Yle hyllytti surkeimman selostajansa.

Urheilu-friikki

Tavallisesti vain Maikkarissa on näin huonoja selostajia. Ylessä on totuttu selvästi parempaan kuin tämä nyt hyllytetty.
http://www.iltalehti.fi/talviurheilu/2016040621375883_tl.shtml
Toivottavasti löytävät tilalle Pertti Tapolan tasoisen selostajan.
Muiden lajien selostajissa yle-urheilussa ei ole mitään vikaa.

38

3905

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hihitystäpellelilyä

      Vielä kun pääsis eroon yhdestä tyhmiä kysymyksiä esittävästä punapäänaikkosesta ja yhdestä tosi ärsyttävästä kaljupäästä (ei Tapio Suomisesta)

    • sarjadiggari

      Eskolan esittämä kritiikki oli kyllä ihan hyvää. Selostajan tasosta en tiedä, kun en seuraa urheilua.

      • Suomalainen_ulos

        .

        "SUomalainen ulos!"

        "Ruotsalainen sisään!"

        .


      • sarjadiggari
        Suomalainen_ulos kirjoitti:

        .

        "SUomalainen ulos!"

        "Ruotsalainen sisään!"

        .

        Ettei vaan taas tää sun "ruotsalaiseskin" olis taas ihan suomalainen?
        En kyllä tiedä kenestä puhut, mutta vähän näin epäilen.


    • yleale

      Minä pidän Jussi Eskolasta. Asiantunteva, huumorintajuinen ja selkeä selostaja. Onpa YLE herkkänahkainen, jos ei tuollaista kritiikkiä kestä! Eskola puhui asiaa. Kunnon selostajia kaivataan olympialaisiin, puhevikaiset sössöttäjät jääköön Suomeen.

    • Dumpsvaan

      Yle voisi mieluummin hyllyttää vaikka kaikki ärsyttävät kommentaattorinsa. Siellähän paasaa nyt joukko entisiä huippu-urheilijoita, valmentajia ja jopa piiritason porukkaa sotkemassa selostajan puheita. Eskola taitaa olla yksi vähiten ärsyttävistä selostajista, tosin ne selostajan omat "urheilusuoritukset" ennen tv-lähetystä vois jättää pois. Ketä kiinnostaa, kun selostaja pinkoo trikoissa jotakin rastiväliä.....

      • Kiintiöt.pois

        Jokaiseen ohjelmaan itseään työntävä Kunnas saa jatkaa oman äänensä rakastamista. Aamu-tv.n jälkihikeenkin änkeää itsensä vaikka yksi toimittaja jo on talon puolesta isäntänä. Nähtävästi vieraiden ilmaiset aamupalat houkuttelevat, koska posket pullollaan mussuttaa enakkoesittelyssä. No siinä säästyy energiaa heti koska sammutan tv.n.


      • kylläjämptionnäin

        Olen ihmetellyt vuosia,että mitä jokerikorttia KAJ KUNNAS pitää takataskussaan (vai onko YLE:ssa talkoilla "töissä"),kun aina vaan pullahtaa pinnalle korkin tavoin,vaikka adressikin kerättiin! On sitten NIIN ÄRSYTTÄVÄ ITSEKESKEINEN TURHAKE,että vahinko,ettei aivoinfrakti ......... pois,mutta mikäs PAHAN .......!


    • Oikea.Päätös

      Varmaan YLE haluaa säilyttää korkean tasonsa selostuspuolella. Käsittääkseni Eskola ei vastannut sitä. Kun vertaa Tapolaan, ero on valtava.

      • järkikäteen

        Käsittääkseni Tapola nauttii hyvin ansaituista eläkepäivistään. Oli aikanaan hyvä ampumahiihdon selostaja ja niin on Jussi Eskolakin. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa. Mielestäni Jussi Eskola on kuitenkin monipuolisempi. Pystyy selostamaan murtomaahiihtoa, ampumahiihtoa ja yleisurheilua hyvin.


      • hyllytys-ok
        järkikäteen kirjoitti:

        Käsittääkseni Tapola nauttii hyvin ansaituista eläkepäivistään. Oli aikanaan hyvä ampumahiihdon selostaja ja niin on Jussi Eskolakin. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa. Mielestäni Jussi Eskola on kuitenkin monipuolisempi. Pystyy selostamaan murtomaahiihtoa, ampumahiihtoa ja yleisurheilua hyvin.

        eskola menee aivan sekaisin jos dorothea wierer on keulilla, hokee tämän nimeä jatkuvasti käsittämätön stondis päällä. arvailee wiererin voittaessa illan juhlien kestävän pitkään. se ei ole sopivaa vihjailua selostajalta, koska ruudun ääressä on myös alaikäisiä innostuneita urheilijoiden alkuja.
        lisäksi viljelee kakaraslangia. se on ärsyttävää katsojien aliarvioimista. tuleeko ruutuun käännöstekstit selventämään tuota sekoilua?
        eskola tuntuukin olevankin niin täynnä itseään, että on suurempi kuin yle ja katsojat yhteensä. onneksi ampumahiihdossa ylen kenttähaastattelijat ja kommentoijat s.l.perunka ja p.puurunen ovat korkealla tasolla, he pelastavat paljon.
        eskolan kannattaisi vaihtaa alaa. on sitä ennenkin ylestä epäsopivat selostajat (ville klinga ja petteri ahomaa)joutuneet lähtemään.
        eurosportilla on hyvä ampumahiihtoselostaja henry järvinen.


      • meeeehoitoooooon

        No huh huh... Löysennä jo piposi remmiä!


      • voipi.olla
        meeeehoitoooooon kirjoitti:

        No huh huh... Löysennä jo piposi remmiä!

        onko tämä itse suosikkiselostajan kommentti?


    • Hoxottimet

      Kuuskytluvulta asti olen tv-penkkiurheilijana ollut, en muista ainuttakaan selostajaa, joka olisi aiemmin työnantajaansa iltapäivälehtien sivuilla arvostellut. Se on jo melkomoista tyhmyyttä. Jos näin tekee, normaalista työpaikasta yleensa annetaan ymmärtää että kannattais vaihtaa maisemaa, jos ei peräti lopputiliä samantien tarjottaisi. Eskola sai nyt sentään pitää työpaikkansa.

      • herravarjelejärkenivalo

        Jos kerta omistat "Hoxottimet",niin ei sitten kertaakaan ole käynyt mielessäsi,että EHKÄ EI OLE AIEMMIN OLLUT TARVETTA ARVOSTELLA - vaan on rauhassa ja painostamatta toimittajat voineet tehdä työtänsä.


    • Mahtaavaa

      Onneksi on nuorempia ja asiantuntevia selostaja.
      Rion telinevoimistelun osaajia, suur kiitos selostuksesta!

    • masentavaa

      kyllä tällä kyseisellä selostajalla on aina vaikeuksia pysyä asiallisena. eilenkin naisten painonnostossa kommentoi kyseenalaisella tavalla muutaman nostajan ulkonäköä! se ei taida kuulua selostajan tehtäviin. mitä päässä liikkuu kun tällaista päästelee eetteriin? ottaisi oppia vaikka h-p hännisestä, tällä on raudanluja ammattitaito. lisäksi taustatyö selostuksiin on eskolalla olematonta, joko ei osaa sitä tai ei vaivaudu sitä tekemään. ei sovi ylen korkean tason selostajien joukkoon.

      • Hepittääköh

        Onks sillä joku seksiaddikti, kun aina alkaa puhuun löysiä kun se naisen näkee trikoissa....?


      • 6sxeb

        Älytöntä kikattelua olivat Eskolan yu-selostuksetkin Niki Juuselan kanssa. Jälkimmäinen nyt osaa olla ihmisiksin, jos vain kopissa on kurissa pitävä kaveri (ei pikku-Porttila!). Kas kun ei Eskola hoe pelkkää kato tissiä koko ajan selostaessaan. 9-vuotiaan tasolleko se on jäänyt?


      • minä-paras-onko-muita
        6sxeb kirjoitti:

        Älytöntä kikattelua olivat Eskolan yu-selostuksetkin Niki Juuselan kanssa. Jälkimmäinen nyt osaa olla ihmisiksin, jos vain kopissa on kurissa pitävä kaveri (ei pikku-Porttila!). Kas kun ei Eskola hoe pelkkää kato tissiä koko ajan selostaessaan. 9-vuotiaan tasolleko se on jäänyt?

        Samaa mieltä. Ei mitään yhtymäkohtaa "suosikkiselostajan" titteliin. Keltainen lehdistö yrittää vai myydä otsikoilla lehteään. Parempi otsikko olisi "rasittavaselostaja" tai "kisafiiliksenpilaaja".


    • etsikää.joku.muu

      palaa kuulemma taas isoihin tehtäviin. ja valitettavasti ampumahiihtoon. wierer tulee saamaan taas käsittämätöntä hehkutusta? tai joku muu nainen?
      onko oppinut hyllytyksestä mitään?
      onko niin kehityskelpoinen että parantaa selostuksiaan ja myös tietämystään urheilusta yleensä? epäilen, koska on ollut jo niin kauan ylessä mukana, jossa olisi jo oppinut konkareilta selostajat tärkeät aakkoset, jos vain olisi kiinnostusta ollut siihen.
      itsekeskeistä hekottelijaa ei kukaan kaipaa, se vain pilaa hienon lajin seuraamista.

      • LemputVaan

        Ei ole oppinut. Rion kisoissa selosti naisten painonnostoa kotisuomesta käsin. Erään nostajan reidet saivat "suosikkisselostajan" kiinnostumaan näistä jopa oikein ääneen! V*ttuako tuollaisella härskillä "selostajalla" oikein tekee? Ei niin mitään..... ei ainakaan Ylen tiimissä!


    • hiihto

      Kyllä kävi niin, että en enää kuuntele saksan kehumista vaikka saksan ampumahiihto liito ei ole missään tekemisessä ylen kanssa,mutta siinä selostuksessa jää huomioimatta monta huippu hyvää hiihtäjä tyttöä ja miestä kun innostutaan selostamaan tiettyn hiihtäjän historiaa.Asian ratkaisin niin,että otin maksullisen kanavan josta seuraan ampumahiihtoa ja tasapuolista selostusta.

    • avutoneskola

      no nythän eskola pulaan joutuu ilman kommentoijaa.
      http://www.iltasanomat.fi/yleisurheilu/art-2000005028798.html
      eskolalla kun ei ole minkäänlaista nippelitietoa urheilusta, eikä viitsi oottaa selvääkään kun on omasta mielestään niin helevetin hyvä.
      harmi ettei hyllytyksen aikana tajunnut lähteä muille markkinoille.

    • penkillä

      Pertti Tapola Kehiin niin saadaan ylen laatu tasoa selostamiseen ja turhat asiantuntijat pois.

    • Parempia-Löytyy

      Katsoin tänään Eurosportilta naisten ampumahiihdon viestikisan. Siellä on hyvä selostaja, olikohan nimi Henry Järvinen tai sinnepäin. On muuten asiallinen, siis koko kisan läpi asiallinen. Ja asiantuntemustakin löytyy...
      Huippukaveri kun Eskolaan vertaa. Kannattaisko Yleurheilun kysyä siltä suunnalta?

    • Toistaja

      Paavo Puurunen aloittaa lauseensa yleensä aina no joo sanoin

    • potkutheti

      Tylsempää selostajaa ei voi olla kuin Eskola

    • Swampghost

      Taas kiekko pomppii pomppii, kun Jani Alkio selostaa lätkää. Ei kiekko pompi pompi ihan niin paljon, kun joku muu selostaa.

    • KisatPilalla

      Jussi Eskola, VOI ÄITI!
      Tapio Suomisen sairastuttua hänet korvaa Jussi Eskola!
      Kiitti vaan vtusti! Tämä itseään täynnä oleva Eskola tulee pilaamaan Taviolympialaisten hiihdon selostajana meidän kisafiiliksemme totaalisesti. Täysin kehityskelvoton kakara!
      Eikö muka ketään muuta muka löydy Suomisen tilalle? Porttila tai Oikarinen?
      Eskolan voi läehttää HuitsanNevadaan....

    • Tapolaakaipaa

      Ampumahiihdon nykyinen selosta Johannes Oikarinen on täysin perseestä!!!

      Joidenkin lässyttäjien ääni ja ulosanti ei vaan sovi selostajankoppiin.

    • hermustunut

      älkää hyvät ihmiset vaan päästäkö sitä Sannaa kommentoimaan ja höpöttämään jonnin joutavia ummet ja lammet!pitäisi pysyä asiassa ja antaa häiritsemättä selostajan selostaa itse kisaa.

      • ärsyyntynyt

        Oikarinen ja Perunka hokevat koko ajan Mäkäräinen, Mäkäräinen, Mäkäräinen,,,,,, .Selostusta olisi mukavampi kuunnella, kun puhuisivat välillä pelkästään Kaisasta. Samaa hoki myös Eskola jonka selostus oli välillä niin ärsyttävää ,että piti laittaa ääni pois. Kyllä katsojat tietävät kenestä on kyse vaikka käytetään välillä pekkää etunimeä.


    • Riivatsalo

      Täällä näin, täältä näin, tässä näin, tähän näin, tästä näin, tänne näin, pitäs varmaan Jussin lopettaa nämä tä ja nä alkuset sanat kokonaan.Jussi sanoo niitä enemmän yhden kisan selostuksessa kuin kaikki muut Suomen urheiluselostajat koko urallaan, tämä näin on tosi täällä näin ja lähtee täältä näin ja heti tästä näin nappia painamalla.Tässä näette toden.

    • B-luokantyyppi

      Yle voisi myydä maastohiihdon tv-oikeudet mainosrahotteisille kanaville, jos kauppaan kuuluu Jussi Eskola.
      Kun kuunteli Korean olympiaselostuksia, ei tulisi yhtään ikävä.
      Niskasen voittokisan maalisuoran takeltelu otti todella päähän. Se oli pohjanoteeraus. Ei näin huonoa ole kuultukaan sitten kuin tämän itsekeskeisen selostajan suusta ainoastaan.
      Ei luulisi olevan vaikeaa löytää pätevää korvaajaa.
      Jauhojärvi sen sijaan aivan huippukommentoija. Sanoo lyhyesti ja jämptisti sekä omintakeisesti kaiken oleellisen.
      Miksi tuollaista Eskolaa kannattaa palkkalistoilla pitää, kun omat tekemisensä kisoissa oli tärkeämpää kuin itse kisat?

    • Eskola-fani

      En nyt kyllä ymmärrä ihan Eskolan kritisointia. Tällä hetkellä parhaita selostajia tässä maassa. Ei vouhkaa turhia, osaa kohottaa tunnelmaa sillon kun on aihetta. Nykyään selostajilla tuntuu olevan hirvee hinku huutaa ja vouhkata joka helvetin tilanteesta. Välillä menee into katella koko lähetyksiä ku tuntuu että se huutaminen korvaa kaiken muun. Etenkin hiihdossa Eskola on ihan ykkösvaihtoehto selostamaan tällä hetkellä. Tuomas Virkkusen ohella tämän hetken paras tv-selostaja. Eskolalta hoituu suunnistus, hiihto, ampumahiihto, yleisurheilu yms. Radion puolella tietysti ylen yleisurheilutiimi on omaa luokkaansa. Ja joku puhu jo Porttilastakin, ihan ok selostaja. Vähän niinku köyhän miehen "Bubi", samanlainen jaaraajaa mut ei samanlaista karismaa.

    • Anonyymi

      Kyllä tuo Jani Alkion huutaminen lätkäselostuksissa on kanssa ihan kauheata
      kuunnella. Siis huutaa kun palosireeni koko ajan. Äänet pois, niin pystyy
      kuuntelemaan.

    • Anonyymi

      Jussi `tässänäin` Eskola.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe