Halla-aho kusi kansan kintuille

Uskomatontako

"Helsingin Sanomat on rientänyt Jussi Halla-ahon apuun, sillä useat maahanmuuttovastaiset suomalaiset ovat kritisoineet perussuomalaispoliitikkoa tämän pankki- ja EU-alisteisesta politiikasta.
Perussuomalaiset on ollut eliitin kannalta hyödyllinen puolue, sillä se imuroi oppositiossa ollessaan itsenäisyysmielisten suomalaisten äänet ja myi ne hallitukseen päästyään kiltisti kokoomukselle.
Perussuomalaiset lupasivat ennen vaaleja rajoittaa Suomeen kohdistuvaa siirtolaistulvaa ja auttaa globalisaation runtelemia suomalaisyrittäjiä ja -palkansaajia, mutta hallituksessa puolue on ajanut järjestelmällisesti sekä talous- että väestöpoliittista globalismia.
Kun hallitusvastuu alkoi uhata, puolue luovutti strategisesti sisä- ja valtiovarainministereiden salkut kokoomukselle. Näin perussuomalaisten ei ole tarvinnut yrittääkään täyttää vaalilupauksiaan. Vaikean paikan tullen epäisänmaallisesta talous- ja väestöpolitiikasta voi (edelleen) syyttää kokoomusta. Bluffin läpi näkee kuitenkin kasvava joukko äänestäjiä.
Näkyvimpiä globalisaation ja suurten pankkien juoksupoikia ovat olleet puolueen eliittijäsenet, kuten Timo Soini, Sampo Terho ja Jussi Halla-aho. Halla-aho ajaa esimerkiksi TTIP-vapaakauppasopimusta, joka siirtäisi lainsäädäntövallan Suomelta ylikansallisille suuryrityksille ja mahdollistaisi kansallisomaisuuden kauppaamisen ulkomaille pilkkahintaan.
Perussuomalaiseliitin reaalipolitiikka edustaa Helsingin Sanomien kaltaisten valtamedian julkaisujen kannattamaa linjaa, minkä vuoksi Halla-aho on saanut erittäin mairittelevaa palstatilaa Erkkojen aviisissa (1, 2). Sen sijaan ”rasistisista” kannanotoista kiinni jääneet ”kenttäpersut” on lynkattu lehdessä tehokkaasti. ..."


Kertomus sairaasta mielestä:

http://magneettimedia.com/helsingin-sanomat-riensi-halla-ahon-apuun-eika-ihme/

11

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zxcvbnmk

      Halla-aho on paljon kokoomuslaisempi sivariporvari kuin useimmat Odin-vähäpojat haluavat myöntää.

    • EiToistaKertaa
      • TFVN6E4

      • Anonyymi

    • dszxc

      Halla-aho vetäköön vitu päähänsä, mieluummin vaikka venäjä kuin islam.

    • Verosynergointia

      "Bensiiniveroon tehty iso korotus on Gustafssonin mielestä erityisen räikeä esimerkkinä petetyistä vaalilupauksista."

      Eikö sossut muka tiedä, että veroja ei lasketa niin ettei jotain muuta veroa koroteta. Se on jonkinlaista synergia ilmeisesti tuo veroilla pelaaminen. Verot lisääntyvät, vaikka veroa lasketaan. Kokonaiskorotus on enemmän kuin autoveron alennettu summa.

      Mutta joo. Halla-aho voi suksia vittuun.

    • MuttaKumpi

      Mestari Halla-Aho vs. Ilja MV - kumpi on oikeassa?

      Uusi Suomi herkuttelee, kun n.s. kansallismielisessä kentässä porisee. Ylikansallismielinen ja Suomesta kehitysmaata puuhaava valtamedia nautiskelee tilanteesta täysin siemauksin ja avaa pelin näin: Jussi Halla-aho lyttää MV-sivuston: ”Rakentaa Venäjä-mielistä äärioikeistoa Suomeen”.

      Mutta miten lie? Kumpi on oikeassa, Ilja vai Halla? Sen me selvitämme tässä ja nyt!

      Asia on kuitenkin mutkikkaampi kuin mitä vasemmisto-hampuusi Tatu on asiaa analysoinut, mutta joitain oikeitakin elementtejä siinä on ja voit halutessasi lukaista Tatun tekstin täältä: Mistä Halla-ahon ja MV-lehden huonot välit juontavat?

      Mennään me kuitenkin eteenpäin. Jos haluat akateemista analyysia aiheesta, voit vaikka katsoa tämän youtube-videon - Alina Polyakova: "The Rise of #AltRight Nationalism and the Russia Angle" - mutta se ottaa aikaa, eikä tuo video itsessään kata riittävästi tilannetta Suomen kannalta, vaikka se joitakuita saattaakin kiinnostaa.

      Mutta nyt asiaan! Perustelut seuratkoon, mutta kumpi on oikeassa? Enemmän Ilja. Kerron miksi. Ensin apologia Iljan puolesta:

      _Jos_ Ilja saa rahoitusta Venäjältä, jonka hän on jyrkästi käsittääkseni kiistänyt, asia on oikeistopropagandasta ja Venäjä-pelottelusta huolimatta merkityksetön. Niin saa mm. Ranskan merkittävin puolue Front National ja monet muutkin.

      Oikeisto on vääristänyt koko asian aivan päälaelleen. Venäjän rahoitus joillekin Euroopassa vaikuttaville kansallismielisille tahoille ei ole lainkaan uhka Euroopalle - tai Suomelle - sen sijaan se on uhka äärilänsimieliselle oikeistolle, joka pyrkii siksi maalaamaan tilanteesta sellaisen kuvan, että Venäjä on äärimmäisen paha, Putin itse saatana ja Venäjän rahoitus vähintään lastensyöntiä ja maanpetosta.

      Näin ei ole. Kyse on propagandasta, jonka tavoite on vahvistaa äärilänsistön omia asemia USA-Venäjä -vastkkainasettelussa Euroopassa. Äärilänsistö tukee USA:n ylivaltaa maailmassa ja kaikki jotka kyseenalaistaa tätä globaalia tyranniaa pidetään automaattisesti vihollisina ja kohdellaan arvattavalla tavalla.

      Ottaako Ilja sitten rahaa Venäjältä? En tiedä. Jos ottaa, niin paheksunko sitä? En tietenkään, koska on täysin epätasapuolinen asema, että äärilänkkärit saa rahaa ties mistä ja oikeasti isänmaalliset tahot ovat useimmiten paljon vähäisemmän rahoituksen varassa.

      No ajaako Venäjä omia etujaan silti tukemalla kansallismielisiä liikkeitä Euroopassa? Tavallaan kyllä, mutta on samalla muistettava, että Venäjä on kauppasaarrettu tavalla, joka vahingoittaa ennenkaikkea Eurooppaa, Venäjää - ja kaikkein eniten kaikista maista: Suomea.

      Sen sijaan USA ei kärsi talouspakotteista juuri lainkaan. Jos olisi sitä mieltä, että Venäjää tulisi jostain syystä kurittaa, on silti sietämätöntä, että käytännössä Eurooppaa kuritetaan samalla ja USA nauraa partaansa, kun sen takapihalla asuvat naapurit nokkivat toisiltaan taloudellisesti silmät päästä.

      On lisäksi muistettava, että Venäjän tavoite on lähinnä bilateralismi Euroopassa, eli kahdenväliset suhteet Euroopan eri maihin. Tätä tuskin voidaan pitää äärimmäisenä pahana siitä huolimatta, että äärilänsistö sen sellaiseksi haluaa kaikilta osin maalata.

      No miten tämä liittyy Halla-Ahoon? Siten, että Hallis kuuluu tähän äärilänsistöön, joka haluaisi kitkeä todellisen kansallismielisyyden maastamme tykkänään - ja jos hieman liioittelen - mutten paljon - tehdä Suomesta USA:n seuraavan osavaltion.

      Itseasiassa koko Perussuomalainen puolue kärsii tästä ongelmasta, joka on perujaan lopulta kysymys siitä, että Perussuomalaisten johtaja Sionin Timo Soini on ennenkaikkea oikeistopopulisti ja äärikristitty. Tämän kylkiäisinä seuraa Pyhän Maan rakkaus, eli jyrkkä Israel-mielisyys - ja jos se on jollekulle vielä epäselvää - USA on uskomattoman vahvasti Israelin takataskussa.

      Tuo USA-Israel -kytkös juontaa osin juurensa siitä, että USA:n mahtavin lobbaus-järjestö on AIPAC. Siitä huolimatta, että joku väittää sitä antisemitismiksi, tilastot eivät voi olla antisemitistisiä [1] ja on tilastollinen tosiasia, että USA:n politiikan suurimmat rahoittajat ovat juutalaisia: Demokraattien rahoituksesta n. 60% ja Republikaanien rahoituksesta n. 50% tulee juutalaisilta tahoilta.

      Riippumatta lainkaan siitä mitä mieltä kukin sattuu olemaan USA-Israel -kysymyksestä on perin ongelmallista, että isänmaallisen kentän on kaapannut oikeistopopulistinen taho, jonka käsitys Suomen itsenäisyydestä on se, että Suomi on USA:n osavaltio ja tekee tasan mitä USA:n ja Israelin juutalaiseliitti tahtoo.

      Tämä on erityisen ongelmallista sen takia, että juutalaisista erittäin suuri osa etenkin länsimaissa kannattaa holtitonta maahanmuuttoa länsimaihin ja Eurooppaan - mutta "ironisesti" vastustaa sitä Israeliin - koska se aiheuttaisi monenlaisia ongelmia." ..



      http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2016/04/mestari-halla-aho-vs-ilja-mv-kumpi-on-oikeassa

    • ruskekielivasurit

      Persut todella tekivät petosjytkyn. Hassua on kyllä se, että edellisessä hallituksessa vasurit toimivat kokoomuksen perseennuolijana, mutta siihen ei oikein kukaan reagoinut. Paitsi ne kaksi vasuria, jotka silloin erosivat Vasemmistoliitosta.
      Mutta ehkä reagoimattomuus johtuukin siitä että vasurit ovat aina olleet valehtelijapuolue ja muutenkin petoksellinen. Kokoomuksen perseennuolenta oli luonnollinen jatkumo tälle.

    • fdagijafega

      Halla-Ahon toiminnassa haisee usa-mielisyys.

    • Anonyymi

      Mutta vaaleissa meni taas läpi Persujen tyhjät puheet.

      • Anonyymi

        Sai muuten Keskusta ja Kokoomuskin yhteensä 30,8% kannatuksen teoillaan.
        Subjektiivista päivähoito-oikeutta rajattu
        Vuorotteluvapaan ehtoja kiristetty
        Vanhempainvapaan päivärahoja leikattu
        Sairausajan vuosilomaa leikattu
        palauttamalla siihen omavastuupäivät
        Vuosiloman kertymistä vähennetty
        äitiys-, isyys- ja vanhempainvapaan ajalta
        Ansiosidonnaisen kestoa leikattu 100 päivällä
        Kiky leikkasi julkisen sektorin lomarahoja 30 %
        Vuosittaista työaikaa pidennetty 24 tunnilla
        Työsuhdeturvaa heikennetty (mm. koeaikaa
        pidennetty, takaisinottovelvollisuutta
        lyhennetty ja pitkäaikaistyöttömän
        määräaikaisuuksia helpotettu)
        Aikuiskoulutustuen kestoa lyhennetty
        (19 kk -> 15 kk) ja perusosaa leikattu 15 %
        Ammatillisen koulutuksen määrärahoja
        leikattu 190 miljoonaa euroa
        Korotetusta työttömyyspäivärahasta luovuttu
        Lähes kaikkia Kelan etuuksia leikattu
        (mm. lapsilisää, äitiys-, isyys- ja
        vanhempainpäivärahaa, peruspäivärahaa
        ja kansaneläkettä)
        Yleisen asumistuen perusomavastuuta
        suurennettu
        Opiskelijoiden opintorahan osuutta
        pienennetty ja lainaosuutta kasvatettu
        Palkkatuella tehdystä työstä kertyvää
        työssäoloehtoa kiristetty
        Aktiivimalli leikkasi työttömyysturvaa

        Suunnitteilla oli myös:
        „ Irtisanomissuojan heikentäminen
        „ Aktiivimalli 2

        Samaan aikaan kuitenkin
        Pörssiyhtiöt voittoja ovat tehneet koko Sipilän hallituskauden. Tänä keväänä yritysten omistajat tulevat nostamaan yhtiöistään rahaa noin 14 miljardia euroa osinkoina, Viime keväänä nostivat 12, 4 miljardia, vuoden 2017 keväällä 11,3 ja vuoden 2016 keväällä nostivat 10,2 miljardia euroa. Yritykset ovat siis tehneet reippaita voittoja joka vuosi, mutta kilpailukykyä ja kasvua eivät vain halunneet luoda.
        Sipilän hallitus valtaan päästyään ryhtyi kurjistamaan kansaa ja kikyttämään. Kasvua ei vain syntynyt. Hallituksen järjestämät varat ja muut rahan arvoiset helpotukset yrityksille valuivat vain osinkoina yritysten omistajien taskuihin.
        Valtaosa sijoittajista investoi yrityksiin olettaen, että yritysjohto keksii liikeideoita. Mutta onko nyt niin, että suursijoittajat eivät luota yritysten kasvuun, vaikka rahaa on? Jos näin on, kyllä silloin suursijoittajien pitää ryhdistäytyä ja aloittaa kasvuhankkeiden luominen. Paljon puhutaan yrittämisen urheudesta ja kasvun luomisesta riskeistä huolimatta, mutta kun sille luodaan aina vain parantuvia edellytyksiä niin yritysten omistajat nostavat rahat ja pistävät päänsä pensaaseen. Työtä odottavat ne lukuisat yhden hengen yrityksetkin, jotka ovat syntyneet, kun työnantajat ovat ulkoistaneet palkkatyötä.
        Ja paljon muulla tuhoa suomalaisille ja Suomelle tehdyillä ryöstöillä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4214
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1789
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1331
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      202
      1318
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe