Vivese senso duo oil HUOMIO, LUKEKAA

Ihmettelynauru

http://senso-duo-hoito.eu/

Kyseisen tuotteen sivulla kun menette tilausvaiheeseen esittäytyy ROBERT MAYER joka on tehnyt hiustenlähdön hoitoja HELSINGISSÄ JO 15 VUODEN AJAN JA hoitanut jo 1200 asiakasta menestyksellä. Hienoa ja upeaa että tällainen kovan tason ammattilainen MAYER suosittelee tuotetta. Menen heti vastaanotolle. Googlesta löytyy varmasti yhteystiedot koska loistava 15 vuoden ura Helsingissä.

Mitä ihmettä? Hakusanoilla Robert Mayer Helsinki tai Robert Mayer hiukset tai hius, tai hiukset Rober Mayer ei löydykään mitään Helsingistä?? Voitteko Herra Mayer ystävällisesti laittaa yhteystietonne tälle palstalle ja mielellään Suomeksi, Google-kääntäjä onkin varmaan jo tuttu työkalu teille, niin pääsisin sinne HELSINGIN vastaanotollenne jossa olette jo 15 vuoden ajan hoitaneet 1200 asiakkaan hiustenlähdön tällä ihmetuotteella. Tarkistakaa myös että yhteystietonne löytyvät Googlesta ja puhelinluettelosta Helsingin vastaanotollenne. Paljon kiitoksia!!

Ai niin unohdin mainita että kun etusivullanne on referenssikuvia ja suomalaisten nimiä ja hienot kuvat joissa hiukset ovat kasvaneet takaisin, niin ajattelin tarkistaa että mistä löytyy Tampereella asuva referenssihenkilönne Voitto 46 vuotta, jos hän olisi vaikka maininnut tuotteesta jotain internetissä.

Aloin ihmettelemään kun kyseistä Voittoa ei löydy a) Suomen puhelinluetteloista, no Voitto 46 v. elää varmaan firman kännykän varassa ilman omaa nimeä? b) Facebookista c) Googlesta ei löydy mitään kyseisellä nimellä eikä Tampereelta mitään jossa Voitto 46 v. asuu.

Onneksi LÖYSIN kyseisen henkilön! Upeaa että löysin Voiton, 46 v. koska ajattelin kysyä häneltä tuotteen käytöstä. Kkuvatunnishaulla selvisikin että VOITTO 46 v. onkin ilmeisesti muuttanut NEW YORKIIN tai hän ainakin poseeraa näyttävästi New Yorkilaisen hiustensiirtoklinikan internet-sivuilla nimellä Patient VKI, käykääpä katsomassa niin näette Voiton kuvat sekä Vivesen että New Yorkin klinikan sivuilla:
http://www.bernsteinmedical.com/hair-transplant-photos/portraits/patient-vki/

Onneksi löysin hänet niin voin kysyä tämän Vivensen tehoista, Voitto on varmaan vahingossa joutunut tuonne klinikan sivuille, hiuksethan ovat kasvaneet tällä Vivese Senso Duo öljyllä, eikö vain?

9

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huijausta

      SENSO OIL/
      H u i j a u s t a! Rahastavat tuotteen kahteen kertaan. Ensin pankkisiirrolla tilattaessa. Sitten tulee viesti tilinnumeron ilmoittamisesta rahan palautusta varten "ylimaksusta". Paketti saapuu postiennakolla eli maksat toiseen kertaan, että saat paketin, ja tässä vaiheessa emailosoite, johon tilinnro piti ilmoittaa ei olekaan enää voimassa...

    • Haituvahiuksi

      Jep. Hienoa, että olet penkonut. Googlasin myös itse, koska tämä vaikutti olevan liian hyvää ollakseen totta - ja tietenkin olikin. Yksi kuva löytyy "Greffe de Cheveux PAI do a hair transplant"- otsikoiden alta, eli naiselle tehty hiussiirto klinikalla. Ihmetyttää, miten tälläinen valehtelu on mahdollista.

    • Hyväätyötä

      Hyvä, kriittisyyttä kannattaa harrastaa. Huijarit saavat liian helpolla rahaa.

      • haksahtanut

        Hei
        Minäkin haksahdin kyseiseen tuotteeseen, ei mitään vaikutusta. Palautusoikeus, palautusosoitetta et saa mistään selville. Olen soittanut numeroon 358923170591 automaattivastaus "olemme auki silloin ja silloin, soittakaa uudestaan". Älkää ihmiset vaan menkö ostamaan tuotetta. Ei kenenkään hiukset muutamassa viikossa kasva kuvien tapaan.


    • vivesense-aaah

      Älkää nyt kirjoittako tänne tällaista, tää vivesense on tosi hyvä meidän tuote, me vähän lainata kuvia plastiikkakirurgien klinikoilta, ihan vähän vaan, ja me ihan vähän rahastaa teidän luottokortti. Me myös rahastaa teidän pankkitili ja tunnusluvut meille oiiiken hyvä asia. Älä huoli me kyllä hoitaa. Sinä ostaa nyt heti tämä meidän tuote, ei uskoa tällaisiin juttuihin, meidän Robert Mayer olla helsinkissä ja hoitaa jo yli 1200 potilasta, niin tällä viikolla jo yli 1000 potilasta. ensi viikko kiireinen, yli 5000 potilasta helsinkissä. Ja kaikki kasvaa hius ja muutkin karvat.

      • Lennus

        Voisitko kertoa tarkan osoitteen, missä tämä Robert Mayer ottaa asiakkaita vastaan, jos vaikka menisin hänen vastaanotolleen?


    • nimee

      Hei
      Minäkin haksahdin kyseiseen tuotteeseen, ei mitään vaikutusta. Palautusoikeus, palautusosoitetta et saa mistään selville. Olen soittanut numeroon 358923170591 automaattivastaus "olemme auki silloin ja silloin, soittakaa uudestaan". Älkää ihmiset vaan menkö ostamaan tuotetta. Ei kenenkään hiukset muutamassa viikossa kasva kuvien tapaan. By https://www.sacekimleri.com

    • Hakaniler
    • Hyvätnaurut

      Voi hyvänen aika, voiko joku olla niin tyhmä että lankeaa näihin? Tällaisia tuotteita tulee ja menee, vähän aikaa tekevät markkinointia ja myyvät netissä tuhansille ja poistuvat markkinoilta. Yksi kriteeri hyvään luontaistuotteeseen on kuinka kauan kyseinen tuote on ollut markkinoilla ja myyvätkö sitä tunnetut asiantuntijat ympäri maailmaa?
      Varmaan samat ihmiset jotka tilaavat tällaista huijaustuotetta antavat pankkitunnuksensa jokaiseen sähköpostiin jossa lukee esim. "S-Pankki nyt päivittää, te antaa teidän pankkitunnukset tänne, terveisin Hallinto" Sinne vaan, ensin pääsee rahoistaan huijaustuotteisiin ja sitten pankkitunnukset myös jokaiseen huijausviestiin....oi oi oi kun naurattaa kun lukee tämän öljyn juttuja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe