Voisiko nykyinen tilanne johtaa sotaan?

Hiirulaisten.vaisto

Historian harrastajat ehkä tietävät, millainen oli taloudellinen ja yhteiskunnallinen tilanne ennen ensimmäistä ja toista maailmansotaa.

Miten tätä nykytilannetta voisi luonnehtia suhteessa em. asioihin? Olisiko mitenkään mahdollista että tästä tulisi samanlainen selvittely ja sota? Montako poliitikkoa on yleensä tilastollisesti jonkun asian takana ja kovasti yhtä köyttä yhdistystä, kuten kävi Saksassa? Voisiko mm. sellaisen suurvaltapoliittisen asian läpivienti pakolla kuin EU-liittovaltio aiheuttaa sotia?

https://www.youtube.com/watch?v=wQVDYkEwpes

28

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oho.hupsista

      Miten asiat menevät ensin pahaksi? Montako vuotta menee kaikkein huonoimpaan suuntaan, että tulee katastrofi?

    • Kohta.paukkuu

      Tässä nykytilanteessa on kaikki sodan elementit kasassa. Sodat ovat syttyneet pienemmistäkin asioista.

      • qwqwq

        Useassa Euroopan maassa on sisällissodan merkit jo ilmassa. Ensimmäinen maailmansota alkoi kahden ihmisen murhasta.


    • lksjdfie

      Suomi tuskin lähtee nousuun ilman suurta yhteiskunnallista mullistusta.

      Totalitäärinen ja autoritäärinen, äärisosialistinen ay-yhteiskunta on matkalla yhä syvemmälle byrokratian kahlitsevaan viidakkoon ja mm. sitä myöden taloudelliseen taantumukseen.

      Suomessa, eu-integroinnin myötä unohdettiin mitä on VAPAUS, ITSENÄISYYS, PUOLUEETTOMUUS, RAUHA, OIKEUDENMUKAISUUS, LÄHIMMÄISENRAKKAUS, AITO DEMOKRATIA, YRITTÄJYYS, ISÄNMAALLISUUS JNE, JNE.

      • qwqwq

        Laiton, yli äyräitten paisuva maahanmuutto Suomeen sytyttäisi kyllä sisällissodan, ei siitä ole epäilystäkään. Osa kansaa puristaa jo nyt nyrkkiä taskussa.


    • Joifoiajiuy

      Lyttäys raportille EU-erosta: Haluaako Suomi todella suututtaa Saksan?
      Linda Pelkonen
      Luotu: 8.4.2016 15:37
      Päivitetty: 8.4.2016 16:05

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/189240-lyttays-raportille-eu-erosta-haluaako-suomi-todella-suututtaa-saksan


      "Vihriälä myöntää, että Suomelle olisi apua eurosta eroamiselle.

      –Mutta se apu ei ole massiivinen ja pitkän päälle siitä ei ole meille mitään hyötyä, koska pitkän päälle talouden menestys riippuu ihan jostain muusta kuin valuuttakurssiregiimistä, hän toteaa.

      Hän on huolissaan millaisen kuvan Suomi antaisi itsestään, jos se lähtisi eurosta.

      –Isompi ongelma liittyy taloudessa siihen, että jos lähdemme eurosta, olemme niin heikko maa, että emme pärjää siellä. Se kertoo siitä, että emme pysty hoitamaan niitä talouden fundamentteja kuntoon ja se herättää kysymyksen siitä, että millaista tulee olemaan Suomen pankin rahapolitiikka siinä tilanteessa, että se ei selviä kilpailutilanteesta ilman D-vitamiinia, Vihriälä sanoo.

      –Tämä luo epävarmuutta, nostaa korkotasoa ja tämä epävarmuus on sellaiselle taloudelle joka on suurissa vaikeuksissa huomattavan iso ongelma, hän lisää.

      Koskenkylä esittää raportissaan yhtenä vaihtoehtona, että Suomi palaisi kansa"

    • sotaan vaan minä olen veteraani väärensin ikäni saatanan nisti

      • What.about.mummo

        Nisti? Kun avaa IE-selaimen siinä mm. Uuden Suomen uutisia, aika paljon juuri tuon em. uutisen kaltaisia.


      • vittu hanki töitä vitun lutka


      • Pidän T-paidastasi.


      • paperiarkkipiispa kirjoitti:

        Pidän T-paidastasi.

        Kiitos komea nuorimias. ;)))


    • wieutiwut

      Kolmas maailmansota olisi syttynyt jo ajat sitten jos ydinasetta ei olisi koskaan keksitty joten sitä voidaan pitää parhaana rauhan takeena. Kun kolmas maailmansota syttyy, niin maailman asiat ovat todella huonolla tolalla eikä siinä maailmassa ole enää mitään menetettävää.

    • ÖÖÖÖÖöööööÖÖÖÖ
    • gjghhjgjg
    • Doesthepope

      Voisiko karhu kakkia metsään?

    • PIAN_ALKAA

      Suursota Euroopassa on käytännössä jo varma asia.

    • PIAN_ALKAA

      Jo nyt Venäjän trollit riehuvat kuin viimeistä päivää.

    • ..maatalouden tuet olisi lakkautettava EU:ssa ja myös maakohtaiiset tuet. 50% EU rahoista menee maataloudentukiin. Suomessa 6 miljardia vuosittain.
      Tuen saajat ovat valmiina järkyttämään muiden ihmisten asioita loppuun asti.

      1986 suomessakin tuki porukka pyrki estämään saksojen yhdistymisen ja euroopan vapautumisen. Mm. juutalaiset (erkkomedia) hommattiin provosoimaan saksalaisia, kidnapattiin opiskelia, mukana supon väkeä ja presidentin ääntä jne. pankkiherroja...pohjana oli erään saksalaisen joskus lausuma heitto, että suomen yhteiskunta on rakennettu tukemaan maataloutta, kaikki rahat menevät sinne"-juttu oli ihan kahvipöytä rupatteluja. Mutta, siihen kepu ministerit kävivät käsiksi. Mukana Ahtisaaren kaato demareita jne.
      SOTA on helppo saada suomalaisille aikaiseksi,puhutaan muitten ihmisten asioista, otetaan sikamaisen röyhkeitä ja tyhmiä kepulaisia ja demareita, pari kusipää kokoomuslaista politiikkoa-terrorismia he saivat aikaan, mutta eivät ihan maailman sotaa...

    • odotan.kuin.joulua

      Tulis jo se sota.

    • orgmummeli

      MEITÄ EI PELASTA KUIN SOTA TAI TÄMÄN RAHAJÄRJETELMÄN ROMAHDUS.

    • Ei_me_sodita

      Ihmiset länsimaissa on nykyään liian valistuneita ja tietoisia eri asioista ryhtyäkseen sotimaan. Diktaattoreiden ja politrukkien aika on länsimaissa ohi. Vielä kun saadaan muslimeille uskonpuhdistus ja politiikka pois siitä hommasta niin kaikki rauhottuu. Mitä nyt Putin velmuilee, mutta ei hän mitään isoa sotaa aloita, vanha mies.

      • werwerwr

        "Ihmiset länsimaissa on nykyään liian valistuneita ja tietoisia eri asioista ryhtyäkseen sotimaan. "

        Jep, mutta Venäjä ei olekaan länsimaa.


    • ALKAISJOPRKL

      NO NIIN, SOTA! ALA JO!!!

      • Rippikoulu.ensin

        Ei se vielä ala, mä en oo viel' käynyt rippikouluakaan. Täytyy odottaa, että rippikoulu on käyty ensin. Sen jälkeen vasta.


    • KukaHyötyy

      Tilannehan on täysin identtinen 30-lukuun. Tältä siis silloin tuntui seurata kun ihmisryhmiä usutettiin toistensa kimppuun ja ahdistettiin taloudellisella juonittelulla ja aivopestiin massamedialla. Ja samat rahanluojat (siis instituutiot, yksityiset henkilöthän eivät enää elä) syyllisiä silloin kuin nytkin. Mitään emme siis historiasta opi, ikinä.

      • Ehkä.kirjoitettukin

        Juu, olen itsekin miettinyt ihan samaa, miltä tuntui ennen sotia. Mutta silloin ei ollut nettiä. Sitä on varmaan kytätty naapureita ja epäilyttäviä tyyppejä?


      • Ristiriidat.77

        " KukaHyötyy
        Tilannehan on täysin identtinen 30-lukuun."

        Ne hyötyy, jotka haluaa sekottaa omistussuhteita. Muistaakseni 1930-luvulla pörssikeinottelijat (?) hyppivät ikkunoista, kun pörssi romahti. Jos on asuntovelkaa, pankki menee konkkaan, alkaa vaatia heti velkojen maksua tai sen suuntaista. 1990-luvulla on yrityksille käynyt niin, kun Koivisto ryhmineen valmisteli Suomea EMU:un. Yrityksillä oli valuuttalainoja, sitten kaikki eivät ehtineet seurata koko ajan tapahtumia, tuli joku käänne tai devalvaatio tms. Kurssin hinta moninkertaistui, velka kasvoi, tehtiin itsemurhia.

        Olen tuota ajatellut, että miksi sitten euroon on lähdetty joka tapauksessa, koska jos se epäonnistuu, voi taas tapahtua samoja romahduksia. Josta ekonomistiErkki varoittelee. Talouspalstoilla on puhuttu, että eurovelat moninkertaistuvat markoissa. Mitenkään ei ole varauduttu.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14166999/etteko-te-passit-tajua

        " EkonomiErkki
        9.4.2016 7:02

        Suomalaisten on syytä laittaa kädet kyynärpäitä myöden ristiin, jotta EU yhteisö säilyy. Sitä velankoron nousua täällä ei kestäisi: Valtio, kunnat, sotealueet, yritykset, eivätkä yksityiset ihmisetkään.

        Veroja jouduttaisiin korottamaan jälleen ja työttömiä tulisi liukuhihnalta.
        EU:n holhouskin on pikku juttu verrattuna maailman pankin holhoukseen."



        Hullua antaa Suomen pankki EKP:n omaisuudeksi, jos siitä ei ole perittykään mitään. Jos valtio antaa jollekin omia toimintojaan, sen pitäisi olla kauppa ja sen jälkeen uusi omistaja toimii muualla, valtio tekee itselleen uuden. Minusta tässä on ollu koko EU:n olemassaolojan selvä RISTIRIITA, josta ei puhuta.

        Miten sitten suomalaiset ovat siinä työntekijöinä? Hirveä kommari-ponzi, yhteisomistus jonkun kanssa eikä kauppakirjoja tai perittyä hintaa myynnistä. Jo ajatus, että Suomen pankki siirtyy EKP:lle ja Liikanen puhuu täällä EKP:n äänellä on aika epäonnistunut ajatus. Kenen etu on silloin kyseessä, anonyymi bulvaanisakki vai mikä?

        Mikä on bulvaani?
        http://www.vauva.fi/keskustelu/183535/ketju/mika_on_bulvaani

        Fennovoima 1.7.2015 klo 19:17 | päivitetty 1.7.2015 klo 20:07
        Oikeusprofessori: Jos kyseessä on bulvaani, Fennovoiman hakemus voidaan hylätä

        http://yle.fi/uutiset/oikeusprofessori_jos_kyseessa_on_bulvaani_fennovoiman_hakemus_voidaan_hylata/8120286
        "Bulvaani tarkoittaa ostajaa, joka toimii välikätenä toiselle yritykselle. Raitio muistutti, että Suomen valtio on vaatinut Fennovoiman ydinvoimahankkeelle vähintään 60 prosentin EU- tai Eta-alueelta tulevaa omistusta.

        – En tuijottaisi tässä pelkästään siihen, että kyseessä on paperilla kroatialainen yritys, Raitio sanoi."


    • EuroopanLoppuHäämöttää

      Professori Hehnsohn: Maahanmuuttajien vyöry lopettaa Euroopan vuoteen 2050 mennessä. 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä.

      2003 Heinsohn profeetallisessa kirjassaan ennusti lukuisten tilastotietojen, tosiasioiden ja historiallisten viitteiden nojalla nykyisen Afrikan ja Lähi-Idän pakolaisten – likipitäen sotilaallisen – invaasion Eurooppaan, sekä viime vuosien islamistisen terrorin. Vaikka Lähi-Idän alueilla oli silloin rauhallista, eikä ISIS:iä ollut vielä edes olemassa.

      12 vuotta sitten vuosisadan alkupuolella Heinsohn varoitti: Eräs Lännen pääuhista jo 21. vuosisadan ensimmäisellä neljänneksellä on Lähi-Idän ja Saharan eteläpuolisen Afrikan ns. ”nuorisopullistuma” (yli 20% väestöstä on nuorisoa, iältään 15-24 vuotta).

      ”Nuorisopullistuma” kasvaa täyteen mittaansa Afrikassa ja Lähi-Idässä vuoteen 2025 mennessä, kirjoitti Heinsohn vuosisadan alussa. Globaali uhka, jonka tämä tulee synnyttämään muutamien seuraavien vuosikymmenien aikana, voi tehdä XXI vuosisadasta paljon edellistä vuosisataa verisemmän. ”Nuorison liiallinen määrä on melkein aina johtanut verenvuodatukseen ja imperiumien syntyyn tai romahdukseen”.

      Tendenssi väkivaltaan kasvaa niissä yhteisöissä, joissa 15-29 -vuotiaita nuoria on yli 30% väestöstä, hän kirjoittaa. Tässä yhteydessä ei ole oleellista se, minkä nimissä väkivaltaa harjoitetaan: Uskonto, nationalismi, marksismi, fasismi … Tärkeintä on nuorison liiallinen määrä. Se on kuin ruutitynnyri ja riittää tuoda vain palava tulitikku sen luo … ja tavallisesti näin tehdäänkin.

      Vain viiden sukupolven aikana (1900-2000) muslimimaailman väkiluku kasvoi 150 miljoonasta 1200 miljoonaan henkeen, eli 800%. 1900-luvulla tapahtui väestöräjähdys ja nuorison määrä kasvoi jättimäisesti. Nuoret muslimit myös keksivät islamismin, toteaa Heinsohn.

      Heinsohn pitää Euroopan näköaloja murheellisina. Vuosisadan puoliväliin mennessä Eurooppa hautautuu Idän pakolaisten vyöryn alle. Seuraavien 35 vuoden aikana Eurooppaan voi muuttaa teoreettisesti 250 miljoonaa elintasomaahanmuuttajaa. Kuitenkin Gallup-instituutin tekemien mielipidekyselyjen perusteella vuoteen 2050 mennessä jopa 950 miljoonaa Afrikan ja arabivaltioiden asukasta haluaa muuttaa Eurooppaan.

      Ampumatta laukaustakaan Eurooppa tulee antautumaan tälle profeetan vihreän lipun alla kulkevalle jättiläisarmeijalle.

      Heinsohn on pessimisti: ”Ketä on jäljellä taistelemaan? Nuoriso on jo siihen mennessä muuttanut muualle”.

      Minne? Niihin anglosaksisiin maihin, joihin arabi-afrikkalaisten maahanmuuttajien on vaikea päästä – Australian, Kanadan, Uuden Seelannin linnoituksiin. Tämä prosessi on jo alkanut, kirjoittaa Heinsohn. Saksalaisia, hollantilaisia ja ranskalaisia muuttaa pois maistaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Pelkästään Saksasta lähtee joka vuosi 150.000 henkeä ja lisäksi suurin osa heistä menee anglosaksisiin maihin. Kanada, Australia ja Uusi Seelanti ottavat halukkaasti vastaan joka vuosi 1,5 miljoonaa koulutettua maahanmuuttajaa ja tekevät kaikkensa helpottaakseen heidän tuloaan maihinsa.

      Pääsääntöisesti matkaan lähtee vain lahjakkaita ja korkeasti koulutettuja asiantuntijoita.

      Jos otamme 100 20-vuotiasta ranskalaista tai saksalaista, niin 70 heistä on elätettävä 30 saman ikäistä maahanmuuttajaa, sekä heidän jälkeläisensä. Monen on mahdotonta hyväksyä tätä, erityisesti Ranskassa, Saksassa ja Hollannissa. Juuri siksi he lähtevät.”

      He lähtevät, vaikka Saksassa on 2 miljoonaa avointa työpaikkaa, joihin ei saada työntekijöitä. Samaan aikaan sosiaalitukien saajia on 6 miljoonaa.Saksassa 35% vastasyntyneistä ei ole saksalaisia. 90% vakavista rikoksista tekevät muut kuin saksalaiset. Ranskassa jokaista naista kohden on kaksi lasta, kuitenkin jokaisesta 5 vastasyntyneestä 2 lasta on arabi- tai afrikkalaisnaisten synnyttämiä.

      Euroopassa kehitys lähti kulkemaan väärään suuntaan joskus 1980-luvun alussa, toteaa Heinsohn. Vuosien 1990-2002 aikana Saksaan muutti 13 miljoonaa maahanmuuttajaa, joista suurin osa oli ammattitaidottomia työläisiä. Sama tapahtui Ranskassa.

      Professorin mukaan pakolaisten rajun tulvan pysäyttämiseksi on pikaisesti poistettava valtion budjeteista elintasomaahanmuuttajien sosiaalitukien aiheuttama raskas taakka. ”On säädettävä laki, jonka mukaan sovitun päivämäärän jälkeen syntyneiden lasten elatuksesta vastaavat hänen vanhempansa, eikä valtio. Kyseessä olisi vallankumous. Kuitenkaan tällaista vallankumouksen tietä ei edes harkita Euroopassa.”

      https://vaestotiede.wordpress.com/2015/12/01/prof-heinsohn-maahanmuuttajien-vyory-lopettaa-euroopan-vuoteen-2050-mennessa/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      200
      5138
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      124
      3170
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      142
      2417
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2374
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1992
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1566
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      116
      1510
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1403
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1230
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe