Kokemuksia seksuaaliterapiasta ja haluttomuudesta

therapeia

Millaisia kokemuksia teillä on pari/seksuaaliterapiasta? Onko ollut apua?

Mietin, että ehdottaisin yhteistä terapiaa vaimolle. Meillä on takana pitkä liitto ja aina toisinaan vaimon haluttomuus nousee pintaan. Nyt tuntuu, että se on jäänyt pysyväksi tilaksi suhteeseemme.
Asiasta on puhuttu loputtomasti vuosien varrella ja vasta nyt huomaan, että vain ulkopuolinen apu saattaisi katkaista ikävän kierteen.

3

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiTiedäEnnenKuinKokeilee

      Hyvää seksuaaliterapiassali se, että haluton (mutta kyvykäs) mieheni lähti sinne. HUonoa oli se, että mitään muutosta tai edes yritelmää siihen suuntaan ei tullut, mutta rahaa paloi paljon.

    • Neveagain

      Kuinka kukaan toinen siihen voisi vaikuttaa? Kun ei halua niin ei halua! Jos ajatus seksistä oksettaa, niin miksi pitäisi? Yliarvostettua tohinaa jota tulee joka tuutista.

    • Amorvincitomnia

      Tässä 4kymppinen mies, lapsellinenx2, parisuhteessa 20 vuotta ja haluttomuutta jonkinasteisena kymmenisen vuotta. Halusi kyllä haluta, mut ei vaan tehnyt mieli. Aluksi sitä ei tänään, josko huomenna haluttomuutta ja vuodet 9-10 lähes ilman, maks 2x vuoteen. Käytiin sit terapiassa, tai vaimo kävi. Meillä on suhde muuten kunnossa, seksi on yhteisesti keskusteltunakin ainut ongelma. Toki se on eritason ongelma, kun vaimon silmin se tietysti on mun päällekäymistä kun eihän haluttomalta yksoikoisesti sanottuna puutu "mitään".
      Ennen terapiaa ja se mikä siihen oli sysäyksenä, oli se että ilmoitin että en enää jaksa ja edes halua olla ilman seksiä. Olen pahoillani, olen rakastanut sinua paljon, nyt en enää ole varma mitä tunnen, tämä asia syö mua niin paljon. Tässä ei nyt kumpikaan ymmärrä toisen kantaa, mutta minä en enää ymmärrä miten voi parisuhteessa tehdä toisella näin kylmästi. Niinkuin nuoriatyttöjä opetetaan ettei seksiä ilman rakkautta, mut vanhana huomaa kyllä ettei sitä rakkauttakaan ole ilman seksiä. Annoin vaihtoehdoiksi eron tai suhteen ulkopuolinen seksi. Ja kappas joku kummallinen mustasukkaisuuskausi nousi vaimolla pintaan kun löysinkin seuraa ja olin menossa ensimmäiselle seksilomalle tämän naisen kanssa. Kappas perhana kun oma mies keplaskin jollekkin ja vielä nuoremmalle naiselle. Peruin toki tapaamisen ja nautin sit kotona siitä kosteasta naisesta mitä en ollut saanut yli 5 vuoteen.

      Hyvä osoitus mielestäni siitä, että jonkin arvon tajuaa vasta kun se on lipsahtamassa pois kädestä. Itse tunnen ihan samoin, onneksi on ehtinyt mennä vieraaseen sänkyyn.
      Ja aina kannattaa tehdä itsensä halutuksi toisen silmissä, hyvä fyysinen kondis mutta myös se korvienväli kun paistaa kirkkaasti niin sekin toimii.
      Me on toki juteltu seksistä nyt varmaan satoja tunteja kotona, se on ollutkin tosi tärkeää. Haluttomallakin alkaa kierrokset nousta kun sitä on puheissa. Ja AINA sen kautta, että ei se mies ole vaan joku kullipystyssä juokseva kyltymätön pervo vaan naisen kannattaa ottaa se niin että vau, kaikki tuo minun vuokseni. Minä, juuri minä saan tuon miehen noin kiimaiseksi. Ja kääntää sen voimavaraksi omaan seksuaalisuuteen. Seksuaalinen itsetunto on erittäin tärkeää ja ihmettelen miten se voi niin huono olla monella aikuisella naisella. Ja munmielestä seksuaalinen itsekkyys. Vähän pitää mennä "minä" edellä myös, minä otan ja nautin koska minä haluan. Tämä mies ja sen keho on minun halujani ja huvejani varten. Sekun monesti tuntuu vastapuoliskoltakin sit et nyt menee tytöllä lujaa, tää on niin hienoa...;o)

      Niin paljon kuuluu rakkauteen...

      T. Mies vaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      120
      2693
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2480
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2101
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe