Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ihanimmat häät Avalla

borignboring

Hääohjelma alkoi tiistaina 29.3. Ensimmäisenä oli Heidin ja Mikan hääjuhla.

Ohjelmaformaatti tuntui hyvin keinotekoiselta. Sohvakeskustelu oli suitsittu, morsiamilla oli kaikilla pakkovalkoista päällä ja asetelma kahdessa rivissä oli omiaan tylsistyttämään katsojan.

13

561

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Albinotar

      Juontaja oli viehättävä.Hääpari itseään täynnä,niin kai kuuluukin.Vaisu tunnelma,missä lapset?Toiset morsiamet aika vaatimattomia.Heini kyllä kaunein!

      • entajuatätä

        Miksi jokaisesta ohjelmasta aletaan katsomaan kuka on kaunein?????????? Ei ole mitkään missikisat.


      • mitävielätulossa
        entajuatätä kirjoitti:

        Miksi jokaisesta ohjelmasta aletaan katsomaan kuka on kaunein?????????? Ei ole mitkään missikisat.

        En kyllä katso sillä silmällä, enkä usko että kukaan katsoo. Mutta barbi-häät olivat mauttomimmat mitä olen hääohjelmia suomesta nähnyt. Botoksia huuliin ja silikonia rintoihin. Näkisipä miltä näyttää parin-kolmenkymmenen vuoden päästä, kun iho mennyt pilalle, eikä millään pistoksilla saa ennalleen.


    • muovimorsio

      Ja se sälän määrä, mitä sillä hirveellä morsiammella oli. Järkyttävä hääpuku, kilometrinpituiset valkoiset hiuslisäkkeet, viidensentin irtoripset, pikimusta meikki, siinä kalpenee ilotalon emäntäkin, oli kyllä kamalin ikinä näkemäni "morsian".

    • Feikkihäät

      Olisin voinut kuvitella, että hääjuhlassa niin juhlakalut kuin kaikki siihen osallistuvat olisivat olleet onnensa kukkuloilla ja aurinkoisesti hymyilleen suurena rakkauden päivänä, mutta kyllä oli hapannaamaista sakkia kaikki tyyni... ei edes lapsukaiselta irronut ohjelman aikana ensimmäistäkään hymyä äidin ja isän suurena juhlapäivänä...vaikka lapsille ilon näyttäminen on niin helppoa ja luonnollista.

    • MuoviNukke

      Mielestäni Barbie-häihin iolisi kuulunut joku hiukan glamourisempi juhlapaikka. Paikkauintalaisena tiedän, että Voikkaan Virtakiven sauna on idyllinen paikka kauniIne jokinäkymineen, mutta niin vanhan ja rapistuneen näköinen paikka ei vaan ollenkaan sopinut tällaisiin (muka) prinsessa-häihin.
      Näissä häissä ei paljon hymyilty, ja morsian oli naama nutturalla lähes koko ajan. Kaikkein tärkeintä tuntui olevan morsianmen oma ulkoinen olemus pumpulin valkeina hiuslisäkkeineen, tekoripsineen, täytehuulineen ja -rintoineen, ja pukuineen. Toiseksi tärkeimpänä oli ne ikkukoirat, jotka eivät morsiamen suureksi järkytykseksi päässeet kirkkoon sisään!!
      En ihmettele yhtään, että isä mietti, saattaako tytärtään ollenkaan alttarille. No, saattoi sitten kuitenkin - ehkä huokaisten helpotuksesta, että tämä jo nuorena rasavilli-tyttö pääsi "säädyllisesti" naimisiin.

      • Tyylitöntä

        Paikkakuntalaisena myös tiedän, että ei aivan paras mahdollinen ympäristö järjestää juuri barbie- häät... ilmankos tv-kuvauskulmassa ei näytetty tarkemmin juhlapaikkaa sitä ihanaa "konttibaaria"... paikka on lähinnä tuulipuku- farkkukansan kesäisen kaljan siemailumesta.


    • oudothäät

      Ihan täyttä pelleilyä ja sirkusta nuo häät. En ikinä olis halunnut itselleni tuommoisia pellehäitä.Hääparista sai vaikutelman, että ovat vähän yksinkertaista porukkaa. HÄÄJUHLA JA PERINTEET KUNNIAAN.

    • Whatnext

      Tänään 25.5.2016 oli ohjelmatiedoissa teksti:Ksenia ja Vitali...morsian on suunnitellut häitä kokopäiväisesti puoli vuotta.

      Formaattiin kuuluu nähtävästi joku raati, joka arvioi häitä. Morsiamen täytyy olla henkilö, joka kärsii persoonallisuushäiriöstä. Formaatin tekijät ja hommaan osallistujat eivät tunnu mitenkään pitävän erikoisena, että henkilö todellakin satsaa elämästään puoli vuotta täysipäiväisesti häiden suunnitteluun.

      • julkisuudenhakuiset

        Vaikka se tuntuu tavan kansalaisista oudolta, niin ihmisillä on oikeus toteuttaa omia ja oman näköisiä juhlia, vaikka häitä. Katsoin ko häitä tallenteelta ja tuli mieleen, että ehkä venäläisessä perinteessä voi olla tuollaisia suurellisia häitä, silloin kun on varaa. Noinhan on usa:ssakin...
        Eiköhän jokainen ohjelmaan ilmoittautunut ole jollain tapaa "erilainen" ja hakee julkisuutta keinoillaan. Ihan tavalliset eivät menisi koko kansan töllisteltäviksi ja arvosteltaviksi.


    • AnsaittuVoitto

      Huomasitteko eilen lähetyssä viimeisessä jakossa, kuinka taaskaan tämä "barbie-morsian" ei pitänyt mistään Suvin häihin liittyvistä jutuista!?
      Hän kai kuvitteli voittavansa koko potin, kun ei taaskaan - ikä koskaan - sanonut mitään hyvää kenenkään muiden häistä.

      Oletan, että hänen muovihäänsä jäivt ihan viimeiseksi!!

      Suvi voitti, ja olikin todella aidoin morsian. Hänen häänsä olivat sopuisat ja kumpikin osa puoli nautti sekä järjestelyistä että itse hääjuhlastaan. Samoin vieraat.

    • miisamuovinen

      Miisa ei todellkaan tykännyt mistään. Yritti ilmeisesti luoda koko porukkaan negatiivista henkeä toisten häitä kohtaan. Täytyy sanoa, että hänen pippalonsa oli kaameat. Niistä oikein paistoi junttius. Raukkaparka ei vaan ymmärtänyt sitä. Itse pidin Annan ja Suvin häitä parhaimpina. Oikea oli lopputulos.

    • Myrtsinaama

      Miisa on "hääraatilaisista" ainoa, joka ei ole tykännyt kenenkään höistä (paitsi omistaan).
      Naama norsun v:lla koko ajan, eikä häneltä juuri hymyä irtoa. Eikä irronnut muuten edes omissa häissään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe