaa kun ei ole luovutussopimusta. Kyllä on rikkautta kerrakseen, ei mulla muuta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2926
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2490
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2250
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1817
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe