Luin äsken.

netissä YLE:n teksti-tv:ltä, että NHL:n omistajat olisivat peruneet ensi viikon perjantaille suunnitellun kokouksen.
NHL:n varatoimitusjohtaja oli antanut haastattelun ja kertonut, että kokousta ei pidetä, koska mikään ei ole muuttunut. Eikä pelaajat ole muuttanu kantaansa.

Taisi olla viimeinen naula arkkuun, että koko kausi jää pelaamatta. Tosin olikohan se mikään hirvee yllätys.

10

2158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enska
    • ehkä ei

      Toi voi hyvin olla neuvottelutaktiikkaa. Lisäksi tollanen takaraja rajottaa aina mahdollisuuksia ja ne saatto vaan haluta poistaa ton.
      Viimesimmät huhut mitä mä olen kuullut tuolta on, että PA on hyväksynyt palkkakaton, sillä ehdolla että sitä ei kutsuta palkkakatoksi. Mutta toi on tosiaan vaan huhu. Mutta jos mitään päätöstä ei saada aikaseksi tän kuun puoliväliin mennessä, niin kyllä se kausi on aika varmasti sitten ohi. Kesällä ei tota kumminkaan pelata, joten aika alkaa loppumaan edes puolikkaalle kaudelle.

    • ville79

      joo.
      taitaa näkemys erot olla turhan suuret kun eivät millään halua myöntyä.ehkäpä kahden vuoden päästä voidaan pelata uusi nhl kausi kun bettman jää sitä ennen pois kuvioista.

      • mööö

        Juu, eihän se kulupuoli olekaan se ongelma vaan Bettman. Bettman pois ja rahaakin löytyy.


    • Pennonen

      Noissa NHL:n nyt käytävissä palkkaneuvotteluissa, samoin kuin joskus aiempina vuosina käydyissä neuvotteluissa ei ole mitään järkeä. Omistajat ovat suostuneet pelaajien kiristykseen palkkojen korotuksissa siten, että seurojen yhteen laskettu tappio vuosittain on n. 300 - 400 milj. dollaria. Yksikään NHL:n seura ei ole tehnyt enää vuosiin positiivista tilinpäätöstä. Tämä kaikki on seurojen omistajien suurta hölmöyttä. Todellista järjettömyyttä. Mitä taas tulee pelaajiin, niin Kimmo Timonen totesi mielestäni varsin hyvin, että NHL:n pelaajista kukaan ei ole edes 10 milj. dollarin arvoinen. Nyt kun pelaajien palkat ovat nousseet aivan tähtitieteellisiin lukuihin, pahimmillaan n. 60 milj. dollariin, niin tuo Kimmo Timosen toteamus kertoo totuuden nykyisestä tilanteesta. Todellisuudessa on varmasti niin, että nykyisistä pelaajista tuskin kukaan on edes 5 milj. dollarin arvoinen. Niiden persaukisten, sekä hieman varakkaampienkin tulisi aina muistaa se, että kaiken tämän maksavat viimekädessä kuitenkin katsojat räjähdysmäisesti kohonneiden lippujen hinnoissa.

      • löytyvän :-)

        Tää palstahan oikein pullottaa nhl-asiantuntijoita. Osa nhl seuroista tekee voittoa, jopa itse nhl:n mukaan. Ton vuosittaisen tappiolukeman sä olet keksinyt myös itse. Kokonaisuudessaan sarja tekee tappiota, mutta suurin syy tuohon on palkkasysteemi, joka ei oikein mahdollista muuta. Ton 60 miljoonan palkan sä olet taas myös keksinyt itse, sellasta ei ole olemassakaan, parhaimmat on noin 11 miljoonan tienoilla. Voi tietysti olla, että sä et ymmärrä eroa vuosipalkan ja koko sopimuksen arvon välillä. Ainut mistä mä olen samaa mieltä sun satuilujesi kanssa, on toi palkkojen korkeus. Lajina nhl on mitättömän pieni, mutta pelaajat tienaa huomattavasti paremmin kuin esim parhaat jalkapallon pelaajat Euroopassa.


      • pennonen
        löytyvän :-) kirjoitti:

        Tää palstahan oikein pullottaa nhl-asiantuntijoita. Osa nhl seuroista tekee voittoa, jopa itse nhl:n mukaan. Ton vuosittaisen tappiolukeman sä olet keksinyt myös itse. Kokonaisuudessaan sarja tekee tappiota, mutta suurin syy tuohon on palkkasysteemi, joka ei oikein mahdollista muuta. Ton 60 miljoonan palkan sä olet taas myös keksinyt itse, sellasta ei ole olemassakaan, parhaimmat on noin 11 miljoonan tienoilla. Voi tietysti olla, että sä et ymmärrä eroa vuosipalkan ja koko sopimuksen arvon välillä. Ainut mistä mä olen samaa mieltä sun satuilujesi kanssa, on toi palkkojen korkeus. Lajina nhl on mitättömän pieni, mutta pelaajat tienaa huomattavasti paremmin kuin esim parhaat jalkapallon pelaajat Euroopassa.

        NHLpelaajien palkkioista puhuttaessa ei käsittääkseni voida puhua kuin koko sopimuskauden palkasta, ja senkin suhteen ainoastaan siitä osasta joka annetaan julkisuuteen. Jos ajatellaan vaikka Teemu Selänteen kolmen kauden palkkasopimusta jonka julkinen osa oli n. 30 milj. dollaria. Kuitenkin Teemu Selänne viimeisten n. neljän vuoden ajan on ollut NHL:n pelaajien alakastia, mitä peliesitysten suhteen tulee. Suuripalkkaisimpien venäläisten ja amerikkalaisten 3 vuoden sopimusten julkinen osa liikkuu noin 60 milj. dollarin paikkeilla. Toisaalta olivatpa nuo luvut sitten 5 milj. tai 10 milj. vuodessa, niin kyllä siinä maksetaan tyhjästä todella paljon.

        Siinä mielessä olen kanssasi täysin samaa mieltä, että NHL on lajina todella mitättömän pieni. Väkilukuun suhteutettuna NHL on huomattavasti pienempi kuin meidän SM-liiga. Mitä taas tulee eurooppalaiseen tai etelä-amerikkalaiseen jalkapalloon, niin näihin verrattuna NHL on melkeimpä kääpiö. NHL:n glamour tulee vain ja ainoastaan siellä maksetuista huikeasti ylisuurista palkoista/palkkioista.

        Olen joitakin kertoja ollut seuraamassa amerikan mantereella IHL liigan otteluita mm. winnipegissä. Täytyy sanoa, että mielestäni ne ovat huomattavasti mielenkiintoisempia seurattavia pelillisesti, sekä ns. viihteen kannalta. Siellä kaverit ovat myös täysin ammattilaisia, pelaavat vain huomattavasti pienemmillä palkoilla, mutta he pelaavat erittäin taidokasta ja korkeatasoista jääkiekkoa.


    • eskonen

      sitä kirjoitellaan. Entiseen aikaan pataljoonan hevoskomppanian kärryjoukkueen kirjuritkin kaikenlaista kirjoittivat, ja myös tiesivät suuria salaisuuksia joita sitten leirinuotioilla illoin totuutena kerrottiin. Joskus menneinä vuosina -70 ja -80 luvilla tuli NHL liigaa seurattua ihan paikan päällä. Silloin NHL oli vielä NHL, nyt se kaikkea muuta. Sen jälkeen kun joukkueita ryhdyttiin myymään ja rahtaamaan milloin arizonan hiekka aavikoille, floridan hiekkarannoille, texasin preerioille niin NHL on lakannut olemasta se oikea tarunhohtoinen NHL. Nykyisellään se on enemmän heikkotasoista sirkusta kuin taidokasta jääkiekkoa. Tästähän on osoituksena sekin, että kun nykyisen NHL:n keskitason yläpuolella oleva pelaaja tulee yksilönä pelaamaan eurooppalaiseen joukkueeseen, niin he useimmiten oat täkäläisissä joukkueissa tavallisia keskitason taapertajia. Tämähän on todettu nyt meneillään olevan NHL:n työsulun aikanakin, että monet tänne tulleen ns. NHL:n tähtipelaajat ovat lähteneet täältä kotiin syytä ilmoittamatta. Syynä tähän varmasti useimmiten on ollut se, että menestys täällä on ollut varsin heppoinen.

    • kiekkohullu nokialta

      no ihan hyvähän se on kerta suomeen jää kummiskin suomalaisia pelaajia ja eiköhän se oo pääasia

    • kiekoton

      vähät väliä vaikka koko liiga loppuisi, tulisi jotain suhteellisuuden tajua touhuun , Ylipalkatut ja ylimainostetut isot miehet karaavat mustan pillerin perässä ja leikkivät ferrareilaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1944
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      252
      1640
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      244
      1557
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      54
      1494
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1378
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1209
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1177
    8. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1163
    9. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1162
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      33
      921
    Aihe