Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Itsekkäät geenit

itsekkäätgeenit

Jumala kirjoitti ihmisen geeneihin ( DNA:n sisältää 3,5 miljardia kirjainta ) kultaisen säännön. Kyvyn tuntea empatiaa ja sympatiaa ja kyvyn lisääntyä rakastamalla vastakkaista sukupuolta. Hän kirjoitti myös rangaistuksen, jos rikomme tätä perussääntöä.
Mies ja nainen tulevat liitossaan yhdeksi lihaksi ja yhdeksi sieluksi (myös lapsissaan he tulevat yhdeksi lihaksi ), mutta näin ei käy (mies ja mies) tai (nainen ja nainen) liitossa. Nämä ihmiset ovat ja pysyvät aina enemmän tai vähemmän erillisinä olentoina, eivätkä koskaan voi tulla lapsissaan yhteiseksi lihaksi. Heidän suhteensa on aina epätyydyttävä. Heidän rakkautensa hedelmä on huono, koska se ei ole geenien mukainen. Tälläisessa suhteessa ihminen ei koskaan pysty toteuttamaan unelmaansa, tulla yhdeksi lihaksi ja sieluksi toisen ihmisen kanssa.
Sateenkaariliikkeen seksuaalinen vallankumous agenda on sulaa itsekkyyttä. Se on epätoivoinen yritys tulla hyväksytyksi ihmisten ja Jumalan edessä. Niin ei tule koskaan tapahtumaan.
Rehellisesti säälin Amerikan Tanskan lähettilästä, ( TV 2 dokumentissa ), hetero mies, joka joutui Obaman ohjelman mukaisesti esittämään pride tilaisuudessa agendan mukaisen puheen ja joka myöhemmin taksissa totesi (homo) ystävälleen, tämä tuntuu jotenkin hullulta. Se on oikeasti hullua sosiaalista hulluutta. Ihminen on luotu heteroksi, tai niinkuin ateistit sanovat, luonnon valinnan mukaan vain heterot ovat jatkaneet ihmissukua.

4

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hattiwatt1

      Raamattu on paimentolaismiehen keksimää satua sadistisesta, narsistisesta ja moraalittomasta jumalaolennosta jonka paimentolaismies keksi. Valitan :)

      20. Mutta jos syytös on tosi, jos tytössä ei tavattu neitsyyden merkkiä, silloin vietäköön tyttö isänsä talon ovelle, ja kaupungin miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi

      Naisen joka ei vuotanut verta ensimmäisenä yönä sai kivittää hengiltä. Mitä luulet, keksikö tämän säännön ikuinen ja viisas jumalaolento, vai keksikö sen paimentolaismies? Haloo? Syttyykö se lamppu :)

      ps: Nainen ei aina vuoda verta menettäessään neitsyytensä. Tämä on asia jonka me nyt tiedämme ja jota paimentolaismies tai tämä paimentolaismiehen keksimä jumala ei tiennyt.

    • No voi peijoooni, eikä Jumala ole edes saanut Nooobelia tuosta merkittävästä tutkimuksesta.
      Kerätään hemmolle kolehti. Annan pottiin yhden sekelin.

    • asdfgasdfgsd

      Homofobia tulisi lisätä tautiluokituksiin.

    • NäinMeillä

      "Kyvyn tuntea empatiaa ja sympatiaa ja kyvyn lisääntyä rakastamalla vastakkaista sukupuolta. Hän kirjoitti myös rangaistuksen, jos rikomme tätä perussääntöä."

      Sinä sitten halusit heti rikkoa tätä sääntöä. Et näköjään pysty tuntemaan empatiaa niitä kohtaan jotka eivät ole kuten sinä vaan kirjoittelet täälläkin kirjoituksia joissa leimaat homot huonoiksi ja vajavaisiksi.
      Ihminen toki myös lisääntyy aina vastakkaisen sukupuolen kanssa mutta tästä ei luonnollisestikaan seuraa se että homous olisi kuitenkaan väärin. Ihmisen ainoa tarkoitus ei ole lisääntyä eikä rakkautta määritä se pystyvätkö ihmiset lisääntymään keskenään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2162
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      44
      1864
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1550
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      68
      1525
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1442
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1372
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1332
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe